Şubatta hamile kalanlar buraya..

selam kızlar...
nehircim hoşgeldin canım.. özelettin vallahi kendini...maşallah rüzgara...erken çıktı kuzucuk yürüme konusunda.

bu arada benim de oğlan c.tesi yürümeye başladı. son bi haftadır gayreti vardı. ama korkuyordu. şimdi ise bayağı bi mesafe yürüyor. asıl önemlisi kendi bırakıp yürümeye geçiş yapabiliyor. önceden ben bırakıyordum. artık kendi istiyor. darısı diğer bebişlere. ama bi dakka ayrılamıyorum peşinden. ve ayrıca benimle yürümek istiyor. başkasına güvenemiyor sanırsam.

pitoscum biz daha önce bi kaç kez idrar tahlili verdik canım. pipisine torba bağlıyorlar. yapıştırmalı. idrarını yaptıktan sonra idrar kutusu ile lab. veriyorsun. erkek çokcuklarında kolay oluyor. kızlarınkinde sorunlu bu işler.

bende aynı pitos gibi düşünüyorum emzirme konusunda. gece her uyandıkça veriyorum. yatarken emzirerek uyutuyorum. zaten gündüzleri ememiyor. bi de gece mi mahrum kalsın kuzum. ayrıca arkadaşımın doktoru günlük pastörize süt verebilirsin demiş. illa aptamil ya da diğer markalar olmak zorunda değil demiş. bana da mantıklı geliyor. ben işe başladıktan sonra öğlen uyumasında süt içirip uyutsun istiycem kadından.

sağlıkla kalın kızlar..

SELAM KIZLAR; nehircim hhooşgeldin canım.Rüzgarda emre gibi maşallah, bizimkide erkenden yürüdü, merdiven inip çıkabiliyor şükür boyumuz 80 cm civarında ama kilomuz 12,5 kg.sanırım gece boyu 30 dk da bir emmesinden kaynaklı... bende pitos gibi düşünüyorum gece emsin bari diyorum ama oda çılkını çıkarıyor maşallah.

bende aptamil junior aldım kızlar sadece gece uyumadan önce pirinçli mama yaparken katıyorum hala günde 1 kez süt sağıp eve bırakıyorum yaklaşık 100 cc kadar süt çıkıyor. onun dışında emre herşeyi yiyor tabi canı isterse veya değişik bir obje bulup eline verebilirseniz.

gün içinde en az 10 kez aklımızı başımızdan alıyor emre ya tv sehpasına tırmanıyo, ya merdivenlerden sarkıyo veya kafasını oraya buraya çarpıyo hep muzurluk peşinde dün arkadaşa gittik onun oğlu 3 yaşında bizimki ondan canavar. arkadaşım çocuk gelişimi uzmanı emrenin yaptıklarının en erken 18. ayda yapılabileceğini söylüyor. mesela 5 küpü üst üste koyabiliyor. hatta dün düz duvara tırmanmaya çabalıyodu allahtan çıkamadı.

fahriyecim ne güzel yüzyüze görüşmesekde dostlarımızın olduğunu biliyoruz birbirimize herkesden daha yakınız. iiiki varsınız. in. birgün evlatlarımızda tanışırlar hatta onlarda dost olurlar ne güzel olur.

kızlar bu ay 15 gün regl gecikti korkuyorum gebe olmaktan, 2 tane test yaptım bişi çıkmadı ama ne bileyim offf streslerdeyim. ya gebeysem çıldırırırm heralde. rabbim hayırlısını versin artık.

merhaba kızlar bizde hep beraber pazara gııtık.gunes gorsun dıye hem gezsın dedım.ilk defa burdakı devlet has.cocuk dokt.goturdum kulak arkasında boynunda bı beze gıbı bısey vardı.baktı 20 yasında gecer dedı.1 dak.durmadık elıfcım sende doktrsun ama bız ozelde alısmısız ılgıye galıba cok suratsız ve ılgısız geldı sıkayet edcem adamı valla...sınırrr oldum ya.

neyse ben evı suslemek ıcın sus alıcam ilk dogum gunu dıye basbasa yapıcaz arkadaslardan ugrayan olur sanırsam eve.bi de akhısarda yaparız bayramda dayısı dıyodu bugun ne alıyım neye ıhtıyacın var dıye.bakalım ne almıs bayramda goruruz insallah.bugun doktrdu pazardı derken ınemedm.

nehırcım hosgeldınnn.masallah oglunaaaa.

pıtoscum ben de 2 saat 1 saatte bır emzırıyorum.ondan mı az yıyor bılmem zorla pepee ve baby tv dekı sarkılarla yıyoruz valla...

bızımkıde cuma gunu 1 adım atmıs ama ben grmdm bakıcı gormus.unıteyı karıstırıyor receıver ı cekıyor bızımkıde cok fena oldu.konusuyor bıseyler anlatıyor kendı dılınde ama ben anlamıyrm yanı..emeklemeye basladı yenı son 10 gundur emeklıyrz.benden bu kadar optm kızlar

slm güzel anneler bizde dün aşılarımızı yaptırdık akşam hafif ateşi çıkar gibi oldu 10 kg 82 cm de boyumuz olmuş upuzun bir kızım olucak galiba yumurtanın beyazını ve bal verebilirsin dediler sütüde sulandırıp vericekmişiz bende aptamile başladım severek içiyor elifcim benimde bu ay adetim 10 gün geçti test alıp yapacaktım pazar akşamı oldum çok şükür kızlar bizde bayramdan sonra gözümüzden küçük bir operasyon geçireceğiz sulanma ve çapaklanma geçmedi ufak bir işlemle kanal açılacak ufakta olsa insan korkuyor bizde durumlar böyle sağlıkla kalın....

nehirrrr hoşgeldin şekerim seni ve rüzgarın yaramazlıkları özledikk :)
maşallah tosuncuğaa :)
benim oğlum konsola direkt tırmanıyo ve kapaklarını açıp içinde ne var ne yok döküyo ben bağrıyorum o bağrıyo öyle geçinip gidiyoruz :) kızdığımı biliyo gözümün içine bakıyo ve tek tek atıyo yere ne varsa inatt çocukk :S
benim oğluşun yürümeye pek niyeti yok emeklemek yeterli oluyo onun için ufacık bi destek almak yetiyo ona adım atması için ama o desteği alamazsa asla adım atmıyo oturuyo hemen yere emeklediği halde baş edemiyoruz yürürse ne yapıcaz kim bilir :)
bayramdan sonra gidicez biz çocuk gelişimine yeni bi yer buldum orayı denicem bakalım oktay da hem kilo aldı hem boyu uzadı farkındayım taşıyamıyoruz artık kucakta...
ben hero baby nin çocuk sütünden vermeye başladım akşamları yatmadan bebe bisküvisiyle mama yapıyorum biberonuna gece uyandığında da aptamil gece maması veriyorum biberonla yine iyi oluyo...
emme olayımız benim gögüsüm kanadı 2 defa baya kanadı tek göğüsümü veriyorum o yüzden zatn fazla da süt yok emzik gibi ağzında tutuyo öyle de uyuyo zatn ...
maşallah emreciğe biz ztn biliyoruz ileri seviye de olduğunu emreninn :) değilsindir ozaman elif abla hamile olsan 1 gün dahi geçse belli oluyo merak etme...
cuma günü sabah yola çıkıcaz ilk kez uçağa binicez oğlumla telaşlıyım sizlerden binen oldu mu uçağa ya bebişlerle nassı oluyo acaba

saol canan teyzesi yani niz emreye ileri seviye demeyelimde zeki bir çocuk diyelim gözüm korkuyo benim. çünkü kuzenimin kızının ıq seviyesi çok yüksekti boluda gönderecek üstün zekalılar okulu bulamadılar çocuk okulda çok zorlandı normal arkadaşlarından hep önde olduğu için sıkıldı, çok zor günler geçirdiler öyle olmasından da korkuyorum ama onun zeki olması hoşumada gidiyor anlayacağın garip bir çelişki durumu.

angel maşallah kuzuna,rabbim nazarlardan saklasın ve acil şifalar versin inşallah. bizimkinin boyu bu ay uzayacağına çekmiş geçen aydan da kısa ölçmüş ebeler, bi dahaki ay drmuza gidicez sanırım en doğru o ölçüyo.ama cananında dediği gibi 50 kiloluk halimle emreyi taşımakta zorluk çekiyorum sıpa nerdeyse 13 kg olmuş babannesinin baktığı ay dışında doğduğundan beri her ay 1 kg civarında kilo aldı maşallah kuzucum.

fahriyecim 5 parmağın beşi bir değilki canım her meslekte iler ve kötüler vardır hiç kızmamm ben hatta meslektaşlarımı en çok ben eleştiririm. bu nedenle 8 dr değiştirdim emreyi götürmek adına. ama derin kuzusu tembel biraz ha artık emeklemeyi bırakıp yürümeye başlasın kocaman kız oldu.

valla bu akşam bi gebelk testi daha yaptırıcam keşke hastanede olsaydım hemen baktırırdım şimdi bi hastaneye gitmek zor geliyo, bakalım bu kezde negatifse rahatlayabilirim ama değilse bittim ben.

canancım uçak havalanırken oktayı ya emzir veya ağzına biberon veya emzik ver canım böylece kulakları basınçtan etkilenmez. yani kulak ağrısı olmaz.aklında olsun. iii yolculuklar. bizde bayramda boluya gidicez emreyle babamızda ankaraya gidicek bu bayramı ayrı geçiricez. havalar soğuk babannemizin evi pek ısınmıyo emrede grip olucak gibi korktuk açıkçası.
neyse ben şimdi otobüste istanbuldan izmite dönüyorum biraz kestireyim en iisi öptüm sizleri byyyyyy

Slm kızlar...

Bugün bebeğimin doğum günü, ama hayatımızın ilk ve en buruk doğum günü...
Cmrtsi ve pazar günü kutlayacaktık, her şeyimiz tamamdı, yiyecekler, içecekler, pastalar, süsler... vs.

Ama... Cmrtsi saat 12:38'de gelen telefonla yıkıldık.. Dedemi, baba yerine koyduğum insanı kaybettim... Acım tarif edilemeyecek kadar derin...
Yazmak bile gelmiyor içimden...

hoşbulduk kızlar teşekkür ederim hepinize...

anlıyorumki bütün bebişlerimiz yerinde duramıyor şu an bütün dolaplar sadece bizim evde boşalmıyor...dün bir ara mutfağa gitti ve ardından uzun bir sessizlik dedim kesin bişi yaptı bir gittimki ne göreyim daha baştan aşağı yeni temizlettiğim evim yeni yıkamadan gelen halıma yani bütün mutfağa kiler dolabının arkalarından bulduğu pekmezi açmış ve döküyor üstü başı heryer pekmez bağırdım kızdım ama gülüyor karşımda kime diyorsun anlamıyorki ben silmeye çalışıyorum yerleri (artık halıdan geçtim tekrar gidecek yıkanmaya) o hala halıdan pekmez yalamaya çalışıyor güler misin ağlar mısın tabi ağladım ben sinirden onu kapının dışına koydum öyle temizledim mutfağı hemen öyle üstten onun umru değil içeri gitti karıştırmaya devam

elifcim ayıp vallahi bize bırak aynı şehirde oturmayı aynı semtte oturuyoruz evlerimiz 3 dakikada ve görüşmüyoruz hiç gerçi sen çalışmasan kesin görüşürdük ama yinede ayıp bize yani :=)))

Bende hala emziriyorum kızlar ne zaman isterse veriyorum artık mızıklandımı hemen geliyor mememe vuruyor zaten geceliride bir iki kere uyanıyor veriyorum,saat 8 gibi yemek yiyor güzelce o yüzden gece sık uyanmaları yok çok şükür...doktor bizede yumurta beyazı ve bala başlayabilirsin dedi,tuza ve şekere başlama hiç tuzu çok az kullan şekerdende uzak tutabildiğin kadar uzak tut dedi...süt için ise inek sütüne gerek yok henüz kansızlık yaşamasın mama verebilirsin yada günlük pastorize keçi sütü ver dedi ama bana sorarsan iki yaşına kadar süte gerek yok dedi...bir yaşındada kan tahlili istedi sadece idrar falan demedi...bizim doktorumuzda rüzgarın hem fiziğinin hem davranışlarının daha ileride olduğunu söyledi zaten muayenesine yürüyerek girince şaşırdı adam maşallah bütün kuzularımıza

elifcim beende hastalanmadım bugün itibariyle 5 gün geçikti ama hamile kalmam imkansız gibi çünkü korunduk yani bende anlamadım testte yapmadım henüz ama belli olmaz tabi bu işler yarın bir test alıp yapıcam kendimden emin olmama rağmen tedirgin oldum ama mevsimsel bişi herhalde herkesinde gecikmiş bu ay...
emreyi şırıngayla beslediğiniz günler geldi aklıma hiçbirşey yemiyordu şimdi kilosu maşallah çok ii demekki gerçekten sütün besleyiciymiş maşallah emreye...

Kızlar doğumgünü planlarınız neler bizimde yaklaşıyor heyecan bastı beni çok kalabalığız evde yapmam imkansız gibi mekan bakıyorum soğukta güzel biryer bulmam lazım yaz olsa mekan çok,pastasını süslerini araştırıyorum bakayım daha kıyafeti var bugün anca gittik bayramlığını aldık oğlumun çok güzel bir kıyafet aldım oğluma zara'dan harika kıyafetler var kızlar zor karar verdim vallahi bakın derim...

angel kolayca atlatın inşallah acil şifalar diliyorum...

sözün bittiği yer,ne söylesersek söyleyelim acını hafifletmez biliyorum tatlım,babamı kaybettiğimde dünya başıma yıkılmıştı uzun süre etkisinden çıkamamıştım sabır diliyorum sana allah dedenin mekanını cennet eylesin başınız sağolsun,allah sizlere ömür versin...

nell canım benim başın sağolsunn Allah rahmet eylesinn :S

nehir çoğu kutladı doğum gününü sanırım bi biz kaldık :) biz cuma günü adanaya gidiyoruz doğum günümüzde haftaya perşemde orda kutlucaz haftasonu da evimizde kutlucaz pasta börek çörek bi kaç çeşit yapıcaz adana da belki dışarda kutlayabiliriz .. babası dün oğluma papyon ve kravat almış o kadar güzel kii ben gömlek ve kot takımı almıştım çok güzel oldu sıpamm :)
geçen günde oktay mutfak dolabından sıvı yağ kabını al dök allahtan sadece mutfak dolabına dökmüş komple elleri yüzü heryeri yağ içindeymiş annem delirmişş ağlıcaktım nerdeyse diyo...
hayırlısı olsun kızlar hakkınızdan nehir işin sorun olmaz heralde ikinci bi çocuk ama elif ablanın çoook zor olur heralde...
ben doğum kontrol hapına başladım ya o yüzden rahatım 10 ay her ay acaba hamile miyim diye sıkıntı çekmekten mahvolmuştum sanki hiç sıkıntımız yokmuş gibi bide onu sıkıntı ediyodum o bakıma şimdi rahatım çok şükür...
hı hı bende baktım netten elif abla kulağına pamuk koy fln diyen de vardı biberon en iyisi seviyo da zatn biberonunu babamızda yanımızda olucak bizim oda yardımcı olur zatn bana sıkıntı olmaz inşallah... hı evt ankara çoook soğukmuş gerçi bolu da soğuktur ama ankara gibi değildir.adana sıcakmış 27-30 derece o yüzden rahatım ben tek korkum hava değişiminden hastalanması oktayın :S

NELL başın saolsun canım inanki çok üzüldüm,ama evladınında ilk doğum günü bu. acı ve sevinç bir arada yaşanıyor hayatın gerçeği bu.

nehircim maşallah rüzgara benimkide böyle muzurluklar peşinde ama ben genelde tek göndermiyorum mutfağa çünkü lavabonun altında temizlik malzemeleri var allah korusun içer miçer uğraş dur. keşke benimkide gece boyunca 2-3 kez kalksa allahım delirmek üzereyim iice kurudum vallaeski kıyafetlerim 2 beden büyük geliyolar bana,kaslarım ve kemiklerim eridi resmen , yağ hiç kalmadı vücudumda nerdeyse.
sorma canım nerden nereye enjektörden tombişliğe geçtik ya... kucağıma verdikleri siyah saçlı kara kuru bebiş, tombiş, sarışın bi yakışıklıya dönüştü 1 sene içinde...

canancığım sorma ben gebe kalırsam ölürüm heralde, emre canavarı, iş, okul, tez, ev derken bitmiş haldeyim 2. bir bebek nereye sığar bu hayatta... rabbim şimdilik isteyenlere versin banada zamanı gelince tekrardan anneliği yaşatsın inş.

ya burda zara yok, boluda hiç yok, ankaraya gitmeyeceğimiz için malesef bakamam ben ama rüzgar paşa yakışıklı olsun bakalım. ben geçen bayram kanzdan emreye bu bayramda giymesi için kadife salopet almıştım üstelik 18 ay için almıştım ama içine sığamıyor benm tombişim yani 1 ke bile giymeden kaldı ölece.şimdi yenisini alıcaz ama 18 aylar küçük, 24 aylar enden oluyo boydan uzun napacağımı şaşırdım yaaaaaaa.

nell başın sağolsun canım.Allah sabırlar versin sizlere..
**canan ben yazın izmirden antalyaya uçtum uras ile.elif in dediği gibi emzirdim.zaten uykuya daldı.yanıma daha önce hiç görmediği oyuncağını aldım.biraz bakındı ona.sonra uyudu.sorun yaşamadık.basınç önemli..koltuklar dar emzirmek zor oluyor bu yüzden biberon veya emzik ver derim.
**nehir aklımda birgün muhtemelen h.sonu olur oralardan geçerken seni arayıp uygun isen bi kahveni içecem.yine agorada buluşalım diye de düşündüm geçende.ama bizimkilerde oynasın birlikte istiyorum.bebek arabasında kalmasınlar.yalnız bi kere aradım açmadın sanırım seni aradığım
**ben alt mutfak dolabındaki yağları vs.tezgah üstüne çıkardım.evdeki düzen kaçtı zaten:) orta sehpayı kaldırdık, salonun halısının yerine arka odadaki halıyı serdik vs.tam çocuklu ev modundayız:))
**kızlar dr.umuzun tavsiyesi ile urası 6 saat kesintisiz uyutmayı başardım..heyooo:)) akşam yemeğini yedi( zaten akşam pek az yiyor 10 kaşık bile değil) yatırdım 21 e doğru..gece 12 de uyandı..emzirmedim mızlandı baya..eskiden yatmadan önce verdiğim gece mamasını hazırladım yedi, suyunu içti ve uyudu..bingo sabah uyandı!! akşam eve vardığımda yatana kadar emziriyorum ve ilk gece yatmasından önce emziriyorum.gece kalkmaları 3 hatta 4 e çıkmıştı son günlerde.açlıktanmış meğer..2.gecemizde de aynısını yaptım bu defa 5 saat yattı.bana iyi geldi valla.işyerinde uyuklamıyorum artık..
selamlar hepinize

bilgecım basın sagolsun canım...

pitoscum senın yazdıgını okuyunca bende su veıyım uyur mu dedım.suyu ıctı ıctı memeyı vermeyınce meme meme dıye soylenınce verdım emdı.bizde alıskanlık gıbı bısey galıba sey su yontemını daha acıklamalı anlatsana bende cook kalkıyorum soyle 5 saat uyusam.

bızde bursadan geldık.75 cm 9 kılo geldı.kılosu az gıbı geldı napıyım cok ısteyerek yemıyor zorla yedırırsem yıyor.bızde boyle mını mını kız olucaz.yarında sabah 8:45 te 1 yasımız dolacakkk.aksama da kendımız kutlucaz ılk yası bıze ozel olsun ıstıyoruzz.sonra nasılsa arkadasları olcak kalabalık kutlucaz burda hıc akraba yokkk.cekırdek aıle happy bırthday dıyıcez yanı.ust dıslerımız cok kabardı cıkacak bugun yarın sanırım.2 dısle gırıyoruz yasımıza.

selam kizlarr
daha dun gibi hamilelik dogum simdi yaslarina giriyolar bir bir Masallah hepsine
bebislerinizin dogum gunleri kutlu olsun insallah hep birlikte guzel gunler goruruz
bizimde bayramin 2.gunu dogum gunumuz ama ben hafta sonumu yapsam gunundemi yapsam karar veremedim
hamilelik meselesine gelince spiral taktirdim ben ama cok agri yapiyo bana bide adetim inanilmaz artti yapamicam galiba geri cikarticam:2:
bende gece yatmadan emziriyorum sadece sonra devam sutuyle tahilli mama yapip veriyorum gece 2 gibi sabah 6,5 7 ye kadar uyuyoruz tabi su icin kalkiyo suyunu icip geri yatiyo 7den sonrada emiyo 8,5 dedimmi ayaktayiz

fahriyecim, yatmadan önce sadece emziriyorum.gece 12 gibi uyandığında emzirmeyip devam sütü+gece maması(tahıllı vb) veriyorum.uykulu şekilde yiyor.sonra su içip yatıyor.eskiden annelerimizde bize pirinçunu verip yatırılarmış o misal yani:) tok olduğu için uyanmıyor.dün gece susadığı için uyandı verdim. ilk gün zor oluyor meme istiyor ama aç olduğu için mamayı yedi.sonraki gün zorluk çıkarmadı.kolşay gelsinn

bende öyle hazırladım çantamı oyuncak su biberonu fln bakalım inşallah iyi geçer :S
geceleri bende su içiriyorum gözü kapalı içiyo ve yatıyo yeni doğduğunda aldığım küçük bi biberonu vardı onunla içiyo geceleri alıştıma bardağıyla içemiyo gece , gündüzleri onla veriyoruz...
bizim de öyle ev her yere halı yolluk serdim yamalı oldu ev ama oktay yine neresi boşsa oraya giriyo ya sehpanın altı boş oraya girmiş dün bide sıkışmış çıkamıyo bağrıyo neresi boş oraya git sen zatn dedim bi yürüseydi yerden kurtulurdu ama bu gidişle yürümücek heralde alıştı iyice emeklemeye sıpam ...

ahhh elifcim ben emreye gece uykusunda kaşıkla mama versem uyku muyku kalmaz sabaha kadar oturup oyun oynarız heralde. gece benimki su falan içmez asla, biberonda almıyo fahriyenin dediği gibi memeye alıştığı için kalkıyo benimki.geçen gece zorla 100 cc mama yedirdim 30 dk geçmeden kalktı emmek için bağırdı saatlerce.

bizim evi görseniz gülersiniz heralde, ufoya geçemesin diye tekli koltuk ufonun önüne çekildi, üçlü koltuklar V şeklinde koyulup ortalarına diğer tekli koltuk konuldu.halı ortada aynı uzay mekiği gibi oda ya. diğer odalarda aynı halde ama emre paşa gidip muzurluk yapacak bi yer buluyo illaki yine.

selam kızlar...
bilgecim başın saolsun canım. Allah Rahmet eylesin.

elifcim cevabın için teşekkür ederim canım.. kızlar bizde durumlar aynı. sizler doğum kontrolünden bahsediyorsunuz bende en iyi çözüm mevcut.. eşim bana yanaşmadığından dolayı öyle risklerimiz yok. zaten hala regl olmadım...ev karman çorman... kayınvalideler burda cümbür cemaat...kafayı yemek isteyen bize gelsin. artık evim benim evim olmaktan çıktı. bu arada 2 kilo daha vermişim.. 50 kiloya geldm.

derine sağlıklı bir ömür diliyorum fahriyecim.. Allah yaşını uzun etsin.. Doğum günü kutlu olsun...

sağlıkla kalın kızlar...

evt canan sen ben beste sonlara kalmıştık bizimde doğumgünlerimiz yaklaşıyor,ben yarın doğumgünü partisine katılıcam,rüzgarın kuzeni aralarında 15 gün var...

Kızlar test yaptım negatif çıktı ama hala hastalanmadım neden böyle oldu bilmiyorum yaa gelsede rahatlasam...rüzgar çok küçük istemiyorum şu an belki ilerde benim içinde çok zor olur şuan...

Elifcim mutfakta zarar teşkil edecek herşeyi kaldırdık mutfağı çok seviyor o yüzden mahrum etmek istemiyorum zaten diğer odalar kapalı salon mutfak ve kendi odası arasında gidip geliyor en büyük zevki mutfak dolaplarından çıkardığı tencereleri elinde odasına yada salona taşımak :)))
Kanz'ı bende beğeniyorum çok alışveriş yaptım oradan kalıbı küçüktür yalnız kanzın bende hep bir beden büyük alıyorum...

Ne güzel kilo veriyorsunuz yaa ben veremiyorum bir kaç kilo verdim gerisi duruyor biraz önce kıyafet bakmaya gittik eşim ideal kiloda olduğu için hemen yaptı alışverişini ben denedim denedim denedim ve sonuç elde var sıfır hiçbişi bulamadım üstüne moralim bozuldu geldim rüzgarın doğumgününe kadar birkaç kilo vermem lazım...

ELifcim ben gece yatarken mama vermeyi denedim bir kaç gece işe yaradı sonra yine uyandı yani her çocuk için geçerli değil o illaki emmek istiyor rüzgar su veriyorum içmiyor yazın içiyordu şu an geceleri su içmiyor yani anlayacağın ben rüzgarın neye göre kalktığını anlamadım bazen hiç uyanmıyor bazen 3 4 kez uyanıyor...
Bu arada senden bana gelen bir cevapsız çağrı görmedim belki aramışsındır şarzım bitmiştir kapanmıştır bilemiyorum artı ben uzun zamandır tel kullanmıyorum...ne zaman ararsan beklerim bebişler içinde ii olur ben rüzgarı sürekli çocuklarla oynaması için bir yerlere götürüyorum kipadaki play barn'a falan...

bestecım sagol...ınsallah işk 1 yıla sıgdırdıgımız guzellıklerden daha fazlalarını yasarız hepberaber yenı yaslarımızda!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…