slm kızlar dün bizim için çok zor bir gündü kuzucum gözünden operasyon oldu bugün hala narkozun etkisinde sersem gibi ayılırken çok kötü oluyor inşallah birdaha çapaklanma sulanma olmaz dün kollarımda anestezi uzmanı ilacı verince ağlarken bayıldı o an nefesim kesildi napıcağımı şaşırdım ameliyathanenin kapısında o yarım saat geçmedi bütün tırnaklarımı yemişim dün şunu anladım ne kadar yaramaz olurlarsa olsunlar hiç isyan etmemek gerek sağlıkları yerinde olsun allah herkesin evladını anasına babasına sevdiklerine bağışlasın hepinizi ve kuzucukları öptüm
slm kızlar dün bizim için çok zor bir gündü kuzucum gözünden operasyon oldu bugün hala narkozun etkisinde sersem gibi ayılırken çok kötü oluyor inşallah birdaha çapaklanma sulanma olmaz dün kollarımda anestezi uzmanı ilacı verince ağlarken bayıldı o an nefesim kesildi napıcağımı şaşırdım ameliyathanenin kapısında o yarım saat geçmedi bütün tırnaklarımı yemişim dün şunu anladım ne kadar yaramaz olurlarsa olsunlar hiç isyan etmemek gerek sağlıkları yerinde olsun allah herkesin evladını anasına babasına sevdiklerine bağışlasın hepinizi ve kuzucukları öptüm
kızlar çok kötüyüm az evvel hamile olduğumu öğrendim üzülemmi sevinsemmi bilemedim size yazayım dedim. şimdi ne yapıcam bilemiyorum emreyi nasıl sütten kesicem, iki bebeğe nasıl bakıcam, işten ayrıldım maddi olaraka nasıl yeticem offfffff dahada kötüsü o kadar zayıfladımki ve okadar yorgunumki bu kuzucuğu nasıl besleyip, büyütüp doğurucam. allahım ikinciyi istiyodum ama bukadar erken değildi tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?