Şubatta hamile kalanlar buraya..

slm kızlar dün bizim için çok zor bir gündü kuzucum gözünden operasyon oldu bugün hala narkozun etkisinde sersem gibi ayılırken çok kötü oluyor inşallah birdaha çapaklanma sulanma olmaz dün kollarımda anestezi uzmanı ilacı verince ağlarken bayıldı o an nefesim kesildi napıcağımı şaşırdım ameliyathanenin kapısında o yarım saat geçmedi bütün tırnaklarımı yemişim dün şunu anladım ne kadar yaramaz olurlarsa olsunlar hiç isyan etmemek gerek sağlıkları yerinde olsun allah herkesin evladını anasına babasına sevdiklerine bağışlasın hepinizi ve kuzucukları öptüm

cook gecmıs olsun kubracım okurken ıcım sızladı valla.allah kolaylık versın canım.

çok geçmiş olsun.inşallah sağlığına bir an önce kavuşur kuzucuk ve bi daha olmaz.seni çok iyi anlıyorum.bizde yazın kazadan sonra hastanelerde kaldık.Allah daha kötüsünden korusun bebişleri..

Cok gecmis olsun, Allah sifa versin, Rabbim bir daha operasyon dahi olsa boyle bir durum yasatmasin...

kızlar hepinize tşkler herşeyin başı sağlık gerisi boş yavrum hala sersem gibi hiçbirşey yemek bile istemiyor yarın kontrolümüz var bakalım gözümüz ne alemde sanki bugün biraz daha iyi bizde durumlar böyle sağlıkla kalın ...

Kubracım nasılsınız sımdı.daha ıyımı kızın??

Bende kızı uyuttum.yazılı notu gırıyorum.kocam hasta nobetcıydım bugun okulda sabah 7 den beri daha hıc dınlanmedım.artık yatıcam.kolaylıklar dılıyorum...

günaydınnnn
kübracım çooook geçmiş olsun okumuştum da yazadım geçen akşam oktayın yine oyun krizi tuttu 3,30 da yattık aklıma senin yazdıkların geldi okurken bile gözlerim dolmuştu rabbim dermansız dert vermesin :S
dün bizde dr.a gittik boyumuz 80 cm kilomuz 10,5 olmuş gayet iyi dedi...
iğne verdi 10 tane 3 tane de ilaç verdi iğneleri yaptırmayıp sadece şurupları kullanmayı düşünüyorum bi kaç gün düzelme olmazsa iğneleri vurdururum iğne çok zor çünkü ya getirmesi götürmesi ayrı dert çektiği acı ayrı dert ama şuruplar hemen etkisini gösterdi dün gece 2 defa mama yedi çok şükür ve uyuduu 3 gecedir uyumuyodu oyun istiyodu sürekli dr.la bunu paylaştım hiperaktif çocuk yapabilecek bişeyimiz yok kalkıp oynucaksınız dedi ileri ki zaman da direkt bir spor dalına yazdırın enerjisini atsın dedi eşim de dedi bişey yemiyo ki enerji olsun onun üzerine dr.tarif verdi ılık süte bi bıldırcın yumurtası ve bi kaşık bal sabahları içirin dedi hem soğuk algınlığına da iyi gelir dedi bakalım onu denicez
biz de p.tesi vurdurcaktık 1 yaş aşısını ama iyileşsin öyle vurdurun dedi dr.umuz haftaya kaldı yani...

kübracım geçmiş olsun canım inş. şimdi iiidir kuzucuk umarım. rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin, yokluklarını göstermesin inş. çok zor çok.

bestecim emrede öyle habire bi yerlere kafayı vuruyor.bu sabah kolundan tutup çekmesem kafayı merdivenlerin camına geçirecekti ödüm koptu ya...

canancım enerjisi yokken bile gece 3e kadar oyun oynayan çocuk sütle bıldırcın yumurtasıyla heralde sabaha kadar oyun oynar. emreninde bu aralar oyun oynayası var gecenin bi yarısı kalkıp oturuyo ama bizde hal varmı sormuyo hiç.

bugün annem gidiyo kvler gelcek hafta başına offff offff bikaç ay bunalımdayım ben haberiniz ola. haaaa hala adet olmadım nolcak bakalım 2 ay oldu.

bizde bugun asıya gıttık.,
gıtmeden fitil verdim ama +----------bu arada kızımla a
ünÜa,
İÜ
i
i
;
41beraber yazıyor-uz oda basıyor.istahımız yoktu hıc yavas yavas duzelıyor galıba artık pek gıremıyor-um buraya da.yazamıyorum daha dogr0usu.derin hanım rahat0 bırakmıyor kı....cok bana duskun o
ldu bu aralar.yenı dızı baslıyomus onu ızlıcem...,,,,,,,,,,,

kızlar hepinize çok tşkler dün kontrolümüz vardı gözümüz 1 haftaya kadar daha iyi olucakmış masaja devam dedi nasıl yapacaksak damlaları 2 kişi zor damlatıyoruz operasyondan sonra bütün düzenimiz kaçtı yemek uyku herşey değişti bugün 4.gün doğru dürüst yemek yemiyoruz kızlar sizin kuzucukların en sevdiği yemek hangisi?bizim tarhana çor.ve erişte bu arada azı dişlerimizin hepsi birden çıktı 11 tane dişimiz oldu bizde durumlar böyle sağlıkla kalın

slm kızlar..
kubracım ben mesela az once yogurtlu pazı verdım ama 5-6 yudum yedı.
azda olsa vıtamınını almıstır sanırım.
mercımek,tavuk sulu corbayı sevıyor benım kızım.
makarna,pılav ozellıkle de bıber dolmasının ıcındekı pırınclerı sevıyor ama yedıgı bırazcık bısey.
kılomuzdan da bellı hala 9 kıloyuz kızım hanım hanımcık kız olcak galıba....babamız geldı onla oynuyolar bende yazmaya vakıt buldum.
kızıma makarna pısırıyorum bakalım yıcek mı?bu ara emısıp duruyoruz gunduz de..
mandalınayı pek bı sevıyor muz ve elma da yıyoruz.yogurt da sevıyoruz hep kılo yapmıcak seyler sevıyoruz yanııı!!!
bızden sımdılık bu kadar optm

günaydın kızlarrr
oğlum artık tam anlamıyla yürüyor :):)
çok şükür iştahı düzeldi oğlum en çok yogurtlu çorbayı seviyo ve tabi ki spagettiyi seviyoo :) dün pırasa yedirdim dudağının ucunda kalmış onu içine çekiyo hüpp diyee gülmekten yerlere yattım :) meyve olarak ben nassı yersem öyle yiyo elmayı dilimleyip eline veriyorum onu öyle tutuyo yemiyo ama ben ıssırarak yiyorum geliyo ondan ısırıyo yemeği ekmeği banarak yiyenlerdenim ben oğlum eline ekmek verdiysem illa onu bi yemeğe banıcak :) taklitçi :)
sabahları pekmezli bisküvili mama öğlen çorba ikindi meyveli yogurt ( içim ) akşam yemek yatarken de ballı bisküvili aptamil çocuk sütü gece de beni emiyo kucağıma alıyorum uyandığında bütün gece gögüsüm açık uyanınca emiyo kendi aralarda da çubuk kraker yiyo :) gece mızmızlanınca su veriyorum suyla aramız iyi çubuk kraker yediği için sanırım böyle devam ediyo...

selam kızlar..
umarım herkescikler iyidir...
kübracım maşallah kuzuna. ne güzel o kadar çok dişinin olması. yemek yemesi daha kolay olur sanırsam.bizim 7. dişimiz yeni patladı.
canancım maşallah oktaya. bi de kıyafet olarak pantolon ve kazak giydirdin mi küçük adam oluyorlar yürürken. bayılıyorum ben bu hallerine..
benim oğlan yemek konusunda çok ayırt etmiyor. yayla, mercimek çorbalarına bayılır. ıspanak sever. ev yapımı yoğurta bayılır. haftasonuda normal yoğurt dışında danino da vermeye başladım. haftada bi kaç kez vereyim diyorum. ama fazladan.kabak yemeğini,pırasayı da yiyor. karnıbahar pek sevmedi. dünde brokoli yemeği yaptım. öğlen acıkmıştı sanırım bi güzel yedi. tavuk dan ziyade kıyma ağırlıklı besliyorum. haftada 2 yemeğine balık, 3-4 yemeğe de kıyma koyuyorum. aslında tavuğu da artırsam iyi olacak. hergün bir öğün sebze oluyor. bugün kurufasulye var menüde. öğlen sadece fasulye yiyecek. akşamda yanında pilavla birlikte vericem. bizimki makarnayı pek sevmiyor. annesi gibi.öğlenleri bir bardak süt içiyor. akşam yatarken de beni emiyor.çubuk kraker, balık kraker ,bebe bisküvisi falan veriyorum eline. dün börek yaptım ama illa kendi yiyecek. yiyemeyince de kıyamet kopuyor.
meyve konusunda çok ayrım yapmıyor. erik, armut, muz, elma,kivi yiyor. mandalinayıda ya sıkıyorum. yada eline veriyorum. oyalanıyor.
fahriyecim o düşkünlük bizimkinde de var. ben varken rahat vermiyor. illa ben onun yanında olucam. yürümek için bile beni seçiyor. babanın elinden tut yürüsün diyorum.olmuyor. illa ben kalkıcam. yoksa basıyor yaygarayı.
bizden böyle...

canan ve besteyi okuyunca emrede aynı demekten kendimi alamıyorum öğle öğünü çorba ikindide babymix yoğurt yiyor varsa sağılmış anne sütü yoksa ilk adım sütü içiyor 4-5 gibi akşam biz yemek yerken birazcık otlanıyor illa ekmek vazgeçilmezi ve yatarken hipp pirinçli mama ve bebelac devam sütü içiyoruz. kahvaltı hep aynı ama peynirli omlete ekmek banarak yemeye bayılıyor bıdığım.

bizimkide yürürken bile bana düşüyor,akşamları yorgunluktan bayılıyorum ama hiç dibimden ayrılmıyor sabahları işe zar zor kaçıyorum peşimden hep ağlıyor, şimdi banane ile bakalım ilk günleri nasıl geçmiş.

bende pantolon kazak veya gömlek haline bayılıyorum ama genelde eşofmanlarla gezdiriyorum kuzucuğumu rahat etsin diye. geçen gece uyku tulumuyla yatırdım inanımaz terledi yavrucum halbuki içinde penye pijamaları vardı sanırım üstünü çook örtmüşüm sizler nasıl giydiriyorsunuz gece yatarken ya?

kızlar çok kötüyüm az evvel hamile olduğumu öğrendim üzülemmi sevinsemmi bilemedim size yazayım dedim. şimdi ne yapıcam bilemiyorum emreyi nasıl sütten kesicem, iki bebeğe nasıl bakıcam, işten ayrıldım maddi olaraka nasıl yeticem offfffff dahada kötüsü o kadar zayıfladımki ve okadar yorgunumki bu kuzucuğu nasıl besleyip, büyütüp doğurucam. allahım ikinciyi istiyodum ama bukadar erken değildi tabi.

neeeeeeeeeeeee....elifcim inanmıyorum ya...hayırlısı olsun canım...kazara oldu sanırım...ama Allah yardımcın olsun canım.

eeee hadi hayırlısı olsun bakalım.ilk haber senden geldi....sevındım senın adına allah yardımcın olsun.

oyle bi bakim cikiyim dedim neler yapiyosunuz diye..
ama bilgisayarin basinda oyle bir aaaaa demisimki esim noldu diye yanima geldi
elifcim hayirli olsun gecen sene topige ilk yazanlardandin gene ilk senden geldi ikinci bebisin haberi.
allahim yardimcin olsun kolay deil tabiki ama muhakkak o bi kolaylik sunar sana sen yeterki icini ferah tut ikinci bi melegin olcak ne guzel isteyen herkese nasip etsin rabbim...

ayyyyyy bi yanım çok sevindim bi yanım üzüldüü Rabbim yardımcın olsun elif abla Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez rabbim bi kapıyı kapatırsa bi kapıyı açar merak etme sıkma canını karnındaki bebişe de zarar gelmesinn...
nassı oldu ya daha geçen gittin dr.a rahim kalınlaşması diyodu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…