Merhaba güzel anneler...
Biraz geç olacak ama hepinize başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ediyorum...
Bu arada Elifciğim bomba haber bu, valla Allah bi kolaylık verir elbet ama benim gözüm şahsen hiç kesmiyor. Muhtemelen de 2. çocuğu istemeyeceğim ben. Allah buna sağlıklı, uzun ömür versin yeter bana şimdilik :)
Diğer yandan zaten 10 sene borç ödeyeceğiz biz, Elif'in de dediği gibi maddi güç te çok önemli. Bi çocuk neler istemiyor ki... Ama gücünüz varsa Emreye annen veya kv bakarken küçük için de bakıcı tutarsınız. Hem annen yorulmaz, hem de bakıcı için gözün arkada kalmaz. Emre tedaviyle oldu diyorsun, farzet ki ikiz olmuştu, aldırır mıydın tekini o zaman? Ay ne bileyim bu sorular uzar gider... İnşallah hakkında hayırlısını seçersin canım...
Bizde durumlar hastalıklar dışında çok değişmedi, hala yürüyemedik
ayağa kalkabiliyor, tutunmadan da duruyor, hatta sıralıyor da ama ileriye adım atmakta çok isteksiz, emeklemek kolayına geliyor cadının. B12 eksikliği geciktiriyor olabilir dedi doktor, gerçi bu ay ölçtürdü, iğneler sayesinde yükselmişti
Ha bir de çocuk gelişim uzmanına gideceğiz, bence normal dedi dr. ama gene de bakılsın istiyor. Bayramın 2. günü de acildeydik 39 derece ateşle, meğer kulak enfeksiyonu olmuş kuzum. 10 gün antibiyotik kullandık mecburen tam o bitti bu seferde gribal enfeksiyon oldu
Ama çok şükür onu ıhlamurla falan ilaçsız atlatmak üzereyiz. Boğaz kültürü vermiştik o da temiz çıkmış neyseki...
Bir de aşıları soracağım size. KKK ve kpo mu ne (pnamakok aşısıymış) onları vurdular sağlık ocağından. Bir de su çiçeği aşısı aldım ben ama aralarında 1 ay olması gerektiğinden henüz vurdurmadım. Bekliyo öyle dolapta. Size bunlardan farklı bir aşı vuruldu mu?
Kübracım sana da geçmiş olsun demek istiyorum. Umarız yavrun bi an önce eski düzenine kavuşur. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...
Neyse çok konuştum..
Şimdilik hoşçakalın...