slm güzel anneler canancım geçmiş olsun yemiyor diye insan çok üzülüyor anlıyorum seni duruda operasyondan sonra doğru dürüst 1 hafta birşey yememişti merak etme ağrısı geçince iştahı düzelir olucak bunlar böyle büyücekler sonra hepsi unutulcak ikincileri düşüneceğiz(herkes öyle diyor)kızlar morelim çok bozuk kuzumun gözü hala sulanıyor dr çapaklanma olmadığı süresince gelmenize gerek yok dedi doku zedelenmesinden kaynaklanıyor diyor ama bence bizi oyalıyor etrafımda aynı operasyonu olan çocuklar var haftasına geçmiş masaj yap diyor sanki çok kolay büyük ihtimal dünya göz has.yolu gözükecek bize ne geçmez gözmüştü nellcim dr.söylediklerini yazdıkların iyi olmuş bunsan sonra daha duyarlı olmak gerekiyor herşeyi anlıyorlar benim kızın başında hocalar çokkkk anneanne babanne dede vs...kim ne öğrettiyse karşı tarafa onu yaptırıyor çok komik oluyorlar güldürüyorlar bizi eşimle neyse çenem düştü bu arada fahriyecim nerelerdesin ?elifcim inşallah seninde hamilelik iyi gidiyordur hepinizi öptüm
teşekkürler kızlarr çok şükür ateşimiz dünden beri çıkmadı ama ben yine de gece yatarken calpol verdim ağrısını alır diye dr.öyle dedi dün gece 2 de kalktı kesinlikle uyumak istemiyo konuşuyo habire nene diyip duruyo gülüyo kendi kendine elleriyle oynuyo alkışlıyo fln delirdim artıkk eşim dedi ver anneme götürüm 1 haftadır mahvoldun sende rahat bi uyku çek sende dedi dışarı çıkmasın gece gece dedim oyaladım biraz baktı ben iyice sinirleniyorum bi de adet dönemim daha da sinirli oluyorum ya dayanamadı eşim giydirdi oktayı götürdü annesine ( yakın ya bize kv c.tesi de o bakıyo zatn annem gidiyo evine ) neyse geldi ne yaptı dedim oynuyolar dedesiyle kaldırdık onları da kuduruyolar dedi :) durmazsa arayın demiş aramdılar demek ki durdu :) bende ilk defa deliksiz bi uyku uyudum iyi geldi işyerindekiler bile diyo rengin yerine gelmiş :) aklım oktaydayken biraz zor daldım uykuya ama ne kadar uykusuzmuşum ki hiiiç uyanmamışım şimdi de arayamıyorum uyuyolardır diye...
maşallahh duru ya inşallah biran önce iyileşir dr.a gitmenize gerek kalmaz babasına dikkat etmedim ama belli yani boyunun uzunluğu maşallah nazar değmesin yavruma :)
fahriye ilk vukatımııı inanmıyorumm kız çocukları böyle akıllı oluyo demek ki maşallah bizim yüz bininci vukuatımız heralde ilk vukuatımız 6 aylıkken yürüteçteyken babanemizin kristal vazosunu sehpadan çekip kırılmasına neden olmaktı sonrası zaten geldi tek tekk..
çok agresif bi çocuk oldu yaa mahvediyo bizii istediği şeyi yapmazsak avazı çıktığı kadar bağrıyo bütün komşular sesimizi duyuyomuş ne yapıcaz ben bilmiyorumm :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?