Şubatta hamile kalanlar buraya..

bende maleseff kurtaj oldum 7+5 günlüktüü.benimde geleişimi durmuş((

allah sizlerin yolunu açık etsin kızlar..hadi şuabt anneelrii biz sizleri takip eder olcazzzmafoldumben

bende maleseff kurtaj oldum 7+5 günlüktüü.benimde geleişimi durmuş((

allah sizlerin yolunu açık etsin kızlar..hadi şuabt anneelrii biz sizleri takip eder olcazzzmafoldumben

canım çok geçmiş olsun sanada melisaya da çok üzüldüm ya,dilerim allah sağlıklı bir bebek nasip eder ikinizede yakın zamanda senağlama

canım çok geçmiş olsun sanada melisaya da çok üzüldüm ya,dilerim allah sağlıklı bir bebek nasip eder ikinizede yakın zamanda senağlama

saolll sakinem neyapalım kısmet buzmna kadarmış(çok üzgünüm:
amin canım çok saolll rabiim seni ve şubat annelerinii korusun:Saruboceq:

Bence arkadaşım kararsız kalma hiç çünkü bende dogumumu neşe hanımda yaptım soguk gibi duruyor ama asla öyle degil çok kötü günler geçiriyordum ama çok destekçi oldu bana bende tavsiye üzeri gittim ve çokta memmun kaldım.dogumumu yaptım 2 ay oldu bence hiç düşünmeyin dogru doktora gidiyorsun arkadaşım.

melisdeiz çok üzüldüm geçmiş olsun bede bugün gittim vajinal baktı ama kalp atışını göremedi 7+1dim 8olana kadar bekliycem ama bilmiyorum rabbimden ümit kesilmez.. inşaallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsınız arkadaşlar. bu arada kayın pederim acil ameliyat olcak gitmemiz gerekiyo 4saatlik yol gitcez doktor gidebilirsin dedi orda doktora gitcem dönünce haberleri iletirim..lütfen dua ediniz...:çok üzgünüm:

saol canım..kısmet yapcak artık bişe kalmadııııı salı ğünü kurtaj oldum...
üzüzlme öyle hmen 8 haftayı bekle cnm duylurrr rabimin izniyle.geçmiş olsun..saglıklı haberlerini bekliyoruz..bu arada hoşgeldinn

hoşbulduk dün iyiydim ama bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum korkuyorum ümüdim azalıyor..9 ay önede oş gebelik geçirmiştim usgye göre 6+1 dedi doktor önemli deği artı eksi 3gün olabilir diyo ama 7+1 dim ben.memlkette kalırsam döndüğümde yazarım dua edinn..

melisdeniz, melisa ve elmass adınıza çok üzüldüm canlarım benim... rabbim inşallah sizlere tez zamanda hayırlı evlatlar nesip eder yeniden...gebelikğin erken döneminde kürtaj olduğunuz içn bikaç ay korunup yeniden gebe kalabilirsiniz... allahtan hepiniz doğal yollardan gebe kalmıştınız....

sizlerdenöğrenmek istediğim bişi var kendinizde herhangi bir değişiklik farkettinizmi yoksa dra gittiğinizdemi farkedildi?

nazelacım sen mesleğin dolayısıyla bizde tecrübelisin benim durumuma ne diyorsun doktor görememiş olabilirmi

offff kizlar cok uzuldummmm senağlama allah sabir versin tez zamanda bebislerinizi size gondersin senağlamasenağlama:teselli:

essebe canım 6+1 de görünmemiş olabilir canım muhtemelen geç döllenme nedeniyle seninle usgnin tarihleri tutmuyor olabilir. canım 8. haftaya kadar beklemelisin şimdiden üzülme bence canım stres yapma... önceden boş gebelik geçirmiş olman bununda boş gebelik olmasını gerektirmiyor tatlım. bu kalıtımsal bişi değil.

bende 5 haftalık hamileyim ve erkan türköze gidiyorum izmitli olanlar bana onun hakkında ne diyebilir

saollllllasın nezala...hepinize hayırlı hamilelikler diliyorumm

merhaba bende yeni katıldım aranıza benim de 20lik dişim apse yaptı ve ben daha 6+6 haftalık hamileyim zararı olur mu? ne yapmam gerekir acaba?

merhaba bende yeni katıldım aranıza benim de 20lik dişim apse yaptı ve ben daha 6+6 haftalık hamileyim zararı olur mu? ne yapmam gerekir acaba?

gebeliğin erekn döneminde ilaç kulanunmıyor diye biliyorum ..ama
drunla örüş..bide gitcen dişciye söyle..geçmiş olusn..endişe etme..düzelirrrr.
antibiyotikte verilebilir glisba inmesi için.absenin..a.s

merhaba bende 8 haftalık hamileyim.sat 7 subat.herkese saglıklı bebekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…