slm kızlar giremedim hafta sonundan beri cumartesi öğleden sonra kanamam başladı gittikçe arttı malesef, dün dra gittim muayene oldum kese büyümüüş yaklaşık 8 mm olmuş ancak çok net değildi görüntü, iğne ve ilaç tedavisine rağmen kanamam geçmedi. Drum herşeye hazırlıklı ol dedi, düşükde olabilir, kese kendini toparlayıp yolunada girebilir dedi. Henüz kalp atışlarını görmedik cmt den beri evde yatıyorum ama yarın çalışmaya gidicem mecburen. Rabbim hakkımda hayırlısını versin inş.
Emre ben yatıyorum diye kuduruyo sürekli yanıma gelip vuruyo bana, kaldırana kadar bağırıp, zırlıyo, bizimde 4 azımız aynı anda geliyo çılgın gibi evladım. Heryeri ısırmaya çalışıyo, yakalarsa affetmiyo. Bugünde grip olacak galiba çok mızmız hiç durmuyo, gece uykuları kabus oldu uyumak nedir bilmiyoruz malesef. Bestecim emrede istediğini yapmazsak deli gibi ağlıyo, sıkıysa sakinleştir nerdeeeee... Resmen deliriyo çocuk ya. Bizde inat edersek saatler sürüyo sakinleşmesi, yok istediğini yaparsakda zafer emrenin oluyo, bi sonraki inatlaşmada daha çok bağırıyo maşallah...
Elifcim bizde oyun falan oynayamıyoruz, emre döksün, kırsın, atsın, bağırıp çağırsın.... Bu aralar tam bir canavar oldu.
Fahriyecim geçmiş olsun canım, bizim o düşmeler, morarmalar falan günlük rutine bindi meraklanma bişi olmaz. Tam 1,5 yıldır hatta gebe kaldığımdan beri gezip, tozamadım rahat rahat... Ne kadar şanslısın valla. Nazar değmesin...
Hasta kuzulara geçmiş olsun inş. Hemen iiileşirler... öptüm hepinizi kızlar, dualarınıa ihtiyacım var eksik etmeyin lütfen.
SLM KIZLAR; çok kötüyüm, mutsuzum, berbat halde çalışıyorum bugün.
cuma bebişimin kalp atışlarını duymuştuk, gümbür gümbür çok güzeldi, pazar çok fenalaştım mide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik vb. kötü giden bişiler olduğunu anladım ama konduramadım kanamamda artınca pzt soluğu drda aldım 2 ayrı dra gittim ikiside bebeğin kalp atışlarının durduğunu söyledi. çok üzüldüm yıkıldım resmen. dünde kürtaj olmak zorunda kaldım. içim boşaldı resmen. rabbim kimseye yaşatmasın bunları inş.
gerçi bi taraftanda ya 4-5 aylıkken özürlü olduğunu öğrenseydim ben aldırmak zorunda kalsaydım daha kötü olacaktım diye kendime terapi yapıyorum ama kötüyüm işte.
kızlar emrenin meme başlarının yanlarında küçük sivilceler çıkmış yaklaşık 2 haftadır varlar aynı meme ucu gibi duruyor, bugün götürecem bakalım dra ne diyecek.
bizden bu kadar şimdilik hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?