Şubatta hamile kalanlar buraya..

fahriyecim ve canancım saolun haklısınız rabbim oğluşuma uzun ömürler versin. üzülmedim dersem yalan ama hakkımda hayırlısı böyleymiş demekki.

kızlar çok teşekkür ederim bugün kendimi hiç iii hissetmiyorum inş. tez zamanda düzelirim.

dünde kvler emrenin parmaklarını yakmışlar güya sıcak ekmeğin içine sokmuş parmaklarını inanmadım ama kesin çaya sokmuştur canım benim. sabah gördüm dün akşam elini tutturmuyodu hiç acıyodu muhtemel. bu sabah farkettim parmak uçlarında baloncuklar oluşmuş. üç kişi bi çocuğa bakamamışlar ya gıcık oldum.

neyse benden bu kadar kızlar...

inşallah tez zmaanda düzelirsin elif abla
geçmiş olsun emreciğe geçen bende oktay çayı ellemesin diye kaşıpı eline tuttum hemen kızardı :S
çok şükür iyi burun akıntısı baya geçti öksürüğü de bi iki kez öksürükdü dün peditus ve sekrol içirdim nane limon ıhlamur öyle iyileşti çok şükürr bi daha yıkamıcam pis kalsın hastalanmasındansa :S

elifcim bugunlerde gececek zor olacak sanırım ama...oglusuna da gecmıs olsun.

bana da komsum geldı oturmaya akasam cayı oldu tam.sızle de yakın olsak gorussek ne guzel olur....
neyse kızım bu ara bana pek duskun babamızda gece dersıne gıtcek bıseyler yıyelım barı.

herkesler ıydır umarım...optm hepınızıııııııı

elifcim yeni okudum geçmiş olsun.hep hayırlısı diyoruz herşeyin.bu da öyle diye düşün.zamanı geldiğinde yine kardeşi olur emreciğin..
uras hasta idi.önceki antibiyotiği yeni bitmişti ki öksürmeye başladı.dr.umuz macrol antibiyotik, balgam sökücü falan verdi.bronşite gidiyor vermek zorundayım dedi.3 gündür içiyor bugün biraz daha iyi.gece uyumuyordu öksürmekten yavrucum..dr.birinden bulaşmış dedi.kimse hasta değil etrafımızda anlamadım.ben anne sütü korur lafına inanmıyorum artık.hemen hastalık kapıyor uras çünkü.
selamlaar

saolun kızlar; iyiyim diyemiyeceğim malesef; psikolojim acaip bozuldu, sinirlerim acaip gergin, alerji döktüm stresten, üstüne FMF krizim geldi bitik haldeyim anlayacağınız.

tek mutluluğum emrem iiiki var iiiki benimle canımın içi. mutsuzluğumu anlıyo gisip gelip sarılıp bana öpüyo, anne anne gelip gülümsüyo... canımın içi herşeyim yaaaaa.

şükür parmakları geçti, sizlerin kuzularınada çoookkkk geçmiş olsun arkadaşlar.elifcim anne sütünün koruyuculuğu ilk 3 ay geçerli canım sonrasında sadece bağışıklığı güçlendirmeye faydası var tamamen koruyucu değil ne yazıkki...şu anda hasta olmasakda hepimiz birtakım virüs ve mikropları barındırıyoruz üzerimizde mutlaka bizlerden kapıyordur çocuk.

canancığım yıkamak aslında hasta etmez sonrasında üşütmemesine dikkat etmek gerekiyor tabiki. üstelik yıkamak vücudu birtakım mikroplardan arındırır aksine faydalıdır tatlım.sen oktay kuzusunu en azından haftada 2 kez yıkamaya devam et bence.

bizden haberler bu kadar öpüyorum sizleri kızlar...

slm kızlarrr

geçmiş olsun elif ablaa ....
gerçekten çocuklar anlıyo sanırım mutsuzluğumuzu geçen bende sıkıntılıydım oktay sürekli kucağıma gelip sarılıyodu genelde uykusu geldiğinde yapıyo bunu iyi ki varlar rabbim eksikliklerini göstermesin ...
biz haftasonu babamızın yanına gittik çok iyi geldi gezdik avm de dışarı bi çıktık sel seli götürüyo buz gibiydi oktayı korucam derken kendim üşütmüşüm hemen arabaya bindik ama ne çare hastalıktan kurtulamadım oktaya geçmese bari daha yeni kurtuldu çocuk hastalıktann ...
size de geçmiş olsun urascıkk inşallah iyileşir biran önce...

slm kızlar nasılsınız?bizde durumlar iç açıcı değil bugün benim küçük hanım ayağımın üzerine dolu olan teneke kutu kola düşürdü canım öyle yandı ki anlatamam parmağım mosmor oldu davul gibi şişti üstüne basamıyorum acile gittik röntgen çekildi ezilmiş yat uzan ayağa kalkma dedi işin üzücü yanı bu akşam yola çıkmak zorundayız dünya gözden yarına randevu aldık bu ayakla naparım bilmiyorum bacağıma kadar vuruyor ağrısı bakalım yarın kızımın gözü için ne diyecekler kızlar dualarınızı eksik etmeyin hepinizi ve kuzucukları öptüm

angel çok geçmiş olsun canım ya, emreninde en sevdiği şey mama sandalyesinden bişileri atmak ve arkalarından bakmak. geçende ayağımın üzerine metal peçete kutusunu attı sıpa benimde ayak bikaç gün kullanılamaz oldu ama mecburen kullanıyosun çocukla nerde yan gel yat osman...

inşallah kuzucuğun gözünde bi sorun kalmamıştır yavrucak neler çekti bu yaşta bi op. daha geçirmez inş.

canan sanada geçmiş olsun tatlım, bende fena tutulmuşum, gece 50 kere kalkıp emzirmekten kaynaklı, ama emre iiice cozuttu her 10 dk bir kalkıyo ve asla emmeden uyumuyo artık kandıramıyoruzda ne yapacağımı şaşırdım offffffffffff. bolca ıhlamur falan içde bari oktaya geçmesin. kızlar beste nerelerde haberi olan varmı?

selammm,
canancım urasın burnu tıkalı değil Allahtan! öksürüğü vardı.oda geçiyor.sabah alşam anibiyotik ve balgam sökücü ile tabii.şimdide ben nezle oldum.bu kışa hasta girdik.sürekli evde hasta var.ödüm kopuyor urasa geçecek diye.maske takıyorum .uras çekip açıyor tabii.içtiği antibiyotik nezle kapmasını önler mi elif acaba?? burnu tıkanmasında yavrucağın.
angel kızın için iyi haberlele dönersin inş.dünya göz iyi bi hastane.en azından tam teşhis koyarlar.
besteden haber yok.burdan başka iletişim olmaması kötü aslında.baya arkadaş olduk biz.merak ediyoruz..

öpüyorum siziii

selam kizlar nasilsiniz.
elifcim gecmis olsun canim allah emreye uzun omurler versin (
canan ve elif gecmis olsun bebislere ve kendinize iyi bakin hasta olmayin hicbiriniz
kubracim guzel haberlerinizi bekliyoruz.duru en kisa zamanda duzelir insallah...
umarim bestede iyidir esiyle duzelmistir arasi(
bizde durumlar ayni ipek rahatsizdi biraz grip gibi o gecti kurtardk sukur derken dudaginin birlesim yerinde ucuk cikti,herkes bukadar kucuk cocukta ucuk olmaz diye korkutunca doktora gittik..ama doktor olabilir dedi.asiviral verdi birde bepanthen ikisini suruyoruz gunde 2 kere :S
elifcim sanada sorayim olabilirmi yoksa korkmalimiyim bilemedim
birde kilo problemi var bende masallah hepiniz vermissiniz kilolari ama ben kilo aliyorum paso napcam bilmiyom sporda bi ise yaramadi yiyince bi guzel (((
offfffffff mutsuzum kendimleee ama kimseyle deil sorunum nolcak bilmiyorum bole...

optum hepinizi valla buraya girince hep guzel haberler gormek istiyom hepiniz iyi olun nolur sizi cok seviyorum..gormedende insanlar dost olabilir birbiri icin endiselenebilirmis
kendinize ve meleklerinize iyi bakin allaha emanet olun..

günaydın kızlarr
sağolun şekerler
çok şükür ben o günün akşamına iyileştim sağolsun çaycı abla iyi baktı bana akşama hiç bişiyim kalmadıı :)
kübracım geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer durunun gözü düzelir evet dünya göz hast.iyidir.
emre artık kocaman adam oldu ya hala mı geceleri bu kadar sık kalkıyo çok şükür biz oktayın uykusunu düzene soktuk akşam üzeri uyumasındanmış geceleri kalkması dün 16,30 da kalkmış ne kadar mızmızlansa da uyutmadım 11 e kadar oyaladım oyun fln oynattım ayağıma koyar koymaz uyudu ama bildiğim kadarıyla emrenin gündüz uykusu da yoktu dimi :S
eliff sana da geçmiş olsun urasın da geçiyomuş zatn sevindimm :)
ya kış iyice geldi artık bugün hava daha bi soğuk ilk kez yataktan kalkınca üşüdüm kombiyi yükseltmek lazım artık...
herkes hasta grip :S
nuray abla vala benimde göbeğim kaldı ve diyet yapamıyorum aslaa aksine daha çok yiyorum özellikle akşamları yatmadan midem kazınıyo bildiğin ya uyuyamıyorum meyve fln yiyorum ama yok yane dün oktayın çorbasını içtim de öyle uyudum valla benim de bi çare bulmam gerek :S
evet beste ablayı bende merak ediyorum evden giremese işten mutlaka girerdi inşallah bi sıkıntı yoktur :S
gerçekten bende öyle size çoook alıştım fikir alışverişleri paylaşım çoook güzell bende hiç birinizi görmeden sizi ve çocuklarınızı sevdimm :):)

nuray saolasın canım rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. baya alışmışım gebeliğe, hala bazen kendimi gebe sanıyorum iiiki bebek küçüktü daha büyük olsa alışamazdım heralde.

kübracım herkesde uçuk olabilir canım meraklanma, doğum esnasında uçuk virüsü kapıyoruz tatlım, eğer kapmışsak heran uçuk çıkartabiliriz, yok kapmamışsak uçuğumuz çıkmaz. nedenle bıdığın uçuğunun çıkması anormal bir durum değil sadece dikkat et elini dudağına falan götürüp özellikle gözüne ve genital bölgesine sürmesin viral kaynaklı olduğu için uçuk bulaşabilir.

canancım dün gece hiç uyumadık gene illa meme ağzına girecek öle uyuyacak eşşek kafalı, dün gece eşim askere giderkende uyanır meme ister bu diyo koptuk gülmekten. malesef gündüzde uyumuyo, illaki ayakta sallanacakda uyuyacak 1 saat.

elifcim geçmiş olsun şükür iileşmişsiniz, inşallah duru kuşununda gözü düzelir biran önce. bencede göz konusunda dünya göz çok iii bir hastane.
nuraycım bende küçücük kaldım resmen iiice çöktüm kiloda alamıyorum ya okadar yiyorum halbuki ama yokkkk. bence sen bi diyetisyene git tatlım tek başına olmaz kilo vermek.

nese kızlar öptüm sizleri besteeeeee nerdesinnnnnnnnnn? inş herşey yolundadır.

kZIım kucagımda yazıyorum..

herkese selamlar besteeee nerde hakkaten ya ınsallah bı sorun yoktur

kubracım sana da ecmıs olsun.hala seS SEDA YOK UMARIM IYI HABERLE GELIRSINNNN.

ELIFCIM BENIMKIDE BU ARA SUREKLI EMMEK ISTIYOR GUNDUZ GELIP KIYAFETIME YAPISIYOR.GECE DE AGZINDA COGU ZAMAN.1 HAFTADIR BIBERON ALMIYORDUK.DUN GECE ALDI.BAKALIM İNSALLAH DUZELIR ISTAHIMIZ.

CANANCIM SIZEDE GECMIS OLSUN ...IHLAMUR FALAN IYI GELIYOR BIZE.

BEN BU ARA KAHVALTIDA MANDALIN SUYU SIKIYORUM PIPETLE ICIYOR COK KOMIK OLUYOR SIZE DE ONEREBILIRIMMMM.

Nuraycım benımde 5 kılom var hala beraber yapabılırızzz ben sana arkadas olurum canım.ben almadım daaaa daha veremedım
57 dogum oncesı
62 kıloyum sımdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…