nuray saolasın canım rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. baya alışmışım gebeliğe, hala bazen kendimi gebe sanıyorum iiiki bebek küçüktü daha büyük olsa alışamazdım heralde.
kübracım herkesde uçuk olabilir canım meraklanma, doğum esnasında uçuk virüsü kapıyoruz tatlım, eğer kapmışsak heran uçuk çıkartabiliriz, yok kapmamışsak uçuğumuz çıkmaz. nedenle bıdığın uçuğunun çıkması anormal bir durum değil sadece dikkat et elini dudağına falan götürüp özellikle gözüne ve genital bölgesine sürmesin viral kaynaklı olduğu için uçuk bulaşabilir.
canancım dün gece hiç uyumadık gene illa meme ağzına girecek öle uyuyacak eşşek kafalı, dün gece eşim askere giderkende uyanır meme ister bu diyo koptuk gülmekten. malesef gündüzde uyumuyo, illaki ayakta sallanacakda uyuyacak 1 saat.
elifcim geçmiş olsun şükür iileşmişsiniz, inşallah duru kuşununda gözü düzelir biran önce. bencede göz konusunda dünya göz çok iii bir hastane.
nuraycım bende küçücük kaldım resmen iiice çöktüm kiloda alamıyorum ya okadar yiyorum halbuki ama yokkkk. bence sen bi diyetisyene git tatlım tek başına olmaz kilo vermek.
nese kızlar öptüm sizleri besteeeeee nerdesinnnnnnnnnn? inş herşey yolundadır.