slm kızlar çok şükür evimizdeyiz kızım operasyon oldu çok şükür şimdilik gözümüz iyi bugün hiç akmadı ç.şamba günü ameliyat günüymüş bizde salı günü gitmiştik hiç vakit kaymetmeden olsun bitsin dedik insan stres oluyor çok şükür sorunsuz geçti burda yapılan operasyonla yakından uzaktan alakası bile yok çok şükür kızım iyi sadece yolda biraz üşütmüş ateşi falan çıktı birazsa istifra etti bu kadarla inşallah atlatmışızdır sadece benim parmak berbat durumda mosmor oldu hiç basamıyorum bakalım nolucak hepinizi ve kuzucukları çok öptüm
slm kızlar; beste şükür geldin çok merak ettik seni, iii olmana sevindim canım.
kübracım geçmiş olsun tatlım duru kuzusunun son çektiği çile olur bu inş. sizede geçmiş olsun valla.
ayred aynı dertten muzdaribim bende emrede sabaha kadar en az 20 kez kalkıyo maklesef, bizde biberon, emzik, mama falan veremiyoruz varsa yoksa meme onu almadan uyumuyo asla. bende şaşırdım ne yapacağımı dra kalsa artık memeden kesmem gerekiyormuş ya ben gebe kaldım ozaman bile kesmedim evladımı şimdi keyfi niye keseyim offfffffffffffffffff. en iiisi bikaç ay daha devam edip en azından 18 aylıktan sonra kesmek diye düşünüyorum şimdilik.
canancım ben hala gülük pişiriyorum emrenin yiyeceklerini ve ayrı pişiriyorum yani ananesi veya babanesi pişiriyo. aynı yemekten yemiyorhala emre. ama yemek kıvamında pişiriyorum sadece içine tuz veya şeker eklenmiyo, yaptıklarımı çatalla ezip yediriyorum ben.
kızlar siz demir damlasına devam ediyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?