slm kızlar; bestecim valla çok üzülüyorum haline, kendi derdimi unutup sana üzülüyorum. bende unuttum canım cicimleri, bizimde iki çift laf etmeden geçip giden günlerimiz var ama ne bileyim en azından alyansını takıyor eşim yada ben dra falan gidersem arayıp ne olduğunu soruyor en azından. yada çok şikayetçi olursam bir iki saatde olsa göstermelik ilgili davranıyor mesela... bu arada çok geçmiş olsun tatlım. canım sakın yanlış anlama ama geçen günler senin ömründen gidiyor mutsuz bir ömür nasıl geçer tatlım.biran önce bir karar verip uygulamalısın bence.
emre nerde öyle gece boyu uyuyacak, allahım bir saat deliksiz uykuya hasretim valla. 1 saat uyusam bütün gece sayıcam valla. nuraycım maşallah kuzuya. emre gündüzde öle uyumuyor malesef, ayağınızda sallayabileceğiniz sürece uyuyo, sallamazsanız yok. ben süt vemiyorum hiç sadece eve gidince beni emiyo bide gece, bende başlayım bari ilk adım sütlerine artık.
bu gecede 4,30da kalktık babannesi bana ver ben uyuturum dedi verdim bir saat sonra geri getirdi benimki iki gözü iki çeşme ağlıyo meme diye nerdeyse yarım sat emdi sonrada başladı oynamaya. uyutabilene aşkolsun offf offf