Şubatta hamile kalanlar buraya..

elifcim allah yardimcin olsun valla 15 kezmi
ben bizden bahsedim ama masallahlarinizi esirgmeyin cunku kime desem ertesi 1 hafta bi sorun yasiyoz
ipek sabah 9 yada 9,5 gibi kalkiyo emziriyorum ama sut artik doyurmuyo demekki 1 saat gecmeden mama istiyo 200cc kadar pinar cocuk sutu veriyorum.
sonra kahvalti yapiyo. oglende 1 kase corba iciyo oda keyfi olursa :26:
saat 2 yada 3 gibi yatiyo oda sadece 45dakika kadar sonra geceye kadar uyku yok
ikindide yogurt ve meyve yiyo aksamda bizim yemeklerden (ben az tuz az yag ve domatesli yapiyorum yemekleri)
saat 9,5 gibide 200 cc sutunu icip uyuyo saat 3 gibi suya kalkiyo ve sabah 6 gibide acikiyo emiyo sonrada 9da uyaniyo
bizim bir gunumuz boyle geciyo ama bitek gece uykusu masallah iyi gunduz iice uykusu gelmese yatmicak oda mayisiyo artikta ole daliyo (

günaydın kızlar...
bilgecim, evinde güle güle otur canım. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. darısı evi olmayanlara..

nuraycım, maşallah İpek kuzusuna. ama öğlenleri az uyuyormuş. bu arada sadee sabahları mı emziriyorsun? ben günlük sütlerden veriyorum oğğlana. bi de beni emiyor. bakıcımız öğlenleri uyutmadan 150 cc civarında ballı süt içiriyor. bir kase de yoğurt yiyor. bi de anne sütü. yeterli oluyordur diye düşünüyorum. ara sırada danone veriyorum akşam yatmadan önce.

benim oğlan hala 2 sefer uyuyor. daha doğru öyle uyumak istiyor. sabahları da 8,30 da kalkıyor. eğer geç kalkar. öğlen uykusuna geç yatarsa günde tek sefer uyuyor. ama kendi belirliyor uyku zamanını. esneyip kafasını gözünü kaşıyınca uyutuyoruz. ben de genelde memede uyuyor. kadın ayakta sallıyor. ama bu aralar keşfettim de akşam uykusuna yatırdığımda ortamı iyice loş yapıyorum. öyle daha kolay uyuyor.

kızlar dün doktora gittim. doğumdan sonra sol göğsümde kistik bir yapı oluşmuştu.bahsetmiştim. dünde kontrolü vardı. çok az bir küçülme varmış. doktor kesip biçmeye şimdilik gerek yok dedi. altı ay sonra tekrar bakalım dedi. beni de rahatsız etmiyor açıkçası.
eşimle aramız konusunda ben elimden geleni yapıyorum. emek harcamayan o. doktora gideceğimi bildiği halde sormadı bile. bir önceki kontolde de aynısını yaptı. hani önemli bişey değil ama. ya gerçekten önemli bişey olsaydı. alınıyorum ister istemez. ama uzun bir zamandır. susmaya şikayet etmemeye çalışıyorum. ama anladım ki ben konuşmasamda aramızda hiç iletişim olmayacak.iyiki oğluşum var ama. o olmasa zaten ben bu adama katlanmazdım da. oğlanda çok seviyor çünkü babasını. pazar günü doğum günüm bakalım hatırlayacak mı?
neyse.. artık takmıycam. o yokmuş gibi davranıcam. onsuzda mutlu olmanın yollarını arıycam. ne kadar başarılı olurum bilemiyorum ama. işin enteresan yanı da nee biliyor musunuz: kıskandırmaya çalışsam da kıskanmıyor. bence seven insan önemseyen insan kıskanır.neyse.....bu konuda artık sizinde başınızı ağrıtmıycam. sizin eşleriniz de mi böyle davranışlar sergiliyor. ya da size ilgileri nasıl? canım cicim, hayatım laflarını unuttum ben. alyansını takmasını çok istediğim halde takmıyor. daha bi dolu önemsenmediğimi gösteren şeyler...

şimdi çok doldum. sağlıkla kalın kızlar...

slm kızlar; bestecim valla çok üzülüyorum haline, kendi derdimi unutup sana üzülüyorum. bende unuttum canım cicimleri, bizimde iki çift laf etmeden geçip giden günlerimiz var ama ne bileyim en azından alyansını takıyor eşim yada ben dra falan gidersem arayıp ne olduğunu soruyor en azından. yada çok şikayetçi olursam bir iki saatde olsa göstermelik ilgili davranıyor mesela... bu arada çok geçmiş olsun tatlım. canım sakın yanlış anlama ama geçen günler senin ömründen gidiyor mutsuz bir ömür nasıl geçer tatlım.biran önce bir karar verip uygulamalısın bence.

emre nerde öyle gece boyu uyuyacak, allahım bir saat deliksiz uykuya hasretim valla. 1 saat uyusam bütün gece sayıcam valla. nuraycım maşallah kuzuya. emre gündüzde öle uyumuyor malesef, ayağınızda sallayabileceğiniz sürece uyuyo, sallamazsanız yok. ben süt vemiyorum hiç sadece eve gidince beni emiyo bide gece, bende başlayım bari ilk adım sütlerine artık.

bu gecede 4,30da kalktık babannesi bana ver ben uyuturum dedi verdim bir saat sonra geri getirdi benimki iki gözü iki çeşme ağlıyo meme diye nerdeyse yarım sat emdi sonrada başladı oynamaya. uyutabilene aşkolsun offf offf

bestecim simdiden dogum gunun kutlu olsun..nice guzel yaslara oglusunla insallah.
hafta sonu yogun olcak onun icin simdiden kutlamak istedim.
canim ben gun icerisindede emziriyorum hatta kendi gelip istiyo zaten ama genelde tok oldugu icin az emiyo tam anlamiyla sabah emiyo yarim saat kadar onun icin oyle yazmistim.
elifcim valla ben kafayi yerdim heralde butun gece doru duzgun uyumasam allah yardimcin olsun cok zor valla..
bizimde gunduz uykumuz duzelse pek zorluk yasamiyoruz allaha sukur kizim uzmuyo beni

bugun benden 2 ay once dogum yapan arkadasima gittim sali gunu ikinci kizini dogurdu oyle tuhaf oldumki minicikkk ay dedim buyumus bizim velet:))
allah onada yardim etsin digeri 16 aylik daha
kizler yeni yiliniz kutlu olsun simdiden.biz evdeyiz biyere gitmicez istemedim ben gecen sene bebis ufakti bisey anlamadik bu sene evimizde gecirelim dedik..yanliz olcaktik ama kayinvalidem gelicek onla giricez yeni yila

yarim yarim cevap yaziyom sonra farkediyom

bestecim gecmis olsun insallah bi isleme gerek kalmadan yokolur o pis kist
esimle aramizsa; valla bizimde cinsellik acisindan tam anlamiyla rayina oturmadi iliskimiz haftada bir bazen 2 haftada bazen 1 ay oldugu bile oluyo esim vardiyali calisiyo :26::26: ama esim onemser beni ve biz cikmaya basladigimizdan beri hic ismimizle hitap etmemisizdir birbirimize birtek istenmede bana nuray dedigini bilirim

elifcim ilk adim sutleri 6-12 ay icin degilmi ben bebelac junior veriyodum yoktu markette pinar cocuk sutu aldim 1+ yas, ama tadini sevdi ipek daha 3 kutumuz var onlar bitsin bebelacla donusumlu vericem inek sutu cok zorda kalirsam veriyorum oda gunluk sise sutlerden

günaydın şekerlerrr
gerçekten elif abla durumun çook zor allah yardımcın olsunn inşallah biran önce düzelir emree oktay da öyleydi ama akşam üzeri uyuttuğumuz için öyleymiş şimdi 4-5 de uyuyo 6-7 de kalktı mı çok güzel oluyo 11-12 gibi uyuyo rahat ediyoruz ayran fln içirsen uyku yapar ya belki işe yarar ...
beste abla bişey çıkmadığına sevindim inşallah biran önce kurtulursun o kistten Allah yardımcın olsunn...
biz de oktayı ayakta sallayarak uyutuyoruz ama sonuna kadar uykusu geldi mi zaten ayağıma koyar koymaz uyuyo...
eşin için gerçekten bende çok üzülüyorum anlat ya olur mu dertlerini paylaşıyosun açılıyosun bize de anlatmazsan daha kötü olursun...
eşimin bana karşı tutumu bana bağlı ben hep aşkım hayatım diye konuşurum ismini söylediğim zaman kızar o da bana öyledir birilerinin yanında isimle hitab ederiz ( anne baba ) bide hep ben rica ederek konuşurum oktayın mamasını yapar mısın hayatım lütfen fln diye bi süre sonra oda öyle yapmaya başladı yemek bile istediğin de hep ricayla konuşuyo bu da tamamen bana bağlı annesiyle ablasıyla konuştuğunda böyle diil mesela ondan anlıyorum bana bağlı olduğunu...ben mesela arada giderim yanına yakışıklı kocamm benim derim öperim oda şımarırım yakışıklıyım tabi der ukalaaa :) geçenler de ilgilenmeiyosun artık benimle fln dedi benim söylemem lazım bunu farkında mısın dedim bende :) böyle ufak tefek cilveler işte bunlar sanırım sevgimizi alevlendiren benim eşimde bi yere gitme de sıkıntı yaşıyo hiç duymamışımdır hadi dışarı çıkalım şunu yapalım bunu yapalım diye hep ben dürterim hadi sinemaya gidelim derim geçen gün kendi arkadaşlarıyla gitti senin istedğin filme gitmedik sen sevmiyosun böyle filimleri bilmem ne dedi tamam dedim bende değişiklik olur senin içinde git tabi dedim mesela ben hoşgörüyü gösterdim ona oda ben bişi istediğim de kırmıyo beni karşılıklı yani herşeyy...

SLM KIZLAR;nuraycığım nerde dün gece e kadar en az 5 ke kalktık sonrada oturdu eşimde annesine verdi emreyi kadıncağız ayağında sallaya sallaya uyuttu ama 1,5 saat uyudu sadece sonra yine başladı ağlamaya. susmayınca verdik memeyi ağzına yine.

bizimde ilişkimiz problemli ama gebelik önceside problemliydi ayda 1 ancak birlikte oluyoruz. bizimde sevgi, aşk bitti artık birbirimize adımızla bile hitap etmiyoruz malesef, neredeyse konuşmuyoruz bile.dün farkettim ben bişiler anlatırken yüzüme bile bakmıyo eşim. ailesi bizde ya onların yanında daha çok ilgisiz davranıyo. ama en azından alyansını takıyo... gerçi bende de var suç ben hiçbir zaman canan gibi davranamam. ilk evlendiğimiz zamanlarda bile ben öle olmamıştım ama ilgili davrandığım zamanlarda da eşim hep soğuktu bana.

nuraycığım evet ilk adım sütleri 6-12 ay bende bebelac junior toz halini veriyorum emreye, hatta gece mamasını onunla ve pirinçli mamayla yapıyorum.ama bu kez ilk adım sütü almışım çocuk stü yerine. günde 1 kez ondan vericem kafaya koydum.

bizde kvlerle girecez yeni yıla bu kaçıncı yaaaa. bıktım artık. bi başbaşa biyerlere gidelim dedik evin 2 bina ötesinde bi restoran var eşim oraya gidelimmi diye sorunca vazgeçtim. oraya gidecez yemek yiyip eve gelicez, zırt pırt arayacaklar şu oldu bu oldu diye offffff. en iiisi evde durmak.

bizden haberler böle... öptük sizleri kızlar...

bizim marketler de bebelac aptamil de yok ya hero baby var 12-36 aylık olanı içiriyorum 6-12 var da 13 aylık olduğu için onları içiriyorum...
bide hero baby nin kaşık mamaları onları da gece yapıyorum...
ya bazı insanların karakterin de olucak benim eşim bana yapmaz ben ona yaparım yani oo ay da 1 mii biz öyle olsak ben düz duvara tırmanırım heralde :):):) haftada en az 3 yapıyorz çalışmadan önce hemen hemen hergündü şimdi yorgun oluyorum bide annem bizde kalıyo ya ben rahat edemiyorum onun eve gittiği zamanlar birlikte oluyoruz :)
buarada yıl başınız kutlu olsun kızlarr umarım yeni yılda çoook ama çoook mutlu oluruzz :):)

selam kızlar...
nuraycım teşekkür ederim canım. yaş kazanıyorum diye avutuyorum kendimi ama. sanırım yaşlanıyorum.
ben aslında çok çocuk ruhlu biriyim. evde saklanbaç oynadığımız dönemler olmadı değil. cilvelenmeler falan. hala yapmak istiyorum ama karşımdaki insandan bişey göremeyince istesemesemde geri çekilmek zorunda kalıyorum. eskiden yanımdan geçerken elini belime atmadan geçmezdi. şimdi dokunmamak için kırk takla atıyor. yoksa ben hala ona karşı sevgi hissediyorum ama ondan göremeyince kendimi tutuyorum. bana kaç zaman önce " birisiyle cinselllik yaşama için ona hislerimin olması gerekir "derdi. şimdi bende bundan yola çıkarak bana tensel bi yakınlık duymuyorsa bana bişey hissetmiyor diye düşünüyorum. bana bişey hissetmemesi için ne yaptım diye kafa yordum. geçen sene şubat-mart da olan oldu. ben izindeyken yani. o zamandan bu zaman yakınlığı yok bana. ilişkiye ara sıra giriyoruz. ama bu sefer de kendimi sadece o iş için kullanılıyormuşum gibi hissediyorum. yani normal zamanda canım cicim yok. ama o istek olunca ne ala. gerçi çok zaman o isteği de yok. işin garip tarafı benim eşim akrep burcu.yani cinsellik konusunda epey istekliler. ben bunları ona anlatınca da ne alakası var diyor. bak böyle yapıyorsun falan diyorum. ben eskiden de öyleydim diyor. ya da bunlar erkek adamı bozar diyor. napıcamı şaşırdım. iş yerinde yakın bi arkadaşı var. ona bişeyler hissettiğinden şüphelenir oldum şimdi de. ve bu şüphe beni yiyip bitiriyor. yakındır kafayı yiyicem. ailesine anlatmak istedim. ama kendi oğullarına kondurmazlar bişey. yani bi çaresi olmayacak.

canancım siz iyiymişsiniz canım. nazar değmesin. ben evlilikte mutluluğun yatakta başladığına inananlardanım. yani sizde mutluluk kaçınılmaz.
bizde yılbaşında evde yanlız olursak kavga ederiz diye düşündüğümden aileden birilerini çağırdım ama gelen yok. belki annem gelir.

kızlar yeni yılda yüzünüzden gülümseme, kalbinizden sevgi, cebinizden para eksik olmasın. kucaklarınızda çocuklarınız, yanınızda sevdiklerinizle gireceğiniz yeni bir yıl olsun. ve en önemlisi sağlığınızın yerinde olduğu bir yıl olsun.
iyi seneler...

nuraycımmmm masallah kızına 41 kere nazar degmesın valla okurken ımrendım benım kızım nerde uyuyacak 9 da yatıp 3 lere kadar ve bırkere de 150 cc gormustum ıctıgını oda bır kere genelde 100 cc ıcıyoruz oda bazen.
her cocuk bırbırınden farklı calısan bı anne olarak ısterdım 2 ya da 3 kez uyanmasını.neyse napalım sıkayatte etsem benım kızım boyle elıfın ısı daha zor mesela onunkı daha da cok kalkıyor bende 5-6 kez kalkıyorum gecelerı.daha da fazla kalktıgım zamanlarda oluyor tabı.
saglıklı olsunlar baska bısey ıstemıyorum napalım bızım kaderımız buuu.

ya benım kız bı ara 5-6 adım attı sımdı yurutmeye calısıyorum kendını atıverıyor yere tutanarak heryere gıdıyor ama ıs yurumeye gelınce yurumuyoruzzz.sızınkıler yuruyor dımı???

icimizde bu konuda en aktif canancim sizsiniz tebrikler
herkes bir deil valla biz haftada birede raziyiz zira havalar cok soguk banyosuydu sac kurutmasiydi

bestecim bu herkesin basina gelebilcek birsey sen bize anlat derdini cozum olamasakta dinleriz sende icine atmamis olursun
bende seninle ayni dusuncedeyim heleki ailesi anlayisli degilse ogullarini tutan tiplerse (mesela biz tartissak kvdem beni tutar oglunu biliyo cunku ) hic anlatipta iice canini slkma bi laf derler daha kotu olur sen uzulursun
bence en guzeli hic takmamak ben eskiden cok takiliyodum simdi hicccccccccc, maclara yanliz gondermezdim (ki bende cok severim) simdi git diyorum problem yok, arkadaslarinlami cikcan cik slklntl yok, bu sefer o soylenmeye basliyo ne o tinlamiyon artik beni diye yoo diyorum sana guveniyorum halbuki bilse icimde neler kopuyo :26:

fahriyecim tesekkur ederim
benim kizim 1 aydir yuruyo ilk 4-5 adim atti sonra gerisi geldi dahada oturmadi simdi arada bi dusuyo ama genede kalkiyo emeklemiyo dusunce
herkesinki farkli canim arkadasin kizi 17 aylik daha yeni yeni adim atiyo bebekten bebege degisiyo demekki takmamak lazim gene biz yoruyoz kendimizi

güzel anneler yeni yılınız kutlu olsun kuzucukları ve sizleri çok öptüm 2012 inşallah bolbol uyuruz elifcim özellikle sen kızlar benim kıza 2 akşamdır bebelac tahıl veriyorum (biberonla)6 saat hiç kalkmadan uyuyor şaşırdım kaldım dün akşamda uyanmamışta ben uykuyu almışım kalktım hala uyuyor sevdim ben bu işi deneyin derim bestenecim allah sana sabır versin demekki sabırlısın ki katlanıyorsun inşallah eşin hatalarını anlayıp düzeltmeye çalışır bizde bu akşam evdeyiz arkadaşlar gelecek 3 aylık bebekleri var bizde yılbaşını böyle geçireceğiz sağlıkla kalın

mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar.... boolll uykulu, huzurlu, sağlıklı, bıdıklarla güzel günler göreceğimiz bir yıl olsun inş....

valla kızlar 2 gecedir kv emreyi yanına alıyor sıpa onunla yatarken 3 kere kalktı sadece garezi bana mikrobun. neyse nş zamanla yoluna girer uykularıda bende rahata ererim 2 yıl sonra...

besteciğim anlamak zor eşini tatlım, keşke sende ona karşı bişiler hissetmesen herşey daha kolay olurdu ama işin çok zor arkadaşım.
canancığım maşallah sana ben hiç öle bi kadın olmadım ayda yılda bir... o bile eziyet geliyo ama mecburiyetten işte.. bende eşime öle sarılıp öpmem cilveler yapmam onunda öle hareketleri yoktur zaten anlayacağınız biz soğuk bi aileyiz.

nuraycığım benimki neredeyse maratona katılacak yürümek ne demek hatta yaklaşık 1 aydır geri geri yürüyor, kendi etrafında dönüp kıkırdıyor.... iice maymunlaştı sıpa... ama 18 aya kadar normal bazıları geç bazıları erken yürüyebilir meraklanma...

benim kvde oğlunu tutra hatta bide onun yanında saf tutup benimle kavgaya bile girişebilir o nedenle hiç derdimi anlatmam ben onlara ohhhh derler arkamdan kesin.... annemede anlatmam genelde oda eşime cephe alıyo sonrasında.... genelde kendi kendimi yerim.. ama en kötüsüde bu sanırım...

slm kızlarrrrrrr
kızlar biraz relax olun ya boşverinn gitsinn siz boşverince bakın nassı geliyo adamlarr
nuray gibi mesela bende öyle arkadaşlarına gidiyo diye ne dırdırlar ettim kavga kıyamet koptu şimdi tııııııııııııınnnnn ama zafer benim oldu artık çoook nadir gidiyo :)
ya bence yapmalısın elif abla evt çok yoruluyosun fln ama doping al bence çikolata fln ye mutluluk veriyo biliyosunn eşin bile mutlu olucaktır
ay bende bu gece ilk kez oğlumdan ayrı yattım gece uyumadı annem aldı 4 de kadar oturmuşlar sıpam yaa
ooo benim oğlum da öyle koşturuyo kendi kendine bişiler yapıyo gülüyoo iyicene sevimli oldular yaa :)
benim kv dengesiz ne yapacağı belli olmaz ben anlatmama ona hiç bişim aynen anneme de anlatmam knedi içimde yaşarım kv çoook konuşuyo benim elaleme anlatıyo herşeyi o yüzden ona pek bişimi anlatmam benn...

Herkese mutlu yillar, saglikli, sevincli, guler yuzlu bir yil olsun...

Herkesin sorunlari var kizlar bizdede bitmiyor ama artik bende tinnnnnnn diyorum ve kafama takmamaya, kimseye anlatmamaya karar verdim. Sen biraz rahat olunca zamanla hersey yoluna giriyor, arkadaslara katiliyorum bencede rahat olun, birde boyle hayata bakmayi deneyin. Opuldunuz...

slm kızlar
kimsecikler uğramamış buralara...
haftasonu oğluşumla gezdikk çok iyi olduu :)
oğluşum çekirdek yiyo ya çok seviyo yeni yeni ciciler aldım oğluşuma eşofman altı çok güzel olduu kendime de aldım valla çok iyi geliyo kızlar alışveriş tavsiye ederimm...

selam kızlar...
umarım yeni seneye iyi bir başlangıç yapmışsınızdır..biz çok şükür iyiyiz..kızlar dediğiniz gibi takmamaya başladım artık. biraz da böyle deneyelim bakalım ne olcak..ama bizim adamın boşvermem daha çok hoşuna gidecektir.
oğluşumla güzel bir hafta sonu geçirdik..ama doyamıyorum oğluşa sadece haftasonları..tekrardan ücretsiz izin almaya da cesaretim yok.

fahriyecim, benim oğlanda nerdeyse 1-1,5 aydır tam olarak yürüyor. artık peşi sıra gitmiyorum. ama koşuyor resmen. kafasını gözünü bi yere vuracak diye korkuyorum ama. düşe kalka büyüyecek.
bu aralar bakıcıyla sıkıntı yaşıyorum yine. kadın birisinin yanında göstermelik konuşuyor seviyor gibime geliyor. ve çocuğa hiç birşey öğretmedi. ne öğretiyorsam ben öğretiyorum. o da sadece akşamları zamanımız ne kadar yeterse. hani yaşlı zaten. okuma yazması da yok. ondan dolayı başka bi bakıcı bulmaya çalışıyorum. çünkü çocuk ne öğrenirse bu dönemde öğrenecek. hayırlısı bakalım.
bizden böyle..
sağlıkla kalın kızlar...

selam kızlar!!!!!!!!!!!!

mujdeeeeeeeeeeeee annem geldı.cok rahatım.sımdı oturma odasında oyun oynuyolar gulucuk seslerı gelıyor .

ben okuldan geldım annemde ılgılenıyor ya bana dınlenecek vakıtte kaldı.tavsıye ederım annelerınızı cagırın.tabı annesı yakın olanlar ne kadar sanslıymıssss dıyorum..

bestecım sanırım ben gec yurudum dıye gec yuruyecek dıyodum pazardan berı yuruyoruz yenı yıl hedıyesı oldu bızeeee.kocısım yenı geldı.ona yemek ısıtıyorum bız gec yedık bakıcımda gelıyor cay falan yaPTIK IYI OLDU MUHABBET IYIYDI YANIII.HERKESE IYI AKSAMLAR.OPTM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…