fahriyecim gözünüz aydın derin kuzusuda yürüyenler kervanına katıldı maşallah size benimkide yürüdüğünden beri kollarım rahatladı ama uyutmak işkence uyku saati gelince karı koca gaflet basıyor bizi bende yarın dr gideceğim kadın doğumcuya adetlerim 2 hafta geçiyor kasıklarımda ağrı başladı bakalım ne çıkacak benim kuzuda bugün ishaldi kızlar kuzulara yaptığınız yemek tariflerinden yazarmısınız ben sebze yediremiyorum yediği şeyler standart kıymayı yemeklerde bile yemiyor bizde durumlar böyle sağlıkla kalın
gözün aydın fahriyecim...arkadaşım yürüdükten sonra çok rahatladım demişti. ben de öyle oldu. ama tabi başlarda düşecek korkusuyla sürekli peşindesin. sonradan evi dört dolanıp gelmeye başlayınca artık arkasından dolaşmayı bıraktım.
kübracım geçmiş olsun canım.kardeş mi geliyor yoksa senin kuzuya..
benim oğlan pırasayı çok seviyor. onun dışında havuç patates, kerevizi çorbalarına katıyorum. ıspanağı seviyor. hem pirinçlisini hem de bulgurlusunu. arasıra semizotu yapıyorum onu da seviyor. brokoliyi sevmedi. karnıbaharın kıymalısını yapıyorum ama çok zevkle yemiyor. başka da sebze yapmıyorum.daha doğrusu bildiklerim bunlar. kabağı yazın yapıyordum. şimdi yapmıyorum.ben de bazan ne yedireceğimi şaşırıyorum. ama bişey bulamazsam. tarhana çorba ve yanına makarna yapıyorum. o makarnasını yerken çorbasını arada yediriyorum. kolay oluyor. tabi ev batıyor biraz ama.olsun o çok zevk alıyor.daha doğrusu pilavları da önüne koyuyorum avuçlayıp yiyor.
bizden böyle..
sağlıkla kalın.
slm güzel anneler boşverin erkekleri rahat olun biraz onlar kendi dertlerine yansınlar bizde bugün dr gittik ishalimizbir türlü kesilmedi dr salgın var dedi kuzucum kg vermiş kızlar size sormak istediğim konu var duru yabancılara karşı çok tepki göstermeye başladı insanları göğsünden itiyor ağlarken çatlıycak sanki niye bu kadar tepki gösteriyor ki sizde durumlar nasıl birde çocuklardan pek hoşlanmıyor hepinizi çok öptüm sağlıkla kalın
geçmiş olsun durucuğaa :S
benim oğlum çocuklara bayılıyo ama onu sıkmıcaklar ellemicekler oynucaklar sadece kucaklarına alıp öpmeye çalıştıklarında çığlığı basıyo...
oktay da yabancılıyo başta alıştı mı kendi gidiyo kucağına çok sevdiriyo kendini bütün aile oturuyoruz mesela kv fln ortalıkta geziniyo oynuyo önce geliyo bana ayaklarımın dibine alıyorum öpüyorum okşuoyurm iniyo sonra geziyoo babaneye illa beni sevin diyoo yani...
bizde de kıyafet giydirme de problem var avazıı çıktığı kadar bağrıyo hiç istemiyo çıkarırken kollarını fln kaldırıyo seviyo çıkarmayı ama giyinmeyi hiiiç sevmiyo ne yapıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?