Şubatta hamile kalanlar buraya..

elıfcım urasa hayırlı olsunnnn.hadı gozun aydın!!!

bu ası yapıyosa hasta benımkı her asıda mızımızdı sımdı ıyıce fena olur o zaman.tatılden sonra yaptırıcam bende.hastalanırsa rapor alır otururum evde buraya da calısanlar gırıyor artık nehırle nuray hıc gırmıyor sanırım.

valla cocukları buyuttuk neredyseee yaa..

slm kızlar; az evvel sevinçle (joys) görüştüm kızıda kendiside iiimiş şükür. haklısın fahriyeciğim kocaman oldular bazen geçen sene kucağıma bırakılan minik pembe kurdun benim bonus kafam olduğuna inanamıyorum..

kızlar emre bu ara öfke nöbetleri geçirmeye başladı istediği bişeyi yapmazsak krize giriyor saatlerce ağlıyor resmen hatta bazen pes edip yaptığımızda bile susmuyor boğazı yırtılırcasına ağlıyor ya... korkuyorum bişi olacak diye...ev kazaları bizde de oluyor hemde sık sık hiperaktif bi çocukla olmaması imkansız zaten çünkü yürüken bile etrafındaki eşyaları çekiyor, vuruyor vb. anlayacağınız başımız dertte... canancım haklısın bi yaz gelsede dışarı çıkartsak bu yaramazları...

kızlar bende kesmek istemiyorum ama daha fazla dayanamayacağım bütün akşamı ve geceyi yapışık geçiriyoruz artık tahammülüm kalmadı emreye zarar vermekten korkuyorum çünkü sinirlenip bağırıyorum bazen. sanırım benm psikoloğa ihtiyacım var.

selam kızlar...
haklısın fahriyecim, çalışanlar giriyor foruma artık. nuray arasıra geliyorda nehir hiç yok..
bu arada sevinçin neyi vardı elif. kızıda kendi de iyiymiş dedin de. bi sorun vardı da ben mi kaçırdım.
bu arada benim de psikoloğa ihtiyacım var..dün yine estim gürledim eşime. ama bundan sonra rotam belli. annesine anlatıcam. eğer o da çare bulamazsa. abimlere söyleyip kararımı bildircem. ben bütün mücadelemi verdim. ama başkası, yani iş arkadaşı ile samimiyeti beni çok rahatsız ediyor. sen tedbirini almazsan ben gidip kızla konuşucam. eşimle samimiyetin beni rahatsız ediyor diycem. dünde aynıları eşime dedim. bugünde suratından düşen bin parçaydı eşimin.hakkımızda hayırlısı.

şöyle böyle büyüttük kuzuları kızlar...
yakında ikincileri duyarız..:))

merhabalar,
**elifcim memeyi bırakma yollarını kesinlikle dene.benim bildiğim yara bandı falan yapıştırıyorlar meme ucuna.her bebek zor bırakıyor şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla(yiğenlerimden falan). benim bıraktırmam da zor olacak belli şimdiden.ama eğer sana zarar vermeye başladıysa kilo ve psikolojik olarak hemen başla.sen şimdi bıraktıracaksın biz 2 ay sonra örneğin.erken bıraktırıyorum diye düşünme yani.senin ne zorluklarla sağıp verdiğini biz biliyoruz.için rahat olsun canımcım sıkma artık kendini.
**ah bestecim ne diyeyim bilemiyorum.ankara soğuk hava muhtemelen sürekli kapalı.canının fazla sıkılması normal.eşinle normal bir iletişime geçersiniz inşallah.3.kişiler hiç çözüm olmaz ki(annesi vb).işyerindeki arkadaşını kesin bir dille yalanlıyor mu? ne diyor merak ettim doğrusu.
**fahriye, canan uras peşinde koşmaya başladık bazen.koptu gidiyor valla:))
**nehir facebook a rüzgarın doğum günü fotolarını koymuş.güzel bir doğum günü organize etmişler gördüğüm kadarıyla..neden girmiyor buraya bilmiyorum.arayabilirsem arayayım bi ara..
selamlar hepinize

ne diyecek elifcim. tabiki yalanlıyor. sen kuruyorsun diyor. o zaman ispatla diyorum. o da yok.offff...

günaydın kızlar; besteciğim yok sevinç gayet iii şükür bildiğim kadarıyla, sadece uzun zamandır giremediği için sizi bilgilendireyim diye yazdım sanırım imla hatası yapıp yanlış anlaşılmaya sebep olmuşum. canım eşine ne diyeceğimi şaşırdım valla genelde bütün erkekler sorsan inkar eder, evet yaptım diyecek yürekleri yoktur ama sorunlar bu kadar ayyuka çıkmışsa eğer artık ya kabullenmeli veya evliliğinizi düzeltme çabasına girmeli bence... ben olsaydım ailesine ve aileme bildirirdim durumu tabiki son kararımı verdikten sonra. ve kendi yoluma bakardım tatlım.

elifciğim çok haklısın emzirmekten bunaldım artık gece uykusuna hasretim 2 yıldır. üstelik tam 13 ay boyunca süt sağdım işyerinde. artık çoookkkk yoruldum gerçi 1 aydır sağmıyorum süt ama emzirmeye devam.

dün gece saat 11:30 da emre düştü kafasının arkasını tv ünitesinin cam rafına vurdu resmen sesi gitti çocuğun. kurt gibi şişmiş ensesinin üstü ve morarmış 1 saat uyutmadım zaten ağlamaktan şişti kuzucum. saonrasında uyudu dün akşam uykusuna da yatmadığı için sanırım sabaha kadar hiç sesi çıkmadı ben bikaç kez kaldırdım emzireyim diye ama emmek istemedi. oğlum 15 aylık ömrü hayatı boyunca ilk kez gece kalkmadı emmeye ama annesi ona bişi olacak diye korkudan uyumadı bu kezde. annelik ne zormuş yarabbim... bu arada emrenin bu hafta içinde 3. kez kafayı vurması sinirlerimi çok gerdi kızlar sizinde oluyomu böyle kazalar.

slm kızlarr
sevinçi ben face de görüyorum sürekli orda takılıyo
nehir de arada bi giriyo sanırım ama oğluşu çook tatlı olmuşş :)
oo elif abla bizde öyle vuruyoruz kafayı dün ananesinin yatağına çıktı kuduruyolardı annemle küt kafası duvara çarptı hiç bişi olmamış gibi kudurmaya devam etti biz ilgilenmezsek düştüğü zaman ağlamıyo ama ilgilenirsek ayy oğllum fln diye kucağımıza alırsak basıyo yaygarayıı o yüzden hep hopp olduu aferin oğlumsaa faln diyoruz öyle geçiştiriyorzz dün meyveli süt almış babası miss gibi içti onu okta da bu ara geceleri çok kalkıyo doymuyo sanırım katı da yapıyoruz mamasını ama ne yapsam bilemedimm gece yatmadan kaşıkla yedireyim mamasını bakalım bu gece öyle deneyim...
bence de beste abla kararını verdiysen söyle herkese kendini düzelticekse zaman verirsin yok düzeltemem diyosa herkes kendi yoluna bende eşime diyorum başka biri olursa hayatında beni artık sevmiyosun demektir ne gereği var birlikte yaşamanın o zaman sen yoluna ben yoluma bunu bana söyle diyorum kendi kendime öğrenirsem daha kötü olur diyorum Rabbim kimseye bunu yaşatmasın çok zordur eminim ama takip fln etsen beste abla emin olmak için telefonuna fln baksan telefon görüşmelerinin ekstresini çıkartırabilirsin ne bilim tam emin olmadan da hareket etmemek lazım gerçi aldatma olmasa bile sana karşı ilgisi yoktu dimi :S Allah hakkından hayırlısını versinn...
ayyy evet ikincileri ne zaman düşünüyosunuz kızlarrr artık büyüdülerr sezeryanlar 2 yıl sonra yapabilirsiniz diyodu dr.lar 1 yılı bitti :):)

Son düzenleme:
Hemen dusunmeye basladınız ıkıncılrı kızlar.durun bakalım bıraz ara olsun yaaa.canan yakında yapcak galibaaa.

Kızlar yarın tatıle gırıyoruzzzz.ne guzel 2 hafta kafa dınlıcem cocuk gurultusu yooook.ohhhh beeee.

selam kızlar...
haklısınız kızlar...kesin kararı verip ailelere bildirmenin zamanı geldi. ama oğluma kıyamıyorum. babasını öyle seviyorki. benden daha düşkün ona.ama kesin karardan önce ya benim ya da onun evden bişekilde gitmesi gerek. çocuğun düzeninden dolayı ben çıkmak istemiyorum. bi şekilde onu evden uzaklaştırmak gerekiyor. bakalım artık..

fahriyecim ne güzel canım. 2 hafta kuzunla aşk yaşıycaksın. ben akşamları doyamıyorum ya oğluma..
elifcim bizde de kazalar çok oluyor canım. bi de koşturmacayı çok sevdiğinden dolayı pat küt biyerlere vuruyor kafayı ama allahtan uzatmıyor. gidip eliyle vurduğu yere ah ah yapıyor. yada öpeyim geçsin diyorum gelip öptürüyor.

kızlar benim 2.yapmak gibi bi durumum yok.sonumuzun ne olduğunu bilmediğim birinden 2. çocuk çok salakça olur.

sağlıkla kalın kızlar...

yok canım 2.ciyi henüz düşünmüyorum oktay 5-6 yaşına bi gelsin bakalım anca öyle yaş problemim de yok zatn o yüzden 2.ci uzak yani takdir ilahi bakalım...

ya kızlar nehirin soyadı ne bakayım rüzgar kuzusuna. merak ettim valla. bu arada derinide merak ediyorum fahriye nolur sende yaz faceni bi göreyim civcivi.

bende emrenin resmini koymak istiyorum buraya ama bitürlü beceremedim kızlar bilen varmı bi anlatın ya. veya eşimin face adresine yükleyim ordan bakın kuşuma...

valla bizimde aynı ufak tefek vuruk kırıkları önemsemiyoruz hoppaaaa dersek sorun yok benim bahsettiklerim kötü vurmalar, düşmeler...

ben henüz 2. yi düşünmüyorum üstelik küretaj sonrası mümkün değil bi süre zaten... korunmayı bırak birlikteliğe bile karşıyım en az emre 3 yaşına gelene dek. tabi inşallah....
sezeryan sonrası 2 aya dikişler iileşir kızlar drlar tedbir için 2 yıl diyolar. yinede siz bilirsiniz.

beste hakkında hayırlısı olsun canım, ardayı merak etme elbette babası hayatınızdan asla çıkmayacak ama daha çok küçük bu duruma alışabilir üstelik yaşadıklarını hatırlamayacak bile... bence zaman olarak şu an iii. hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.

sabah sabah kuzucumla yatakta aşk yaşadık ananesi yanıma getirdi uyanınca bende heryerini öptüm, kokladım canım yavrum, yakışıklı prensim dedim görseniz bi mayıştı nasıl gülüyo bıyık altından sıpa... sevilmeyi biliyo daha bu yaşta.

özgür nehir aksoy
evet yaa koy tabe bize de söyle bakalım zatn bi emreyi bi ardayı göremedik :S tabi annelerini dee :):)
valla fahriye en şanslımız maşallahhh nazar değmesinn...
benim oğlum da öyle ya canım oğlummm bitanemmm diyorum hemen sarılıyo şimdi de iki yanağını sıkarak canımmmm yapıyorum oda bana yapıyo aynısını dün halası kuzenleri geldi hepsine tek tekk yapıyo yaptıktan sonra da sarılıyoo sıpammm... oktay henüz gel gitten anlamıyo ya da işine gelmiyo dyorum ben eşim de diyo anlamıyo anlasa her seferinde gelir falan diyo ama bi oyuncak çikolata bişi verecek olsam gel al oğlum diyorum gelip alıyo hadi yakalamaca oynayalım diyorum hemen kaçıyo bakıyo arkasına ben geliyo muyum diye eşim içime kurt düşürdü belli kelimeler söylemiyo kendince bişiler söylüyo biz söyle diyince asla söylemiyo inat bi çocuk sanırımm :S
evet bu durum bence de iyi beste abla çünkü çevrem de boşananlar var anne babanın bütün yaşadıklarını çocuklar da yaşıyo şuan bişi anlamaması senin işini daha çok kolaylaştıracak sanırım...

ekle bızı gor resımleri elifcimmmm.

bızde sızınkılerı merak edıyoruz daaaa bı gırmedınız kı faceeee.soyadım sevil benım ararsın eklersın tamam mı???,,okul bıttıııııııııııııı.yasasın tatılllllll.

slm güzel anneler fahriyecim pamuk prensesinle sana iyi tatiller elifcim duruda çok düşenlerden geçen pazar koltuğa çıkmış oyun yapıyor düşüyormuş gibi bizde heyecan olunca hoşuna gidiyor en sonunda öyle bir düştü ki kafası üstü çakıldı eşimde bana bağırdı tutamadın diye bende ona girdik birbirimize küstük ayrı odalara çekildik sonra özür dileyip barıştık çocuk gibi benim kuzunun eli hep ağzında yeni dişler geliyor çok kaşınıyor hafta sonu eşim iş için ist.gidiyor bende annemlerdeyim benimki iyice kudurur artık çocuklarda haklı iyice sıkıldılar yaz gelsede çıksak dışarıya kızlar benim gözler kapanıyor uymuşken yatayım hepinize iyi hafta sonları sağlıkla kalın

kızlar zamanında eşimle face yüzünden kapıştık o nedenle hesap açmıyorum tükürdüğümü yalamamak adına... ama kuzularıda merak ediyorum açıkçası...buraya nasıl resim ekleniyo onuda bilmiyorum net özürlüyüm ben. anca yazı yazmadan anlarım

canancığım emrede işine geleni anlıyo işine gelmezse aval aval bakıyo, inat bunlar ondan böyle...bazen soruyorum burnun nerde diye mesela kulağını gösteriyo, veya elini ver öpeyim diyorum ayağını kaldırıyo ama canı söylemek isterse bütün organlarını gösteriyo eşşek sıpası... hatta memişleini, göbüşünü, pipiloşunu ve dilini bile. banyo ve kilere girdikmi çıkartamıyorum asla, saatlerce yatıp yuvarlanıp ağlıyo ama çıkmıyo bende şığı kapatıyorum sanırım karanlıktan korkuyo hemen elimi tutup çıkıyo dışarı. ama gündüzse kaçış yok saatlerce banyoda veya kilerde oturuyoruz offffffff..

fahriyecim kıskanıyorum seni valla... minnoşla iii tatilller size ben yıllardır 1 hafta bile tatil yapmadım inş bu sene istiyorum şöle güzel bi tatil hakkettiğimi düşünüyorum ama bakalım yazın işler nasıl olacak?

angel bizim evde de aynı şeyler yaşanıyo her düşme sonrası eşimle birbirimize giriyoruz sonunda mecburen barışıyoruz.

kızlar bu ara emre uykusu geldiğinde, acıktığında veya istediği şeyler yapılmadığında bi sinirleniyo bi ağlıyo görmelisiniz sanki canından can gidiyomuş gibi. korkuyorum valla...

valla buraya bende resim ekleyememiştim face sahte hesap aç eşin anlamadan sonra kapatırsın
aynen aynen problem yok bence de ya ne öğretsem öğreniyo çünkü unutmuyo da meraba diyorum elimi sıkıyo her akşam ki fotografımız aynı babası kapıyı anahtarla daha açmadan koşuyo kapıya sarılıyo babasına bende gidiyorum eşimi karşılamaya elini atıyo benim omzuma bi bana bakıyo bi babasına bi seviniyo ki anlatamam size bırakmıyo da bizi bi süre öyle kalıyoruzz :) valla emrenin karanlıktan korkması iyi en azından başına bişi gelmez oktay öyle diil mutfağın kapısı açıp giriyo içeri karanlık diye korkar gelir diyorum hiiiç gidiyo dolaşıyo mutfakta geri dönüp geliyo canın kıymetini hiç bilmiyo dünde koltuktan koltuğa geçti ordan da zigon sehpaların üstüne sehpanın üstün de yavaş yavaş yürüyo sıpa tabi ben yanına gelince heyecan yapmadan hiç tepki vermedim yere indirdim gülünce iyi bişi yaptığını sanıyo allah korusun sehpanın yanında petek var bi düşse
ooo o sinir bizde de var geçen oktayın halası fln gelmişti işte hep beraber filme daldık kimse bakmıyo oktaya bi bağrıyo çağrıyo enişte dee sus bakim seni mi dinlicez dedi oktay daha çok bağırdı mı ona bi de ellerini fln görseniz enişte de bağrıyo suss diyo o daha çok bağrıyo en sonunda ehhhh diye bi bağırdı oktay gülmekten yerlere yattıkk :)
Bugün abimin ikizlerini bize geitrcem oktay oyalansın oynasın braz uzaktalar onlar bize o yüzden çok fazla görüşemiyoruz kaynaşsınlar biraz yengemde ameliyat oldu bu bahaneyle iyi olur ben biraz deliririm ama idare ederim artıkk :S

bu hafta herkes gezmiş heralde kimseler uğramamışşş :S
biz c.tesi gezdik pazar oğluşumla full evdeydik dinlendim demeyi çok isterdim ama evin işleri hiiiç bitmedi :S

Merhaba kizlar benim kizim biraz rahatsiz cok halsiz ve surekli mizmiz kucagimdan inmiyor sanirim iki gun once disari ciktigimizda usuttu hemen toparlanmasi icin ona ne vermemi tavsiye edersiniz? Soguk alginligi icin aferin mi peditus mu daha etkili?

ayred aferin için daha küçüğüz cannım, peditus günde 3 kez kilosu 10 kg üzerinde ise 1 ölçek, kilosu 10nun altınsa ise yarım ölçek ver canım yaklaşık 5 gün devam et geçer inşallah.

biz cmtsi avmye gittik saolsun 4 kişi bi emrenin hakkından gelemedik mahvetti bizi, pazar tüm gün evdeydik malesef, annemler taşındı onların eşyalarını bizim boş odaya yerleştirdik. dünde çarşıya gittik saolsun yine huzur vermedi emre asla oturmadı pusete saatlerce yürüdü üstelik elini tutmamızada izin evrmiyo muzur ya.

dün akşam emre mutfaktaki kiler dolabını karıştırırken bi paket çikolata buldu görseniz nasıl mutlu oldu hemen dış paketi açtı ikinci paketi bi hızla yırttı bi parça verdik eline yuttu hemen, sonra yine kiler dolabına saldırdı bu kezde dayısı verdi bi parça. ellerimizi kirlenen koltuğu ve ağzımızı temizlemeye yarım paket ıslak mendil yetmedi ya.ama görmelisiniz emre nasıl mutlu oldu saatlerce anne cu cu diyip el çırparak gezdi evin içinde.

canancığım bazen korkuyor karanlıktan bazende vız geliyor o anki durumuna göre. dün akşamda düştük ayağı takılmış kolarken çekyatın altındaki demir kısma vurmuş kaşını resmen sesi gelmedi ağlarken nasıl korktu. allahtan şişmedi ve morarmadı. ama yaklaşık 1 saat ağladık.

Nazela cevap verdigin icin cok tesekkur ederim. Aferin plus'i eczaci kullanabilecegimi soylemisti plus olan uygunmudur kullanmak icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…