Şubatta hamile kalanlar buraya..

olabilir bende hep merak ederdim benimde yarın olmam lazım bende bugün yaptırcam merak insanı öldürüyor :)

evet haklısın arkadaşım olucam mı yoksa müjdeli haber mi alıcam çok merak ediyorum gerçi o sonucu görünce üzüldüm hem de çok bakalım hayırlısı

merhabalar
çok geçmiş olsun hasta bebişlerimize ve annelerimize..öksürük için yeni bir şey öğrendim onu yazayım size.ayvanın çekirdeklerini oyup suyun içinde bekletiyormuşsun.içine tekrar çekirdeklerini atarak.sonra bekleyen suyun içine limon sıkıp içiliyormuşsun.öksürüğe iyi geliyormuş.çocuklarda antibiyotik kullanmadan geçmiyor malesef..bende besteye katılıyorum.hasta çocuğu özellikle dışarı çıkarmak lazım.ağzı burnu açılıyormuş.dr.muz hep söyler bize.şimdi tabii dondurucu soğuklar var biraz daha ısınınca hergün çıkarmakta fayda var.ben geçende öğlen güneşi vardı(izmire kar yağmıyoır ama inanın nemli soğuğunu çekiyoruz) beresini atkısını taktım en balkona mama sandalyesini koydum orda meyvesini yedirdim.bi yarım saat kaldık..
dün su çiçeği aşımızı olduk.varilrix oldu.mızmızdı bütün gün ama çok şükür ateşi çıkmadı.
selamlarr

evet haklısın arkadaşım olucam mı yoksa müjdeli haber mi alıcam çok merak ediyorum gerçi o sonucu görünce üzüldüm hem de çok bakalım hayırlısı

dün yaptırdım testimi sonuç 1 negatif bütün moralim çöktü birdaha yapmıcam kendime söz verdim boşu boşuna üzülüyorum sonra inşallah seninki olumlu olur bari buna sevineyimde keyfim yerine gelsin

selam kızlar...
umarım herkes biraz daha iyidir...
ben de biraz daha iyiyim çok şükür...pitoscum sizin doktor mu önerdi varilixi? ben de aaştırmalarımdan onu yaptırayım diye düşünüyorum. ama önümüzdeki hafta veya sonraki hafta yaptırıcaz bakalım.

ben de öksürük için elma kaynatıp suyunu veriyorum. boğazı yumuşatıyor. ama arda hala öksürüyor.

neyse..sağlıkla kalın kızlar...

evet dr.umuza sordum varilrix ve okacaks var hangisini alalım dedim.farketmez dedi.bende açıkcası varilrix 10 tl daha ucuz onu aldım(80 TL) saanırım farklı firmaların aşıları fiyat farkı ondan..

dün izmire kar yağmıyor diye yazmıştım.geri alıyorum yazdığımı çünkü lapa lapa kar yağıyor.bizim için çok hoş bir görüntü şu anda:)))

bizimkıde bırz daha ıyılstı.

kızlar sadece marka farkı varmıs ıcerklerı aynıymıs doktor oyle soyledı bıze...

slm kızlarr
dün işe gelemedim yollar kapanmıştı bugün geldikk malaseff :S
oğlumla kar topu oynamaya çıktık çok güzeldii face resimlerini koydum sıpamm :):)
bende iyileştim çok şükür sesim kısık sadece...
bizim aşımızın bu hafta ama nassı gidicez bilmiyorum ara yollar hep buz biraz daha beklesek sıkıntı olmaz sanırım bu hafta geçsin de haftaya yaptırırz inşallahh...

bestecim haklısın belkide bende aynı tepkileri verirdim. ne bileyim sadece birazcık destek olmasını bekliyordum ama nerde...

kızlar depresyonum gitgide derinleşiyor, artık emzirmek tam bir işkence halini aldı neredeyse memelerim açık duruyorum her dakka gidip gelip bi fırt çekmek istiyor emre offfffffffff.. gece de aynı düzen devam ediyor malesef...

dün bende işe gelemedim bugün yollar açık geldik ama hasta yokkkk..

öptüm sizleri byyy..

Selam kizlar hepinize ve kuzucuklariniza cok gecmis olsun, insallah kisa zamanda iyilesirsiniz, biz uzerimizdeki kirginligi daha fazla ilerlemeden attik cok sukur simdi gayet iyiyiz. Bizimde en buyuk sorunumuz geceleri kizimin cok sik uyanip emmek istemesi gecenin ucte ikisini yanimda yatarak geciriyor, 1,5 yasina gelsede biran once suttem kessem belki rahatlariz.

Tekrar gecmis olsun kizlar, Allah en kisa zamanda sifa versin. Opuyorum.

elif abla allah yardımcın olsunn artık sütü kesmenin zamanı geldi bence bu kadar yıpratma kendinii sütü kesince daha iyi yemek yiyolar diyolar ama bilmiyorum ne kadar doğruu ...
inşallah rabbim annenlere de bi kapı açar da sizde huzura kavuşursunuz benim eşim öyle problem yaratmıyo annemin bizde kalmasına bi yerde mecburuz oğluş için ama yine de sıkıntı oluyo işte rahat tv izleyemiyorum diyo mesela en basiti öbür odaya gitse bizden ayrı durmak zorunda kalıyo oyüzden sıkıntı illa ki oluyo :S
bence biraz kafanı dağıtmanın vakti geldi elif abla emreyi bırak annene bi sinemaya fln gidin eşinle ciddiyim çok işe yarıyo
ayred bebişinin iyileşmesine sevindimm aman onlar hasta olmasın yaa... sen çalışıyo musun ayred ?

bu sureklı emme olayı bızde de var.hasta olunca hamılelıktekı gıbı gece gunduz beraberız.bende 15 ay doldu bıraksamm mı dıyrm bırde 18 dolsun dıyorum dokt.sordum 2 yas dıyoruz ama yemegı etklyrsa 1,5 yasda bırklr dedı sız ne dusunuyosunuz kızlarrrr.

belkı yemesı duzelır dıyorum amaaaaa?????

**fahriyecim yemesi gece emzirmesine bağlıymış.ben gece emzirmeyi kesince gündüz yemeye başladı.3-4 ay önceden bahsediyorum.gece uyanınca su veriyorum sadece.
**elif lütfen kendini daha fazla yıpratma.emrenin sana ihtiyacı var sonuçta.daha önce de yazmıştım.zaten teker teker bıraktıracaz memeyi.hasta olsan ruhsal veya fiziksel..kimse senin yerini tutamazki emre için değil mi??
**kızlar ben uras a aptamil junior veriyordum.inek sütüne geçiş yaptım.2 gün oluyor.artık büyüdü dedim kendi kendime.iyi mi yaptım bilmiyorum.2 yaşına kadar inek sütü önerilmiyor ya.bir yandan da süt varken fabrikasyon süt vermek yanlış gibi gelmeye başladı.herkesin kafası karışık süt konusunda gerçi.günlük süt alıyorum.sütaş veya sek marka..gece artık 12 gibi uyandığında biberonla süt ve içine birazda tahıllı mama katıyorum.içip yatıyor sabaha kadar..benim gece çözümün böyle.arada uyandığında su veriyorum sadece..
fikriniz nedir inek sütü için erken mi sizce..

canancığım çok haklısın aslında evlilik diye bişi kalmadı diyebilirim tek birlikte olduğumuz yer yatak ama ondada bi 5-10 dk sohbet edip yorgunluktan bayılıyoruz ikimizde...inş. rabbim annemlere hayırlı bi yol gösterirde bizde rahatlarız onlarda...

valla kızlar emre gündz problem çıkarmıyor yemek için, reklamlarda veya gezerken veya eline değişik bişiler verirseni uslu uslu yiyor yemeğini üstüne emiyor bide sıpa.. 15 ayda ilk kez dün gece sadece 1 kez kalktı ne oldu anlmadım bir iki kerede mızmızlandı annem pışpışlayarak uyuttu seslerini duydum ama ne dinlenmişim sabah 7de kalktım oğluşla oyun oynadık meme keyfi yaptık dinlenince emzirmek pek bi keyifli oluyomuş meğerse... böle olsa 2 yaşına kadar emziririm sorun yok ama nerdeeeeeeeeeeee..

elifciğim sende çok haklısın böle giderse mecburen kesicem zaten drmuzda kilo alımı fazla olduğu için kesmemiz gerektiğini söylüyor... bende bikaç ay adha dişimi sıkayım diyorum öle işte... ben inek sütüne ilk bir yıl karşıyım ki okulda öyle öğrendik ama anne sütünün olmadığı yerde, mamada alınamıyorsa mecburen su ile karıştırılıp inek sütü verilebilir denmişti bize.... zaten kuzucuklar yeterince büyüdü, alerjide yoksa artık inek sütü verilebilir bence... bende bi kutu bebelac junior verip ardından 3 kutu pınar çocuk sütü veriyorum daha hiç inek sütü vermedim benim alerjim var emreninde olabilir korkusuyla...

fahriyeciğim bence meme olmasa açlıktan yemek yer derin kuzusu yavaş yavaş azaltabilirsin sen canım. bizimkinin yeme sorunu yok maşallah (tahtaya vurayım) yeterki canı istesin yer, ama emerde koca dana benimki ayolllll...

ayred gece kuşları kukübüne hoşgeldin canım sizede geçmiş olsun....

selam kızlar...
herkes iyi çok şükür...,
bizim emme konusunda çok büyük problemlerimiz olmuyor açıkçası. bazan coşuyor dakka bi açtırıp bi iki fırt çekiyor.bırakıyor. o zaman çok sorun ama bazan de emmek istemiyor. gece de zaten ben kalkmasını istiyorum. bazan 5-6 saat kalkmadan yatıyor o zaman üzülüyorum süt almıyor diye.

kızlar ben zaten yaşından sonra inek sütüne başlamıştım. sütaşın günlük sütünden 1 bardak veriyorum. bir bardak da yoğurt yiyor. sabahlarıda yarım kibrit kutusu peynir yiyor. bi de beni emiyor. başka süt ürünü vermiyorum.

elifcim ben anlamadım canım bi kutu bebelac junior ardından 3 kutu pınar çocuk??? yani kaç ml süt vermiş oluyorsun? hepsini içiyor mu? bizim sıpa bir bardağı zor içiyor. hemde kaşıkla içiyor.
sütü öğlen uyumasından önce içiyor.akşamda süt yerine beni emsin diye vermek istemiyorum.
yanlış mı yapıyorum acaba?

eğer şartlar böyle giderse ben 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. çok kilo alan bi çocuk değil arda zaten. kusmasında yeter bana diyorum. yemek istemediğinde vermiyorum.

bizde böyle...

dogru aslında annemı arayayım da gelsın keselım barı belkı.daha ıyı olur bızde azaltma olmaz sanırım yaaa.ben azaltacagına ınanmıyorum.ya tamamen kesıcez ya da devam edıcez.

mevlıd kandılınızde mubarek olsun.

valla bizde emme olayımız oktay gelip yakamı açarsa emiyo ama ısırıyo sürekli sanırım süt yok çünkü biberonunu da öyle yapıyo süt bitince ısırıyo başını bıraktırmasam saatlerce emicek ben gıdıklıyorum fln öyle bırakıyo beyefendi...
süt olayımız biz de , çocuk sütü alıyorum bulamadığım zaman günlük süt o da yoksa içim süt alıyorum her akşam yatmadan 200 ml süte bi çay kaşığı bal ve 5-6 tane bebe büsküvisi koyuyorum 11 gibi yatıyoruz 4-5 gibi uyanıyo su veriyorum geri yatıyo bazen uyumuyo ağlıyo bu sefer meme veriyorum o sıra da babamız kaşık mamasını biberon halinde yapıyo onu içiyorum (ben mama yapmaya gidersem uyanıyo o yüzden babası yapıyo) yemesi çok şükür iyi oktayın reklamla çizgi filmle oyuncaklarla yiyo...
benim komşu da dedi fahriye memeden kesersen daha iyi yemek yer diye... oktay zaten gündz ememediği için akşamları emiyo oda çoğu zaman memeyi öyle ağzında tutuyo...
bu arada 4 tane dişimiz birden çıkıyo aşısı da var korkuyorum valla aşı yaptırmaya geçen ki gibi üst üste gelecek yavrum yine hastalancak diye :S

Merhaba Canancim tesekkur ederiz canim ins. Bütün kuzucuklar ve anneler cok iyi olurlar. Ben calismiyorum evde kızıma bakıyorum birde Türkiye'de yasamiyorum yurt dışındayım.

Hosbuldum canim tesekkur ederiz. Bizimde doktorumuz sütten kes diyor hatta esim yeter sütten kes çocuk sabaha kadar seni bitiriyor diyor ama bir türlü gönlüm razı olmuyor 1,5 yasina gelsin öyle keserim diyorum. Hem yanlışın yurt dışında Bu kadar bağımlı bir çocuğu kesmek için destek lazım kızım bir buçuk yaşında olunca Türkiye'Ye gelip annemin yardımıyla kesmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…