olabilir bende hep merak ederdim benimde yarın olmam lazım bende bugün yaptırcam merak insanı öldürüyor :)
evet haklısın arkadaşım olucam mı yoksa müjdeli haber mi alıcam çok merak ediyorum gerçi o sonucu görünce üzüldüm hem de çok bakalım hayırlısı
evet haklısın arkadaşım olucam mı yoksa müjdeli haber mi alıcam çok merak ediyorum gerçi o sonucu görünce üzüldüm hem de çok bakalım hayırlısı
selam kızlar...
umarım herkes biraz daha iyidir...
ben de biraz daha iyiyim çok şükür...pitoscum sizin doktor mu önerdi varilixi? ben de aaştırmalarımdan onu yaptırayım diye düşünüyorum. ama önümüzdeki hafta veya sonraki hafta yaptırıcaz bakalım.
ben de öksürük için elma kaynatıp suyunu veriyorum. boğazı yumuşatıyor. ama arda hala öksürüyor.
neyse..sağlıkla kalın kızlar...
elif abla allah yardımcın olsunn artık sütü kesmenin zamanı geldi bence bu kadar yıpratma kendinii sütü kesince daha iyi yemek yiyolar diyolar ama bilmiyorum ne kadar doğruu ...
inşallah rabbim annenlere de bi kapı açar da sizde huzura kavuşursunuz benim eşim öyle problem yaratmıyo annemin bizde kalmasına bi yerde mecburuz oğluş için ama yine de sıkıntı oluyo işte rahat tv izleyemiyorum diyo mesela en basiti öbür odaya gitse bizden ayrı durmak zorunda kalıyo oyüzden sıkıntı illa ki oluyo :S
bence biraz kafanı dağıtmanın vakti geldi elif abla emreyi bırak annene bi sinemaya fln gidin eşinle ciddiyim çok işe yarıyo
ayred bebişinin iyileşmesine sevindimm aman onlar hasta olmasın yaa... sen çalışıyo musun ayred ?
canancığım çok haklısın aslında evlilik diye bişi kalmadı diyebilirim tek birlikte olduğumuz yer yatak ama ondada bi 5-10 dk sohbet edip yorgunluktan bayılıyoruz ikimizde...inş. rabbim annemlere hayırlı bi yol gösterirde bizde rahatlarız onlarda...
valla kızlar emre gündz problem çıkarmıyor yemek için, reklamlarda veya gezerken veya eline değişik bişiler verirseni uslu uslu yiyor yemeğini üstüne emiyor bide sıpa.. 15 ayda ilk kez dün gece sadece 1 kez kalktı ne oldu anlmadım bir iki kerede mızmızlandı annem pışpışlayarak uyuttu seslerini duydum ama ne dinlenmişim sabah 7de kalktım oğluşla oyun oynadık meme keyfi yaptık dinlenince emzirmek pek bi keyifli oluyomuş meğerse... böle olsa 2 yaşına kadar emziririm sorun yok ama nerdeeeeeeeeeeee..
elifciğim sende çok haklısın böle giderse mecburen kesicem zaten drmuzda kilo alımı fazla olduğu için kesmemiz gerektiğini söylüyor... bende bikaç ay adha dişimi sıkayım diyorum öle işte... ben inek sütüne ilk bir yıl karşıyım ki okulda öyle öğrendik ama anne sütünün olmadığı yerde, mamada alınamıyorsa mecburen su ile karıştırılıp inek sütü verilebilir denmişti bize.... zaten kuzucuklar yeterince büyüdü, alerjide yoksa artık inek sütü verilebilir bence... bende bi kutu bebelac junior verip ardından 3 kutu pınar çocuk sütü veriyorum daha hiç inek sütü vermedim benim alerjim var emreninde olabilir korkusuyla...
fahriyeciğim bence meme olmasa açlıktan yemek yer derin kuzusu yavaş yavaş azaltabilirsin sen canım. bizimkinin yeme sorunu yok maşallah (tahtaya vurayım) yeterki canı istesin yer, ama emerde koca dana benimki ayolllll...
ayred gece kuşları kukübüne hoşgeldin canım sizede geçmiş olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?