Şubatta hamile kalanlar buraya..

geçmiş olsun ayred bende hiiç aferin kullanmadım peditustan memnunum nane limon ve ıhlamurla da takviye yaparım her seferinde 2-3 güne iyileşir çok şükür sende dene derim...
oktay dün 2 kez kustu mama yerken hemen nane limon yaptım midesini mi üşüttü sanırım :S

geçmiş olsun canancığım; belkide sevmemiştir mamasını oktay kuzusu. kusmuğu yeşil renktemiydi? kötü kokulumuydu? saframıydı yoksa yediklerinimi çıkarmıştı?

offfff kızlar çok yorgunum ya, bunalmış durumdayım herşeyden sıkıldım artık evden işten çevremdekilerden resmen depresyona girecem kendimi tutuyorum. bi keyfim oğlulum var allaha şükürler olsun ama bazen onun yüküde bana ağır geliyo. sonrasında bunu içinde üzülüyorum ya.... sizlerinde bunaldığı oluyomu?

elifcim üzülme tek depresyona giren sen değilsin bende varım p.zartesi akşamı dayanamadım patladım artık avazım çıktığı kadar bağırdım kuzucum ağladı eşim sinirlendi anlayacağın tam bir aile dramı yaşadık benimde bu aralar sinirlerim çok bozuk çok sıkıldım artık yaklaşık 1,5yıldır gittiğim yerler annem kv avm çok bunaldım durucukta bu aralar çok mızmız hiç durmuyor diş sıkıntısı var üstüne ikimizde grip olduk anlayacağın perişanları oynuyoruz büyüdükçe işler kolaylaşacağına zorlaşıyor yaptıklarına inanamıyorum 2 gün önce salondaki masanın üstüne çıkmış sandalyeden bilgisayarın üzerine oturmuş dün prizi yatağından sökmüş 2 dk içinde kesinlikle oyuncak oynamıyor sadece reklam bakıyor bebek arabasına binmiyor oto koltuğunda durmuyor başka bir eve gittiğimizde burnumdan getiriyor kucağımdan yere bile inmiyor acaba benim çocuğum hiperaktifmi?uyandı öpt

merhaba,
aynı sıkıntılı durum bende de var.hergün aynı şeyi yapıyoruz.hava da yağmurlu hep.bi konser gördüm barok konseri eve yakın bir kültür merkezinde.20 de başlıyormuş.annem baksa uras a gitsek ne iyi olur.barok falan sevdiğimden değil:)) yeterki aşkam evden çıkayım.urascık beni emip yatıyor.sonra ara ara hep uyanıyor.cesaret edemiyorum.eşimde bunaldı iş ev annemin evi arasında mekik dokuyoruz resmen.AVM ler pazar günü kalabalık çocuğu sokmayalım diyoruz hastalık var tabi bide kalabalıkta..
uras sizinkiler gibi durmuyor kanepeye çıkana kadar bağırıyor çıktıktan sonra elinde ne varsa arkasına atıyor:)) hem sevimli hem zor valla çözemedim bende.
su çiçeği aşısı için dr.muzu aradım.piyasada mevcut 2 aşıdan birini yaptırın fark etmez dedi.(okavaks ve varilix.)p.tesi yaptıracam bende uygun fiyatlı olan valixi.
görüşmek üzre..

her zamanki yediği kaşık mamasıydı elif abla yediğini kustu sonra bi daha kusmadı çok şükürrr...
angel sen yine evdesin biz çalışıyoruz ev iş çocuk koca kendi ailen kocanın ailesi püfff kaç parçaya bölünüyoruz yaww normal yani yorgunluk depresyon haklıyız yaniii...
hiç bişey kolay diil Allah kolaylık versin hepimize...aynen öyle valla çocuklar büyüdükçe düzelir diyoruz ama yok yane oktay da arabasına binmiyo kesinlikle dün kv den geliyoruz içeri girmicekmiş beyefendii çığlık çığlığaa nassı ağlıyo eve giriyoruz diye kucağımda getirdim zatn kollarım koptu sinirlendim bende senin istediğin olmayacak dedim oturttum koltuğa bas bas bağrıyo kapıyı fln kapattım üstünü başını çıkardım reklam açtım da sustu bu hafta kv baktı çok değişti huyu herşeye ağlıyo herşeyeee reklamları açıp wc ye gittim söylemesi ayıp nassı ağlıyo bi koştum içeri tv bakıp bakıp ağlıyoo içini çekiyo şu bonus reklamı var ya kafa çıkıyo sadece, o reklam çevirdim yüzünü sustu korktu heralde ondan ama nasıl aklım çıktı var ya :S
güzel yanları da yok diil tabi sarılıyo bana anneeee diyo ısırıyo bütün suratımı canım yapıyo yanaklarımı sıkıyo ona sarılınca bütün yorgunluğum stresim geçiyo gidiyooo bizimle beraber masaya oturuyo normal sandalyeye zatn mama sandalyesi almamıştım denemiştik avm de hiiiç durmamıştı o yüzden almamıştım şimdi normal sandalyeye oturuyo bizimle eline bişi veriyorum öyle yiyioruz yemeğimizi...
oktay hiperaktif bi çocuk bişeyle 2 dk oynar ve atar ne kucakta durur ne yerde sürekli karıştırcak bişiler kendine oyuncak bulucak hemen herşeyden sıkılan bi çocuk , çocuk gelişimi uzmanı öyle demişti :S
bizim aşımız şubatın ilk haftası bakalım nassı olucakk :S

selam kızlar...
hastalara depresyondakilere geçmiş olsun...bizde hasta ve depresyondayız.. kardan dolayı dışarıda çıkamıyoruz. yollar buz. eve kapandık. ama zaten oğluşum da hasta. dün doktora götürdüm. bronşit başlamış dedi. antibiyotik verdi. bi de öksürük şurubu. gövdesinde de egzema çıkmış ona da ilaç verdi. hiç bişey yemiyor. sadece beni emiyor. iki gündür öğleden sonraları eve gittim. müdürün haberi var aslında bugün de kendi göndermesi gerek ama nerde onda o anlayış. halbuki kendi de anne. sinir kadın.
bakıcıya bırakıp çıktım. yavrum geceleri uyuyamıyor zaten. bende kaç gecedeir uyuyamıyorum. öksürük balgam,burun akıntısı, iştahsızlık ne ararsan var arda da. antibiyotik bugün etkisini gösterse de kendine gelse kuzum ya. o hastalanmasın ben hastalanayım ya.
elifcim depresyon bende de var canım...katlayarak da devam ediyor. ama ben kendimden bu perfermansı beklemiyordum. sabırlı çıktım açıkçası. her gece 2-3 den önce yatmıyorum. sabahları da 7-7,30 arası kalkıyorum. suratsız bi kocayı çekiyorum.evin tüm yükü omzumda.bakıcı tek çocuğa bakıyor. kalan bütün iş bende. hergün yemek yapmaktan sıkıldım.oofff..sayayım mı daha. ama oğlumun canı sağ ve benim sağlığımda yerinde ya. şükürler olsun.ötesi yalan. gelip geçer diye bakıyorum.

neyse kızlar..sağlıkla kalın...

Son düzenleme:
slm kızlar..

depresyon bana da gelıyor aradaaaa.
ama su anda kızım hasta malum akhısara gıttık evler sobalı.hava degısıklıgı oldu sanırım oksuruk basladı.bızde bugun donduk.atesımızde vardı fıtıl koydum.mızmız bıseycık yemedı bugun sadece emıyoruzzz.

bısey sorucam kızlar.

calpol surup ıcınde zararlı madde varmıs falan dedı arkadasım.bılenınız var mı??ben 1 kutu bıtırdım valla dogdugundan beriii.

kızlar mekan degısıklıgı ıyı gelıyor annemde annem baktı cocuga hep ama hasta da olup geldık.hıc oksuruk olmamıstık bız daha.ilk kez soguk algınlıgı gecırıyoruz.bu oksurugu dogal yollarla nasıl gecırıcez.deneyımlı olanlar bılırler belkıııı.......ayyy ne zormus ateste ınmıyor dun gunduzden berı sureklı ates dusurucu kullanıyoruz...kotulesırse daha da antıbıyotık de sorucam doktorumuzaaa.

Son düzenleme:

Tesekkur ederim Canan'cim, cok sukur dediklerinizi yaptim ve hastaligi iki gunde atlattik su anda gayet iyiyiz. Hasta olan bebeklere Allah acil sifalar versin, annelerinede sabirlar versin.

Sanirim hepimizde bir bunalim hali var bende bu aralar hic iyi degilim surekli asabiyim, herseye sinirleniyorum, hic kimseye tahammulum yok, geceleri uyuyamiyorum. Kendi cocugum, esim, ev, is yetmezmis gibi birde kaynim calismaya geldi ve bizde kaliyor, aksam saat 6 olmadan eve geliyor, yok yemek yok cay yok meyve birde cocukla ugras bitiyorum yataga girinceye kadar. offff kizlar ya sorunlar bitmiyor inanin Allah yardimcimiz olsun...

selam kızlar...
hepimiz hastayız... ne kötü ya..
arda bize de bulaştırdı. eşimde ben de hastayız.. ama eşimin nazından hastalığımı bile anlayamıyorum.dün 3 e kadar yattı. ama sorsan benden çok hasta...

fahriyecim geçmiş olsun canım. ateş zor oluyor ya...bizim kuzuyı epey halsiz bırakıyor. bizde antibiyotik başladık. ama öksürüğü var hala. geçmedi. ıhlamur nane limon içmiyor. acayip iştahsiz. önceden olsa herşeye saldırırdı. şimdi öyle değil.iki gecedir güzell uyuyor. emmeye bile kalkmadı. kalkınca babasının omzunda geri uyudu. bana kızgın ama. hele bugün biz çıkarken uyanıktı. o ağlarken çıkmak zorunda kaldık. akşam yüzüme bakmaz artık.

ben öksürük için sırtına bel, tereyağı ve kaabiber karışımı sürüyorum. iyi geldi mi bilemiyorum. bi de elma kaynatıp veriyorum. elma boğazını yumuşatıyor. faydası var elmenın dene derim.

ayred canım, zor oluyor evde başka birisinin hele de bu bir erkeğin olması. kaynımda okurken bizim yanımızda kalmıştı da ondan biliyorum. hem de ilk evlendiğimiz zaman. ama kıymeti yok biliyor musun. eşyalarını toplayıp kaçarak gitti. bi teşekkür bile etmedi. amannn.. sen o kadar kalbini kırmamaya çalış. ne ona ne de eşine yaranırsın. tecrübeli biri konuşuyor...onun için hiç keyfini bozma.bırak o sana uyum sağlasın.

neyse kızlar...
dikkat edin kendinize bebişlere.. biz ayakta olmazsak bebişlere kim bakacak...

sağlıkla kalın.

bır offf ceksem karsıkı daglar yıkılırrrrrrrrrrr

bestecım bızde ailecek hastayız.akhısara gıtmeyelım demıstım esıme illa gıdelım annemleri gorcem demıstı al sana akhısar.onlar hasta bende hastayım ama ne ılac kullanabılıoyrum ne de nazzzz yapabılıyorum.

az once doktordan geldık antıbıyotık ve oksuruk surubu verdı..usutmusuz 15 aylık olduk ılk kez olduk ama fena olduk galıba.evımızde otursaydık olmazdık belkııııı.5 gundur sadece benı emıyor bugun yarım muz yedı oda zorla...ne zormus bu annelık yaaaa

allah hepımızın yardımcısı olsunnnnnn

günaydın kızlar...
fahriyecim hasta olacağı varmış derinin. gitmesek belki hasta olmazdı deme. bizde evimizdeydik ama olduk yani. ardanın da iştahı yoktu ve dediğin gibi sadece beni emiyordu. yani beni bulabilirse. diğer yedikleini çıkarıyordu. ama antibiyotik işe yaradı ve iştahı yerine geldi çok şükür. dün hiç zorlamadan yemek yedirebildim. yakında derin de düzelir. o bişey yemeyince ben de yemiyordum. sonra dedim ki bu sadece benden besleniyor. bari yiyeyim de ona süt olsun. hiç kendini üzme canım. hastalanıyorda iyileşiyorda. vücudu direnç kazanır canım. bi de benim oğlan ayyy diyerek ağlıyordu. canı nasıl acıyodu kimbilir. onu öyle görünce ben de başlıyordum ağlamaya..
bir an önce iyileşir inşallah canım.

hepinize geçmiş olsun kızlarr tabi bana daaa :S
bende c.tesi gününden beri hastayımm oğluma geçirmemek için elimden geleni yapıyorum ama o illa benim kucağımı istiyo gece yatarken babasının kucağına döndürüyorum o yine bana dönüyo inşallah bulaşmaz ona da :S
benim halsizliğim yokta burun akıntısı öksürük ilaç içiyorum ama pek fayda etmiyo bide çoook üşüyorum ısınamıyorum bi türlü dün evde kombiyi 4 çıkardı eşim o halde bile oktayıon üstü çift kat ve kalın kazak vardı yüzyılın en soğuk günlerini yaşıyomuşuz haberler de diyodu...
sevinç kızını ne güzel kara çıkarmışş ben cesaret edemedim oğlumu çıkarmaya ama eline kar veriyorum tıpkı çaya veya sıcak bişeye yaptığı gibi uf ufff yapıyo suratını şekilden şekile sokuyo sıpamm :) bide dışarı çıkmak çok büyük sorun oluyo artık üstünü asla giyinmek istemiyo mont atkı şapka çığlık çığlığa ama kapıya koşuyo hemen çıkmak istiyo sanırım ondan üstünü giymek istemiyo...
oktayın bu ara çoook iştahı yok zorla yediriyorum daha çok biberon istiyo bende pekmezli yogurtuna biraz su kattım biberonla verdim öyle içti sıpam...
bizden de haberler böylee herkes
herkes kendine dikkat etsinnn

sagol bestecım.bende kalktım bıraz daha ıyıyım.cok guzel kar yagıyor.dısarı da sohbet etcek bırılerı olcak ne guzel olurrr.cayımda var gelın buyurunnn.

yazdım mı bılmıyorm ama bızde dun antbytk ve oksuruk surubuna basladık.umarım ıyı gelır....

Son düzenleme:
vallahi ben gelirim fahriyecim..:)) iyi de olurdu aslında..yollar buz olduğundan biyere de çıkamıyoruz. konuşacak birilerini arıyor insan...
canancım ben de ardayı kara çıkardım canım...hatta yuvarladım karda. ama o zaman hasta olmadı daha sonra hastalandı.hatta bu hastalıklara en iyi temiz hava diye de hafta sonu da bi dolaştırmaya da çıkardım.ben soğuktan korkmuyorumda o aradaki geçiş önemli. bi üşüyüp bi terlemesin diye. bizimkide geceler,i üstünü açmaya başladı. dün uyku tulumu giydirdim. biraz terlemişti. iki gündür sabahları erken kalkıyor. ben giderken uyanık oluyor. uyuyorken bırakmak daha kolay..
ben de habire nane limon içiyorum. aslında nane anne sütünü azaltırmış da. napayım iyileşmek için başka bişey kullanamıyorum.

amanınnnn geçmiş olsun herkesler hasta valla... bizde geçen hafta kötüydük şükür iileşmeye başladık, antibiyotik kullanmadık ama emreye mecburen ventolin verdim yine offfffffff.

maşallah herkes benim gibi depresyonda. kızlar bizimde annemle babam ayrılmaya karar verdiler annem ve kardeşim bize taşındı, eşyaları evin bi odasına doldurduk, eşimde suratlar, tavırlar görmelisiniz haklı tabi ama benimde yapabileceğim bişi yok şimdilik bir süre bizimle kalacaklar mecburen zamanla herşey yoluna girer heralde....

bugün hiç hasta gelmez kardan kesin boşa geldim işe ama napalım hayat işte akıp gidecek bi şekilde öptüm sizleri byyyyyyyyy.

ohh vallahi çay sigara böreği süper olur...

evet elifcim izmitten bi arkadaşla konuştum. acayip kar varmış...kar güzel oluyorda ayaz varsa kötü..
annen ve baban için hayırlısı canım. ama emreye annenin bakması surumunda onların sizin yanınızda oturması daha doğru. aslında aynı durum eşinin ailesinde olsaydı eşinin verdiği tepkinin daha fazlasını sen de verirdin. bu böyledir. aynı şeyler bizde de olsa bizde aynılarını yapardık...

kızlar adetime 5 gün kala KAN TESTİ YAPTIRDIM <2 ÇIKTI NEGATİF SİZCE DEĞERİN YÜKSELME ŞANSI VARMI YARDIM EDİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…