- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
ayy kızlar ya bu vakıttı ayaktayım.
alt komsuya ınmıstım.apartman zaten 3 katlı 1 kata yanı.11:20 gıbı cıktık derin uyumustu.komsuma anahtarı vedım acacaktı bı baktık kapı acıktı.esimde cıkmıs bı gorsenız cook korktum esimı arıyorm acmıyor..bı sey calınmamıs ama korkusu yetıyor ınsana.esım mı aralık bıraktı.cuzdanım gırısteydı laptop masanın ustnde duryrdu.neyse gelmıs gecmıs olsun allah dusmanlık yaptırmasın kımseyeeee.2 gece esım derse gıdyr nasıl durucam bılmıyormmm yaaa.
ben coktan uyuyrdum sımdı yorgunum ama uykm kactı yarn bakıcıyı cagrıp tum evi alt ust edicem yıyeceklr atıcam.cocuk olunca guvenemıyor ınsannnn yaaaa.allahım kımsenın basına vermesın.ınsallah
ayy kızlar ya bu vakıttı ayaktayım.
alt komsuya ınmıstım.apartman zaten 3 katlı 1 kata yanı.11:20 gıbı cıktık derin uyumustu.komsuma anahtarı vedım acacaktı bı baktık kapı acıktı.esimde cıkmıs bı gorsenız cook korktum esimı arıyorm acmıyor..bı sey calınmamıs ama korkusu yetıyor ınsana.esım mı aralık bıraktı.cuzdanım gırısteydı laptop masanın ustnde duryrdu.neyse gelmıs gecmıs olsun allah dusmanlık yaptırmasın kımseyeeee.2 gece esım derse gıdyr nasıl durucam bılmıyormmm yaaa.
ben coktan uyuyrdum sımdı yorgunum ama uykm kactı yarn bakıcıyı cagrıp tum evi alt ust edicem yıyeceklr atıcam.cocuk olunca guvenemıyor ınsannnn yaaaa.allahım kımsenın basına vermesın.ınsallah
slm güzel anneler fahriyecim çok geçmiş olsun canancım sizin maaş kartıda gerçekten üzücü olmuş kızlar çok halsizim ağzımın içi ç.şambadan beri yara su bile içemiyorum çorba içmek bile işgence halini alıyor hiç enerjim yok 57 kgdan 5 günde 54 de düştüm denemediğim kalmadı ilaç gargara vs...hiç işe yaramıyor bizde günler hep aynı geçiyor değişiklik yok hafta sonu hava güzeldi bugün soğudu gene evlerdeyiz bıktık kıştan kış gitsin deprosyonlarda gitsin kızımın azıları çıktı rahatladı ağzım yara olunca onu daha iyi anladım diş çıkarırken kuzulara zorla yemek yedirmeyelim uyanıyor hepinizi öptüm
çoook geçmiş olsun fahriye bizim de evden banka kartı çalındı ve maaş gitti :S eve girip çıkan biri ama bilmiyoruzz :S çok zor oluyo gerçektenn
gelelim haftasonuna c.tesi hava çoook güzeldi oktayla yürüyüş yaptık babanesine kadar yürüdü oğluşum hiç kucağıma almadım dönüşte de babamız gelip aldı hep beraber yürüdük çok iyi geldii pazar da bütün gün evdeydik oğluşumla yapmadığımız kalmadı sürekli oyunlar oynadık artık iyice anlıyo bizi arabanı getir oynayalım diyoruz hemen getiriyo el kızartmaca , saklambaç , kovalamaç oynuyoruz akşam üzeri 2 saat uyudu ohhh bütüüün işlerimi hallettim akşam da babamız gelince yıkadık güzelce, gece 2 ye kadar oturduk artık dayanmadım ben uyudum babası baktı kaçta geldiler yanıma hiiç duymamışım...
5 diş birden çıkarıyo oğluşum sağlık ocağından aradılar gelişim takibi için gelin dedi su çiçeği aşısı 140 mış ama biz çok tavsiye etmiyoruz su çiçeğine çocukken çıkarması daha iyi dedi kafam karıştı yaa :S
canancım, su çiçeği çıkarıyor tabi çocuklar (genelde kreşe giderken ve okulda), aşı olmayanlar ağır geçiriyormuş.kulakta hasar bile oluşuyormuş..biz yaptırdık biliyorsun.2 tür aşı var 80 TL(varilrix) ve 90 TL.(okavaks) fiyatları.140 hangisi anlamadım??
ben sağlık ocağındaki dr.ve hemşirelerin söylediklerini dikkate almıyorum.hep çocuk dr.ile çelişiyor çünkü..
günaydın kızlarr hayırlı haftalarr
kimseler uğramamış buraya...
c.tesi sabah acı bi haberle yıkıldım cnm kuzenim abimm dediğim kuzenim vefat ettmiş 25 yaşındaydı kronik böbrek yetmezliği varmış iki böbrekleri iflas etmiş ve anlamamış zatn bu hastalık öyleymiş anlaşılmazmışdünyam yıkıldı sanki ama gidemedim adanaya oğlumla gidemezdim hava soğuk orda ne yapıcaktım onu babanesine bırakıp hiiç gidemezdim iyi ki bayram da gitmişim görmüşüm ama ilk kez ölümü bu kadar derinden yaşadım
oğlumunsa iştahı kesildi baya sanırım dişlerinden sadece biberon istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?