Şubatta hamile kalanlar buraya..

kafam cok karısık bu konuda ben annemı 40 gun emmısım hep dua ederdım cocugumu emzıreyım dıye.oda yemek yemıyor masallah bakalım su hastalık gecsınde nasıl olacak.

canan senınkı hıc emmıyormu bu durumda???sut yok dıyosun gecede mama ıcıyormus.gunduz calısıyosun zaten???

hayırlısı bakalım.ama yıne mayısta bırakırız sanırım bakalım nasıl olackkkk

akşam eve gelince emiyo yatana kadar ara ara geliyo yakama yapışıyo ama sütün olduğundan şüpheliyim gerçi ablam falan da süt olmasa istemez memeyi diyo ama bilmiyorum istediği sürece emziriyorum hayırlısı olsun bakalımm ...

ayy kızlar ya bu vakıttı ayaktayım.
alt komsuya ınmıstım.apartman zaten 3 katlı 1 kata yanı.11:20 gıbı cıktık derin uyumustu.komsuma anahtarı vedım acacaktı bı baktık kapı acıktı.esimde cıkmıs bı gorsenız cook korktum esimı arıyorm acmıyor..bı sey calınmamıs ama korkusu yetıyor ınsana.esım mı aralık bıraktı.cuzdanım gırısteydı laptop masanın ustnde duryrdu.neyse gelmıs gecmıs olsun allah dusmanlık yaptırmasın kımseyeeee.2 gece esım derse gıdyr nasıl durucam bılmıyormmm yaaa.

ben coktan uyuyrdum sımdı yorgunum ama uykm kactı yarn bakıcıyı cagrıp tum evi alt ust edicem yıyeceklr atıcam.cocuk olunca guvenemıyor ınsannnn yaaaa.allahım kımsenın basına vermesın.ınsallah

geçmiş olsun fahriyecim .birşey çalınmamış olması iyi.derin evde yalnız mı uyuyordu tam anlamadım!!

çoook geçmiş olsun fahriye bizim de evden banka kartı çalındı ve maaş gitti :S eve girip çıkan biri ama bilmiyoruzz :S çok zor oluyo gerçektenn
gelelim haftasonuna c.tesi hava çoook güzeldi oktayla yürüyüş yaptık babanesine kadar yürüdü oğluşum hiç kucağıma almadım dönüşte de babamız gelip aldı hep beraber yürüdük çok iyi geldii pazar da bütün gün evdeydik oğluşumla yapmadığımız kalmadı sürekli oyunlar oynadık artık iyice anlıyo bizi arabanı getir oynayalım diyoruz hemen getiriyo el kızartmaca , saklambaç , kovalamaç oynuyoruz akşam üzeri 2 saat uyudu ohhh bütüüün işlerimi hallettim akşam da babamız gelince yıkadık güzelce, gece 2 ye kadar oturduk artık dayanmadım ben uyudum babası baktı kaçta geldiler yanıma hiiç duymamışım...
5 diş birden çıkarıyo oğluşum sağlık ocağından aradılar gelişim takibi için gelin dedi su çiçeği aşısı 140 mış ama biz çok tavsiye etmiyoruz su çiçeğine çocukken çıkarması daha iyi dedi kafam karıştı yaa :S

slm güzel anneler fahriyecim çok geçmiş olsun canancım sizin maaş kartıda gerçekten üzücü olmuş kızlar çok halsizim ağzımın içi ç.şambadan beri yara su bile içemiyorum çorba içmek bile işgence halini alıyor hiç enerjim yok 57 kgdan 5 günde 54 de düştüm denemediğim kalmadı ilaç gargara vs...hiç işe yaramıyor bizde günler hep aynı geçiyor değişiklik yok hafta sonu hava güzeldi bugün soğudu gene evlerdeyiz bıktık kıştan kış gitsin deprosyonlarda gitsin kızımın azıları çıktı rahatladı ağzım yara olunca onu daha iyi anladım diş çıkarırken kuzulara zorla yemek yedirmeyelim uyanıyor hepinizi öptüm

Canim cok gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin.

Allah sifa versin.

canancım, su çiçeği çıkarıyor tabi çocuklar (genelde kreşe giderken ve okulda), aşı olmayanlar ağır geçiriyormuş.kulakta hasar bile oluşuyormuş..biz yaptırdık biliyorsun.2 tür aşı var 80 TL(varilrix) ve 90 TL.(okavaks) fiyatları.140 hangisi anlamadım??
ben sağlık ocağındaki dr.ve hemşirelerin söylediklerini dikkate almıyorum.hep çocuk dr.ile çelişiyor çünkü..

Biz su ciceği aşısı yaptırmamıştık ve bu sene krese baslayınca cıkardı ..o kadar hafif atlatı ki masallah..aşı yaptıranlar bızden agır gecırdı, pek fark yok yani

bugün gittik sağlık ocağına oktayın kilosu 12 boyu 81 gayet iyi dedi...
benim de dün kulağım kanadı onu da gösterdim dr.a kulak zarı yırtılması kulak burun boğaza git dedi işe gelmem gerekti gidemedik randevu alayım da gidim elif abla var mı bilgin netten araştırdım biraz da...
su çiçeğine de oktayın kendi dr.uyla konuşcam...

selam kızlar...
fahriyecim geçmiş olsun canım..
canancım sana da geçmiş olsun canım. umarım önemli bişey değildir.

kızlar biz yaptırıcaz su çiçeği aşısını. sağlık ocağından bna da yaptırın dediler. 15 aylık olunca. aile hekimi de başka birisine söylerken duydum. onlarada yaptırın dedi.

varilrix alırım sanırsam.

kızlar bakıcıyı değiştiricem. kesin karar verdim. biliyosunuz dinleme cihazıyla dinleme yapıyordum. kadının konuşmasını duydum zaten dayanamıyormuş havalar ısınınana kadar sürüklerim sonra bırakırım diyor. kışı sıcak yerde geçiricek yaza da bizde olunca gezemeyecek ya. ondan dolayı gidermiş. ama arkamdan iş çeviriyor. madem böyle bi niyetin var kızım ben dayanamıyorum bi kaç ay daha geleyim o sırada da sen birisini bul de. tabi hal böyle olunca ben de bu niyette olan birisine daha ne parası vereyim. başladım aramalara. zaten çocuğumla doğru düzgün konuşmuyodu bile. ağzı bozuktu. aslında isabette oldu. ama bakalım kimi bulucam bu sürede.ya komşuma yalvar yakar bi kaç ay idarre ettiricem. yada Allah yüzüm bakıcak kafama göre birini bulucam.offff...
kendi psikolojim bozulacak diye ücretsiz izinde almak istemiyorum. biliyosunuz eşimle de aramız iyi değil zaten...napıcamı şaşırdım.

perşembe de bizim kontrolümüz var. ayrıca oğlumu iş yerine getiricem.arkadaşlar çok merak ediyorlardı.
bizden böyle sağlıkla kalın..

hepınıze tesekkur edrım kızlar.

elıfcım derın evde degıldı ama uyurken kucakta getırdım eve.gıremeyınce bı 5-10 dak. bekledı artık komsuyaa ındık bızde gerı.esımde kahveye cıkmıs bız gıdınce.oyle geldı gectı bakalım.kızımda duzelıyor yavas yavas.sutcuden sut aldık hem onu kyntyrm hem sıze yazıyorm.

kubracım coook gecmıs olsun sana da.cok zor bı drum.

optm herkesı.

selam kızlar...
umarım iyisinizdir...bizde iyi sayılırız çok şükür...kimsecikler uğramamış buralara...
Ardayı kontrole götürücem öğleden sonra...umarım herşey yolundadır. azı dişinin yeri mosmor olmuş ardanın yanındaki köpek dişinde de beyazlık var...nasıl çıkacak anlamadım. önce azı çıkacaktı ama..
neyse doktorada sorarım artık.
sağlıkla kalın.

valla bızım kılomuz 9 boyumuzda 77 cm gelmıstı.kendo doktorumzda.gecen hafta bız cok yemedıgımız ıcın bıde 1 haftalık emme surecı de eklenınce azdı tabıkı.
amannn benımkıde mınooscukk napayımmmm.

bestecım hadı bakalım guzel haberler dıyelım.
bende okuldan cıktm evdym yenı geldım.sabah 10 a ceyrek kala kalkms uyutmus 1 de.<dun gece gec yatmıstı.

yarın butun gun okldyız.ders artı 2 tane toplantı bırısıde kurul ustelık.bı yatmaya gelcem sanırımmm.

slm kızlarr

kız çocuklarıyla erkek çocukları farklı oluyo ya kemik yapısında göre oktayla derini yanyana getirsek sanırım görüntü olarak bi fark göremeyiz resimlerden gördüğüm kadarıyla sanırım oktay da biraz bana çekmiş bu konu da kilomuzu göstermiyoruz ben 67 kiloyum millet bana ne kadar zayıfsın nassı verdin hamilelik kilolarını diyolar aslında hmailelik kilolarını verdim sonra bi daha aldım çalışmaya başlayınca :S
beste abla bi maaş gitti eşim kartlığı vardı ordan bütün bankamatikleri almışlar diğerlerine para yoktu ama maaş yatan hesaptan maaşı çekmişler muhtemelen petekler için usta gelmişti eve o aldı diye düşünüyoruz ama bilmiyorum kimsenin de günahını almak istemiyoruz çekilen atm nin kamera kayıtlarına baktık tanımadığımız bi adam :S biraz zorlandık ama ne yapalım sağlık olsun demekle yetinmekten başka çaremiz yoktu
ardanın haberlerini bekliyoruzz oktayın da önce azı dişi çıktı göründü ucundan azıcık sonra köpek dişi görünüyo şuan ucu sivri odur heralde köpek dişi ortalarında da bi tane diş var altta var sol tarafta da iki tane var çıkmak üzere olanlar ama çok şükür azı dişi gibi olmadı...

Slm kızlaaarrr...

Uzun süre sonra hepinize merhabalar...
Günler o kadar yoğun geçiyor ki, işe başlayalı yarın tam bir ay oluyor, ilk gün çok ama çok zor geçti ama daha sonra bir şekilde alışılıyor işte. Annam bakıyor İpek'e, ama daha şimdiden isyanlarda, nasıl devam edeceğiz bu şekilde bilmiyorum...
Geçen ay 2 kez üst üste idrar yolu enf. geçirdi İpek. Nefroloğa gönderdi doktoru, bir kez daha geçirirse hem ileri tetkik yapılacak, hem de koruyucu antibiyotik tedavisine başlanacakmış :2: Umarım tekrarlamaz diye dua ediyorum...
Bu arada akşamları ve İpek'i yatırdıktan sonra da ders çalışmaya çalışıyorum, bu sene tekrar kpss'ye girmek istiyorum Kurum değişikliği için, ama çok zor oluyor, hem iş, hem bebek hem de ders!!

Fahriyecim biz de hala 10 kg'ı göremedik henüz tartıda, o kadar iştahsız ki! Üstelik bu idrar yolu enf.'u da kilo alımını engelliyormuş. (Bu arada yaşanılan olay için bununla geçmiş olsun, Allah beterinden korusun)
Canancım sizin ne güzel bi sürü dişiniz var, bizim dişimiz 6da takıldı kaldı, 6 dişle hayatımıza devam ediyoruz işte.

Ya kızlar benim hala saçlarım çok ama çok dökülüyor, resmen önleri açıldı, çok canım sıkılıyor. Zaten demir eksikliği de varmış, yeniden demir hapına başladım, bi ara da dermatoloğa gideceğim inş. yoksa bu gidişle kel kalacağım...
Şimdilik bizden bu kadar, hepinizi öpüyorum...

selam kızlar...
umarım herşey yolundadır..
biz dün gittik dra.10.700 gram civarında 3 ayda 1 kilo almış. bana biraz az gibi geldi ama.dr gayet güzel dedi. 85 cm de boyu geldi kuzumun. dişlerini sordum. azı dişinin yeri mor demiştim ya. şu anda bi diş yok dedi. istersen bi dişe gönderlim dedi. ama biraz daha bekle. belki dişler gelecek diye olmulştur dedi. su çiçeği aşısını istersen vurdurabilirsin dediler. bende haftaya vurdurucam.
demir ilacını vermiyorum dedim. ama demir içerikli besinler veriyorum dedim. haftada 3 gün kırmızı et yesin dedi. genelde de yiyor kuzum.
bizden böyle...
haftasonu geldi..yaşasın... oğlumla aşk yaşıycam.. malum babasıyla yaşayamıyoruz..(

sağlıkla kalın...

günaydın kızlarr hayırlı haftalarr
kimseler uğramamış buraya...
c.tesi sabah acı bi haberle yıkıldım cnm kuzenim abimm dediğim kuzenim vefat ettmiş 25 yaşındaydı kronik böbrek yetmezliği varmış iki böbrekleri iflas etmiş ve anlamamış zatn bu hastalık öyleymiş anlaşılmazmış dünyam yıkıldı sanki ama gidemedim adanaya oğlumla gidemezdim hava soğuk orda ne yapıcaktım onu babanesine bırakıp hiiç gidemezdim iyi ki bayram da gitmişim görmüşüm ama ilk kez ölümü bu kadar derinden yaşadım
oğlumunsa iştahı kesildi baya sanırım dişlerinden sadece biberon istiyo

Canım, başın sagolsun..cok gencmıs, Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…