Şubatta hamile kalanlar buraya..

nazelacıım teşekkür ederim canım biras daha rahatladım, aslında pekte dengeli beslendiim söylenemez ama gebeliğin ilk haftalarında canım sürekli portakal istiodu, sanırım doğal folik asitimi aldım:)))))

slmm kızlarrrr :) bende 6+5 günlük hamileymişim çok heyecanlıyım ve bi o kadarda korkuyorum inşallahhh herhangi bir sıkıntı olmazzz aminnnnnnnnnnnn:ecrin_bebek::CüvCüv:

slmm kızlarrrr :) bende 6+5 günlük hamileymişim çok heyecanlıyım ve bi o kadarda korkuyorum inşallahhh herhangi bir sıkıntı olmazzz aminnnnnnnnnnnn:ecrin_bebek::CüvCüv:

tebrik ederim.aramiza hosgeldin..sorunsuz bi hamilelik gecirirsin umarim.hayirli olsun...kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

arkadaslar bende tub bebek yontemiyle ikize hamileyim yarin 6 hafta oluyolar cok mutluyum alllahim ins saglikli dogarlar tek istegim

hayirlisi olsun canim neguzel ikiz annesi olmak...allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayi insallah bizde saglikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi:CüvCüv:

çok ağrım var u gün arkadaşlar,bir haftadır ağrım olmuordu diye çok sevinmiştim ama bu gün çok kötüyüm benim 9 hafta 5 gün olcak hala ağrı normalmi bilmiyorum

bende izmit teyim, 7 haftalık hamileyim ve konakta erkan bey e gidiyorum..
çok memnunum..3 arkadaşımda erkan bey den çok mennun kaldı..
umarım hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşuruz..

aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz kızlar.... ooooo 1-2 hemşerimde varmış ne güzel...

bu arada nastasia canım yinde çok geç sayılmaz folik asit için gebeliğin ilk üç ayında kullanılıyor... istersen şimdi bile başlayabilirsin canım.

elmass melisdeniz çok geçmiş olsun.Bende ilk bebeğimi 3 aylıkken kaybetmiştim sizi çok iyi anlıyorum hiç üzülmeyin hakkınızda belkide böylesi hayırlıdır.3 ay dinlendikten sonra durmak yok yola devam inş.Ayrıca kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyor yeterki stres yapmayın...

subat hamisleri sesiniz cikmiyo...nasil gidiyo hamislik :CüvCüv:

kızlarrr...slm bende dün 10.haftama girdim.en son 8 haftalıkken gittim dr.kalp allahıma şükür gayet iyiydi.ilk 6 hafttam bitimce gitmiştim.tansiyonum 14 e çıkınca uzmanlar tıp gittim hemen yakın diye.doktor hanım efendi bana kese var ama bebek yok demezmi.yıkıldı dünya başıma.hemen eşimi arayıp jet hızıyla kendi dr. a gitik.veeee ultrasona baktığımızda bebişim de kalp atışlarıda oradaydı şükürler olsun.yani bir dr. la kalmayı arkadaşlar doktordan doktora fark var.şimdi kısmetse 3 hafta sonra 4.ayıma girince dr. gitmeyi düşünüyorum hem belki bize cinsiyetinide gösterir.allah hepinize hayırlısı ile kucaklarınıza meleklerinizi almayı nasip etsin .bu arada benim bu 3. meleğim olacak kısmetse.ilk kızım 9 yaşında ikinci kzım tüp bebek yöntemi ile 6 yıl sonra geldi.ve buda süprüz bebek .allaha emanet olun

gözün aydın meryemcece. bencede aklınıza takılan konularda tek dr ile kalmamalısınız. benimde ilk düşük yaptığımda dr kürtaj olmalısın dedi çünkü bu dış gebelik dedi, başka bir dr ilaçla düşürürüz ama hemen hastaneye yatman gerekiyo dedi, bir başkası ise kendiliğinden düşer merak etme ama sonrasında parça kalıp kalmadığına bakmamız gerekiyor dedi. hakikatende 4-5 gün sonra kendiliğinden düşük yaşamıştım.... bu nedenle aklınıza yatmayan herhangi bir durumda birkaç farklı dra görünmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar....

bu arada bulantılar ne alemde kızlar?

ya yeter artikkkkkkkkkkkk senağlamasenağlamasenağlama ben biktim bu lekelenmelerden :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ne zaman gecicek yarabbim sen yuzume bak mafoldumbenmafoldumben her gordugumde moralim 10 kat bozuluyo ki hamilelikte en onemli seylerden biri moral :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ozur dilerim bebegim senide uzuyorummm ama artik leke gormek istemiyorum klava:klava:klava:

nazela.meslek dr. yazıyor ne dr.u lduğunu bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum sana..deli maydanoz denilen bir ot var.dağlardan toplaıp çeşitl şekillerde yenilebilir.benim bu otdan canım çekti.bizde bu otu sirkeli sarmısaklı suda 2-3 gün bekletip üzerine zeytinyağı gezdirip salata gibi yenir.gebelikt otlar hatta bitki çaylarının bile düşüğe neden olduğunu duymuştum.acaba bebeğime bu deli maydanozun zararı olurmu.teşekkürler şimdiden..

meryemcece ben bu otu daha önce hiç duymamıştım canım. genelde bilinen kuzu kulağı, semiz otu, vb. otların bebeğe herhangi bir zararı olmaz aksine bol miktarda a ve c vitamini içerdiklerinden faydalı bile olabilirler, ancak bu ot hakkında çok yorum yapamayacağım. çünkü adaçayı gibi günlük tüketilen bitki çayları düşüğe neden olabiliyor. Eğer aşermelerin dayanılmaz düzeyde değilse yememem senin ve bebeğin için daha hayırlı olabilir canım. Yada yörede bitkiyi tanıyan yaşlı bayanlara bir sor istersen daha önce gebelikleri döneminde bu otu yemişlermi?

arkadaşlar geçen hafta düşük riskiyle hast yattım bu arada 8+0 günlüğm sabah bır damla kahvereng akıntıvardı çok korktum 3x1 progestan 100mg ağızdan kull.ne yapmalıyım ki

canınızın cektiğinden çok kaçınmayın mutlaka biraz yiyin. en azından dr bana bu şekilde söylemişti. 3 aylık dönemde kimse iyi beslenemez dedi, önemli olan ondan sonrası, canınızın istemediği şeyleri yemek içinde kendinizi zorlamayın. mesela ben sütten tiksindim, malesef içemiyorum hiç :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…