Şubatta hamile kalanlar buraya..

slm kızlar...
canancım başın sağolsun canım..Allah Rahmet Eylesin..ölümün hepsi zor..ama genç olunca daha da zor oluyor. ben de 3 sene önce 25 yaşında dünya güzeli yiğenimi kaybettim..çok zor. allah kimseye böyle ölümler vermesin. sonumuz aynı ama genç ve ani olunca insan sarsılıyor. allah sabır versin size ailesine.

bizi oğlanın da köpek dişi çıktı. yanında da azı geliyor sanırsam.onun ucu da gözüküyo ama belli belirsiz. haftasonu acayip mızmızdı. yemek yemedi sinir etti beni.

bakıcıyı 15 şinden sonra gönderiyorum kızlar.. yeni birisini arıyorum ama kıtlık girdi sanırım. yok piyasada. bi arkadaşım buldu 2 kişi bugün yarın onlarla görüşcem. umarım birisine karşı sıcaklık duyarımda 1-1,5 sene baktıracağım birisi olur. dua ein kızlar hayırlı birisine denk geleyim. ben göndermesem bu kadını o zaten 2 ay sonra gitmeyi düşünüyormuş. o beni yarı yolda bırakacağına şimdiden çözüm bulmak daha iyi.

kimseyi bulamazsam da alıcam izni bakıcam çocuğuma sonra da erken geç demeden kreşe vericem. napalım bizim kaderimizde buymuş.

sağlıkla kalın kızlar...

Basın sağolsun, Allah sabır versin. Kuzeninede Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

çok sağolun kızlarr aminn inşallahhh

annem gitti adanaya oktaya babaanesi bakıyo 2-3 hafta gelmez artık annem :S zor oluyo kv götürüp getirmek oktayı bizde bakmıyo kendi evi daha rahat oluyomuş kayınpeder de evde ya ikisi bir bakıyolar daha iyi oluyo da götürüp getirmesi biraz sıkıntı oluyo havalar iyileşse oda sıkıntı olmaz neyse kısmet bakalım...
ayy inşallah birini bulursun beste abla olmadı verirsin kreşe ya yazın oktaya kv bakıcak bakalım nasıl olacak gerçi bakımları artık kolaylaştı sanki normal yemeklerden yediriyorum isteklerini söylüyo sadece çook karıştırıcı bi çocuk oktay ondan biraz sıkıntılıyız geçen komşuya gittik ev telefonunu almış konuşuyo bi de yürüyo gezerek konuşcakmış düşürüyodu telefonu dolapları açıyo sehpaları çıkarıyo hiiç rahat edemiyoruz ...

elif abla nerde ya o yok ortalıkta...

napıcaksın canancım mecburen birisi bakıcak oktaya. en azından kv alternatifin var. benim bırakabileceğim kimse yok.
haklısın elif nerelerde ya...
kızlar boşlamayın burayı ya. benim için çok iyi oluyor...

slm kızlar, uzun zamandır fırsat bulup giremedim, canancığım başın saolsun tatlım çok üzüldüm okuyunca. rabbim sıralı ölüm versin inşallah. gerçi ölümün adı soğuk kime uğrasa acı ama genç bi insan olunca daha zor oluyor.

kızlar benim danacık sizin minnoşları yer heralde ya yaklaşık 14 kg civarında.bu aralar abur cubura alıştı valla,çikolata, bisküvi, kurabiye vb. elinden düşmüyo. snaırım onlardan kilo alıyor bıdık gerçi maşallah boğazıda ii, değişik bişiler verirsen eline yemem demiyor şükür. kucağıma almakta güçlükvçekiyorum taşıyamıyorum artık onu. bende 49 kga düştüm eridim resmen.

besteciim bizimde aramız berbat bu aralar hergün boşanmayı konuşuyoruz yakındır sanırım. yürümüyor boşa zorlamanın anlamı yok artık. tek derdim emre ama mutsuz anne babaylada zor büyümek. bu arada bakıcı sorunu büyümüş üzüldüm ama en azından sona yaklaşmışsın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

bizden bu kadar kızlar görüşmek dileğiyle....

canancım allah sabır versin başınız sağ olsun bestenecim inşallah gönlüne göre iyi bir bakıcı bulursun elifcim maşallah emreye her tarafı boğum boğumdur tam ısırmalık benim küçük cadı 11 kg civarı 86 cm di boyumuz uzun kızım benim ayakları bile 22 numara kızlar kahvaltıdadeğişiklik olarak neler veriyorsunuz ben yumurta bebe bis.ıhlamurla ıslatıyorum zeytin 1 tane ceviz ertesi gün bebelac kah.veriyorum değişiklik olarak başka ne verebilirim? kızım uyansım markete gideceğiz soğuklardan pazarada çıkamadık kuruduk bizde durumlar böyle sağlıkla kalın....

merhabalar,
*canancım başınız sağolsun, Allah sabır versin canım.
*beste iyi bir bakıcı denk gelecek mutlaka gönlünü ferah tut.biraz idare etmiyor mu annenler 1-2 hafta falan baksalar.fedakarlık olmadan çocuk büyümüyor.Allah razı olsun annemden kadının hayatı kalmadı urasa bakarken.hep evde hep onunla uğraşıyor. yani önemli bir sağlık sorunu yoksa anneler bakmalı diye düşünüyorum ben.
*ilahi elif çayımı dökecektim.danacık benimki yazmışsın ya:)) benimki 12 kg.84 cm..benimki henüz bisküvi ve çikolata ile tanışmadı.şaşkınım benim eline versende yemiyor tatlı bisküviyi.bende istemiyorken vermiyorum.çubuk kraker katkı maddeli diye henüz vermedim.nasılsa okula giderken kantinden bol bol zararlı gıda yiyecek engel olamayacaz.ne kadar geç başlasa iyi diye düşünüyorum.(gaddar anne elif:))ben yani nazela değil!! ben sık sık kek veya kurabiye pişiriyorum.öğleden sonra ondan yiyor.üstüne rezene çayı içiyor.yarım çay bardağı kadar..bir arkadaşım kola yerine uzun süre sodanın içine pekmez katıp vermişti.bende aynısını yapmayı düşünüyorum.yapabilirim umarım...
elif senin eşinin konusuna sonra değinelim..kapatmalıyım.selamlaar

canancım basın sagolsun canımmmm.

bestecım sana da ıyı sanslar.ıcını temız tut en ıyısı olur hakkaten ...ben cok memnunum cok guzel oynuyolar.ılgılenıyor kızımla...

kızlar daha cımcıme oluyomus demekkı oglanların kılolar daha bı fazla sankı.bız hep altlarda oldugumuz ıcın sıkmıyorum artık canımı.memeden bırakınca ne olacak bakalım.beklıcez gorucezzzz.

masallah kuzularaaaaa.....

SEVGILILER GUNUMUZ DE KUTLU OLSUN.MINIK SEVGILILERIMIZDE VAR ARTIK.

bızde dun kutladık sevgılıler gunumuzu.hem gezdık bandırmaya gıttık gelırken yagmur basladı ama...yıne kar gelıyormus yaaaa.bu yıl yaz gelmeyecek galıbaaaa.ılk cemre pazar dusuyomus belkııı ısınır artık.dort gozle beklyrm vallaaaaaaaaa.

optm herkesı gorusruzzzzz

slm kızlar; elifcim valla bende hiç bişi vermedim eline emrenin ama babanneler burdayken alıştı kuzucum. şimdide engel olamıyorum. çubuk kraker, bisküvi, kek, çuuuuu neler neler... dahasıda var oğluşumu çayada alıştırmışlar çocuk biz içerken çıldırıyo annemde ıhlamur veriyor artık çay diye görseniz nasıl mutlu oluyor ağzı kulaklarında....

en son emrenin boyunu 84 ölçmüşlerdi şimdi kaç bilmiyorum gerçi aynı gün sağlık ocağı 81 demişti hangisi doğru bilmiyorum...
kızlar yeni araba aldık şükür nihayet ancak emrenin oto koltuğu 13 kga kadardı şimdi yenisini alıcam. ama ne alıcam kızlar? siz ne kullanıyorsunuz?

angel maşallah kızına, emrenin ayakalrı hala 20 numara gerçi son aldığımı 21 numara aldım ayakkabısını ama. ben polarisin el yapımı ayakkabısını alıyorum emreye çokda memnunum tavsiye ederim sizlere.

çok sağolun kızlarr rabbim kalanlara hayırlı ömürler versin :S

oktay da çubuk krakere bayılıyo balık krakere faln çok güzel yiyo sıpamm :) öyle abur cubura çok düşkün diil şimdilik bakalım ilerde ne olur bilmiyorum...
oktay sabahları bi rafadan yumurta yiyo sonra da bizim kahvaltımızdan yiyo peynir zeytin istediğine elini uzatıyo zatn bizde veriyoruz...kendi yemeklerimizden veriyoruz artık oktaya akşam da yemekten 1 saat sonra bi iki portakal dilimi yarım saat sonra bi dilim de elma veriyorum üst üstte verdim mi yemiyo bende böyle ara ara veriyorum.Oktay çay içmiyo istiyo ağzını değdiriyo bardağa sıcaklığı hissedince uf uff diyo suratını şekilden şekile sokuyo kaçıyo :) artık büyüdü ne dersek anlıyo çok şükür...
ooo hayırlı olsun elif ablaa ıslatırız artık bunu ne aldınızz :)
oktayın ayak numarası 22 ama yine de zor oluyo 23 almam lazım sanırım.
duru ya maşallah yaa kız olmasına rağmen basketçi yap sen bu kızı :) maşallah sübhanallahh kem gözlere şiş tütütütü :) annem böyle diyo oktaya da aklıma geldi

valla canancığım saolasın, bizimki ayranı yok içmeye tahteravenna gidiyo bilmemne etmeye hesabı... ev kredisi bi yandan, muayenehaneyi değiştirmemiz gerekiyo onun masrafları bi yandan, borçlar ayrı taraftan ama aldık bi honda civic işte...

sizin cücüklerin ayak noları maşallah be... benim oğlana 21 aldım büyük geliyo hahahahha....

selam kızlar...
hayırlı olsun yeni arabanız elifcim. kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.

kızlar benim oğluşda 21 numara panduf giyiniyor. dışarı ayakkabısında da 22 ve 23 numara 2 ayakkabısı var. biraz büyük ama giyindirmek zor oluyor diye büyük aldım.benim oğlanın ayakları çok tombiş.

bakıcımız pztesinden sonra gidiyor. ben rapor alıcam. sonrada biraz izin alıcam. arada yeni bi bakıcı bulursam ne ala. yoksa 1 sene daha evdeyim ben. artık evden iş yapmaya başlarım. dantel mantel örer satarım.:))

ama içim rahat. hayırlısı böyleymiş diyorum...

benim oğlan ç.kraker yiyor ama eskiden daha çok yiyordu. şimdi az yiyor. çikolatayı arasıra veriyorum ama çok sevmiyor.onun dişında pek bişey yemiyor abur cubur konusunda.

oğluşumun köpek dişi ve azı dişi geldi kızlar.artık 10 dişli bir oğlum var..oley...

sevgililer günüm hüsrandı. eşim kutlamadı bile. ben arkadaşlara eşinize bi çiçek alın diye baskı yaparken. ben çiçeksiz kaldım( bari bi çift güzel söz söyleseydi ama nerde...

neyse sağlıkla kalın kızlar...

benim de oğlumun ayakları elleri tonton ama yüzüne baksan küçücük ben evde ayakkabı giydirmiyorum iki çorap giydiriyorum iyi oluyo yürümesi zorlaştırır diye okumuştum bi yerde dışarı çıkarken de ayakta giyiyo sıpa ayakkabısını çok seviyo ışıklı fln ya ondan sanırım eşimin kuzeni bot almış oktaya 26 numara ama çoook güzel seneye olur heralde :)
güle güle kullanın elif abla kazasız belasız inşallahhh rahatlıkla ödersiniz borçlarınızı inşallah benimkine de kalsa araba alalım ama ben aldırmıyorum ev alıcaz olmaz diyorum bi ara aldı koydu kapının önüne cesaret edemedi sürmeye bi kaç kez sürdü hevesini aldı çocuklu insana araba şart aslında ama çokta masraf kiracı adama...
aynen beste abla ben kalpli pasta yaptım resmini çekip yolladım seni seviyorum diye oda bende seni seviyorum hayatım teşekkürler pasta için dedi o kadar insan bi çiçek alır gelir yani bişi yapar gıcıkkk kardeşim bizdeydi karizmam sarsılır diye mi düşündü ne yaptı normalde atlamaz ama böyle şeyleri bilmiyorum artık :S ya da artık bıktı her özel günde bi hediye bi jest yeter demiştirr :)

Merhaba kizlar,
Nasılsınız? Elif'cim arabaniz hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin.
Bende kizima evde corap ve patik giydiriyorum, disarda giydigi ayakkabisi 20 numara, ayaklarini cok seviyorum biraz tombisles surekli opup duruyorum.

Benimde kocamla aram bozuktu, o yuzden sevgililer gununu kutlamadik, kendisi hataliydi bir cicek alip ozur dileyebilirdi ama sanirim oda bikti ozel gunlerden, gerci sıkıntılarımız bitmis degil dua edin kizlar.
Opuyorum hepinizi...

merhaba,
arabanız hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın inşallah.alınmış alınmıştır derler, ödenir gider:))
bizim sevgililer günümüzde çok farklı değildi.ama en azından çiçek aldım.birkaç gün önce hediye için bişeye ihtiyacın var mı dedi!! yok dedim ne diyeyim yanii:)) gülüp geçiyoruz işte.bak yine en romantik canan çıktı kalpli pasta falan filan:))
uras ta 21 giyiyor.22 numara da geliyor aslında.polarisin el yapımı ayakkabısını merak ettim bakacam.
evde panduf giyiyor.çorapla gezse kayıp düşüyor.zaten deli fişek diyorum ben.çarpa çarpa ilerliyor..off çok özledim oğluşumu yaaa(

sevgililer günü ne kızlar ya biz yıllardır kutlamıyoruz ki ((( üstelik bi gece önce çok kötü kavga edip birbirimizi yedik valla...

iii dilekleriniz için teşekkürer kızlar inş. borçları ödeyebilirizz. daha iiileri sizlerin olsun inşallah.... cancncığım benim eşimde kullanmayı bilmiyo şimdilik kardeşim kullanıyo zamanla öğrenecez ama çocukla büyük kolaylıkmış araba allah herkese nasip etsin.

evde de ben emmreye ayakkabı giydiriyorum. pandufla rahat edemiyor malesef.

bestecim hakkında hayırlı olsun canım inş gönlüne göre bi bakıcı bulabilirsin tatlım. bende bi sorayım bakalım kvlere tanıdıkları birileri varmıymış. sen ne tarafta oturuyosun canım.

ayred sizin ne sıkıntısınız var canım ?
ya ben daha heyecanlıyımdır hayatımızda hep bi hareket bişiler olsun isterim eşim de aksine monoton hayat yaşamayı tercih ediyo bende gıcık oluyorum sanki 40 yaşında adamsın alt tarafı 26 yaşındasın ya diyorum ben yoruluyorum da ediyorum bilmem ne bahane hazır sanki ben çalışmıyorumm hııhh !
bizimde işyeri taşınıyo çook uzak yere işten çıkıcam dedim yok dediler bırakmadılar 1 ay fln bi deniyim olmadı başka iş bakıcam kendime :S bu zaman da ve İstanbul gibi bi yerde güvenilir bi iş bulmak çooook zorr :S ama yeni gideceğim yer çok güzelmiş denize karşıymış şuan tadilat varmış p.tesi salı tatil ohh oğluşumlayımmm :) evimin işini yaparım hava güzel olursa gezeriz bebişimle eşiminde hafta tatili p.tesi ya o da çok güzel ailecek takılırıkk tabii bişi çıkmazsaa :S ne zaman güzel planlar yapsam hep bişiler çıkıyo da
öğrenirsin elif abla ya araba kullanmka süper valla bende çok istiyorum çok seviyorum araba kullanmayı ama önceliğim farklı işte bakalım kısmet bu işlerr...

slm güzel anneler elifcim arabanızı kazasız belasız kullanın hayırlı olsun benim kuzunun ayaklarının maşallahı var 21 de sıkıyor dün 22 baktım şimdi kullandıklarımız pappa diye bir marka dün adidasa baktım 55 e düşmüş fiyatlar uygun ama ayağı tam sarmıyor okuduğum kadarıyla herkesin sevgililer günü pek iyi geçmemiş bende masa hazırladım 2 kişilik kalpli pasta aldım pasta en çok duru hanımın hoşuna gitti eşimde sağolsun çiçek almış bizimde sevgililer günümüz böyle geçti gitti kızlar p.zartesi hava çok soğucakmış haberiniz olsun gene kapandık evlere hiç çıkamadık ki bizde haberler böyle sağlıkla kalın sizleri ve kuzucukları öptüm

saolun kızlar inş adaha iileri sizlerin olur bizede hayırlısıyla kullanmayı nasip eder rabbim. canancım haklısın bend eeskiden araba kullanmayı çok severdim ama 6 yıldır hiç kullanmadım gerçi o zmanadsa ehliyetim yoktu ama fink atıyodum şimdi ehliyet var binecek hal yok : )))).

bencede en önemlisi ev ardından araba.

bestecim hakkında hayırlısı olsun tatlım, inş herşey gönlüne göre olur biran önce bulursun bi bakıcı evde kalmakta zor insanı bunaltıyo zamanla.

az evvel kuzenimden geldik kızlar ama gitmez olsaydık emre resmen cozuttu kkızcağızın yeni gelin evinin içine etti bir saniye durmadı, pertim çıktı hiç oturmadan geri geldim daha biyere gitmem heralde uzunca bir zaman.....

neyse öptüm sizleriii ben kaçar uykum geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…