Şubatta hamile kalanlar buraya..

merhabalar kızlar yogunluktan yazamdm.

sımdı fırsat buldum gorumcemler ve kayınvaldmler bızde.agırlamak ne kadar zor oluyormus cocukla kendı annem olsa yapıyorda..valla kafam donuyor yorgunluktan hafta sonunda guzel ama yorucu oldu...kızım kuzenı gorunce yedı valla cocukla yedı resmen yaaa.keske hep boyle olsaaaa.bır hareketlı herkes masallah dıyor .
pıtır ppıtır boyle hareketlıyse kılo olmaz tabı dıyorlar...

elıfcım sızede hayırlı olsun.gule gule kullanın.erkeklerın araba sevdası hıc bıtmıyor.bızımkı de sureklı gozu yukseklerde modelı eskıdı yenısını alcam falan dıyor.sızınkının kardesı var bızde de.bana kalsa ayagımı yerden kessın yeterrrr.ev daha onemlı cunkuuuuu..

sımdı bıraz dnlnıcem.herkese ıyı pazarlar.hatta ptesıler yarın yorgun gıdıcem okuladaaaa.

havalarda duzelıyormus galıbaaa.yarın dısarı cıkarcm kızımı ıyı olursaaaa.optm annıslerrrrr

slm kızlar valla fahriyecim eşime kalsa hayatta alamazdık araba biz ben istedim daha çok çünkü hergün 3 saatlik yol gidip geliyorum dolmuşlarla üstelik ayakta. bencede en önemlisi ev ama eşim illaki iii bişi almak istedi bayıldık bi dolu parayı arabaya (bencede ayağı yerden kesmesi yeterdi valla.)

bende günlerdir doktora tezimle boğuşuyorum yaklaşık1 yıldır dokunmamıştım hiç. bu arada danışman hocam ücretsiz izne ayrılmış 2 yıl şeker gibiydi vala yerine başka hoca istedim oda biyerlere gitmeden bitsin artık okumaktan yoruldum valla....

dün oto koltuğu baktık ne çok marka model var ve fiyatlar ne kadar pahalı... iii bişiler alsan 1000 tl ucuzlarıda güvenilir değil bu araba bize baya pahalıya patladı offf... hiç alınacak verileceği bitmiyo bir haftadır hergün bişiler yapılıyo. nerden aldık dedim yani.... hep yiyo...ama çocuklada büyükkolaylıkmış tabi benzinin ucuz olduğu ülkeleerde :))))).

selam kızlar...
umarım herkescikler iyidir...
evdeyim 3 gündür...rapor aldım. haftayada izin alıcam. evde kalmak şimdilik güzel.. ama işi de seviyorum açıkçası...bi kişi geldi bakıcı adayı..yanında komşusuyla.. ama benim komşusuna daha çok kanım ısındı. acaba o bakar mı desem eldekini de kaçırmak var. ama yeteri kadar içim ısınmadı.ne bileyim ya.. Allaha yalvarıyorum beni bu kararsızlıktan lkurtarsın diye... bi tanıdığım vardı onun bakmasını istedim. onunda eşi başkasının evine gitmesini istemiyormuş...offff...napıcam ya...
şu gelen komşuya teklif edip diğeri de giderse gitsin mi desem acaba.. ama başka kimse de yok ki ya..

kızlar bu arada bebişlerin uyku düzenleri değişti mi? ben hazır yeni birisi gelince yeni uyku düzeni mi yapsam. benimoğlan hala günde 2 kere uyuyor. ama akşamuykusunu zor uyutuyorum. acaba öğlen 2-3 gibi uyutup tek sefer mi uyuttursam .. ne dersiniz...

benden bu kadar..
sağlıkla kalın...

bestecım ıyıyız valla ohh ne guzel evdesınnn.ben sabahtan bu yana sımdı oturdum artık sırtımda hep agrıyla oturuyorum cook yoruluyorum ben yaaa.gece de sureklı meme agzında uyuyor derın hanımmm.

sukur oturabldım.balık fazlı vardı evde camasır suyu ıle temzlk yaptm kokmasın dıye.ancak oturuyorum babanemız bızde o uyutmus daha dogrusu gunduz 1 saat uyumstu 2.sefere uyutmadım bende erken uyuyakalmısss.

2 sefer uyuyunca cok zor uyuyor benımkıde 12 de falan uyuyor vallaaaa.benım zaten pestılım cıkıyorrr.artık kendı cok rahat yuruyor tutmadan 1 kılocuk daha vermısım 2 kılom kaldı fazladannn.

bızımkı gıyınen bırını gorunce adda dıyor gıtcekmıs zor tutuyoruz.portmantoya gıdıyor montu gosterıp adda adda aklı fıkrı adda da kızımın havlar ısınsa her gun cıkarıcm onu bendeee.oturdum bıraz hurremı seyredym bakalım.kaynvldm kuzey guneyı seyretcekmıs odaları ayırdık bızde.bu aksam ayrıyızzz.kocısım derste zatennn.herkslerı optm.

slm şekerler; kimsecikler yok hayırdır nerdesin kızlar????

bestecim peki gelen komşu iş arıyomuymuş canım aramıyorsa bide evdeki pirinçten de olma... evde olmak süper bişi ama insanı daha çok yoruyor ve bunaltıyor hakkınızda hayırlısı olsun canım.

benimde ortağımla başım ağrıyor bu aralar adam sineğin yağını hesaplar oldu bu gidişle yolları ayıracağız gibi duruyo valla.ben altta aldıkça o sineğin yağını hesap eder oldu hayret ya demekki böyle zengin olunuyormuş hayatta öğrenmiş oldum. eşim bırak ayrıl kendi yerini aç diyor ama cesaretim yok ne yapsam çok kararsızım valla.... hakkımda hayırlısı artık.

fahriyeciim bende aynen senin gibiyim her tarafım ağrıyor gece emzirmekten bıktım usandım ne yapacaz bakalım.... dayanacak halimde kalmadı benim fazladan kilom olmadığı için önce kaslar eridi şimdide kemiklerim eriyor valla küçücük kaldım ama emrenin maşallahı var...

bizde 2 kez uyuyoruz ama ayakta salladığınız kadar uyuyor gecede 11den önce uyumuyor oda zorla saatlerce uğraşıyoruz offffff... kelin merhemi yokki size akıl versin...

neyse iii geceler.......

elifcim kimsecikler yok deyince dayanamadım yazayım dedim:)) bende iş değiştirdim.bakanlık değiştirdim desem daha doğru.karşıyakada çalışıyorum artık.yani eve 1 saat 10 dk.uzakta.pek adapte olduğum söylenemez.eskiyi arıyor insan kendi isteğimle geldim ama acık pişman oldum.her horoz kendi çöplüğünde ötermiş misali..neyse alışırız herhalde.
**uras gündüz 2 defa uyuyor 1 er saat..ayakta sallayıp beşiğe koyuyoruz.artık ayakta sallamamak lazım ama dalmıyor napalım(
gece uykusu 22 gibi.emziriyorum.emzirirken dalarsa ne ala..pek dalmıyor ama ayakta sallanmakta istemiyor yatağıma yatır hareketleri yapıyor(haliyle konuşamadığı için:)) sanki yatağa yatınca dalacak uykuya nerdee.beşiği sallarım olmaz.kaldırıp su içiririm emziği veririm olmaz.odadan çıkarım olmaz.tam benimde artık oturma ve dinlenme zamanıma denk geldiği için çok yorucu ve sinir bozucu bir yarım saat veya 45 dk.geçirdikten sonra dalıyor..ne zamana kadar? 24 e kadar:)) sonra pirinç unlu veya tahıllı mamalı süt zamanı geliyor.o uyanınca hazır olmalı gerekli ılıklıkta olmalı yoksa bütün apartmanı ayağı kaldıracak kadar avazı çıktığı kadar bağırıyor.çirkef ağlaması adını taktım:)) çünkü gündüz hiç o tonda ağladığı duymadım.amaniin:))
**ben işte mamayı hazırlayana kadar 23-24 arası 1 saat felan yarı uykulu yarı uyanık yarım yamalak tv ye bakıyorum bu arada.mamayı yedikten sonra sebepsiz sabaha kadar bir kaç kez daha mıkırdanıp kalkıyor.ısrarla emzirmiyorum.koca biberon sütü içmiş daha ne emecek?? su içir yatır şeklinde sabahı ediyoruz..
sabahta 7 de o kalkmadan çıkıyorum evden..işte böyle hayatım..Allah sağlık versin bakarız hasta olmasınlarda..yalnız elif senin zayıflığın (anlattığın kadarıyla) beni korkutuyor.gerçi dr.sensin.hasta felan olma sonra emreye kim bakar??
öptüm sizi

sanada allah kolaylık versin elifcim sende benden olun sonunda desene evden uzakta.... gerçi sen hala devlet memurusun en azından güvencen var. bazen bende devletten istifa ettiğime yanıyorum ama o zamanda ne ev alabilirdik nede araba kendimize zor yetiyorduk mecburen gözümü karartıp stifa edip özele geçtim şükür kötü olmadı. ordan istifa ettim üniversiteye geçtim beğenmeyip ordan da ayrıldım. arkadaşın muayenehanesini kullanıyordum 5 aydır şükür orasıda tuttu ama şimdi bikez daha şansım yaver gidermi bilemiyorum çekirge misali kaç kez zıplarımki? ama ortağımda cozuttu 10 yıldır kullandığı koltuk takımının canı çıkmış yenisini alalım dedik hatta sen koltukları al bende tvyi dedim bana koltukların üzerine hergün 25-30 kişi oturacak yıpranma payı isterim dedi ya... şok oldum valla. ben ölsem bu cümleyi kuramam heralde 10 koltuk alır atarım ama söyleyemem çok safım galiba.

valla zayıflığımdan bende koruyorum hatta bikaç hastam hastamısınız diye sordu ama şükür belirgin bi rahatsızlığım yok gerçi kendimi dinleyecek halimde yok şu aralar yuvarlanıp gidiyorum işte...bu arada oğlum hızla kilo almaya devam ediyor yakındır o beni kucağında taşır.

emrede akşam 22 - 23 gibi uyuyor ama en az 1 saat ayakta sallanıyor veya kucakta hoplatılarak dalıyor paşa hazretleri.. sonrada yatağına yatırır yatırmaz zıplayıp kalkıyor emmey... gecede en az 5-6kez meme için uyanıyo o çirkef ağlaması ve bağırışlar bizde her gece 5-6 kez oluyo malesef meme diye. emmek dışında hiçbişi tatmin etmiyo koca danamı. nasıl kesicem sütten valla yer bu beni emzirmezsem

ne tv ne gezme, tozma, ne dinlenme nede başka bişeye vakit ayıramıyorum ben sadece iş ve emre var hayatımda çok yorulup bunaldım kızlar yakındır antidepresan başlarım heralde.... allah ikizleri olanlara sabır versin. iiki diğer bebeği kaybetmişim diyorum bazen mümkün değil tırlatırdım ben oda doğsaydı kesin...

günaydın kızlarrrr
güzel haftasonlarınız olsun inşallahhh
geldik sabah sabah işe eşimi ve oğlumu yatakta bırakarak nee çook koyuyomuş yaa insana :S
benim de işyerim değişti yolumuz 1 saat sabahları akşamları 1,5 2 saati buluyo malum istanbul trafiği allahtan arabayla alıyolar ama yine de çıkıcam diye tutturdum yok bi çare bulucaz ayarlıcaz diyip durdular bakalım p.tesi başka yolu denicez olmadı yarım saat erken çıkıcaz...bu şekilde sizinde dediğiniz gibi dinlenmeye pek vakit kalmıyo yemeği bile 9 da yediğimiz oluyo önceliğimiz paşamız olduğu için....
oğluşumuza gelince o çok mutlu babanesiyle her gün bi yere gidiyolarmış komşulara parka faln annem bu hafta geliyo artık bakalım eşim de annem baksın daha iyi oluyo flan demeye başladı tabi rahat oluyo da oktay çok bağlanıyo babanesine bende onu istemiyorum :S
bizde ev falan bakıyoruz krediyle bakalım inşallah hayırlısıyla bi ev alabiliriz...
maşallah elif abla sana çok cesaretlisinn
oktay da ayakta uyuyo 11 gibi gece iyi oluyo 1 saat tek yatıyo sonra mızmızlanmaya başlıyo yanına yatıyorum sarılıyo uyuyo sıpam kendi yatağına yatırmıyoruz zatn hiiiç uyumuyo orda hemennn uyanıyo yanında illa biri yatıcak paşamın tek uyumuyo yanında yatınca gece hiiç kalkmadığı bile oluyo geçen sabah bi kalktım aa bu gece oktay hiiç uyanmadı faln oldum bi sevindim kii :)
beste abla ohhh yine iyisin valla evde oturmak gibisi var mı bende bu hafta p.tesi salı evdeydim yeni yere tadilat yaptılar evdeyim diye sevindim ama hiiiç işim bitmedi evde de ya cam sil tül ütüle dışarı işlerimi hallettim evdeyken öğrenci kartımı fln almaya gittimm yani evde de hiiiç dinlemedim...
hayırlısıyla bi bakıcı bulursun inşallahhh...

ooo kızlar baya boşladınız burayı yawww
kimseler girmemişş...
haftasonu oğluşumla bol bol yattık dinlendik hava güzeldi ama hiiç dışarı çıkmak istemedim bugün de hava berbat yağmur var yarın da kar varmışş :S
yazı özledim galibaaa :S
oğluşumla vakit geçirmek güzeldi ama şimdiler de daha bi güzelleşti onunla vakit geçirmek, herşeye o kadar net cevap veriyo ki hareketleriyle kelimeleriyle sürekli anne anneee peşimde oyunlar oynuyoruz herşeyi kapıyo hemen söylediklerimizi oda söylemeye çalışıyo c.tesi gece maç yaptık evde ailecek babasına gol atıyo gooo gooo diye ellerini de kaldırıyo havaya bana koşuyo seviniyoruz öyle :) güya oktay yorulsun yatsın diye maç yapıyoruz nerdeee biz yorulduk artık ayakta duracak halim yok benim o halaa anneee goo anne goo diyip duruyo sıpamm :) elmaları portakalları top yapıyo vuruyo ayağıyla anlatıyorum anlamıyo işine gelmiyo sıpanın,babasının terliklerini ağzına sokuyodu bunları ayağımıza giyiyoruz pis bunlar ağıza alınmaz dedim maşallah bi daha ağzına almadığı gibi ayağına giydi ve her akşam babasıyla kavga ediyolar terlik kavgası oktay çıkarıpta vermiyo terliklerii :)
bizden böyle kızlar...
ben biraz kendi kendime konuşuyo gibi olmuşum yaw :)

Son düzenleme:
selam kızlar...
umarım keyifler iyidir.. evdeolunca sürekli açamıyorum bilgisayarı..
canancım haklısın canım boşlanmış burası.
evde olmak güzel de çalışmak da güzel. oğlumla beraber çalışsam en güzeli
bugüin bi bakıcı başladı.. 45 yaşlarında birisi.şimdilik iyi gibi ama bilemiyorum tabi.hafta sonuna kadar alılşma süreci olucak. diğeri gibi herşeye karışmadı şimdilik tabi.öbür kadın çok bilmişin tekiydi canım.benden önce sıçrayıp kalkıyor ardanın peşi sıra.
kısmet olursa p.tesi işe başlıycam.bugün bi ara kayboldm ortadan ağlamadı. hatta kadın uyutuyordu da ben emzirip uyutayım diye aldım ardayı. sonra ben uyutmakta zorlandım. bizim oğlana tek uyku pek iyi gelmiyor.ondan olayı yaza kaar 2 uykuya devam.ama inşallah sabahları çok erken kalkmaz.yani ben gierken uyusun ki herşey daha kolay olsun.
oğluşum iyi bu aralar. 11. dişimiz yolda. darısı diğerlerine. azıları çıksaydı bi daha kolay parçalayabilirdi.
pitosum yeni yerin hayırlı olsun canım. umarım daha rahat edersin burda. bende ankaraya tayinim çıktığında burdaki yerime alışmakta epey zorlandım. ama şimdi sahaların aranılan ismiyim. müdürüm çaktırmıyor ama ücretsiz izne ayrılıcam diye ödü kopuyor..
canancım bizim oğlanında algı olayı süper vallhi. maşallah herşeyi iyi anlıyor. bi de konuşsa.nelerr olacak kimbilir. çok akıllılar bu çocuklar ya..maşallah onlara.
fahriyecim evde kalmak güzel de. ev kadını olma düşüncesi beni depresyona sokuyor vallahi. hatta bakıcı bulamazken dedim ki işte evde kalmam için işaretler var. Allah da çalışmamı istemiyor diye.inşallah şu kadın iyi birisi çıkarda devam ederiz. yoksa bi 3. kişiyi daha istemiyorum. iznimi alıp ben bakıcam sonrada erken demeyip kreşe vericem napalım artık. bu ara fahriyecim senin bakıcıya ne oldu. hem kayınvalide var hemde kadın geliyor mu?
benden bu kadar..
sağlıkla kalın...

geliyor bestecım.kayın valıdem yaslı ya kzımın hızına yetısemyr canımmm.bıde bakıcı da gelınce yemek falan yapıyoruz bazen ona yaptırıyorummm.okuldan yorgun gelıyorum bana ıyı oluyor.

bende oturdum kızıma atkı oruyorum.lolıpop dıye bı serısı gelmıs nakonun kızlar cok guzel canlı renklısı vardı ondan oruyorum.derın uyuyunca ancakkkk.yavas oluyor amaa.olsun cok sevımlı.oglusu olanları bılemıyorum kızı olanlara guzellll.

allah ıyı bırr bakıcı denk getırsın benım bakıcıyla cook ıyı anlasıyor kızımmmm.aman nazar degmesın.benım gıbı bı bakıcı bulursun umarım canımmmm.

bu karda ne zaman bıtcek yaaa kızlar.bu yıl bahar gelmıyecek galıbaaa

Son düzenleme:
Merhaba kizlar
Bu aralar nete giremiyorum esimin is pozisyonu degisti bu yuzden baska bir sehre tasinmamiz gerekiyor bir haftadir evi topluyorum biliyorsunuz yurt disindayim ve kimsem yok burda tek basima cocukla toparlanmak cok zor evin
cogunu toparladim hafta sonu tasinicaz. Bana dua edin isim gercekten cokzor.
Kendinize ve cocuklariniza iyi bakin, hepinizi cok opuyorum...

selam kızlar...
bakıcından memnun olmana sevindim canım. darısı benim başıma. bizimki yemekleri de yapacak sanırım.şimdilik iyi gibi. şimdi de oğluşla içerde bıraktım kaçtım odaya. bugün kahvaltısı dışında ben bişeyine karışmadım. yarın ve öbür gün de gelicek.pz.tesinden sonra bakalım nasılolacak. şimdilik anlaşıyor gibiler. umarım öyle olur da gözüm arkada kalmaz. çok zor işler bunlar ya...
ayred canım allah kolaylık versin. umarım kolaylıkla yerleşirsiniz yeni evinize.
fahriyecim ben oğluşa hiç bişey örmedim. ananne ve babaanne saolsunlar.. atkılar bereler yelekler kazaklar patikler her bişeyini ördüler.hala daörüyorlar. durum böyle olunca bana örecek bişey kalmadı..

kızlar balık yağı kullanan var mı? sağlık ocağındaki hemşire ardanın kilosuna az dedi. ben kızıma balık yağı kullanıyorum dedi. siz ne düşünüyorsunuz?

bizden böyle. sağlıkla kalın..

slm kızlar, uzun zamnadır giremedim çoookkk özlemişim sizleri ya iiiki varsınız canlarım benim.

bizde ortağımla yolları ayırdık geçen hafta cmt günü. karısı arayıp bütün masrafları bana yıkmaya kalkışınca ben ayrılacağımı söyledim ve olanlar oldu.inanılmaz çirkefleştiler, bütün hastalarımı arayıp hakkımda neler söylemişler inanamadım ya....
neyse aynı gün büro takımları falan aldık, pzt yer bulup doğalgaz çektirdik çrş temizlettik dünde başladım allahı izniyle.... hakkımda hayırlısı bakalım. canancığım cesaretten değil inanki mecburiyetten ev kredisi, araba borcu emrenin geleceği, annemler derken mecburum çalışmaya şimdi nerden iş bulucam bende kendi yerimi açtım 1 haftadır koşturuyoruz ama değdi çook güzel oldu en azından kafam rahat artık...gerçi kadın kocamı arayıp hakkımda neler neler demiş terbiyesiz şey ama allahtan eşim kuru gürültüye pabuç bırakascak bi adam değil.

kızlar emrede çok tatlı herşeyi anlıyo ama konuşamıyo bundan sıkıntısı çok bi konuşsa rahatlayacak siniride azalacak kuzumun. oto koltuğuda cybex aldık daha doğrusu amcası hediye etti çok güzel güvelikli bişi tavsiye ederim ihtiyacı olana. şimdilik emre hiç oturmadı ama zamanla alışır inş.

beste adına sevindim hadi inş. iiidir bu kadında rahat edersin canım. fahriye kar yağınca tatil yokmu sana ya. niye bıktın kardan sen.

slm güzel anneler umarım bebişler ve siz iyisinizdir?bestenecim yeni bakıcınız hayırlı olsun inşallah bir sorun çıkmaz ben 15 gündür octamar balık yağı kullanıyorum yiyeceklerin içerisine katıyorum elifcim yeni iş yerin hayırlı olsun bol kazançlar fahriyecim derin kuzusu atkısını güle güle taksın kızlar cuma günü duruyu dr götürdüm vajina bölgesinde kızarıklık vardı mantar dedi ıslak mendiller sebep olabiliyor dedi bu ay 1kg almış çok iyi dedi 11500kg olmuş ama çocuğumun boyu çekmiş:) kızlar bizede tatil çıktı sapancaya mart 14 de duyar duymaz gidelim dedim atladım eşimde onaylamış sonradan pişman olur gibi oldum hava soğuk yol uzak durucukla naparız bilmiyorum iyimi kötümü olur karar veremedim hemde o tarihler arası abimin eşi doğum yapacak çok kararsız kaldım kızlar durunun 16 tane dişi oldu ağzı diş dolu geçen gün annemin göğsünü ısırdı resmen eti kopmuş kadının büyük zevk alıyor bizde durumlar böyle hepinizi ve kuzucukları öptüm iyi hafta sonları....

masallah duru hanımaaaa.bizim istah yıne gıttı.bır haftadır.gece de zor uyuyor.dıs cıkarıcaz galıba.

bende mınadex kullanıyorum ıcınde balık yagı var ama.ıse yarıyormuu bılmıyorum.biz cook istahlı olamdık hıccc.

1.5 yas kotrolunde ası var dımı kızlar.2 tane sanırım..su cıcegını yaptırıcam bende alıcam artık 15-18 ay arasında oluyormus.

elifcım kar tatılı olmadı bu yıl hıc.havanın duzelmesını dısarı cıkmak ıcın ıstıyorm karamsarlıgı sevmem gunes yok.hava kotu evde tıkıldık kaldık.azcık gezelım.

bugun kocısımın dogum gunu bakıcıyı cagırıp pasta almaya gıtcem hedıyesını almıstım.pastayı almıcam sanıyorrr.suprız olsunnn.

benden boyle.herkese ıyı pazarlarrrrr

kubracım balık yagı dedıgın surup dımı??balık yagı ve vıtamınler olannnn

Son düzenleme:
fahriyecim hani şu reklamlarda çıkan octamar varya onu kullanıyoruz portakallı şurup gibi dr sordum verebilirsin iyi olur dedi 1 tatlı kaşığı benimkine çay k.ile veriyorum onuda yiyeceklerine katıyorum iştah açıcı özelliğide varmış şimdilik kullanıyoruz gerçi benim kızın iştahı hep açık dişine göre bulursa benden fazla yiyiyor sevmediği bişey olursa anında tükürüyor

selam kızlar...
umarım herkescikler iyidir...
maşallah durucuğa...kilosu oldukça iyi canım. bende 3 gündür seven seas balık yağı aldım. boş veriyorum. iştah açıyor mu bilemiyorum. eczacı aç karnına olursa iştah açar dedi ama.
başladık bakalım işe. sabah ben çıkarken uyuyordu. çok şükür içim rahat çıktım. umarım kadınla günü iyi geçirmişlerdir.
elifcim yeni yerin hayırlı olsun sanım. " kötü ortak adama iş yeri sahibi yapar" uydurdum ama olsun. bol bol kazançlar olsun..
bizim oğlanda konuşamadığından dolayı sinirli. bi konuşsa zaten bülbül gibi şakıyacak ve dertlerini anlatacak ama. şimdilik işaretle hallediyor..

sağlıkla kalın kızlar...

slm kızlarrr
canım çok sıkkın çok yakın arkadaşım kocası tarafından aldatılıyomuş 2 çocukla ortada kaldı kız resmenn kafayı yememek elde diil bahsetmişimdir 2.ci çocuğuna kazayla hamile kalmıştı ilk çocuğu 2 yaşında 2.çocuğu 5-6 aylık nassı pipirikliydi adam çocuklarına karısına meğerse başka bi kızla ya 20 yaşında bi kızla beraberliği varmış msjını okumuş arkadaşım kabul etmiş şerefsiz diyomuş ki 5 yıl böyle devam edelim sana ev alıcam çocuklarla oturursun sonra ayırırız yollarımızı diyomuş ya adamdaki pişkinliğe bak kafayı yedim dünden beri arkadaşımın kardeşi de eşimin çok yakın arkadaşı onlar gidip almışlar kızı annesine getirmişler kimseye mi güvenemicez biz yaa neler görücez daha bilmiyorumm rabbim sonumuzu iyi eylesinn
haftasonu eşimin kuzeninin sözü vardı karşıda oraya gittik güzel geçti değişiklik oldu ama tabi ki çoook yoruldum oktyaın peşinden koşturmaktann...
ben henüz kullanmıyorum balık yağı iştah için işe yararsa kullanırım valla oktay da çok mızmız yemek konusundaa :S
ablam da oğluna minadex kullanıyodu ama pek işe yaramadı iştahı açılmadı hiç...
ayred sana da allah yardım etsin cnm taşınmakk çoook zor hele ki çocuklaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…