slm şekerler; derine çoookkk geçmiş olsun emrede bu aralar hapşuruyor, öksürüyor bizde limonlu ıhlamur veriyoruz inş ilerlemeden geçer ya....
bestecim ne desem şaşırdım valla bizde eşimle soğuğuz yine (ne zaman iii oldukki) adam çok ilginç ya her akşam bi sorun buluyo. dün akşam niye arabamı ben kullanamaıyorum hep kardeşin kullanıyo diye sorun yarattı. ya biz kullanmayı bilmiyoruzda ondan kullanmıyosun dedim nasıl öğrenecem ozman diyo offfff...
valla eşim aldatsa beni bir sn durmam bende babayla büyümedim şimdide babamla görüşmüyoruz gerekirse emrede babasından ayrı büyüsün ama mutsuz bi evde kavga gürültüyle büyümesin. şimdilik böçyle düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez. beste allah eşine doğru yolu biran önce göstersin tatlım sizin durumunuz bizimkinden daha kolay çözülebilir tabi eşin isterse cnaım.
angel tatil tatildir sapanca çok güzel biyer fırsatınız olursa 20 dk uzağınızda izmitte yaşıyorum ben sizi misafir etmek isterim. tabi sizde isterseniz tanışmış oluruz.
bestecim abant güzeldir biraz pahalı ama babam ve kardeşi,m abant palace otelinde çalıştıkları için biliyorum. sapanca daha güzel ve biraz daha ucuz ama en ucuzu akçakoca canım. güzellik olarakta 3 yerde birbirine benziyor zaten. belki evden uzaklaşmak size iii gelir.
kızlar emre abur cubura inanılmaz düştü sürekli bişiler yemek istiyor. kuru üzümün adı muuuuu. kinder süt dilimi tiiiiii, çikolata çuuuu. dün puding paketi bulmuş dolaptan anne çuuu anne çuu diye ağladı verdim nutella kavanozunu eline bide kaşık görseniz nasıl yiyor şokkk olduk annemle zor aldık elinden kavanozu sıpanın.
ama yemek yemeye gelince ıııhhhhh zorla oyunla şarkıyla türküyle falan yiyor.
bu arada inanılmaz misket oynuyor benim oğlan müziği duyar duymaz başlıyor kıvırmaya
dolaplara falna gelince biz bağlamadık kontrollü bişekilde açmasıan izin veriyorum şimdilik ama teras kapısını açıp dışarı kaçıyoruz bizde öyle çok uzun değil boyumuz ama parmak uçlarına basarak açıyor kapıyı.