Şubatta hamile kalanlar buraya..

mrb maggie75, hamilelilğin hayırlı uğurlu olsun, Allah hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın, benim merak ettiğim bu göğüslerdeki damarların belirmesi nasıl oluyor, kendime bakıyom ama bi şey anlamıyorum. lütfen yardımcı olurmusun, ayrıntılı bişekilde kendimi incelemekten bitap düştüm ya:)) ne zaman başlıyor bu belirginleşme damarlaşma adete kaç gün kala falan.. teşekkür ederim şimdiden..

Merhaba kızlar
5 şubatta reglim başlamıştı. Biz de bu ay ilk kez çalışmalara başladık. 3 Martta tahmini regl olurum diyordum tam o sıralarda açık kahverengi akıntım gelmeye başladı, ümidi kesmiştim. Normalde her adetten önce kahverengi akıntım olurdu ama 1-2 gün sürer regl sancılarım başlardı. 4 gündür karnımda sancılanmalar var ama hala da adetim başlamadı, lekelenme devam ediyor. Ümitlenmek istiyorum ama test için de daha erken gibi geliyor, test yapmalı mıyım sizce yoksa daha erken mi?

Son düzenleme:
slm kızlar; iii dilekleriniz için teşekkür ederim. şimdilik işler iii çok şükür sadece eski ortağımın karısı sinirlerimi bozuyor. bütün hastalarımı arayıp borçlarım yüzünden kaçtığımı, kötü bir insan olduğumu, kaçak çalıştığımı vb. söylüyomuş gerizekalı bende hastalardan duyuyorum....ne garip insanlar var ya para için insanların yapmayacağı şeyler kalmamış artık ne acı....

canancığım valla bu sinirimin üstüne yazdıklarını okuyunca hepten tepem attı yuhhh artık daha neler yıl birlikte yaşayalım ha utanmaz arlanmaz. ikisininde bırakmam kuma gibi yaşayının kibarcası heralde bu... o zaman ne diye 2. çocuğu yapmış rezil herif.

kızlar emreye balık yağı başlamadım ben mazallah biraz daha iştahı açılırsa obez usta oluruz şimdi yaklaşık 15 kg . tombiş tombiş....bizimde 16 tane dişimiz var vampir gibi kapıyor mikrop.

bestecim rabbim hayırlı etsin bakıcını inş. bu kez kafanın rahat olmasına sevindim hep böyle devam etsin inş....

fahriyecim bize hiç kar tatili yok biz ne yapalım tatil olunca parada yok doğal olarak bütçe açık veriyor

angel tatilmi vavvvvvvvv süper ya ben olsam kaçırmam hiç balıklama atlarım valla hele bu psikolojiyle ne güzel olurdu kimbilir ama dediğin gibi havalar soğuk kuş nasıl etkilenir bilemem gerçi oteller sıcak oluyor ama en doğru kararı yinede sen verirsin canım.

slm kızlarrr

valla elif abla bende çoook sinirlenmiştim ama arkadaşımla daha konuşamadan o kocasını çoktaaan affetmiş ve evine dönmüş bile daha da sinirlendimm bide cahil insanlar olsalar ikisi de ünv.okumuş bilgililer eline mesleği var ama işte içlerini bilemeyiz haklarında hayırlısı olsun artık kendi ara da anlatır konuşmak isterse eyvallah yapabilecek bişeyim yok benim...
ayyy senin ortakta çook gıcıkmış elif abla kendi suçunu örtmeye çalışmış amannn boşver seni bilenler zaten biliyodur milletin ağzı torba diil ki büzesinn...
angel bence de tatil süpermişş bence değerlendir hasta olacağı varsa evde de olsanız hastalanır...
oğluşuma babanesi bakıyo kendi evinde anneme izin verdik birazcık adanadan yeni geldi zatn sanki babanesiyle olmaktan daha mutlu oktay çok seviyo babanesini sabah eşim bırakıyo akşam da ben oraya gidip yemeğimi yiyip oktayı alıp geliyorum evimize monoton bi şekilde sürüp gidiyo hayat işte...

ay canan ne güzel maşallah sen git beni bikez daha aldat kocacğım demenin kibar yolu ben seni affettim demek heralde....yazık ya.neyse bi bildikleri vardır heralde.

sorma tatlım insanoğlu çok değişik yaşadıkça öğreniosun bazı şeyleri doğuştan kazınılmaya bilgiler bunlar... ama önemli değil onların sayesinde kendi işyerim oldu hala inanamıyorum rabbim daim etsin inş. hayırlısıyla...

bizim evde de hayat aynı hep monoton hep monoton sabah işe gel, akşam eve git yemek ye emreyle boğuş gece yat, emzirmeye kalk offfffff offff. bi tatil ne güel olurdu şimdi ama nerdeeeeeeeeeeee...

selam kızlar...
umarım herkescikler iyidir...bebişler iyidir.
canancım gerçekten arkadaşın adına üzüldüm. ama o hemencecik affetmiş..ben affedemezdim herhalde.gerçi ortada çocuklar var ama yinede dediğin gibi içlerini bilemeyiz...
biliyosun bende aldatma konusunda eşimden şüpheleniyorum. benimki sadece şüphe. ıspatladığımda nasıl olur bilemiyorum. ama arda babasını çok seviyor. onları ayırmak istemem. bu yüzden eşimin başkalarına bakmaması için emek harcamam gerekiyor. ama ben ne kadar emek harcasamda bakacağı varsa da bakar.. biliyosunuz soğuğuz hala..ben bana davranışlarını ona söylediğimde "sana öyle geliyor" diyor. anlamadığım. sarılmıyosun diyorum mesela bunun bana öyle gelmesi gibi bişey var mı? olan şey ortadadır. hayır o sarılıyorda ben sarılmıyor musun mu diyorum. enteresan. ben de bugün anneme geçiyorum. haftasonu orda kalıcam. 2 gün önce kavga ettik. ben sakinleyeyim diye komşuya gittim. 1 saat sonra geldim ki evden gitmiş. sabaha karşı geldi. kimbilir nerdeydi. sormadım da.evde yalnız kalsın bakalım daha mı mutlu olacak.arayıp sorma gelme de dedim. amacım biraz burnunun sürtmesi. kendini vazgeçilmez sanıyor. bu arada "aslında giden erkek yoktur "diye bi kitap okuyorum..tavsiye ederim. konuyla alakalı diye yazdım..
erkekler garip yaratıklar...anlamak zor. benim eşim 1 senedir değişti. ama değiştiğini kabul etmiyor.ailesinden birilerine anlatsam konuşmaları için. onlara uydurduğumu söyleyecek. sizlere anlatıyorum. yakın arkadaşlarıma anlatıyorum. hepsi benim haklı olduğumu söylüyor. bi o kabul etmiyor olanları. karışık durumlar...offf..ailemi herşeyden önce tutan birisiyim. ama hak ettiğim bu değil. ne sevgililer günü ne de kadınlar günümü kutladı. bi çiçeği bile çok gördü..içinden gelmiyormuşşşşşşşşşşşşş...
iyi ki oğluşum var....ne mutlu.. ama bu arlar onun yanında yapmacık gülüşler yapmam gerekiyor.. içimden gelmese de şen şakrak davranmak zorundayım...offffffffff
neyse kızlar...
cananın arkadşında yola çıkarak kendime daldım.kusura bakmayın...
birisinin aldatılması o kişiyi mi yetersiz kılar..benim eksiklerim vardı da başkasına mı baktı olur acaba. yoksa aldatma tamamen bu tür şeylere bakmaz mı.
neyse sağlıkla kalın kızlar...

bence aldatmak tamamıyle erkeğin karakterinden kaynaklıı...
bizler çok iyi eşler miyiz 4x4 müyüz ki eşlerimiz aldatmıyo kendi adıma konuşayım hiçte istediğim gibi bi eş diilim çalıştığım için belki ama yine de yetişmek isterim herşeye ama malasef olmuyo... eşim bana bırak aldatmayı soğuk bile davransa bi süre kendi haline bırakıyorum işi stresli bi iş olduğu için sonra da onu neşelendiriyorum gerek oktay la gerekse kendim aptal aptal espriler yapıyorum o ya cevap verir ya da git canannnn der o zaman 2 çift güzel laf et gidicem derim eğer aldatırsa beni sanırım bende dönerim geri eşime evde 2 yabancı da olsak sonuçta annemin evine geri dönmektense o evde özgürce istediğim gibi davranırım oğlumu da babasından mahrum bırakmam babasızlığın ne demek olduğunu biliyorum hiç bişey paylaşmam onunla yatağımı da ama herkes özgür olur sanırım böyle yapardım allah kimseye yaşatmasın tabii...
dün eşime beni ne kadar seviyorsun dedim bu aralar çook seviyorum dedi nassı yani dedim çünkü hiiiç dırdır etmiyosun dedi hep sakin davranıyosun espriye alıyosun herşeyi buda beni sıkmıyo dedi bende arkadaşımın başına gelenlerden dolayı bana daha ilgili kibar davranıyo zannediyodum gerçekten susmak çook işe yarıyomuşş paylaşmak istedimm..
beste abla inan sana tıpkı arkadaşıma üzüldüğüm gibi üzülüyorum hayatı kolay yaşamak varken niye zorlaştırıyoruz biz insanlarr yaa madem eşin seni istemiyo o zaman gitsin nereye gidiyosa niye geliyo eve mantığı ne yani eve gelmesinin eşinin ailesinde var mı aldatma fln beste abla bu arkadaşımın eşin de aile kavramı yok mesela ondan kaynaklandığından düşünüyorum ben...

slm ben gözde bende 5 haftalık hamişim:) dün kan testi yaptılar hcg 7348.5 çıktı 15 marttada kontrolüm war kalp atışını duyucm inşallahh :)))

selam kızlar...
umarım herkescikler iyi bir haftasonu geçirmiştir....
ben de iyi sayılırım....haftasonu annemde kaldım...beni arama gelme de dememe rağmen eşim hem c.tesi de geldi. illa eve gidelim dedi. ben gitmedim. dün akşam geldi almaya. artık eve gitmek durumunda kaldık. ama oğluşum babasını çok seviyor ya..acayip düşkün...olası bi ayrılıkda neler yaşar düşünemiyorum bile...
inşallah kısa zamanda eşim eski haline döner de herşey yoluna girer...
canancım susma olayı aralıklı dönemler için ben de denedim canım. benimki dırdır etmekle alakası yok canım. artık eşimle konuşamaz hale geldik. dediğim gibi eşimin başkasına ilgisi olduğunu sandığımdan dolayı bana ilgisiz davranıyor gibime geliyor. yoksa bende cilve yapmayı, güzel davranmayı biliyorum.. hep sevdiği şeyleri özene yapmayı.. 1 hafta öyle davranıyorum. bakıyorum o yine aynı davranıyor. sonra bende hiç heves kalmıyor...boşa kürek çekiyormuşum gibime geliyor...
ben gittim anneme.. dün geldim eve. beyefendi oynaşmaya çalışıyor... ya anlamış değilim.elini orama burama dokunarak hemen yatağına gireceğimi mi sanıyor anlamadım. ondan istediğim bi iki, güzel söz.gönül alma,canım ben senin yanımda olmanı istiyorum ayrı kalmayalım demesi. bunlar bu kadar zor mu?

neyse sağlıkla kalın kızlar....

slm güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir bestene canım allah kolaylık versin sana çok sabırlısın bende eşya hazırlıyorum allahın izniyle ç.şamba sabahı çıkıcaz yola kızlar gene bu aralar benim sinirler çok bozuk tatil iyimi gelir yorulup gelirmiyiz bilmiyorum durucuk gene çok huysuz bu arada halada oldum minicik kuzum benim unutmuşuz o günleri bezini bile bağlayamadım insan tutarken tedirgin oluyor bizde durumlar böyle sağlıkla kalın

angel canım hayırlı olsun...gerçekten bizimkilerden sonra küçük bebişler zor geliyor. benim yiğenler olduğunda da aynılarını yaşadım. Allah analı babalı büyütsün canım.

tatil iyi gelmez mi insana...spancaya gidicektiniz di mi canım..ben de bu aralar şöyle bi kaçamak yapalım diye düşünüyorum. otel falan bakıyorum. sapanca olur, abant olur. akçakoca olur. varsa bildiğiniz ankaraya yakın biyerler önerilerinizi beklerim. belki bize de iyi gelir umuduyla...
deneyimlerini anlatırsın...

merhaba kızlarr.

kızım hasssta.2 gundur atesımız var dusmek bılmıyor bugun antıbıyotık basladık.sokturuyor kakası sumuksu olduuu.1 haftadır oksuruk ve burun akıntısı vardı ama.ates cook kotu oluyor.yemesı falan da yok zaten hıc bır zaman ıstahlı bır cocuk olmadıııı.

kubracım gule gule buyutun kuzuyu...... bızım yerımızıde gez ama kızı hasta yapma.tum ufaklıklar hasta bursada salgın varmıs.bende okuldan getırıp derıne bulastırdım sanırımmmm.1 ay once hastalandı kuzucummm.evdeyım rapor aldım ev hanımlıgı da ıyıymısss valla ama 2 gun sonra calısmayı ozlerım bennn.

su yazda gelemedı kaldı sabah sulu kar yagdı valla bız doktora gıderken.

bestecım sana da kolaylıklar dılıyorum.hayırlısı olsun hakkında...bıraz surtmek lazım burnunu azıcıkta o uzulsun bakalım..kadın dayanısması yapalımmmm.

Son düzenleme:
duru kuzusunu uyuttum sağolsun kollarımı koparttı çok zor uyuyor fahriyecim çok geçmiş olsun derincik biran önce iyileşir inşallah dr bize bitkisel damla verdi hapşurmaya falan başlayınca suya katıp veriyorum çok işe yarıyor bestenecim sapancaya gidiyoruz internetten baktım güzel bir yere benziyor ormanın içinde bakalım nasıl geçecek benim yeğen erken doğdu anne karnında gelişimi durmuş 2600 doğdu şimdi bide sarılık oldu 2400 düşmüş aklıma durunun sarılıklı zamanı geldi 2 ay sürmüştü hep uyurdu eşim zaman çok çabuk geçti diyor ama bana hiç öyle gelmiyor salondaki bütün sandalyeleri kaldırdım masanın üstüne çıkıp oturuyordu heryer iple bağlı şimdide çelik kapıyı açıp çıkıyor uzun evlat heryere yetiyor

günaydın kızlar...
umarım iyisinizdir...
fahriyecim derin kuzusu nasıl oldu? düzeldi mi biraz.
angel vallahi bizimde dolapların bi çok yeri bağlı. bağlı olmayınca arda uyarıyor burası bağlanmamış diye. hemen bağlıyoruz bizde. zaman gerçekten çabuk geçiyor.. geçen sene kucaktan inmeyen çocuğu şimdikucakta tutamıyoruz. ortada fıldır fıldır dolaşıyor.

pitosum yeni yerinde buralara pek uğrayamıyorsun sanırsam...

angel iyi tatiller olsun canım...güzelce dinlenin...
sağlıkla kalın kızlar...

Selam kizlar, nasilsiniz? Umarim hepiniz ve kuzucuklariniz iyidir. Fahriye'cim cok gecmis olsun insallah derin iyilesmistir.
Bestene canim Allah yardimcin olsun ve sabir versin insallah esin en kisa zamanda kendine ceki duzen verir.
Angel sanada simdiden iyi tatiller umarim keyifli gunler gecirir ve tam anlamiyla dinlenmis olursun.

Bende sonunda yeni evime yerlestim ama gercekten tek basima ve cocukla cok zor oldu, kizimda bende simdiden cok sIkILmaya basladik yeni bir sehir yeni insanlar ve yabanciyiz sonucta nasil alisicaz bilemiyorum bu toplanma tasinma isi beni hem bedenen hemde ruhen cok yordu. Tasindigimiz bu ev yeni bitmis bir apartmanda insaattan yeni cikmisti berbatti tam anlamiyla temizlemek ve yerlesmek beni bunaltti bu aralar psikolojim cok bozuk ve artik kizima bile tahammul edemiyorum surekli kizip bagiriyorum nasil atlaticam bilemiyorum esimde cok yogun calisiyor bize hic vakit ayirramiyor bana dua edin kizlar. Kafanizi sisirdim hakkinizi helal edin. Kendinize ve kuzucuklariniza iyi bakin cok opuyorum...

slm şekerler; derine çoookkk geçmiş olsun emrede bu aralar hapşuruyor, öksürüyor bizde limonlu ıhlamur veriyoruz inş ilerlemeden geçer ya....

bestecim ne desem şaşırdım valla bizde eşimle soğuğuz yine (ne zaman iii oldukki) adam çok ilginç ya her akşam bi sorun buluyo. dün akşam niye arabamı ben kullanamaıyorum hep kardeşin kullanıyo diye sorun yarattı. ya biz kullanmayı bilmiyoruzda ondan kullanmıyosun dedim nasıl öğrenecem ozman diyo offfff...

valla eşim aldatsa beni bir sn durmam bende babayla büyümedim şimdide babamla görüşmüyoruz gerekirse emrede babasından ayrı büyüsün ama mutsuz bi evde kavga gürültüyle büyümesin. şimdilik böçyle düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez. beste allah eşine doğru yolu biran önce göstersin tatlım sizin durumunuz bizimkinden daha kolay çözülebilir tabi eşin isterse cnaım.

angel tatil tatildir sapanca çok güzel biyer fırsatınız olursa 20 dk uzağınızda izmitte yaşıyorum ben sizi misafir etmek isterim. tabi sizde isterseniz tanışmış oluruz.

bestecim abant güzeldir biraz pahalı ama babam ve kardeşi,m abant palace otelinde çalıştıkları için biliyorum. sapanca daha güzel ve biraz daha ucuz ama en ucuzu akçakoca canım. güzellik olarakta 3 yerde birbirine benziyor zaten. belki evden uzaklaşmak size iii gelir.

kızlar emre abur cubura inanılmaz düştü sürekli bişiler yemek istiyor. kuru üzümün adı muuuuu. kinder süt dilimi tiiiiii, çikolata çuuuu. dün puding paketi bulmuş dolaptan anne çuuu anne çuu diye ağladı verdim nutella kavanozunu eline bide kaşık görseniz nasıl yiyor şokkk olduk annemle zor aldık elinden kavanozu sıpanın. ama yemek yemeye gelince ıııhhhhh zorla oyunla şarkıyla türküyle falan yiyor.
bu arada inanılmaz misket oynuyor benim oğlan müziği duyar duymaz başlıyor kıvırmaya dolaplara falna gelince biz bağlamadık kontrollü bişekilde açmasıan izin veriyorum şimdilik ama teras kapısını açıp dışarı kaçıyoruz bizde öyle çok uzun değil boyumuz ama parmak uçlarına basarak açıyor kapıyı.

slm kızlarrrr

derine çoook geçmiş olsun kıyamamm
beste abla bence de tatil çok iyi gelir ama anlaşma yapın tatilimizi rezil etmicez birbirimize güzel şeyler söylicez ve eğlenceli güzel vakit geçiricez bunu onaylıyosan tatile gidelim de
angel iyi tatillerr sapanca süper bi yerr...
ayred ohh ne güzel kurtulmuşsun yerleştirme işinden tek başına iyi yapmışsın valla yeni yere alışmak zor olur ama kızınla ne güzel evindesin hava nassı orda hangi şehirdeydin senn ?
valla elif abla ben senin gibi düşünemiyorum tabi ki aldatılmayı kaldıramam ama evimi terk edemem bende babasız büyüdü ama oğlumun asla babasız büyümesini istemem ben dönerim evime ama eşimle iki yabancı olurum özgür oluruz kimse kimseye karışmaz kimse kimsenin işini yapmaz ev arkadaşı gibi oluruz heralde bilmiyorum da allah kimseyi o duruma düşürmesin...
bizim dolapların bağlanma özelliği yok malasef modelinden dolayı oyüzden oktay canı sıkılınca açıyo ve dağıtıyo allahtan buzdolabını açamıyo gücü yetmiyo ama benim açtığımı görsün bi seviniyo koşa koşa geliyo yanıma sıpam ilk aldığı şey ketçap oluyo :) çelik kapıyı 1 aya yakındır açıyo kitliyoruz sürekli wc kapısı banyo kapısı pimapen onlar onları da açıyo dışardan kitleyemiyosunda onlardan korkuyorum işte allahtan salonda banyo wc nin olduğu tarafın arasında kapı var onu kapatıyorum o iyi oluyo... abur cuburdan belki yemek yemiyodur elif abla oktay da öyle çünkü yemekten yarım saat önce dahi bişi versen o yemeği yemiyo
havalar ısınsa artık bizde gezmelere gitsek oğlumsuz gitmek istemiyorumm akşamları yürüyüşe faln çıkrız bebişimle bi ısınsa havalarr
akşam gidiyorum eve oktay üstüme atlıyo sonra başlıyo anlatmaya o kadar tatlı oluyo kii :) oktay da halay çekiyo pepe den öğrenmiş bide elimi tutuyo sıpam peçete alıyo eline bi müzik duysun hemen başlıyo oynamaya anası kılıklı :)

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederim kızlar

antıbytk ıse yaradı..burnumuz hala tıkalı bıraz...dunden berı ates dusurucu vermyrm artık...

kubracım tatılın ıyısı kotusu olmaz tadını cıkarrrr....bana da ev ıyı geldı okul ev derın ucgenınden okul eksılınce rahatladım bıraz...ama her gun temızlık yapıyorum.evım tertemız oldu.bakıcımda gelıyor..

havalar duzelsın her hafta sonu gezıcez bızde bu yıl kıs bıtmek bılmedı yaaa.beklıyoruz aılecek valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…