arkadaşlar benimde ikinci bebeğim geliyor 5 hafta oldu dün dr mu bulamadım yarın gidip bakıcam ben kan pıhtılaşma hastasıyım iğne yapılmak zorunda hergün... çok zor ouluyor.
elmass melisdeniz çok geçmiş olsun.Bende ilk bebeğimi 3 aylıkken kaybetmiştim sizi çok iyi anlıyorum hiç üzülmeyin hakkınızda belkide böylesi hayırlıdır.3 ay dinlendikten sonra durmak yok yola devam inş.Ayrıca kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyor yeterki stres yapmayın...
çok teşekkür ederim joys:) senin bebeğin de hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almayı o muhteşem duyguyu tatmayı sana nasip etsin. ,
benim sat 1 şubat, 2 mart kan sonucu 596
bu arada anembriyonik: boş gebelik 8. haftada kese vardı bebek yok maalesef
onun için hcg nin artışı çok önemli iki günde iki katı olmalı inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
ya yeter artikkkkkkkkkkkk senağlamasenağlamasenağlama ben biktim bu lekelenmelerden :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ne zaman gecicek yarabbim sen yuzume bak mafoldumbenmafoldumben her gordugumde moralim 10 kat bozuluyo ki hamilelikte en onemli seylerden biri moral :çok üzgünüm::çok üzgünüm: ozur dilerim bebegim senide uzuyorummm ama artik leke gormek istemiyorumklava: klava: klava:
canınızın cektiğinden çok kaçınmayın mutlaka biraz yiyin. en azından dr bana bu şekilde söylemişti. 3 aylık dönemde kimse iyi beslenemez dedi, önemli olan ondan sonrası, canınızın istemediği şeyleri yemek içinde kendinizi zorlamayın. mesela ben sütten tiksindim, malesef içemiyorum hiç :bbo:
saol cnm..moralim çok bozuk ..hala kendimi toplayamadım 9 gün oldu..bide eltimin hamile oldugunu ögrendim.çocugum olmuyo diye laf sokmalarını dinliyodum 3 senedir..düşük yaptıktan 4 gün sonra ögreninice daha kötü oldumm..eşim varikosel ameliyato olmuştu 3 sene beklemiştik..sanki hyatımın fırsatıydı ve elimden gitti gibi hissediyorum..off..çok kötüyüm..gece gündüz aklımda..uuykumda rüyalarımda ..uyanıyorumm hep gözyasımdaa..alacann kendimi bitik hissediyorumm..belkide acım çok yeni diye..
slm c_n bende de bu kahverengi lekeler bir türlü geçmedi inan görünce yıkılıyorum üzüntümden off offfffffff doktora gidiyorum bişey yok diyo bazı hamilelerde olabilirmiş ama ne yapıyım rahat değilim işte her gördüğümde çok üzülüyorum.
nazela.meslek dr. yazıyor ne dr.u lduğunu bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum sana..deli maydanoz denilen bir ot var.dağlardan toplaıp çeşitl şekillerde yenilebilir.benim bu otdan canım çekti.bizde bu otu sirkeli sarmısaklı suda 2-3 gün bekletip üzerine zeytinyağı gezdirip salata gibi yenir.gebelikt otlar hatta bitki çaylarının bile düşüğe neden olduğunu duymuştum.acaba bebeğime bu deli maydanozun zararı olurmu.teşekkürler şimdiden..
slm c_n bende de bu kahverengi lekeler bir türlü geçmedi inan görünce yıkılıyorum üzüntümden off offfffffff doktora gidiyorum bişey yok diyo bazı hamilelerde olabilirmiş ama ne yapıyım rahat değilim işte her gördüğümde çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?