Şubatta hamile kalanlar buraya..

bende soğan ve salçadan tiksindim ayrıca tavuktan((( düşünsenize doğru düzgün bişey yiyemiorum(((
ama yawaş yawaş mide bulantılarım geçince alışırım sanırım:))))

Bende hamileyim 8 haftalik,cok mutluyum ama bir o kadar kötüyüm cok fazla bulantim var ve cok halsiz hissediyorum ilaclarda hicbir ise yaramiyor sabah yataktan kalkmadan önce birsey yemek de ise yaramiyor 13. haftada yavas kayboluyor diyorlar ama insallahhhzemuszemus

merhaba kızlar bende 9+1 şubat hamilesiyim Rabbim hepimizi kuzucuklarımıza kavuştursun inşallah

arkadaşlar benimde ikinci bebeğim geliyor 5 hafta oldu dün dr mu bulamadım yarın gidip bakıcam ben kan pıhtılaşma hastasıyım iğne yapılmak zorunda hergün... çok zor ouluyor.

canım bende erz öğretmenim sakıncası yoksa hangi okudasın tanışalım branşın fizikmi

saol cnm..moralim çok bozuk ..hala kendimi toplayamadım 9 gün oldu..bide eltimin hamile oldugunu ögrendim.çocugum olmuyo diye laf sokmalarını dinliyodum 3 senedir..düşük yaptıktan 4 gün sonra ögreninice daha kötü oldumm..eşim varikosel ameliyato olmuştu 3 sene beklemiştik..sanki hyatımın fırsatıydı ve elimden gitti gibi hissediyorum..off..çok kötüyüm..gece gündüz aklımda..uuykumda rüyalarımda ..uyanıyorumm hep gözyasımdaa..alacann kendimi bitik hissediyorumm..belkide acım çok yeni diye..

elmasım bu acın hiç bitmeyecek bende 10 ay önce düşük yaşamışım tam 3 yıl bekledikten sonra olmuştu şansımıza, şimdi 2. bekliyorum rabbim izin verirse ama hala zaman zaman diyorumki ilk bebeğim dursayıd şimdi kucağıma almış olacaktım, şimdi emziriyodum, onu yıkıyodum diyip hüzünleniyorum canım... merak etme o laf sokmaları, iğnelenmeleri, sen düşük yapınca herkesin gebe kalmış haberlerini yetiştirmelerini hepimiz yaşıyoruz, bozma moralini çalışmaya devam... rabbim daha hayırlısını, daha sağlıklısını göndersin inşallah tez zamanda canım...

ne yazık ki benimki de boş gebelikmiş, c.tesi günü kürtaj oldum
Dilerim sizin herşeyiniz yolunda gider ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Son düzenleme:
üzülme seher yıldızı, rabbim inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebişini en kısa zamanda sana gönderir...

en azından gebe kalabildiğini biliyorsun , onlarca tedaviye rağmen hiç gebe kalamayanlar var aramızda.... kendini üzme, hemen toparla, birkaç ay sonra çalışmalara devam ...seni yeniden aramıza bekliyoruz.

slm c_n bende de bu kahverengi lekeler bir türlü geçmedi inan görünce yıkılıyorum üzüntümden off offfffffff doktora gidiyorum bişey yok diyo bazı hamilelerde olabilirmiş ama ne yapıyım rahat değilim işte her gördüğümde çok üzülüyorum.

joys canım hiç sorma sütü ağzıma koymamla çıkarmam bir oluyor malesef bende sütü içemiyorum ne yapacaz biz ya oysa süt çok önemli özellikle bu aylarda

canım yaaa sakın üzülme :sinifsinif:Etrafta olumsuz ne söylerlerse söylesinler Eminim senin iyiliğin için dua edenlerin sayısı onlardan daha fazladır..Allah sabrının ve sıkıntılarının mükafatını elbet birgün verecektir yeterki ümidini yitirme :Saruboceq:.....Eşinin varikosel amelyatı olduğunu yazmışsın bildiğim kadarıyla bu çok yaygın bir rahatsızlık erkeklerin%10da mevcut.Tedavisini olduysa sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum...ayrıca Geçengün uzman tv de bir doktor kadınlarda ilk üç ayda düşük ihtimalinin %15 gibi çok yüksek bir oranda olduğunuda söylemişti.Allah korusun ama bu hepimizin başına gelebilirdi....Olan olmuş canım Bundan sonrasına bakıcaksın en iyi hastane ve doktorları araştır.Hepsine git muayene ol içine hangisi sinerse onunla yola devam et.Bu konuda kadınlar kulübündende eminim birsürü öneri alacaksındır.Allahın izniyle Güzel haberlerini tekrar alıcaz canımolumunekankayizsmile

Slm arkadaşlar bebişim 9 haftalık oldu çok şükür .Tek sıkıntım mide bulantıları feleğimi şaşırmış durumdayım sabah kalkar kalkmaz bir posta safra çıkardım öğlen korka korka bir elma yedim oda aynen çıktı doktorun verdiği ilaçta kar etmiyor(zavallı eşim evde bir tas sıcak yemeğe hasret kaldı...Sağolsun yinede çok sabırlı mutfakta koku var deyince geçengün mutfak balkon tertemiz yaptı..onada üzülüyorum ama yapacak birşey yok Off Allahım hayırlısıyla şu günleri bir atlatsaydık.(Buarada affınıza sığınıyorum çok yazı yazıp kafanızı şişirdiysem özür dilerim.UZUUUN zamandır foruma giremiyordum.da

Son düzenleme:

bizim gelinimizdede ilk aylarda böyle lekelenmeler vardı şimdi doğum için gün sayıyor dinlenmene ve ilaçlarına dikkat edersen inş bir sorun çıkmaz canım

SLM meryemce bende bu otu hiç duymadım ama verdiğin tarif resmen ağzımın suyunu akıttı:))bilmediğim bir ota senin yüzünden aşeriyorum sağol yanikaydirigubbakcemile3 Bence şimdilik bu otu tüketme (Kıskandığımdan değil fallasempatiksalakcinni noğlur nolmaz mesela hamile bayanlarda ilk üç ay maydonoz semizotu tüketimi düşüğe neden olabiliyormuş.Hatta fındık bile .Allahın hikmeti işte bu bitkiler doğumdan sonra sütün bollaşması için öneriliyorlar.Çok canın çekiyorsa azıcık ucundan ekmeğe banarsın bende böyle ekşili acılı şeylere çok iştah kabartıyorum geçen gün fatihte siirt pazarını keşfettik.Pazar dediysemde tam olarak pazar değil uzun bir cadde var sıra sıra büryan kebapçıları ve yöresel ürünler satan dükkanlar var Çeşit çeşit otlu peynirler.Ballar.şalgam suları hepsi doğal ürünler.Adıyamanda yetiştirilmiş devasa narlar vardı deneme babında aldım hayatımda hiç bukadar lezzetlisini yemedim diyebilirim.Eşim gelmişken meşhur Siirt Büryan kebabını götürdü bense soğuk ayran çorbasına ve ezme salataya talim ettim okadar orjinalki ayranı bile özel bakraçlarda getiriyorlar.

Son düzenleme:
saolun kızlar desteklerniniz için.
.biras daa iiim ya artık...düşünmüyorum eskisi kdr .
.doktorum bu grip olmak gibi bişi dedi..çok dogaall..hamile kalmak dogal düşürmek dogal..ve çok dogru bu sözünü unutmuyorum ve artık yoluıma bu şekilde dewam ediyorumm...kendimi hazır hissetiim anda ccalışmlara dewammkaydirigubbakcemile3
ilk düşükler çok normal dedi...saglıklı olsa düşmezdi dedi..Kuran ımızda yazıyorki.. her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır..Rabbim böyle diyor..Hayırlısı olsun diye dua ediyorduk böyle olduu..artık üzülmicem die söz verdim kendime ..ve kendi psikolojimi bozupda yumurtlamamı ve adet düzenimi de etkilemecemm....bizim varikoselle bi alakası yokk..olsa bebegin kalbi atmazmış biz ameliyaımızı olmuştuk zatenn artık sayı hareketllilik morfoloji gibi degerlerimiz normal di yanii varikosellin hiçbir kötü etkisi kalmamıştı..o yüsden gebe kalabilmiştim zatenn..yine olucak biliyorumm ve bu sefer saglıklı olucakk..kendimi buna inandırdım...çünkü elimi çarptıgım herkesin ilki düşmüş şimdi peş pese 2 şer 3 er çocugu var...MORAL BOZMAK YOKKK ...2 AY SONRA YOLA DEWAMM..kaydirigubbakcemile2

ay canim yaaa dun doktordaydim bende o sorun yok iice kuculmus kanamali bolge dedi ama ben tabi takmadan duramiyorum.esimde oh oh gelsin ben seviniyom gelcekki bitcek dio ama olmuyo iste ona bisey olur die cok korkuyorum senağlamasenağlama ama soz verdi bebisim uzmicekmis annesinisempatiksalakcinni :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar cumartesi gün döndü ama yazabilmel için kendimi yeni toparlayabildim bebeğimizin kalp atışı yoktu 2-3 doktor dopler ultrsonlar sonuç hep aynı sadece bir vajinal usgde embriyo ve yolk sak görüldü ama kalp atışı yine yok. sonuç kürtaj patoloji istedik 1 haftaya çıkıcak sonucu. 10 ay içinde 2 kürtaj geçirmiş oldum.bir dahakinden korkuyorum çok korkuyorum çok şükürki sağlıklı bir yavrum var ama 2.çocuğuda çok istiyoruz etrafınızda 2 defa oş gebelşk geçiren varmı. sürekli nedenlerini araştırıyorum ama 2kez yaşayıpta sora sağlıklı bebeği olan varmı bilmiyorum.:gitme:

essebe canım çok geçmiş olsun ama lütfen moralini bozma, inşallah patloji sonucu temiz gelecek canım... anembriyonik gebelik çok sık rastlanmasada görülebilen bir durum malesef ikiside senin başına gelmiş canım....

rabbime şükürler olsunki bi tane yavrun var, ona sıkı sıkı sarıl ve bol bol dua et canım, inşallah en kısa zamanda yine dolar göbüşün...

elmasım birazcıkda olsa düzelmene çok sevindim , kendini toparlaki yeni bebişin hemen gelsin dimi canım... ben ilk düşükten sonra aylarca kendimi toparlayamadım sonuçta ne oldu saati bile şaşmayan reglim, yumurtlamam bozuldu, ilaçlarla bile yumurtlama sağlanamadı, ancak kendimi biraz toparlayınca tedavi ile gebe kalabildim.mafoldumben

hadi 2 ay sonra bekliyoruz seni canım...

Selaaam benim bebiş 11 haftalık oldu :) Haftaya cumartesi bebiş için gerekli olan testleri yapacaklar hem heyecanlı hemde endişeliyim, umarım sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…