Şubatta hamile kalanlar buraya..

günaydın kızlar...
umarım herkes iyidir... kuzucuklar da iyidir..
uzun zamandan sonra ilk defa hem çok verimli, hem çok huzurlu hem de güzel bir haftasonu geçirdim...nazar değmesin diyeyim. hem oğluşum çok iyiydi maşallah. hemde eşim çok iyiydi.hal böyle olunca bende bütün enerjimi onlara yansıttım. gerçi adetim geçeli 2 hafta oldu.ondan dolayı bir tereddüt vardı. sabah da test yaptım. negatif. çok şükür bu ortamda kazara öyle bişey olmasını istemem. gerçi ihtimal vermiyordum ama emin olmak için yaptım testi. ayda yılda bi oluyor ilişkimiz. onda da kaza olmuşsa dedim.
ayrıca kışlıklardan birazını aradan çıkardım. melemenlik yaptım. patlıcan közledim dolaba attım. fasulye haşladım dolaba attım. kışlıkların çoğunu aradan çıkardım. bi erişte kesicem yada kestiricem. darısı sizin kışlıklara. gerçi sizlerin anneleri yapıyorsa sorun yok. iş başa düşünce insan yapıyor.

fahriyecim, haklısın canım. evlilik bi kumar. insan gerçek yüzünü göstermemiş de olabiliyor. yada sonradan değişebiliyorda. benim eşim sonradan değişenlerden. ama onun geçerli sebebi bana karşı duygularının olmamasından kaynaklanıyor. sevgisinin bitmesi evliliğin bitmesini gerektirmiyor ona göre. yeniden duygularının canlanması için ne yapmak gerekir bilemiyorum. yani kendiden olmayınca. benim için tek çözüm bizim kıymetimizi anlayacağı bir ortamda kalması. bu da ayrı yaşamayla mümkün olur diyorum. haftasonunu iyi geçirmişken şimdi kalk git diyemedim. onun için biraz da bekleyip uygun bir zamanda konuşmak en iyisi.
bizden böyle...
destekleriniz için çok saolun kızlar...
sağlıkla kalın.

günaydın kızlar..
nerelerdesiniz... kimsecikler uğramamış buraya...
biz iyiyiz.şükürler olsun. oğluş 3 gündür kreşe ağlamadan gidiyor maşalalh...benimde içim rahat..gerçekten şöyle bir düşünüyorumda doğru bir karar verdim. evde kalsam ona faydadan çok zararrım olacaktı. tamam evde anneyle kalacaktı ama sürekli kızan bağıran bir anne haline gelecektim. şimdi de sabahın köründe kalkıp yollara düşüyoruz. ama düzeni böyle oluşturuyoruz..

kızlar bişey sorucam. benim küçük bir göbeğim kaldı. ama beni rahatsız ediyor. yağdan dolayı değil. ben bu karnımı nasıl sıkılaştırıcam.sizlerde durum nasıl. bol şeyler giymeyi sevmediğimden dolayı dar kıyafetlerde de hemen kendini gösteriyor.

neyse sağlıkla kalın kızlar...

aynısıııııııııı bende de var.onden pırtlayıp cıkıverıyor nasıl yaparız bılmemmmmmmmmm.bulalım bır care kızlar...,,

calısmak ınsanı rahatlatıyor kafanı bosaltıyorsun bıraz ısımı sevıyorum sevmesem belkı gıtmek ıstemzsın hep bı arada olmak cekılmez oluyor bazen..bızde sımdı hepberaber kvlerle carsıya cıktık burda yasasam tartısırdık bıraz ınatcı kvdm..ıyıkı bursadayız gelelım dıyoduk yok bosver ne gelmesııııı

sadece 50 kgım ve o göbek denilen lanet şeyden bende de var kızlar ya. üstelik karnımda ve iç bacaklarımda sarkmalarda var hafiften. rezalet durumdayım anlayacağınız. bu sene tatilde nasıl bikini giyecem hala bilmiyorum. ama ahdım var seneye böle olmayacağım. sanırım spor yapmak lazım ama ne zaman ve nasıl ???? ogfff offff

bencede en doğru kararı verdin kreş olaynında canım. bende seneye baharda vermeyi düşünüyorum paylaşmayı öğrensin diye... kışa verecektim ama çok hastalanır korkusundan vermeyecem baharı beklemek mantıklı geliyor.

son bikaç gündür emrenin dili çözülüyor sanki kızlar biz ne dersek onu tekrar etmeye başladı, kaahvii (kahve),süt, edii(yedi), cıkız (sekiz), dıkıı (dokuz). çok komik şeyler söylüyor ama taklit etmeye başlaması içimi rahatlattı ne yalan söyliyim. hiç konuşmayacak sanmaya başlamıştım.

elifcim ben de 50 kgmım ama göbek beni çok rahatsız ediyor. hem göğüslerde sarktı ve hala büyük..sporsuz düzelmeyeceği kesin ama dediğin gibi nasıl ve ne zaman. evde düzenli yapamıyorum. ama başlamak zorundayım kendimi daha kötü hissetmeden.

kızlar bu arada sütten kestikten sonra küçülüyormu göğüsler? bi de acayip sarkık.. onlarıda nasıl çözücez bilemiyorum.

emrenin dillenmesi güzel bişey...ilk başlarda söylediklerini tekrarlıyacak sonra kendi söylemeye başlayacakmış. bizde sabahları bildiği kelimeleri söylemece oynuyoruz.ben söylüyorum o tekrarlıyor. bazan çok zor bi kelime söylüyorum. şaşkın şaşkın bakıyor.

günaydın kızlar...
tatiliniz bayramınız nasıl geçti...umarım sağlık sorunları yaşamamışsınızdır...çocuklar huzurludur...
benimki idare eder... çok biyere gidemedik. genelde evdeydik. pek gelende olmadı...oğluş son gün biraz ateşlendi. allahtan çok uzun sürmedi ateşi..
bizde durumlar aynı sayılır...
sağlıkla kalın..

slmmmmmmm;
bestecim ardaya çok geçmiş olsun. biz bayramda babaannemize gittik yol çekilmez bi haldeydi emreyle krize gire çıka vardık neyseki arefe günü tam iftara 5 dk var benimki koridorda bi uçtu kaşını banyo kapısının köşesine takk diye vurdu daha saniyesinde şişmiş ve morarmıştı kaşı. geceyi acilde tomografi röntgen geçirdik. alnı ve gözü şiş ve mosmor bir şekilde bayram yaptık. ha bide herkesin çocuğun gözüne noldu? düştü hıııı bakmadınızmı? nasıl düştü? gibi cins cins soruları eşliğinde tamamladık. emrenin bayramda huyu değişti resmen uyku uyutamıyoruz napıcaz bilmem.

tüm bayramı şeker ve çikolata savaşları içinde tamamladık öyleki 1 gün daha bayram olsa heralde emre şeker komasına girerdi allah korusun. en uyuz olduğum şeyse vermeyin yedirmeyin dememe rağmen kv ve kp ile amcasının her fırsatta çocuğa şeker çikolata yedirmeleriydi. inadına yapıyolar gıcık şeyler nolucak.

eşimle hala limoniyiz biri yanımızda sigarasını yaksa biz alev alıyoruz. nereye kadar böyle gider bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkçası. tatil dönüşü o anasına gşidecek bir ay zaten dönüşe boşanırız kesin.

Slm kızlar ...
Sonunda evımdeyım uzun bır temızlık faslından sonra gırebıldım artık.haftaya da nasıpse ıseeeee baslıyorum tatılde olanlara ıyı tatıller elıf ve canan cıkcaktı sanırım.kızım dun kopek dısını cıkardı geldıgımızden berı hapsuruk burun akıntısı vardı sanırım dısten oldu.koskoca yaz hasta olmadık derken.
Halıları yıkamaya vermıstım ondan mı oldu acabaaaa?gezdı evde terlık gıydırdım ama tamda kontrol edemedım...

Banyo yaptırıp onu uyuttum.bende dınleyrm bı bakıyım dedım .hepımızın gecmıs bayramı da mubarek olsun nnnnn

bızde oyle tatlıya duskunluk zaten cokta ıstah yok ya...kırız falan olmadı yanı..uyndı galba.byeeeeeeeee

slm kızlarr
biz çıkamıyoruz tatile izin vermiyolar benim şirket
haftasonu gittik denize bizde oktay korktu dalgalıydı gerçi deniz ondan sanırım...
ama çook sıpa yaa bi konuşsaa derdini anlatabilse daha iyi olacak resmini çekeyim bebeğim diyorum hemen gülümsüyo yandan fln poz veriyo burnundan öpim diyorum burnunu getiriyo gözünden öpim diyorum gözünü getiriyo en çok sevdiği de kafasını boynuma sokmak çok yılışık bi çocuğumuz olucak sanırım :)
elif abla ne güzel tatile gideceksiniz bence iyi gelecektir ayrılığı faln düşünmeyin keyfini çıkarınn ohh mis gibii :)
beste siz çıkamıyo musunuz tatile
aradacığa geçmiş olsunn... ben sütten kesince gögüslerim acaip toparladı herkes farkında sarkıklık tabi ki var ama iğne batırılmış balon gibi söndüü :) ama sıkınca hala süt çıkıyo... göbüş benim de var ya 66 kiloyum tek şikayetim göbişimm ve mekik çekmek gerekiyomuş ben de hiiç beceremiyorum hemencik yoruluyorumm

selam kızlar...
fahriyecim hoşgeldiniz canım evinize...iyi yaptınız vallahi sürekli evde olmak insanı boğuyor...derin kuzusuna geçmiş olsun...derin iyice alışmıştır sana. okul açılınca bakıcının yanında kalmak istemeyebilir...bi günlük tatilde bile benim sıpa ertesi gün gitmek istemiyor.

canancım nerelerdeydin canım...bizde tatile çıktın sandık...maşallah oktay kuzusuna.. benim sıpada aynı burnundan öptürmeyi çok seviyor.

bende izin falan kalmadı canancım o yüzden tatil diye bişey yok. hafta sonu kaçalım dedik. malum ankaraya yakın deniz yok.artık havalarda soğudu denize girmek arda için sorun olur.inşallah seneye canım. ama eşim tutturdu bayramda izmire gidemlim diye. ama ben gitmek istemiyorum.yine de bilmiyorum. onun ailesine kırgın olduğumdan dolayı. sen istiyorsan git dedim. gideeğimi sanmıyorum.

canancım ben başladım mekik çekmeye. şimdilik akşamları aralıklı olarak 40-50 tane çekiyorum. ardayı ayaklarımın üstüne oturtuyorum. hem o zevk alıyor hem ben mekik çekmiş oluyorum.faydası olur mu bilemem.

sağlıkla kalın kızlar...

canancım evdeki huzur işte mutluluk budur diye boşamı demişler huzur yoksa aya çıksan ne fayda. tatilde hiç takmayacam kafama dinlenip eğlenecem bakalım inş.

bestecim inş seneye huzurlu ve mutlu bir tatil geçirirsniz canım. eşinle aran iii olursa git bence izmire gezersin en azından tabiki son karar senin.

mekikmi oda ne ben 3 tan ebile çekemem valla bravo bestecim 40-50 beni kessen çekemem ben.ooff offf göbüşümle mutlu olmayı öğrenecem galiba DDD

buralardaydım beste yazdım bi ara ama silinmiş sanırım...
nee 40-50 miii maşallahhh sana ya ben 10 a kadar zor yapıyorum bende oturttum oktayı ama oturmuyo ki sıpa üstüme çıkıyo :)
inşallah gider senin göbiş benimki de sanırım gitmicek elif abla amaaannn bizi seven böyle sevsinnn hııhhh :)
beste bence gidin ya hava değişikliği bile insana iyi gelebiliyo bazen...
eğlenin valla elif abla bu fırsat bi daha elinize geçmez yiyip içip yatın denize girin bol boll bu arada ayağın nasıl oldu ?
oktay pek ayrıldığımız da mızmızlık yapmıyo yaa 11 gün evdeydim sonrasında babanne ye bıraktığımız da öyle mızmızlıık olmadı dedi aramıyo beni sanırım ya da onlar anlamıyolar bilmiyorum ama benim için çook zor olmuştu onca gün birlikte olduktan sonra ayrılmak koymuştu baya işten soğmuştum zatn ev falan da alamıyoruz boğaz tokluğuna çalışıyoruz ne kadar para girse o kadar çıkıyo o yüzden işten ayrılmaya karar verdim yıl başında bitircem eğer o zamana kadar ev alamazsak bu durum canımı sıkıyo boşa çalışmak oğlumdan boşuna ayrı kalmak

selam kızlar...
bir günlük tatil iyi oldu bize vallahi...oğluşumu hayvanat bahçesine götürdük...o o kadar çok eğlenmedi ama eşimde ben de çok eğlendik...güzel bir gün geçirdik. ve başka yerlere de gidince oğluş öğlen uykusunu hiç etti ve kaşama kadar sarhoş bi şekilde dolaştı durdu. uykuyu kaçırınca geri uyutamıyorum ben ya...

kızlar 40-50 mekik bi anda çekmiyorum canım. 10-15 lik parçalarda 2-3 defa yapıyorum...ben vallahi göbüşümle mutlu olamıyorum. ondan dolayı bir an önce çaresine bakmalıyım..

kızlar haklısınız hava değişimi iyi olur benim için ama.oraya değil. bende istiyorum eşimle kısa da olsa tatil yapmayı. kvlere gittiğimizde eşim yine evden çıkmak istemiyor. bu durumda ne anladım izmire gitmeyi.gezmedikten sonra. diğer torun şöyle yaptı böyle yaptı habire onun yaptıklarının anlatıldığı günler yaşamak istemiyorum açıkçası. gideceksem başka yere gitmek istiyorum. olmaz falan diyor eşim ama.
ben de dedimki. senin kardeşin arayıp bayramımı bile kutlamadı. beni arayıp sormuyorlar bile. eskiden ararlardı.annesigil burdayken ben hastaneye gidiyordum. komşuyu oğlanın yanına bırakıp, yolda karşılaştık onlarla, hastaneye gidiyorum dedim. senin de neyin var neden gidiyosun demediler.bunları söyledim. ama sen onlara tutup ta neden siz benim eşime böyle davranıyosunuz demiyor. sen onlara karşı bana saygı duymuyorsun ki dedim. ben neden kalkıp gideyim oraya şimdi. ha sadece gidersem eşimin hatrına giderim onun dışındane onlarla doğru düzgün konuşurum ne sıcak davranırım. hal böyle olunca ortam gergin olacak. en iyisi bizim o zamanlarda bi otel ayarlayıp gitmemiz. neyse anlamadığım ben onun ailesine bişey yapmadım ama sorun nerden kaynaklanıyor bilmiyorum. senin ailen 1,5 senedir aramızdaki sorundan haberdar mı dedim. hem çocuk konusunda hemde seninle sorunlarımda hep yalnız kaldım dedim. bizim yanımızda olmadılar. dedim. ne yapayım atayım mı diyor.büyüğümüz diyor. tamam ben at aileni demiyorum ama haksızlarkende haksızsınız sizde bu kızı yalnız bıraktınız de.yok olur mu?neyse ya...onları artık kafama takmayı düşünmüyorum böyle uzak durmak en iyisi. beğenmiyorsa kendi kalkıp gitsin. bayram günü eşini çocuğunu yalnız bırakıp oraya gitmeyi düşünüyorsa zaten o adamdan bana hayır gelmez....

canancım ev almanız iyi olur bir an önce borçlanın. borçlanmadan olmuyor. yoksa parayı elde tutamıyorsun.ama oktay zaten büyüdü sayılır. kreşe vermen kaçınızlmaz olacak. sen de evde yetemeyeceksin ona çünkü. iyi düşün çalışmak insana iyi geliyor...
bizim nihayet bitti kredimiz.darısı kredisi olanlara.

ohh ne güzl çok sevindim senin adına beste abla şimdi artık rahat rahat keyfini çıkarırsın evinin güle güle mutlu huzurlu sağlıklı oturursunuz inşallahh...

olmuyo be beste abla neye elimize atsak boş çıkıyo sinirlerim bozuluyo elde para tutmakk çook zor boşuna çalışıyomuş gibi oluyorum böyle bu da zoruma gidiyo çalışmayı çook seven biri değilim mesela şuan berbat bi şekilde adet sancısı çekiyorum evimde olup yatmak varken böyle çalışmak sıkıntı çekmek milletin kahrını çekmek zoruma gidiyor belli bi amacın olup çalışmak farklı amaçsızca çalışmak çook farklı işin aksi yanı oğlumla vakit geçirmek o kadar zevkli ki artık benim için birlikte yemek yemek oyun oynamak büyüdükçe farklı bi zevk vermeye başladı bana bebekken ki durumumuzdan çok daha farklıyız oğlumla dün mesela parka gittik trene bindim onunla birlikte çok eğlendikk sonrası uzunca baş dönmesi yaşadım o ayrı da :) o uyurken dinleniyorum yemek yapıyorum uyanınca sürekli konuşuyourm onunla oynuyoruz ben oynamasam o geliyo kucağıma beni güldürmeye çalışıyo her günümün onunla birlikte bu şekilde geçeceğini düşününce çalışmaktan soğuyorumm

selam kızlar...
nasılsınız... keyifler iyidir umarım... ben iyi sayılırım...oğluşumla anlaşamıyoruz bu aralar... sürekli ağlamaklı. ne isterse ağlayarak istiyor. yapacağım şeyleri bile ağlayarak istiyor...dün çileden çıkardı beni anlatamam.kızıyorum sonra da üzülüyorum...onunla vakit geçirmek bazan güzel bazan çok yorucu oluyor...sizde durumlar nasıl...
pitoscum iyice bıraktın sanırım burayı...

fahriyecim hayırlı olsun yeni döneminiz canım...umarım sorunsuz bir yıl geçirirsiniz öğrencilerinizle...

elifcim tatile çıktınız mı canım...eşinle aran düzelerek gelirsiniz umarım...

canancım iş konusunda iyi karar vermek lazım canım..evde kalmak iyi ama sonrası nasıl olur..istersen bi kaç sene evde kal. sonra başlarsın.. dediğin gibi nasılsa ev alamıyorsanız... ama istanbulda ev alması da çok zor canım ya...ha diyince olacak işler değil...

sağlıkla kalın kızlar...

fahriyecim hayırlı olsun yeni döneminiz canım...umarım sorunsuz bir yıl geçirirsiniz öğrencilerinizle...sağlıkla kalın kızlar...

sagol canım .karısıklık cook fazla umarım ıyı bır yıl olur....burayı ıyıce bosladık galıba ben ıse basladım.bu yıl pek gıremıyorum.evde de bır suru ıs vardı.kıslık falan hazırladık.zaman gecıyor hızlıca...kuzular ıyıdır umarımmmmmmmmmmmm

slm şekerler, fahriyecim okula dönüş hayırlı olsun canım...

bestecim valla emre uzun zamandır herşeyi ağlayıp sinir krizler geçirerek yaptırıyor biz alıştık ama haklısın bazen çok sinir bozucu oluyor.
tatile gidip döndük çok güzeldi ama eşimle kötüyüz artık ciddi ciddi karşılıklı boşanmayı düşünür olduk sonumuz hayır olsun tabi bi sonumuz varsa birlikte. adam önümüzdeki sene planlarını yapıyor ankaraya tayin aldırıyor bize sormuyor daha kötüsü planlarında biz yokuz ne acı değilmi. tatilde de emreye 2 dakka bak diyorum ben tatile geldim diyor ben neye gittim acaba ?

bizim ev kredisi daha 2 yıl sürecek ama çoğu bitti azı kaldı şükür bestecim siz yırtmışsınız ne güzel canancım bence bi krediye girin iyi yada kötü yoksa para birikmiyor canım. çalışmak her daim iidir zamanın ne getireceği belli olmuyor işte umarım eşinle hep mutlu olursunuz ama bugünün yarınıda var. bence ayrılma işten.

eliffff hadi uğra artık buraya daha seyrek giriyoruz ama hepimiz buradayız en azından....bırakmıyalım burayı kızlar yılda birde girsek bırakmayalım bence.

selam kızlar...
hoşgeldin elifcim... tatilin iyi geçmesi ne güzel... şöyle 1 hafta herşeydn uzak ben de gidebilsem keşke...
bayram tatili 10 gün olacakmış ama eşim ısrarla izmir diyor....ama gitmiycem...evde tek başıma kalırım daha iyi dinlenmiş olurum...
eşimle durumlar şimdilik iyi. ama ben hep alttan alan tip olduğumdan iyi. yoksa onun odunluğu aynı odunluk yani. sadece ben biraz rahat davranıyorum o kadar...sizin içinde hakkınızda hayırlısı canım...boşanma düşüncesi insanı çok geriyor. ama şöyle bi düşününce insanın yolunun çizileceği netleşecek olması rahatlatıyor insanı...

fahriyecim güle güle yiyin kışlıklarınızı canım...Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin...

bizde böyle kızlar... oğluşu hergün kreşe bırakma sendromları yaşıyoruz...akşam uyku saatinde de ne kadar az zaman geçiriyoruz derdiyle vicdan azabı çekiyorum..

sağlıkla kalın kızlar...

slm kızlarrr

fahriye hayırlı uğurlu sana yeni ders yılınız bu yıl baya problemli ilkokullar için :S

elif abla sana burdan da hoşgeldinnn diyelimm :) face den soramadım eşinle durumlarınızı buraya yazmışsın bi süre sonra masal büyü bozuluyo biz de de öyle sanırım eski lezzeti alamıyosun artık ama deve güdülecek bu diyardan gidemeyiz o yüzden herşeye katlanılacak ben durum ne olursa olsun boşanma taraftarı değilim herşey gelir geçerr boşanarak hiç bir şey halledilemez bence ama tabi hakkınızdan hayırlısı olsun bizim de öyle tabi kadınların çilesi hep fedakar olmak zorundayız malasefff :S:S:S

kızlar çalışmayı tamamen bırakmayı düşünmüyorum zatn bestenin dediği gibi bi yıl faln evde oturup tekrar başlayabilirim çok sıkıldımmm çok yorgunum hayat gerçekten çook yoruyo ya kendimi ilk kez yaşlanmış hissettim alt tarafı 24 yaşındayım hayata erken atılmamın dezavantajı sanırım 17 yaşında çalışmaya başlamak ev kirası vermek sonra evlenip kurtulayım derken yine aynı şeyleri yaşamak üstüne çocuk ve koca sitresini eklemek yani kaderin neyse onu yaşıyosun kaçışın yok bugün ben eşimden boşansam yine çalışcam yine sıkıntılarım olucak gerçi boşanmayı ben istemiyorum ama o düşünüyo ilerimiz yok bizim diyo mutlu bi çift değiliz diyo başka biriyle mutlu olucaksan mutlu oluyosan kapı orda diyorum ama onun haricinde bana böyle düşüncelerle gelme diyorumm bilmiyorum ya hayat işte yaşıcaz ve görücezz... ama anladığım kadarıyla çevremdeki evliliklerin hiç biri huzurlu mutlu değil evlenirken aşkımız varken görmediğimiz olumsuzlukları aşk bitince büyü bozulunca görüyoruz sonra da böyle bocalayıp duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…