Şubatta hamile kalanlar buraya..

saolun kızlar ama ben dedemi kaybettiğim için üzülmüyorum aslında, rahata erdiği için seviniyorum. biliyorum tuhaf düşünüyorum ama çok eziyet çekiyodu garibim. şimdi ananemin yanında, o eşine ii bakar eminim

bestecim benim eşiminde dilinin kemiği olmaz zaman zaman ama bende kemiğini çıkartıp dilimin aklıma ne gelirse söylüyorum böyle durumlarda sonrada onun yaptığı gibi ne var bunda diyorum. anlıyo hatasını ama kabul etmiyo orası başka.

canancım çok geçmiş olsun hayatım bir daha göstermesin rabbim inşallah. emreninde bu aralar burnu tıkalı, hırıltısı var inşallah gribe çevirmez.

fahriyecim çok şanslısın tatlım ne güzel derin kuzuus mutlu mutlu geziyodur şimdi. benimki ramazan nedeniyle iice eve tıkıldı bunalımdan ölecek yavrucum daha da tatile 1 ay var offff offff.ben bugüne dek sadece d vitamini verdim emreye başkada vermedim belki kış döneminde şimdiki gibi yeme problemi olursa veririm yoksa vitemin vermenin bi anlamı yok sadece pahalı çişleri oluyo sıpaların DD

elifcım bızde genelde yeme sorunu oldugu ıcın doktor vermıstı.mınadex ben sonra octomar aldım o daha ıyı gelmıstı mayısta bıraktım sımdı vermıyorum versemmı acaba dedım.

evet sanslıyım galıba.okul zamanında cocuklarla ugrasması zor oluyor ama.2 ayda ancak bosaltıyoruz kafayı...ramazandan sonra bol bol gezdırırsınız emreyı sızde.bızde ınsallah bayramın 2.gunu donucez evımıze gun sayıyorum evımı coooooooook ozledım valla...kızıma her gece kecı sutuyle elıfın tarıfı gıbı muhallebı yapıyorum ıcırıyorum bakalım bıraz topladık..memleketın faydaları.bursaya gıdınce de sutcumuz var bıtane o getırıyordu ondan alıcam ınsallah ıyı geldı cunku

selam kızlar...
fahriyecim insanın evi gibisi yok gerçekten. bende bir iki günlüğüne anneme gweçsem hemen eve gidesim geliyor. siz yine iyikalmışsınız vallahi...

keçi sütünden muhallebi nasıl oluyormuş... ben daha ardaya hiç muhallebi vermedim vallahi. neden onu da bilmiyorum... biz de akşam arkadaşlarla yemektedydik. bizim oğlan enerji patlaması yaşıyor akşamları zaptetedene aşkolsun vallahi. peşi sıra koşturup duruyoruz.

kızlar çocukların konuşma durumları nasıl? bizimki filleri söylemeye başladı. kalk, bırak, al, git, ver..

sağlıkla kalın..

hey maşallah ardaya benimkinin tek söylediği şey düddü (bişileri atıp atıp düştü diyorDD) suya acummm derdi dün akşam zuuu dedi ilk kez eşek sıpası biliyorda konuşmuyor. aydedeye ayde, yıldızlara yızzzz gibi bişiler söylüyor. fiks anne herkese başkada bişi yok malesef. bu aralar hepten kesti konuşmayı...

belki ardaya kreşin ve diğer çocukların faydası oluyodur bestecim.

günaydın kızlar...
iyi haftalar olsun herkese...
yorucu bi haftasonundan çıktım...elim kolum kalkmıyor vallahi. iş yerinde biraz dinlenebilirim inşallah...
haftasonu tarhana yaptım..zor oldu..çok uğraştırdı açıkçası..oğluş temiz temiz yesin diye ne kadar zahmete giriyorum vallahi..
elifcim bizim oğlan başka çocukların söylediğini çok çabuk kapıyor. apartmanda da habire çocuklarla oynatmaya çalışıyorum. etrafı çocuk olunca oda onlara bakarak bişeyler geveliyor. ama bizimki de günde 1000 kez anne baba mama, pila (pilav) memme. şeklinde söylüyor. dün bi ara dolaptaki sirkeyi gördü. söyledim. o da peşi sıra sirke demeye başladı. aa oğlum bunu da söyledin diyorum. bi hoşuna gidiyor. hemen onu tekrar söylemeye başlıyor.

haftasonu yakın bi arkadaşımın bebişi oldu. dünde ziyaretine gittim. küçücük bişey. almadım kucağıma. ama 2. çocuk düşünmem sanırsam.ya da bunda yaşadığım sıkıntıları hepten unutmam gerek. gerçi ben istesem eşim istemiyor zaten. velhasıl 1 çocukla kalıcaz gibi.

bizden böyle. kızlar...sağlıkla kalın..

bestecım pekte marifetlısın valla ..masallah dıyelımmmm

bızde annemle bugun bulgur kaynattık.derıne dogal yedıryım dıye.hıc yapmıyorduk cocuk olunca ınsan en guzelı olsun ıstıyor.sıcakta bıraz pıstık ama...

derıncıkte konusuyor.otu,kak,olu....gıbı fıılerımız var.kıtaptakılerı sor anlatıyor aydede,canta,yatk ,yastık.su mınık kıtaplardan almıstım ona ac kıtabı zır zır bıseyler anlatıyor bazıları kus dılı ama olsunnn.bu ara kopek dıslerımız kabarmıs cıktı cıkacak bıraz huysuzluk yapıyoruz...zaman gecıp gıdıyor.gun sayıyorum 2 haftadan azalıyor artık.ptesı nasıpse evımıze gıdıcez

fahriyecim maşallah derin kuzusuna...bizimki de aynı kuş dilinden konuşuyor...çoğunu anlamıyorum ama.anladıklarımla iletişim kurabiliyorum.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler geçti çok şükürr çocuğun yememesi ne zormuş yaa
vitamini almış eşim bende içiriyorum minadex hastalığından dolayı vermişti dr.ondan mı yoksa serum dan mı çok şükür hemen iyileşti Allah'ıma binlerce şükürler olsun ama çook şımardı ya en ufacık ses yükseltmemiz de çığlık çığlığa ağlıyo önceden böyle diildi ben kızınca hemen şirinlik yapıyodu cvp veriyodu bana
oktay da arkadaşlarıyla oynamayı çook seviyo geçen gün bahçe de kamyonun içine yaprak dolduruyolar 4-5 tane hepsinin aralarında 1 yaş olan çocuklar hemen aralarına girdi oda doldurdu faln bi hoşuma gitti ki ama çocukların elinden oyuncaklarını faln alıyo işte kendi vermiyo milletin elinden alıyo neyse ki ondan büyük olunca çocuklar seslerini çıkarmıyolar...
valla oktay o kadar çoook konuşuyo ki çenesi durmuyo diyebilirim ama ne konuşuyo derseniz anlamıyoruzz :) bi telefonla konuşmasını görseniz evin içini dört dönüyo konuşurken :) herkese herşeye anne diyo babasına da diyo deli oluyo babası da :) bende diyorum vakit geçirmiyorsun oğlunla oyüzden demiyo dedim ertesi gün banyo yaptırdı oktaya hadi oğlum baba de başladı oktay baba baba baba evin içinde öyle dolaşmaya gördün mü dedimm
bende bu cuma ayrılcam izine ama bi yere gitmek istemiyorum 1 haftalığına ayrılcam zatn, bütün gün evim de oğlumla olmak istiyorum diğer 1 haftayı eylül de alıcam o zaman gideriz bi yere diye düşünüyorum...
haftasonu bizde avm ye gittik alışveriş yaptık maşallah oğluş sıkıntı çıkarmadı bize iftarımızı yaptık gezdik iyi geldi ...

maşallah oktaya canancım, koca delikanlı olmuş ya...
evde olmak güzel ya...ya da yarım gün çalışmak..ben de özlüyorum evde kalmayı.. uzun süre olunca sıkılıyor insan ama..

fahriyecim aslında marifetlilikten değil de iş başa düşünce yapıyorsun. sırf oğluşum için yoksa ben 2 seneye kadar tarhana nedir bilmezdim. ama işin içinde arda olunca herşeyin en sağlıklısı olsun diyorum. harcadığım parayı da harcadığım emeğide gözüm görmüyor.

gunaydın bestecımmm.oyle valla en guzelı de zengın koca bulup calısmamakkk olsa gerek.calısmayıda sevıyorum ama tatılde guzel sey.derınle temmuz 1 den berı beraberız oda guzelll

slm kızlar, sanırım emrenin konuşmayı reddetmesi yanında çocuk olmamasından kaynaklı. hiç arkadaşaı yok kuzumun varsa yoksa anne, anane offf. gerçi emrede istedimi söylüyo, kuş dili, tarzanca onlar bizde de var. herşey dıga dıga dıga vb. ama anlamlı söyledikleri az.

beste maşallah sana canım, eşinlede sanırım birazda olsa düzeldiniz. bizde anane var yapıyo allaha şükürler olsun herşeyi.

bikaç gündür kvler bizde emreye o bakıyo yarın gideceklermiş zor geldi çocuk bakması bıktı hemen. dün bıktırdın beni susadım valla diyo emreye. annem napsın 2 yıldır o bakıyo hemde gıkı çıkmadan ama eşime sorsan annesi bitane.

ben kesin kararmı verdim galiba kızlar, ayrılığı ciddi ciddi düşünüyorum böyle evlilik olacaksa hiç olmasın daha iii. günlerdir aynı evin içinde tek kelam etmeden ettiğimizdede birbirimizi iğneleyerek dolaşıyoruz. ne anladım evlilikten en azından tek başıma kafam rahat olur. offffffff

zengin koca olayına gelince ben baştan beri bunu savunuyorum hatırlarsanız DD

elificim, iş başa düşünce yapıyosun canım...
eşimle çok da düzelmedik..ben de ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum. en azından kafam rahat olur... böyle olmuyor...bizde kaç zamandır çok fazla konuşmadan bir aradayız. ama olmuyor. hafta sonu ardanın huzursuzluğundan ve söz dinlememesinden dolayı birbirimize girdik. sanki sadece çocuk benim miş gibi. senin oğlunla baş etmek zor falan deyip duruyor. dışardan gören herkes bana acımaya başladı ama eşimin vicdan olayı olmadığından hiç vicdanı sızlamıyor.
geçen hafta haber vermeden ablama gittim orda kaldım. arayıp sormadı bile. geç gelmiş eve. o saattede kimseyi rahatsız etmek istememiş. telefonumuda kapatmıştım. küçücük bir tartışmadan sonra bana ne dese beğenirsiniz " yaptığın bi yemek zaten onu da yapma"dedi. ben sadece bi yemek yapıyormuşum( bende bunun üzerine kapattım tel.mu ablama gittim kaldım. ertesi gün arkadaşım ulaşamıyorum diye arayınca. ablasındadır demiş. sonrada arkadaşımı arayıp sormuş. gidip alayım bari demiş.. falan fişman...evde olunca da suratından düşen bin parça zaten...bi kaç kez "adam ol adam ol" gibi laflar etti..artık zoruma gidiyor. 1 sefer değil 2 sefer değilki yanlışlıkla olsun. artık bilerek söylemeye başladı..içimi acıtıyor sözleri...
sonumuz ayrılık bu belli de. zamanı belli değil. bu şekliyle bu adama yıllar boyu katlanamam.kaderimizde de bu varmış...

neyse kötü oldum...

elifcim en azından kv söylensede bakmaya geliyor. benimki onu da yapmıyor..üvey torun benim çocuğum ya.

bestecim en azından boşansan eşin ardayı almaya kalkmaz, zaten devlet memurusun arda sende kalır, benim durumum daha vahim eşim kesin almak ister emreyi, o devlet memuru bense esnaf bu durumda emre babasına kalabilir. kalmasa bile her görüşmesinde çocuğumu bana düşma etmek içn dolduracağından eminnim. ooofffff

ama anladımki bişiler bitince katlanmak daha zor oluyo her yağptığı söylediği batıyo.... yerinde olsam asla yapmazdım yemek. benimkide günlerdir kral faysal gibi dolaşıyodu ortalıkta anası gidince beni sevdiğini söylemeler,canımlar, cicimler başladı gene. bayramda anasına götürmek için başka bişi için değil tabi... yemezler artık masal dinleyecek yaşı geçtim çoktan. eylül başında tatile gidicez hiç olmazsa bir tek tatili olsun emrenin anası ve babasıyla birlikte. ondan sonra boşanmayı düşünüyorum. bende insanım benimde huzura ve sevilmeye ihtiyacım var....

bacım sanada allahtan sabır ve güç vermesini diliyorum.... hayatta herkes mutlu bir yuva sahibi olamıyor malesef....

selam kızlar...
elifcim, son zamanlara kadar düzelir umudum vardı ama artık düzelmeyeceğine iyice kanaat getirdim.eşim de devlet memuru canım. ve son altı aydır işinin dışında dışarıya da iş yapıyor.ondan dolayı haftada 3-4 akşam işten sonra oraya gidiyor.gece 2-3 de ancak geliyor. hafta sonu en az 1 gün orda.diğer günde öğlene kadar uyuyor. artık öyle sıkıldım ki.çocuğun herşeyiyle kendim ilgilenmekten.birazda o ilgilensin diyorum.ama nerde. çocuğun tüm sorumluluğu bende.evin tüm sorumluluğu bende. kendime vaktim yok. ilgi görmüyorum. sevgi görmüyorum. ağzından bi canım kelimesi çıkmıyor.suratı sürekli asık. sizce böyle biriyle nasıl bir hayat geçer. hayata karşı bi heves, istek belirtisi yok...daha yaşımız kaç da bizim heveslerimiz bitsin anlamıyorum. arasıra akşam avmye gitmenin ve ev gezmelerinin dışında bi gittiğimiz yer yok. neyse kızlar ya...umarım sizin eşleriniz böyle değildir. elifcim seninde dediğin gibi herkesin mutlu bir yuvası olmuyor.yapacak bişey yok. belli bi süre ayrı yaşamayı kabul ettirirsem aslında daha kolay olacak. o zaman anlarız ne olduğunu. sebep olanlarda bi yerlerine kına yakarlar...

ayyy kızlar ya sız boyle yazınca ıcım gıdıyor cook uzuluyorum ben.allah hakkınızda hayırlısını versın ınsallah.

bende 2 haftadır annemdeyım.bızım babamızda bu ara pek ılgılenmıyor ama anneme guvenıyor bakıyor dıye.o gulll gıbı tatıl yaptı.cocuk hep benleydı.neyse gıdınce 10 gun sen bakcaksın sabah uyucam dıyorum ama yemek yedıremez kı derıne yıne kalkcaz mecbur...kızımla zaman gecırmekte guzel ama bı an gelıyor ınsan kendıne zaman ayırmak ıstıyor sımdı okul yok dıye pek umursamıyorum ama ne kuafor gordum 50 gundur ne bısey.soyle bı sılkınıp kendıme bakıcam gıdınce.3 eylulde okul baslayacak bakıcımız gelecekkk.o zman da vakıt kalır bana.dun dogum gunumdu onu bıle kutlamadık.bursa da kutlarız artıkkkk.30 yasındayım dolu dolu yaslandım gıbı gelıyor 20 lı yaslar bıttı yaaa.
hersey gonlunuzce olsunnnn..bye

gerçekten yazdıklarını okuyunca çook üzüldümm
biz de geçen aylar da aramız bozuktu eşimle ben biraz agresif olduğum için artık o çekemiyodu beni bende onu saçma sapan bi ilişkimiz olmaya başlamıştı git dedim gelme eve istemiyorum seni artık uzak dur benden dedim gitmedi ama o gelmeden oktayı da uyutuyodum kendim de uyuyodum sabah zatn ben önce gidiyorum hiiiç bişeyine karışmadım yemek içmek ütü fln konuşmadık bile evde o yokmuş gibi davrandım o da öyle 10-15 gün böyle devam ettik sonra oturup konuştuk ayrılmak istiyo muyuz her ikimiz de bunu istemiyoruz o zaman hayatı niye çekilmez kılıyoruz dedik adım atalım hayat daha güzel olsun dedim birbirimizin isteklerini yapalım bencilce davranmak yerine sen beni düşün ben seni asla kendimizi düşünmeyelim dedik ve gerçekten işe yaradı o benden oktayı alıp sen yat ben bakarım dedi ben ona arkadaşlarına giderken bi de benden çay ısmarla onlara dedim bıyık takıp gelsem muhabbetinize katılsam olmaz mı dedim :) birlikte vakit geçirmek için hiiiç üstüne gitmedim şuraya gidelim buraya gidelim diye gelmek ister misin yok iyi ben gidiyorum dedim ve baktım ki herşey düzene girmiş...
her şeyin başı sabır kızlar ve dua ben sizden küçücüğüm belki akıl vermek gibi olmasın ama dinimiz de de bu böyle siz de bilirsiniz 6 kez adet dönemini ayrı geçirmen gerekiyo kocanla birbirinizi tam anlamıyla sevmediğinizi istemediğinizi anlamanız için daha çok uzun şeyler de var mutlu olmaya çalışın bence elif abla eşinin çıkarı için olduğunu düşünme sana seviyorum demesinin keyfini çıkar bence...
beste abla biraz daha sabır derim düşünsenize annelerimiz ne sıkıntılar çekmişte boşamamışlar bizler en ufak bişeyde boşanmayı düşünüyoruz boşanınca herşey daha güzel olmaz bence sizin kararınız ama bence her türlü savaşılmalı
doğum günün kutlu olsunn fahrişş :)

günaydın kızlar...
fahriyecim yeni yaşınn kutlu olsun canım...nice güzel yaşların olsun. artık bundan sonra yaş kazandım diyecekmişsin. insan yaşlandığını kaballenmektense. yaş kazandığını kabullenmesi daha iyi oluyormuş..

canancım çok haklı söylüyorsun canım. ama tarafalrdan birisi sürekli adım atarsa diğer taraf sürekli rencide edip vurdumduymaz davranırsa. kim olsa başka adım atmak istemez. bende de öyle. artık adım atmak gibi bir istek yok. çünkü karşılığını görmüyorum.
geçenlerde bahsetmişimdir. evlilik yıldönümünü unuttu. ben bi gömlek almıştım. bi de meyve şarabı aldım. unuttuğuğunu yüzüne vurunca çok üzüldü. ama sadece 2 saaat. illa kalk şarabımız içelim falan dedi.ben yok dedim. ogün bugündür şarap duruyor. geçenlerde hatırlattım. ben içkiyi bıraktım artık içmiyorum dedi. halbuki külliyen yalan. arasıra bira içiyor. tamamen bırakmış olamaz. bunlar basit şeyler ama can acıtıyor. gönlümü almak zor değil aslında. ama nerde...
neyse artık söyleyecek birşey yok. bayramdan sonra ayrı yaşamayı teklif edicem. kendi giderse ne ala. yoksa herşeyi göze alıp ben çıkıcam evden. ailesine de haber vericem. bu vurdumduymazlıklarıyla bi yerlerine kına yakarlar. oğullarının herşeyiyle ilgilendim, genç yaşta parasını yemedim ev sahbi araba sahibi yaptım. dünya tatlısı bi evlat verdim. ama karşışığında ne bi güler yüz ne bi canım. altı seneden sonra böyle oldu. sanırım eşimin yapısı böyle 5 seneden sonra herşey bitiyor. neyse.. kader diyelim. ilk ayrılan ben değilim er geç alışıcaz.

fahriyecim doğum günün kutlu olsun canım derinle nice güzel yılların ve yaşların olsun inşallah. 30 da neki ben gebe kaldığımda 30dum ya hahahahaha

canancım haklısın herşeyin değerini bilmeliyiz ama canım cicim dediğinin ertesi günü aileme 2000 tl para gönderecem diyosa gelde düşünme çıkar için olmadığını....işte biz tamda bu konuşmayı yapamııyoruz çünkü her konuşma ya daha büyük bi kavgayla yada herzaman verilen ama hiç tutulmayan sözler, vaatlerle bitiyo.... sonrasında daaynı tas aynı hamam..

benim evde şükür annem var ama onunda bunaldığı, hastalandığı anlar oluyo zaten akşamları emre anneme gitmiyo gündüz bıkıyo ondan. babada olmayınca iş başa düşüyo, akşama kadar sıcakta pişerek çalış akşam evde yemek, işler, çocuk çalış mutsuzum mutsuz bide surat çek, iğnelemeleri çek offf offff. valla 6 adet değil 16 adet bile geçiebilirim ben zaten doğru düzgün cinselliğimizde yok ayda yılda bir oda olmazsa bişi eksilmez hayatımdanDD

ben 22 ayda hiç duymadım sen yat ben bakayım emreye dediğini eşimin canan ya.... dün işten geldim geçmiş namazlarımı kılayım emreye bak dedim ben yorgunum yatacam dedi ve yattı. annemde yemek yapıyodu kaldı benim namazlar ama kendi kılacağında ben mecbur çocuğa bakmak zorundayım tek müslüman o sanırsın dünyada....

bende aynı fikirdeyim bestecim eşime ailenin yanına git 1 ay dedim tamam dedi bakalım nolacak. zaten o anasının yanına giderse kesin boşanırız biz.ama şu anda başka çözüm bulamıyorum yada düşünemiyorum ben kendi adıma...

umarım herşey düzelir kızlar gerçektenn hiç kimsenin hayatı 4 4 lük diil ve ailesinde herkes sorunlar yaşıyo çok daha kötüsünü bile yaşıyolar ama bu dünya sınav dünyası Rabbim bizi o sınavlardan geçirsin inşallah...

canan,
beste
ve elıf tesekkur ederım dıleklerınız ıcın....

ıcınde yasamdıgımız ıcın anlayamayız durumu belkı.allah yardımcınız olsun kızlar...
bulundugun anı gerı getıremıyorsunnnn.mutlu olmak ıcın bahaneler ararsan mutlu olursun gorusunu savunyorum ben.su anı ıyı degerlendırmek lazım.bırtek saglık sorunu olmasın yeter.evlılıkte bana kumar gıbı gelıyor sanssssssssss yanı.ne kadar da tanısan evlenınce cıkıyor hersey ortaya.allah hepımıze hayırlısını versın kızlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…