Şubatta hamile kalanlar buraya..

hoppala canancım size ne oldu canım ya iiidiniz eşinle bi anda bozuldunuz üzüm üzüme baka baka sendromu mu ?

bestecim evet çok mutuzum boşanma düşüncesi benide geriyor emrahsız hayat nasıl olur emre ne yapar bilemiyorum buda beni uyor açıkçası ama geleceğimiz bu gibi görünüyor malesef kaçarımız yok yani ya korkumun üstüne gidip yaşayıp görücem veya bekleticem daha kötü olacak offf offf sakal bıyık meselesi yani.

alttan almaktan bıktım ben almıyorum artık aldıkça tepeme çıkıyor eşim malesef. birazda o alsın alttan ama nerdeeee.. bugün yine tepemin taısnı attırdı ben bişi desem yap diye mırın kırın eder, arıyorum teli meşgul sonra döndü bana benim gıcık olduğum bi kız arkadaşı (eski işyerinden) ile onun arkadaşaı tatile gideceklermiş müdürleri bu diğer kıza izin vermemiş benimkide bizim bi dr arkadaşı aramış ona rapor almaya uğraşıyomuş gelde uyuz olma şimdi ya...

cocuklar olunca halıyle bıraz soguma donemıne gırıyosun ama allah hakkınızda hayırlısını versın kızlar....cocukla ılgılendıgın ıcın ona vakıt kalmıyor bızde bugun aılecek gezmeye gıttık bandırmaya sabahın 10 da kalktık cıktık kızım yolda uyuya kaldı halen uyuyor.onunla gezmekte cok zevklı...bakıcıya bırakıyorm ya sabahları aglıyor bızde bugun beraberce gezelım dedık.yedık ıctık denız kenarında gezındık alısverıs falan..ama kızıma almadım gecen sene cok kıyafet almısım.bu yıl var gıysılerımız...

nazar değdi sanırım elif abla :)
yok ya bizimkisi genel değil geçici sendrom diyebilirim :S
ohh ne güzel fahriye :)
bizim de bu haftasonu düğün telaşımız var eşimin kuzeni çok yoruluyorum oktayın peşinde koşturmaktan eşim hep kuzeniyle ilgilenmek zorunda oluyo dolayısıyla sadece ben oktayla ilgileniyorum söz de nişan da böyle oldu düğünde de farklı olacağını sanmıyorumm

selam kızlar...
fahriyecim oh ne güzel.... iyi yapmışsınız...ben de bi deniz havası alsam nasıl iyi gelecek ama olmuyor....

canancım hayırdır canım...eşin boşanma lafını neden diline aldı canım. gayet iyiydiniz...

elifcim haklısın canım.. alttan al al nereye kadar...hadi şimdi kör topal gidiyor canım. ben de hep sonumuzu göremediğimden dolayı bitecekse bitsin diyorum. ne ben ne de o mutsuz olsun. ben mutlu olamıyorum. çünkü mutlu etmek için bi çabası yok...öyle bi derdi de yok. sürekli asık suratlı biri olmaktan bıktım ya.. eskiden çok neşeli biriydim.

hakkımızda hayırlısı... hepimiz için...

kolay gelsın sana canancım ...

guzel oldu okul oncesı son bır gezme..sendrom olması ıyı okulda goruyoruz bosanan eslerın cocuklarında en olmayanında bıle sorunlar oluyor.aile demek guc demek(ben oyle dusunuyorum) allah kımsenın yuvasını bozmasın.....ınsallahhhh

herkes burdaaaaa ne guzellllll.sagol bestecımmmmm.

Son düzenleme:
oyle valla eskıden daha da cok gırıyorduk.kızlar face de bulusma ayarlıyorlar galıba ne kadar guzel olur aslında.kuzular 2 yasını dolduruyor artıkkk.kocaman oldularrr

tamam cnm kolay gelsınnn

Son düzenleme:
merhaba
buradayım kızlar, okuyorum arada yazdıklarınızı.3 hafta antalyaya gittik bayram ve sonrasında.kv ve benim ablamda kaldık.etrafı gezdik.urasın düzenini taşımak kolay olmadı ama fazla bi problem çıkarmadı.şimdi de işteyim.
iyiyiz çok şükür.
eşimle de ben arada tepem atarsa tartışıyoruz.yoksa onun bana pek bişey dediği yok.ilk günkü heyecan zaten kimsede yok ki canancım.romantiklikte sınıfta kaldık zaten:) birbirimize sevgimizi yitirmeyelim yeter.bazen urasın yanında söyleniyorum(genelde ev düzeni ile ilgili) bakıyorum benden sonra o başlıyor kendinde el kol hareketi yaparak söylenmeye.ne kadar etkileniyor yavrum demekki. onların yayında babaya fazla saydırmamak lazım:)
yine yazarım mesaim bitiyor(pardon ev meseisi başlıyor:))
selamlar

ya buaralar ben çok agresifim nedenini bilmiyorum herşey batıyo bana herkes herşey çevremdeki herkesi boğasım geliyoo o kadar yanii :) ee adam da doğal olarak yeter dedi son 2-3 aydır böyleyim sadece oktay rahatlatıo benii diğer herşey batıyo sinirleniyorum kızıyorum adam gıg dese ben açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü biraz sakin olmam gerekiyo ama malasef olamıyorum dolayısıyla adam da artık isyan etti geçmiyo senin bu agresifliğin ne istiyosun söyle onu yapayım dedi hiç bişey diyorum o kadar vahim durumdayım yani bi piskologa gitsem iyi olur sanırım ee oda böyle devam edicek sandı zarar veriyosun ikimize de daha fazla zarar vermeden ayrılalım mı dedi ben tabi yine başladım saymaya sevgime zarar veriyosun faln dedi bende idare edemiyosun beni de falan da filan da yani ben olsam bende kendimi çekemezdim yani haklı adam ama geçici bi süre olduğunu düşünüyorum umarım geçer :S
tartışmalarımız da genel de oktay uyuyo uyumazsa bile etkilendiğini düşündüğüm bi hareketi olmadı inşallah da olmazz :S
buluşma ayarlamaya çalışıyoruz ama şartlar uymuyo nerde nasıl buluşucağımızı bilmiyoruz :)
ya valla ilk günkü heyecanı öyle çok isityorum o mutluluğumu kalp çarpıntımı ama nerdeeeeeeeeeee :)
ayy ev düzenini hiiç söyleme zatn saldım artık ben ...

selam kızlar...
nasılsınız bakalım... yorucu bi hafta sonundan çıktık....dün avm ye alışverişe gidelim. bi de yemek yiyelim dedik. ama saolsun oğluşum burnumdan getirdi...kızıyorum ama sonrada üzülüyorum.. ama ben de sabır taşı değilim ki...zaptedemedim dün. peşinden koşuyorum... düşüyor.. eşim bi yandan söylene söylene bi hal oldu. o söylendikçe ben gıcık oluyorum. halbuki kendime bişey almaya gitmedim. eşime alışverişe gittik. ama nedense ben seçiyorum adam sadece denemeye giriyor. ona bile söyleniyor düşünsenize. bedenlerimiz tutsa bana denetecek...

pitoscum hoşgeldin canım özlettin kendini...urascık da iyi vakit geçirmiştir babaanneyle...

canancım. tahammül sınırlarını biliyorum canım. ben de bazan kendime çekilmez geliyorum... kendini bilmen de iyi bişey... umarım dediğin gibi geçici bi durumdur...

bizim kavgalarımız çocuğun yanında da oluyor. çok kavga ettiğimizden.. ve oğlan çok huysuzsa onun yüzünden de kavga ediyoruz... senin oğlun demeye başlıyor...onun çocuğa karşı hiç sabrı yok...
benim oğlan da çok inat olduğundan bazan yeter artık diyorum...

böyle kızlar....
sağlıkla kalın...

bestecim bizimde her daim kavga ettğimizden emrenin yanında da sık sık tartışıyoruz malesef ve emrede etkileniyor daha hırçın ve inatçı oluyor, geçen gün nerden estiyse eşim gelip sarıldı bana emre bunu görünce koşarak geldi ve öptü babasını yani o bile anlıyo babasının yanlış yaptığını ama koca kafalı eşim ıııhhhhh. ilk günkü aşkı, heyecanı, sevgiyi vb. geçtim sadece 2 saat tartışmadan dursak kardır diyorum artık.

bende bu aralar endime tahammül edemiyorum kavgacı, sinirli, mutsuz , agresif biri oldum çıktım eşimle mutsuzluğum anneme, kardeşime ve oğlumada yansıdı malesef. benimde acilen psikoloğa gitmemm lazım özellikle emreye bazen çok bağırıp çağırıyorum sonrada pişman oluyorum ama ne fayda offfffffff..

benimde kışlıklara ihtiyacım var koca göbeğimden hiç bişeye giremez oldum bide emzirmeyi bırakınca 2 kg aldım sanırım onunda etkisi var. emreninde kışlıkları küçük geliyor onada almam lazım (küçük derken enden dar geliyor yoksa boyları hala uzun :))))

kızlar buluşalım diyoruz fahriyecim sende gelebilirsin bursa yakın ama bakalım daha netleştiremedik.... bestecim bi ara kvlere ankaraya gelirsem seninlede tanışmak istiyorum kaderdaşım.

işte benden de böle.. bu arada elifcim hoşşşgeldinnnnnn özlettin kendini ya uğra ara sıra buralara.

selam kızlar...
yoksunuz bu aralar...bizde durumlar iyi sayılır...oğluşla uğraşıp duruyoruz...

elifcim, bağırma kızma olayı bende de var.. sonra pişmanlık bende de oluyor...üzülüyorum açıkçası...ama bizde sabır taşı değiliz ya...
elifcim ayrıca bişey sorucam..sen bilirsin. şu tırnaklarda oluşan beyaz lekeler var ya..neden kaynaklanıyor.. ne yapmak gerekiyor.. hem ben de var hemde arda da var..

ayy havalar nasıl soğudu ya ellerim üşüdü resmen bugün :S
çocukları nasıl tutucaz evler de yaa yavrum alıştı iyice dışarılaraa :S
ben sessiz kaldığım sürece evde durumlar iyi kızlar dalgaya alıyorum herşeyi salak salak espriler yapıyorum olumsuzlukları düşünmemeye çalışıyorum oğluşumla oyunlar oynuyorum dün babası zeybek oynamayı öğretti paşam yaa hemen kaptı o da oynadı :) ama konuşma yok tabii...
beste abla vitaminsizlikten derler genel de ama tabii elif abla daha iyi bilir...

ıyı hafta sonları sonunda havlar biraz serinledi...kızımı uyuttum babası parka goturdu 1 saat gezınce yorulmus uyumak ıstedı.

mucıze gıbı kızım 2 gundur kızım elını agzına goturup mama ıstıyor.2 yasımız doluyor neredeyse ılk defa gordum cuma gunu 21 eylul 2012 bır yere yazmak lazım.genelde cok yemeyen bır cocuktu.acıkıyor herhalde.

okul yok ya hafta sonu hep beraber kalkıyoruz yatak ıcınde oynuyoruz.calısınca onunla az zaman gecırıyosun ya kıymetlı oluyor galıba.bu yıl 29 saat dersım var ama hepsını sabah aldım.arkadasımın kızı 1 snıfa gıdıyor oda sabah bos olsun ıstedı...benımde ısıme geldı saat 1 de ısım bıtıyor cok yoruluyorm sureklı ders anlatıyrm ama olsun hem calısıp hemde kızımla bol bol vakıt gecırıyorummmmmmm.

bulusma ısını yapsak ya kızlar.bursa da yapcaksınız.daha ortada aslında ankara,canakkale,ıstanbul ,bursa,ızmır vardı sanırsam.coook guzel olur valla.

elıf senınkı bastımı 2 yasına yeserle senınkı once dogmustu galıba dımı???benden bu kadar kocıs mutfagı toplayıp gıtmıs bende toz alıcam.dun mısfr geldııı.ıse devam.aksama yemekte yapıcam daha.hepınızı optmmmmmmm

buluşmayı bende isterm.ama izmirde zor görünüyor benim için.bence buluşamayanlar şöyle yapsın.kim kimin şehrine giderse yolu düşerse arasın.müsait olunursa buluşulur.benim bursada ablam var mesela yolum düşer mutlaka.ankaraya da toplantıya falan gidersem.ist.a gezmeye gitmem lazım:) gerçi teyzemler var ama.
önce emre doğmuştu.benden 5 hafta önceydi sanırım.ben 25 ekimde doğum yaptım.
yine yazarım
sevgiler

slm kızlar; bencede buluşalım ankaraya gidersem besteyi arayacam mutlaka, izmir zor görünüyor ama kısmet belli olmaz tabi...

benim bıdığımda yeşerin kayrasıda girmedi daha 2 yaşına. kayra 10 ekimde, emrede 15 ekimde girecek yeni yaşlarına bakalım hayırlısıyla inş. ne çabuk geçti 2 yıl ışık hızıyla bi bakmışız evleniyolarolacak galiba. rabbim yüzlerini güldürsün hayırlı ömürler versin hepsine. bizde yaşlanıyoruz bu arada tabi...

emre parkada gitse, oynasada yorulup uyumuyo nedense içinde nükleer santral var çocuğun DDD fhriyecim çok sevindim senin adına demkki zamanla yiyecek derin hanım. bu arada facedeki profil resmine bayıldımmmmm..

genelde demir eksikliği anemisinde olur tırnak lekeleri veya kreatin eksikliğinde canım. önce bi tamkan sayımı yapılmalı tabi... geçmiş olsun..

öptüm kızlar byeeeeeee

Merhaba kizlar, uzun zamandir giremiyordum nete simdi tekrar burdayim, yazdiklarinizin cogunu okudum. Herkese Rabbim yuvasina huzur, yavrucaklari ile saglikli bir omur versin. Hepimiz sIKIntilar yasiyoruz, bende yurt disindayim Iraj'ta gecen 5 yilin ardindan esimin isinin degismesi nedeni ile iki hafta once Dubai'ye yerlestik, cokzor zamanlar gecuriyorum yine memleketime hasret uzaklarda ve yanlizim, cok duaya ihtiyacim var dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Benim kizimda 18 ekim'de iki yasinda olucak sabirim Kayra ve Emre'den sonra biz kutluycaz dogum gunumuzu.

Kendinize iyi bakin kizlar, sizleri ve kuzucuklari opuyorum...

deryacım gözün aydın bence dubai ıraktan sonra cennet gibi gelmiştir eminim savaş yok, çarşaf giyem zorunluluğu yok. alışveriş ganiiii. bence ii yanlarını gör canım. evinde huzur yoksa memleketinde olmuşsun olmamışsın farketmiyor çünkü cehennemde yaşıyosun.

önce kayra sonra biz ardından da siz doğumgününü kutlayacaksınız demek. ne güzel rabbim bütün kuzulara hayırlı güzel gülücüklü ömürler versin inş.....

kızlar bu aralar emre gecenin 3ünde kalkıyor ağlayarak saatlerce ağlıyor mutfaktan su alıp içiyor ama kendisi musluktan dolduracak mutlaka ve susması için en az 1 saat oyun oynanacak resim yaplacak veya netten pepe izlenecek ardından da en az 1 saat ayakta sallanacaka ki yeniden uyusun paşam... sabahın 4,30da uyuyp sonra yine 5,30da kalkıyor bu kez temelli uyanıyoruz delirmek üzereyim. napıcam ben ya ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…