Şubatta hamile kalanlar buraya..

Selaaam benim bebiş 11 haftalık oldu :) Haftaya cumartesi bebiş için gerekli olan testleri yapacaklar hem heyecanlı hemde endişeliyim, umarım sorun çıkmaz.

insallah canim hayirlisiyla bi sorun cikmaz.allah'im gonlune gore versin a.s.

slm hatunalr bende 20 inci haftama girdim ikizlerime hamıleyım cok guzle bır duygu annelık ALLAH isteyen herkese yasatsın ıns

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve burda olmaktan çok ama çok mutluyum...
Bende Şubat 28 dde öğrendim bebişimi 5 haftalık olmuştu çok ama çok mutluyuz Allahım Herkese bu güzel duyguyu tattırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eylesin.. Güzel günler diliyorum hepiinizeee:):1hug:

canim tebrikler..aramiza hosgeldin :CüvCüv:
insallah saglikla kucaginada alirsin bebegini Şeniz

selam arkadaşlar bende bu sitede yeniyim 32 yaşındayım 28 aylık bir kısım var ve bende ikinci bebeğime hamileyim geçen cumartesi (10 nisanda) gittik 6 haftalık kalp oluşmuş ve araştırmalarıma göre kalp atışı 10-12.haftalarda dinlenebilirmiş ama biz kalp atışınıda dinledik 20 şubattı son adetim ama ben 6 martta hamile kaldığımı düşünüyorum

hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah ancak 10 12 hafta biraz gec duymak icin gec dollenme bile olsa en gec 9.haftada duyulur kalp atislari.ama sen erken duymussun ne guzel a.s. tebrikler tekrar

yha kızlar, daha önce düşük yaptım, o bebeğimi çok istiyordum, ama yaşayamadı maalesef. şimdi 9 haftalık hamileyim ama hiç birşey hissetmiyorum. bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. yazdıklarınızı okuyorum ne güzel heyecanlanıyorsunuz. bende hiç öyle birşey yok. ben neden böyleyim, ilerde tekmeleri yedikçe heyecanlanır mıyım acaba?

canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.daha cok kucukler bisey hissetmememiz normal biraz buyudukce hissetcez galiba :CüvCüv:

benimde sat 29 ocak sabah bulantıları dışında bir sorunum yok çok şükür,karnımı doyurunca geçiyor o da.Allah hepimize saplıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

benimde sat 29 ocak sabah bulantıları dışında bir sorunum yok çok şükür,karnımı doyurunca geçiyor o da.Allah hepimize saplıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

amin canim..insallah hepimiz sorunsuz bi sekilde sagsalim bebislerimizi kucagimiza aliriz :CüvCüv:zemuszemus

slm ıkya bi sat kardeşimiz daha oldu, aramıza hoşgeldin canım.... inşallah sorunsuz bir gebelik geçiriyorsundur?

kızlar cumartesi günü 11+0 hafif lekelenme şeklinde kırmızı renkli kanamam olmuş işten eve gidince farkettim, hemen eve yakın bir tıp merkezine gittik, dr karından usg ile baktı bebek ii dedi ama kanamamın neden olduğu konusunda bilgi veremedi, dinlen, yorulma falan dedi, ama çok korkuyorum bundan 1 ay öncede yine kanamam olmuştu, birkaç gün içinde kesilmişti, şimdi bu nereden çıktı yaaaaa?

şu 4 ayı hayırlısı ile bi atlatsak biraz rahatlayacak içim ama.... zamanda çabuk geçmiyorki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…