Selaaam benim bebiş 11 haftalık oldu :) Haftaya cumartesi bebiş için gerekli olan testleri yapacaklar hem heyecanlı hemde endişeliyim, umarım sorun çıkmaz.
bende 8hafta 5 günlük hamileyim
bende 8hafta 5 günlük hamileyim
Saol canım inşallah :)
insallah canim hayirlisiyla bi sorun cikmaz.allah'im gonlune gore versin a.s.
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve burda olmaktan çok ama çok mutluyum...
Bende Şubat 28 dde öğrendim bebişimi 5 haftalık olmuştu çok ama çok mutluyuz Allahım Herkese bu güzel duyguyu tattırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eylesin.. Güzel günler diliyorum hepiinizeee:):1hug:
yha kızlar, daha önce düşük yaptım, o bebeğimi çok istiyordum, ama yaşayamadı maalesef. şimdi 9 haftalık hamileyim ama hiç birşey hissetmiyorum. bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. yazdıklarınızı okuyorum ne güzel heyecanlanıyorsunuz. bende hiç öyle birşey yok. ben neden böyleyim, ilerde tekmeleri yedikçe heyecanlanır mıyım acaba?
canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.daha cok kucukler bisey hissetmememiz normal biraz buyudukce hissetcez galiba :CüvCüv:
slm kızlar bende 4+ 6 hamileyim... biz daha kesesini görmedik inşallah yarın gidince göreceğiz kesemizi... inşallah herşey yolunda giderde kalp atışlarını da duyarız miniklerimizin....
joys benimde sat 29 ocak hemen hemen aynı dönemde gebeliğimiz... Bizimki 9 aylık tedavinin arkasından aşılama yolu ile oldu... Bu yüzden çok evhamlıyım. birde hergün dolmuşlarla 2,5 saat yolculuk yapmak zorundayım (ev - iş arası) çok korkuyorum miniğime bişi olacak diye...
Aynen benimde kasık ağrılarım var ve inanılmaz şişkinliğim var, birde feci grip oldum herşey üstüste yani... sürekli uyku hali ve ağlamalar dışında bir belirtim yok henüz. sizde durumlar nasıl?
benimde sat 29 ocak sabah bulantıları dışında bir sorunum yok çok şükür,karnımı doyurunca geçiyor o da.Allah hepimize saplıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah ancak 10 12 hafta biraz gec duymak icin gec dollenme bile olsa en gec 9.haftada duyulur kalp atislari.ama sen erken duymussun ne guzel a.s. tebrikler tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?