Şubatta hamile kalanlar buraya..

günaydın herkese...
cuma günü doktora gittim kontrole çok şükür herhangi
bişey yok kan verdim 2 tarama için ama 10 gün sonra çıkarmış galiba inş ondan da bişey çıkmaz çok merak ediorum:))))

ben de yarın gidicem doktora. ben de 8 haftalıkken duymuştum kalbini. yarın da 2 li tarama yapacak doktr sanırsam.çoook heyecenlıyım... bebişimin sağlığını çok merak ediyorum...umarım iyidir.

canim cok gecmis olsun...ciddiye al ama dinlen doktor iyi dediyse iyidir bebisin kipir kipir oynuyodur icerde kaydirigubbakcemile3 benim kanamalar hala devam cok az leke seklinde ama devam duramadi bi turlu klava: valla bi 4 5 aya gelsekte bi oh desek genede buna sukur allah beterinden korusun:CüvCüv::CüvCüv:gecmis olsun tekrara.s.

arkadaslar bende 8 hafta hamileyim .onceki mesajimda belirtmistim ikiz bebek bekliyorum .benim bulantilarim ikiye katlandi ikiz olunca boyle oluyormus.ne yiyorsam 5 dakika sonra migdem bulanmaya basliyor agzimin tadi bozuluyor sizinde boyle oluyormu
sizce migde bulantisina neler iyi gelir bilginiz varmi arkadaslar bana yardimci olursaniz sevinirim.

herkese merhabalar...bende en son yazdıgımda bebegim 6 haftalıktı galiba şimdi 11+5 hafta oldu..gelişimi çok güzel dedi 5. ayda kalp tarama testi yapılacak (6 ay önce bebegimi kalp rahatsızlıgından dolayı kaybettigim için) inşallah bunda bi problem olmaz ..önceki ay gittigimde 16 kasım demişti dogum için ama bu gün 5 kasım dedi..hepinize saglıklı sıhhatli bebişler diliyorum Rabbimden....

c - n ciğim inşallah hayırlısıyla dediğin gibi bi 5-6 ay geçse ama o zamanda erken doğum riski yüzünden strese gireriz biz heralde.... neyse hayırlısıyla kucaklarımıza alsak bebişlerimizi...

kızlar 2li test genelde 12. haftada en doğru sonucu veriyormuş (yani özellikle ense kalınlığı). sizler bu haftadamısınız merak ettim ( nastasia ve bestene ).

kır çiçekleri yapabileceğin en ii şey tuzlu çubuk, kraker falan yemek, yemeklerle sıvı gıda almamak, ve yemekten hemen sonra yatar pozisyona geçmemek canım... allah kolaylıklar versin tatlım...

merhaba..ben bugün gittim doktora...12 haftalık benim bebişim.bugün 2 li tarama yapıldı. ense kalınlığı, burun boyu bakıldı. kan testi de verdim. bir ayda nasıl belirginleşmiş şok oldum..öyle heyecanlandım ki...el sallıyordu resmen.. bir ay sonrayı nasıl bekleyeceğim bilemiyorum. ultrason videosunu da verdi doktor. mucize gerçekten..umarım hepiniz yakın zamanda sağlıklı haberlerini alırsınız bebişlerinizin.
ayrıca lekelenmeleri olan arkadaşlar, benim görümcem de aynıydı. ama ilk dört ayda kendini hiç yormadı..çoğu zaman yattı. ve şimdi çok cadı bir kızı var...bazı bünyelerde normal karşılanan bir durum galiba..onun için hiiiiiiç dert etmeyin...stres yaparsanız daha çok olabilir....

bende geçen cuam gittim doktora benimkininde eller ayaklar havadaydı çok komik gözüküyordu:)))) umarım sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi bugün 12+5 haftalığım ama hala kendimi hamileymişim gibi hissetmiorum alışamadım galiba((
bu arada cnm benim doktorumvermedi video görüntüsünü 5. ayda verecekmiş şimdi vermesinin bi anlamıo yokmuş falan filan dedi çok üzüldüm sen hangi hastaneye gidiosun doktorun kim?

Nastasia, ben Ank.Üni.Tıp Fakültesi ne gidiyorum. daha doğrusu dün ilk defa gittim. doktorum Bülent Berker. sanırsam devam edeceğim ona gitmeye. sen nereye gidiyorsun?

kızlar hadi inşallah tarama sonuçlarınız temiz gelir, benimde ayın 27 sinde yapılacak tarama testim. inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bu küçük zuzuları....

canım kanamalar stres yapıyo insanda tabi, üstelik benim dinlenme veya yatma gibi bir şansımda yok malesef, rabbime emanetiz anlayacağın.... inşallah bi sorun çıkmaz allahın izniyle....

teşekkürler c_n hoşbulduk,hiç endişelenme bende de ilk aylarımda lekelenme oldu hatta arayla 2sefer oldu,yat dinlen geçer böle şeyler olabiliyor,ben 2li tarama testi için doktorumla görüştüm mayısın ilk haftasında rutin kontrole gidicem o zaman ultrasondan ense kalınlığına bakarım gerek görürsem test falan yaparız dedi daha çok 3 lü tarama testini yapıyomuş.

canım cuma günü tam 12 haftalıktı benimn gebeliğim 2li tarama yapıldı ztn en erken 11. haftada yapılıyormuş 12. ve 14. haftada en sağlıklı sonuç alınırmış...

Nastasia, ben Ank.Üni.Tıp Fakültesi ne gidiyorum. daha doğrusu dün ilk defa gittim. doktorum Bülent Berker. sanırsam devam edeceğim ona gitmeye. sen nereye gidiyorsun?

bende akpol hastanesine gidiyorum doktorumda bülent apl aydın. bende baya netten araştırıp gitmiştim memnunum beni çok rahatlatıo, sorduum btün sorulara cevap veriyor. aklımda hiç soru işareti kalmıo... yalnız çok kalabalık oluo orası diyelimki 1.30da randevum var 2.10dan önce giremiorum içeri... özel hastane ama aynı devlet hastanesi gibi... ama çalışanlar güler yüzlü yardımcı oluolar hep memnunum bende... ama bende istiorum ultrason videosu doktorumdan istedim ama 5. ayda 4D çekip onu videoya aktaracakmış bu görüntüyü alıp napacaksın dedi((( sadece resmini verdi((( oysa çok heves etmiştim... ne kdr ödüosun cnm oraya.

merhaba arkadaşlar bende şubatta hamile kaldım...11 haftalık bugün...sizlerle sohbet etmek çok keyifli olucak bu yolculuğumuzda...sizler ne zaman gittiniz 2'li taramaya ben haftaya gidicem yani 12 hafta bitince...herşey gönlümüzce olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize...

ben 175 TL ödedim. ama benimde kafamda doğumla ilgili sorular var. şimdi onu araştırıyorum. eğer çözemezsem ben de değiştirebilirim. ben normal doğum istiyorum.eğer normal doğuma girmem derse başka alternatifler bulacağım. sen ne kadar ödüyorsun. ben de netten akropol hastasnesi ile ilgili iyi şeyler duydum. umarım herşey yolunda gider..

merhaba bende şubatta hamile kaldım şuan 11 haftalığım haftaya kontrole gidicem bu 2'li test herkese yapılıyormu acaba?

kızlar ne derlerse desinler mutlaka 2li testinizi yapmasını isteyin drnuzdan. çünkü ikili test erken teşhis için çok önemli ve tıp literatürlerinde artık neredeyse 3'lü test kadar önemli olduğu vurgulanmakta.. bu nedenle ihmal etmeyin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…