elmass melisdeniz çok geçmiş olsun.Bende ilk bebeğimi 3 aylıkken kaybetmiştim sizi çok iyi anlıyorum hiç üzülmeyin hakkınızda belkide böylesi hayırlıdır.3 ay dinlendikten sonra durmak yok yola devam inş.Ayrıca kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyor yeterki stres yapmayın...
doktorum bana 12.haftada cinsiyetinden şüphelenebiliriz dedi giden arkadaşlara soruyorum görebildi mi doktorunuz cinsiyetini..gerçi benim ilk bebeğim hiç önemli değil kız erkek yeter ki sağlıklı olsun bebeklerimiz ama insan yine de merak ediyor kendini ona göre hazırlamak istiyor...allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
sat 4 şubat yokmuu
doktorum bana 12.haftada cinsiyetinden şüphelenebiliriz dedi giden arkadaşlara soruyorum görebildi mi doktorunuz cinsiyetini..gerçi benim ilk bebeğim hiç önemli değil kız erkek yeter ki sağlıklı olsun bebeklerimiz ama insan yine de merak ediyor kendini ona göre hazırlamak istiyor...allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
Benim SAT da 3 Şubat. 20 nisanda gittik doktora. Dışarı çıkarıp baksam bile cinsiyeti belli olmamıştır. dedi. bir sonraki geldiğinde belli olur dedi. bazıları kemik ve kalça yapısından anlıyormuş ama sanırsam artık doktorlar da kendilerini riske atmıyor...
aaa ne enteresan neden çikolota ye dedi acaba :) haftaya benim de 2li test var baklaım inşallah güzel sonuçlar alırız11+4 deyim. haftaya ikili test yaptıracağım.benim dr.um 2 li test için gitmeden önce çikolata yememi ve meyve suyu içmemi söyledi, ense kalınlığına da bakacakmış aynı gün. neden çikolata yiyeceğimi anlamadım.gerçi güzel bişey ama:)
Benim de sat 4 şubat kızlar :))))) ay ne güzelbenimde sat 4 şubat sağlıkla kucağımıza alalım inş.bütün anneler...11+1
kizlar neler yiyosunuz.ben asiri derecede aci eksi yiyorum.hatta dun bi tabak biber tursusu yedimbilmiyorumkismile butun aksam mide agrisi cektim.klava:korkuyom insallah bebise bi zarari yoktur.ama napim dayanamiom:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?