Şubatta hamile kalanlar buraya..

11+4 deyim. haftaya ikili test yaptıracağım.benim dr.um 2 li test için gitmeden önce çikolata yememi ve meyve suyu içmemi söyledi, ense kalınlığına da bakacakmış aynı gün. neden çikolata yiyeceğimi anlamadım.gerçi güzel bişey ama:)

saolll alacan destegin için çok teşkürler..hayırlısı olsunn hakımızda
allah sizlerin minişlerinibgaışlasın

doktorum bana 12.haftada cinsiyetinden şüphelenebiliriz dedi giden arkadaşlara soruyorum görebildi mi doktorunuz cinsiyetini..gerçi benim ilk bebeğim hiç önemli değil kız erkek yeter ki sağlıklı olsun bebeklerimiz ama insan yine de merak ediyor kendini ona göre hazırlamak istiyor...allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

ddaha çokk erken 2 hafta sonra kesinleşir cinsiyetiii

Benim SAT da 3 Şubat. 20 nisanda gittik doktora. Dışarı çıkarıp baksam bile cinsiyeti belli olmamıştır. dedi. bir sonraki geldiğinde belli olur dedi. bazıları kemik ve kalça yapısından anlıyormuş ama sanırsam artık doktorlar da kendilerini riske atmıyor...

aslında bebeğin genital organ yerleşimine bakılarak erken tahmin yepılması mümkün ama malesef bizim ülkemizde genelde erkek bebek istenildiği için hatta kız denildiğinde kürtaj masasına yatmakta bir sakınca görmedikleri için insanlar, artık yasal kürtaj süresinin dolmasını bekliyor drlarda mecburen...

ikili taramanız yapıldı mı...ben 12+2 de yani 1 mayıs cumartesi günü gidicem ikili tarama için..hem bebeğin ense kalınlığı hem de benden kan alınıyor sanırım tam bilmiyorum o yüzden sordum nasıl oluyor?

aaa ne enteresan neden çikolota ye dedi acaba :) haftaya benim de 2li test var baklaım inşallah güzel sonuçlar alırız

kizlar neler yiyosunuz.ben asiri derecede aci eksi yiyorum.hatta dun bi tabak biber tursusu yedimbilmiyorumkismile butun aksam mide agrisi cektim.klava:korkuyom insallah bebise bi zarari yoktur.ama napim dayanamiom:1rolleyes:

kizlar neler yiyosunuz.ben asiri derecede aci eksi yiyorum.hatta dun bi tabak biber tursusu yedimbilmiyorumkismile butun aksam mide agrisi cektim.klava:korkuyom insallah bebise bi zarari yoktur.ama napim dayanamiom:1rolleyes:

ben çilek ve erikle kafayı bozmuş haldeyim :))))

valla bende tuzlu şeylere takmış durumdayım. çekirdek, patlamış mısır vb. saçma sapan şeylerle doldururyorum midemi ama dayanamıyorum napıyım... sütten, yoğurttan hala tiksiniyorum değil yemek göresim bile yok vallahi...inşallah büyür bu bebişler

ben de sütten tiksindim. içemiyorum. ama çok şükür yoğurt ve peynir tüketebiliyorum. tabi bu arada abartmamaya da çalışıyorum.başlarda kilo almayayım diye...çilek yemeye çalışıyorum zekasını artırdığını söylüyorlar. bu arada kilo alma durumlarınız nasıl? kilo almaya başlayan oldu mu?

ben sütü çok severim normalde o yüzden tiksinicem diye düşünüyordum ama allahtan öyle olmadı hergün büyük bir bardak içiyorum hiçbirşeyden tiksinmedim sadece balığı eskisi gibi zevkle yiyemiyorum ilginç yani...bu arada ben henüz hiç kilo almadım ama dikkat ediyorum akşamları ekmek yemiyorum iştahım henüz artmadı hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
slm bende aranıza yeni katıldım herkese hayırlı hamişlikler:)) 10.haftamdayım ve daha bişi hissetmiyorum sizleri okudukça imrendim yani

kızlar daha 12. haftaya kadar hiç kilo almamışken 12. haftamda bir anda yaklaşık 750 gr almışım yani bir anda kilo artışım oldu haberiniz olsun... sanırım bunda bebeğin hızlı gelişiminin yanı sıra yemekten sonra bastıran uyku haliminde etkisi büyük diye düşünüyorum...

slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben bakıyorum herkesin sat şubatta benimki sat 22 ocak ama ben şubatta hamile kaldıım için kendimi şubat hamişi sayıorum...
benim yarın 13 hafta bitio 14. haftama giriorum inş:))))
bu arada kızlar bugün güneş koruyucu aldım kendime çünkü güneş alerjim var ama netten güneş koruyucusunun hamilelikte zararlı olduuna dair bi makale okudum... kafam karıştı iicene sizin bilginiz var mı bu konuda???

bi de kilo konusu konuşulmuşken ben13. haftamı bitirmek üzereyim ama tam 4 kilo aldım doktorla kavga edioz:))) nolcak benim bu halim bilmiorum:)))) ztn kiloluydum evlendikten sonra 10 kilo alarak şişmiştim bikaç ay içinde şimdi iicene tosuncuk oldum... çok moralim bozuk çok.... hamiş pantolonu giymeye başladım dün:)) dier pantolonlarım olmamaya başladı napayım... sizlerde durum ne giymeye başladınızmı sizde... ayy bi de pantolonların en büyüğünü aldım((( sanki bütün hamileler 0 beden hıhhh!!!o ne öyle bu kdr küçük yapılırmı hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…