slm kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben bakıyorum herkesin sat şubatta benimki sat 22 ocak ama ben şubatta hamile kaldıım için kendimi şubat hamişi sayıorum...
benim yarın 13 hafta bitio 14. haftama giriorum inş:))))
bu arada kızlar bugün güneş koruyucu aldım kendime çünkü güneş alerjim var ama netten güneş koruyucusunun hamilelikte zararlı olduuna dair bi makale okudum... kafam karıştı iicene sizin bilginiz var mı bu konuda???
merhaba...bende bugün ebru şallının doktorunun röportajını okudum bu konuyla ilgili...Gebelikte cildin duyarlılığı ve lekelenmeye eğilimi arttığı için aşırı makyajdan kaçınmak gerektiği,cilt nemlendirici krem ayrıca yaz aylarında güneşe duyarlılık arttığı için yüksek koruma faktörlü güneş yağları devamlı kullanılmalıdır diyor...yüksek alkollü ve A vitamini olmaması gerekiyormuş içeriğinde tabi yine de doktorlarımıza sormakta fayda var...
aaa ne enteresan neden çikolota ye dedi acaba :) haftaya benim de 2li test var baklaım inşallah güzel sonuçlar alırız
arkadaşlar birşey sorcam, benim bebeğim 11 haftalık. ama daha ilk aydan kilo almaya başladım... beni görenler tanıyamıo. şiştim resmenn. bu kadarı normal diildir dimi?
ha bu arada çok kilo almadım ama koca bi göbeğim var sanırım gazdan kaynaklı ohaoldumsmile. drum ilaçlarımıda değiştirdi megadyn pronatal ve gynoferro sanol verdi şimdilik günde 1 tane alıyorum... kasılmaların olursa magnezyum al dedi.
tubacım cinsiyet en erken 16. haftada belli oluyormuş drum öle söledi. onun ncesinde sadece tahmin yürütebiliyolarmış malesef... kızlar korkmayın hiçbir vitamin mineral tableti kilo aldırmaz.... ama valla çok moralim bozuluyo aranızda tek iştahı açık olan içinde küçük bi fille yaşıyomuş gibi yemeklere saldıran benmi varım yalmaz:
bestene merak etme canım benimde koca bi göbüşüm var tüm arkadaşlarımın sevecği kadarda büyük maşallaheyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?