Şubatta hamile kalanlar buraya..

merhaba...bende bugün ebru şallının doktorunun röportajını okudum bu konuyla ilgili...Gebelikte cildin duyarlılığı ve lekelenmeye eğilimi arttığı için aşırı makyajdan kaçınmak gerektiği,cilt nemlendirici krem ayrıca yaz aylarında güneşe duyarlılık arttığı için yüksek koruma faktörlü güneş yağları devamlı kullanılmalıdır diyor...yüksek alkollü ve A vitamini olmaması gerekiyormuş içeriğinde tabi yine de doktorlarımıza sormakta fayda var...

yani zararlı ışınlara maruz kalmaktansa kremle korumak daha mantıklı gelio banada... ama içeriği sanırım dediin gibi önemli... bebekler için olan ürünler en mantıklısı sanırım...

bende yıllardan beri yaz kış 15 faktörlü koruyucu kullanıyorum. hamile olduktan sonra da bırakmadım. doktora gittiğimde bir sorayım. kilo kontrolü için en iyi şey yürüyüş. ben yarım saat öğle arasında yarım saatte akşam yemeğinden sonra yürüyorum. saolsun eşim bu konuda çok tembelken hamile olduktan sonra kendi zorla "hadi yürüyoruz" diyor. çok fazla nefes nefese kalıyorum ama çok iyi geliyor.

aaa ne enteresan neden çikolota ye dedi acaba :) haftaya benim de 2li test var baklaım inşallah güzel sonuçlar alırız

benim ablam bebeğinin cinsiyetini öğrenmeye gittiğinde de çikolata ye demişlerdi. bebekler mutlu oluyorlarmış diye biliyorummmyerimseniben

arkadaşlar birşey sorcam, benim bebeğim 11 haftalık. ama daha ilk aydan kilo almaya başladım... beni görenler tanıyamıo. şiştim resmenn. bu kadarı normal diildir dimi?

arkadaşlar birşey sorcam, benim bebeğim 11 haftalık. ama daha ilk aydan kilo almaya başladım... beni görenler tanıyamıo. şiştim resmenn. bu kadarı normal diildir dimi?

valla canim kilo almak normal ama tabi son aylarda :)) ben kilolu hamile kaldim belki ondandir bilmiyorum ama ilk 3 ayda 3 kilo verdim.insallahta cok fazla almam.gerci hic kusmam falanda olmadi ama genede vermisim. bebis saglikli olsunda veririz dogumdan sonra fazlaliklarimizi takma bence kafana kaydirigubbakcemile2 arkadasim hic kilo almadi hicbisey yemiyodu bebek 1900 kg dogdu 3 hafta kuvezde kaldi.onun icin bebegim saglikli olsunda slkarim disimi veririm kilocuklari canim sagolsun sempatiksalakcinniaklinialirimsmile

merhaba kızlar...cumartesi 2'li taramamızı yaptırdık herşey yolunda çok şükür ama bizim ki sırtüstü yatmış bir türlü doktorum ölçü alamadı kollar ayaklar oynuyor arada nasıl zıplıyor ama şekil değiştirmiyor...artık çıktık biraz yürüyüş yaptık çikolata falan yedim ve tekrar ultrasonda baktılar anca ölçü alınabildi uğraştırdı bizi :)) ayrıca doktorum %52 erkek dedi ve organını gösterdi bize şaşırıp kaldık öylecee çok güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin arkadaşlar çok heyecanlandım anlatamam..her zaman oğlum olacağını hissetmiştim hayatım boyunca...eli ayağı düzgün sağlıkllı hayırlı evlatlar olsunlar önemli olan o ...

kızlar ben 7 haftamdan beri hamiş pantolonu giyiyorum öle çok bi kiloda almadım ama sadece 400 g almışım 3 ayda... bugün 13+3üz ikili testimiz temiz geldi şükür ama dr cinsiyetini sölemedi malesef sadece emin değilim o neddenle sölemek istemiyorum dedi... ama bana hergören erkek diyo nasıl anlıyolar bilmiyorum valla...

ha bu arada çok kilo almadım ama koca bi göbeğim var sanırım gazdan kaynaklı ohaoldumsmile. drum ilaçlarımıda değiştirdi megadyn pronatal ve gynoferro sanol verdi şimdilik günde 1 tane alıyorum... kasılmaların olursa magnezyum al dedi.

bende 1.5 kilo vermişim o kadar düzgün besleniyorum ki ondan olsa gerek...doktorum banada elevit verdi günde bir tane başka birşey de vermedi...benimde çok gazım var bazen karnım acayip şişiyorr karnın şişmiş şimdiden diyorlar...

ben de sadece elevit kullanıyorum. ben kilo almadım ama benim de karnım çıkmaya başladı.herkes belli oluyor diyor. arkadaşlarım 5-6 aylık olana kadar kimse hamile olduğumu anlamıyordu demişlerdi.acaba ben de mi bi gariplik var diye düşünmedi değilim. ben de yediklerime çok dikkat ediyorum. kesinlikle abartmıyorum.gerçi iştahsızlıkda var onun etkisindendir belki. diğer forumlarda yazılanları okudum da 5.aydan sonra iştahın artacağını söylüyorlar. yani asıl kilo almalar 5.aydan sonra başlıyormuş...ben kendime biraz takıntı yaptım galiba bu kilo sorununu.lmaz:

elevit kilo aldırıyor diyorlar sen ne zamandan beri kullanıyorsun bestene...iştahımı çok açmaz inşalah şimdiden

slm bayanlar bende 12 haftalık hamileyim ve bi kızım olsun itiyorum cinsiyetini ne zaman öğrenicem bilmiyorum ben git gide zayıflıyorum ama bebeğim çok şükür sağlıklıymış kalp atışlarını filan dinledim herşey normal dedi doktorum 74 kılo ıle hamıle kaldım suanda 68 kıloyum mide bulantısından çok az yıyebılıyorumm ardabırde kusmalarım oluyor ama sık değil sizce bebeğimin cinsiyetini nezman öğrenebilirim.

tubacım cinsiyet en erken 16. haftada belli oluyormuş drum öle söledi. onun ncesinde sadece tahmin yürütebiliyolarmış malesef... kızlar korkmayın hiçbir vitamin mineral tableti kilo aldırmaz.... ama valla çok moralim bozuluyo aranızda tek iştahı açık olan içinde küçük bi fille yaşıyomuş gibi yemeklere saldıran benmi varım yalmaz:

bestene merak etme canım benimde koca bi göbüşüm var tüm arkadaşlarımın sevecği kadarda büyük maşallaheyvahedigeldismile

kislar simdi geldim doktordan...
sukur saglikliymis bebisimopuyorumnanaktan
2li test icin kan verdim %80 kiz dedi ama kesin diyemem dedi tabi dunyalar bizim olduzemuszemus
ama en onemli sey saglikli olsunda kiz erkek farketmez allahim hepsine uzun omur versin insallah a.s.

Nazela 12 haftalık hamileyim bende ve 5 kilo aldım.herkes çok aldın diyor günde kaç kişiyle(işyerinde) bu konuyu konuşuyorum bilemzsin.sıkıldım.fazla yemiyorum aslında, 58 kilo idim hamile kaldığımda şimdi 63.geçen haftadan beri hamile pantolonları giyiyoyum..

c_n, senin adına sevindim. inşallah hep böyle sağlıklı devam eder.
nehirday, ben eleviti 2-3 haftadır kullanıyorum. iştahımı açmadı şimdilik.
nazela arkadaşım çoook saol vallahi moral oldun bana.yalnız değilim onu anladım.

cinsiyetleri öğreniyoruz yavaş yavaş bakalım banada büyük ihtimal erkek dedi hayırlısı çok sevindim bende...peki kızlar bişi sorucam elevitten başka demir hapı falan vericek mi doktor ilerleyen zamanlarda

slm kızlar bende şimdi geldim doktordan ense kalınlığına baktı çok şükür herşey yolunda dedi bu yüzden 2li teste gerek görmedi,bu ayın sonunda 3lü test yaptırıcam,cinsiyet için daha erken dedi bu ayın sonunda belki belli olurmuş bu arada 3 kilo vermişim bende ama hamile kıyafetleri giymeye başladım benimde karnım çıktı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…