Şubatta hamile kalanlar buraya..

slm kızlar nasılsınız
benim 2li testim çok şükür ii çıktı herhangi bi problem yokmuş çok sevindim... umarım hepinizin öyle çıkar.
bu arada doktor 5. ayda cinsiyetini söyleyecem dedi daha beklemedeyim ben((( merak içineyim herkes kız diyor ama benim içimden erkek geliyor bakalım artık hayırlısı olsun... ilk bebişimiz ikiside yok sonuçta bizde ikiside kabulümüz sağlıklı olsunda hiç problem deil

kendi drum cinsiyetinden emin değilim, emin olunca sölerim dedi, dün bi radyolog arkadaşım hadi bakalım dedi baktık ama bizim kuzubi ayağının topuğunu kasığına dayamış, dönmüş götünü uyuyo, adamcağız o kadar uğraştı uyandrmaya ama nafile tık yok benimkinde uyanmadı sıpatoş... ama kızlar maşallah bebişime çok tatlıydı yaaa. hep merak ediyodum ben okadar çalışıp yorulurken o nasıl dinleniyo diye görmüş oldum...

ya kızlar valla krize girecem en eerken hamiş kıyafetleri giyemey ben başladım demekki 7. haftadan beri giyiyorum öle aman aman kilom yok ama sadec 52 kg.

banada herkes erkek diyo ama ikidir kız kıyafetleri hediye geliyo bakalım nolacak bu işin sonu hadi hayırlısı...

nazela canım merak etme yalnız değilsin bende hamilelik giyiyorum ve 8. haftadan beri kiloda almamışım ne yapalım boşver bu kıyafetler deadha rahat ben seviyorum bu arada bugün doktora gittim belki cinsiyetini öğrenirim diye ama yok göstermedi yaaaaaaaa o kadar uğraştık ayaklarını bir türlü açmadı neyse sağlık olsun sürpriz yapmak istiyo :roflol:

vedbed saol canım sabah sabah kendimi iii hissettirdin ne yalan sölimmm ama hamiş kıyafetlerinin rahatlıkları konusunda son derece haklısın valla ben doğurduktan sonrada bunları giyebilirim diye düşünüyorum ooohhh mis gibi yok göbeğim çıktı yok midem belli oluıyo derdi yok süper yaaaaaaa..opuyorumnanaktan

kızlar ben geçen hafta gittiğimde bizim ki öyle bir açmış ki bacaklarını sele serpe gösteriyor erkek yaa malı meydanda hehehe sizlerin ki kız mı acaba kızlar bacaklarını kaparmış göstermezmiş kibar kızlar :))hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeter ki farketmez...
Benimde acayip gaz sorunum var kızlar siz de nasıl?..Karnım nasıl şişiyor anlatamam sorcam doktoruma bakalım...

kızlar ben de hamiş kıyafeti almadım ama LCW den beli lastikli kot etek ve kapri pantolon aldım. ama o kadar rahatki. 36 beden giyiyordum. 38 beden aldım.ama sanırsam 7 aya kadar beni götürür.çünkü üstüme büyük geldiği acayip belli oluyor. tavsiye ederim.hem de ucuz.

merhaba arkadaşlar bende 2 aylık hamileyim 2. çocuğum olacak yola sizlerle beraber devam etmek isterim.

Ya ben 15+4oldum ama karnım cikti kabızlık sorunum var bazen çok çıkıyo bazen küçülüyo ben kilolu hamile kaldim 6.5kilo verdim her gören kilo vermişsin diyo ama yan taraftan azalıp öne doğru sivrilen bi karnım oldu yaa çok erken değilmi???

merhaba canım bende hiç kilo almadım henüz ama gaz oluyor karnımda çok..bazen kocaman şişiyor karnım sabaha iniyor..sen nerdeyse 4.ayı bitiriceksin karnının biraz kendini göstermesi normal bence

kızlar arada gelip bakıyorum size..şubat hamişerii hadi bakalımopuyorumnanaktan
rabm hepinizii yardımcısı olsun.yarında anneler ğünü annlergününüz kutlu olsun bakım:))

pamuklu prenses sen nerdeyse 4. ayı bitiriyosun ben senden 1,5 hafta geriden geldiğim halde kocaman bi göbişim var senin bırakta büyüsün şekerim artıkopuyorumnanaktan

nehirday adına çok sevindim canım yavaş yavaş cinsiyetler belli olmaya başladı darısı bizim başımıza artık bakalım ne zaman öğrenecez.

kızlar gaz sorunu ve kabızlık sorunu ile benimde başım dertte bazen öle çok oluyoki ağrı bile yapıyo ama malesef gebelikte normal bu tarz şikayetler bu nedenle gaz yapan yiyeceklerden mümkünse uzak kalmak gerekiyo.

ya kızlar bişi sorcam topiği açan arkadaşımız nilsudan hiç haber yok, topiği açtı bize bırakıp gitti snırım acaba gebeliği sonlandırmak zorundamı kaldı?

kızlar bugün 2'li tarama sonucu için doktoruma gittim kan sonucum çok iyi çıktı çok şükür..bizimki yine öğle uykusundaydı canım benim..doktorum kesinlikle güneş koruyucu kullanman gerek dedi alıcam en kısa zamanda sizin tavsiyeleriniz varsa marka olarak yazın lütfen...çatlak kremi için erken dedi ama ben susam+badem+kakao yağı karıştırıp sürüyorum...sağlıkla,güzellikle gelsin bebeklerimiz allahım isteyen herkese versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…