kendi drum cinsiyetinden emin değilim, emin olunca sölerim dedi, dün bi radyolog arkadaşım hadi bakalım dedi baktık ama bizim kuzubi ayağının topuğunu kasığına dayamış, dönmüş götünü uyuyo, adamcağız o kadar uğraştı uyandrmaya ama nafile tık yok benimkinde uyanmadı sıpatoş... ama kızlar maşallah bebişime çok tatlıydı yaaa. hep merak ediyodum ben okadar çalışıp yorulurken o nasıl dinleniyo diye görmüş oldum...
ya kızlar valla krize girecem en eerken hamiş kıyafetleri giyemey ben başladım demekki 7. haftadan beri giyiyorum öle aman aman kilom yok ama sadec 52 kg.
banada herkes erkek diyo ama ikidir kız kıyafetleri hediye geliyo bakalım nolacak bu işin sonu hadi hayırlısı...
merhaba arkadaşlar bende 2 aylık hamileyim 2. çocuğum olacak yola sizlerle beraber devam etmek isterim.
merhaba arkadaşlar bende 2 aylık hamileyim 2. çocuğum olacak yola sizlerle beraber devam etmek isterim.
Ya ben 15+4oldum ama karnım cikti kabızlık sorunum var bazen çok çıkıyo bazen küçülüyo ben kilolu hamile kaldim 6.5kilo verdim her gören kilo vermişsin diyo ama yan taraftan azalıp öne doğru sivrilen bi karnım oldu yaa çok erken değilmi???
kızlar arada gelip bakıyorum size..şubat hamişerii hadi bakalımopuyorumnanaktan
rabm hepinizii yardımcısı olsun.yarında anneler ğünü annlergününüz kutlu olsun bakım:))
kızlar arada gelip bakıyorum size..şubat hamişerii hadi bakalımopuyorumnanaktan
rabm hepinizii yardımcısı olsun.yarında anneler ğünü annlergününüz kutlu olsun bakım:))
teşekkür ederim...inşallah yakın zamanda Allah sana tekrar nasip eder...
teşekkür ederiz çok sağol opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?