Şubatta hamile kalanlar buraya..

2li testimizin snucu cikmis doktorum aradi temis dedi valla bi yuk kakti kislar ustumden bidahaki randevumuz 25inde ama ben bebisimi ozledim gormek istiyommafoldumben

bende bugün doktordaydım bizimde çok şükür temiz çıktı insan stres oluyor ister istemez...uyuyodu bebişim yine :))...benimde bir dahaki randevum 31 mayıs 3'li taramaya gidicez...hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah senin cinsiyeti belli mi ?

melisdeniz resmin değişmiş başkası sandım seni...sen bu blogta benimle ilk sohbet eden kişiydin..allahım sana en kısa zamanda tekrar nasip etsin a.s

evt nehirim degiştirdim arada degiştiriyom:)avatarııı kulitamız saolsunn:)opuyorumnanaktan

biliyorumm ilk birbrimzle konuşmuuştukkkaminnn kuzuzm sanada hayırlı saglıklı hamileleikelrr nasip etsin.ve tüm şuabt annelrineeeeŞenizŞeniz

ŞenizŞeniz

nehirday canım artık 3 lü test yerine 4lü test yapılıyor ve drlar 4 lü testin duyarlılığının daha yüksek olduğunu söylüyorlar. zaten 4lü test = 3lü test + inhibin A adlı bir maddeye bakılıyor.Canım isterse drla bu konuyu bir görüş.

kıslar dün akşamdan beri korkunç mide ve karın ağrısı çekiyorum. drumda ameliyata girmiş bebişime bişi olmasından çok korkuyorum. inşallah iidir.

doktorumuz %80 kiz dedi ama belki degistirebilirimde dedi kafamçokkarıştı
ben kiza odaklandim simdi insallah degismez..gerci kiz erkek hic farketmez saglikli olsundaopuyorumnanaktan

canim sen icini ferah tut hayirlisiyla hicbisey olmas bebisine :CüvCüv::1hug:

cn saol canım çok şükür iimiş zuzum benim. drum cinsiyetini 18 haftadan önce sölemem diyodu ama bugün moralim çok bozuk olduğu için söledi % 80 erkekmiş küçük zuzumkaydirigubbakcemile3... seninde kızmış canım hayırlısı olsun inşallah...

gerçi bizde kızda yok erkek de o nedenle farketmiyor ama ne yalan söliyimm ben ilk bebişimi kız isterdim hep....

bu arada ben tetanoz aşısı olmayacağım çünkü alerjim var tetanoz aşısına....ağrılarımda idrar yolu enfeksiyonundanmış sanırım yine ilaç verecek dr.

kızlar imrendim valla...kaç gündür eşim gidelim dra ben özledim bebeği diyordu. cinsiyetlerde belli oluyomuş madem. belki benim dr da söyler. tabi bizim ufaklık gösterirse. gitsem mi acaba. yoksa kontrolüm 24 mayısta. gerçi sağlıklı olsun da. cinsiyeti fark etmez. Çin Takvimi ile tutanınız var mı?

geçmiş olsun canım bizde şu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadık gitti ben hala antibyotik kullanıyorum şükür bugün son artık ilaç kullanmak istemiyorum yaaaaa sen ne yaptın antibyotik mi verdi?

nazela doktorum üç hafta sonra bekliyorum dedi üçlü tarama yapıcaksınız değil mi dedim tabiki de dedi ama sorucam canım dörtlü taramayı...hayırlısı olsun seninki de erkekmiş maşallah sağlıkla gelsinler...
c_n çok sevindim canım senin ki tek kız şu an inşallah değişmez canım gönlüne göre olsun...
bestene benim çin takvimine göre tutuyor canım ama ben ona inanmıyorum çünkü bildiğim kadarıyla çocuğun cinsiyetini spermlerdeki kromozom belirliyor yumurtayı X yada Y kromozomu döllüyor kadının yaşıyla alakalı değil...allah seninde gönlüne göre versin canım

doktorum bana henüz tetanozdan bahsetmedi bilmiyorum yani ama bazıları vurulmuyor gittiğimde sorarım bende...

Son düzenleme:
vedbed daha tahlil sonuçlarım çıkmadı kuvvetle muhtemel ilaç verecek drum ama ben dünden beri içtiğim su miktarını artırdım baya inşallah ilaçsız yırtarım...

bestene benim drumda 18 haftadan önce sölemem diyodu üstelik yakın arkadaşım ama sonra farklı bişi sölerim hayal kırıklığına uğrarsın diyodu dün çok hastaydım moralim düzelsin diye söledi hastalanmam işe yaradı...

çin takvimine göre sat değil ama döllenmenin olduğu ay tutuyor benim canım ama cinsiyet konusunda nehirday doğru söylüyor yani cinsiyeti erkekten gelen spermlerdeki kromozomlar belirliyor tatlım...

cn hakikaten tek kız sensin çok şanslısın arkadaşım çünkü kime sorsam bu sene erkek diyor... kuvvetle muhtemel bende onlardan biriyim...

nehirday drum artık 3lü yerine 4lü yapıldığını söledi o nedenle sanada sor dedim... hadi kızlar yakında beşik kertmesi yaparız artık bizim zuzuları

kızlar biliyorum cinsiyeti X Y kromozomlarının belirlediğini ama son zamanlarda kime sorsam çin takvimi ile uyumluluk olduğunu söylüyorlar. ben de sizlerinkini merak ettim. var mı bi gerçeklik payı diye..
benim karnıma bakan herkes de erkek diyor. arkadaşınkine kız diyorlardı onunki kız çıktı. 2 hafta sonra bizim ufaklık gösterirse göreceğiz bakalım.
hamilelikte su içmek çok önemliymiş. ben de kendimi zorlayarak günde 2 litreye yakın içiyorum.
ama artık midemi bulandırıyor.

bestene canım bana sadece 3 kişi kız demişti kalan herkes daha ilk bakışta erkek diyorlardı valla bende şoktayım nerden anlıyolar bilmiyorum ama bu kadınlardan korkulur vallaaklinialirimsmile

evet canım su içmek çok önemli ama bende malesef içemiyorum resmen bulantılarım başlıyo su içince ya

benim 2 yaşında kızım var çin takvimi tutmuştu şuan 11+4 haftalık hamileyim daha cinsiyetimiz belli değil çin takviminde bu sefer erkek çıkıyor bakalım hayırllısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…