:CüvCüvpuyorumnanaktan
melisdeniz resmin değişmiş başkası sandım seni...sen bu blogta benimle ilk sohbet eden kişiydin..allahım sana en kısa zamanda tekrar nasip etsin a.s
ŞenizŞenizbende bugün doktordaydım bizimde çok şükür temiz çıktı insan stres oluyor ister istemez...uyuyodu bebişim yine :))...benimde bir dahaki randevum 31 mayıs 3'li taramaya gidicez...hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah senin cinsiyeti belli mi ?
bende bugün doktordaydım bizimde çok şükür temiz çıktı insan stres oluyor ister istemez...uyuyodu bebişim yine :))...benimde bir dahaki randevum 31 mayıs 3'li taramaya gidicez...hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah senin cinsiyeti belli mi ?
nehirday canım artık 3 lü test yerine 4lü test yapılıyor ve drlar 4 lü testin duyarlılığının daha yüksek olduğunu söylüyorlar. zaten 4lü test = 3lü test + inhibin A adlı bir maddeye bakılıyor.Canım isterse drla bu konuyu bir görüş.
kıslar dün akşamdan beri korkunç mide ve karın ağrısı çekiyorum. drumda ameliyata girmiş bebişime bişi olmasından çok korkuyorum. inşallah iidir.
cn saol canım çok şükür iimiş zuzum benim. drum cinsiyetini 18 haftadan önce sölemem diyodu ama bugün moralim çok bozuk olduğu için söledi % 80 erkekmiş küçük zuzumkaydirigubbakcemile3... seninde kızmış canım hayırlısı olsun inşallah...
gerçi bizde kızda yok erkek de o nedenle farketmiyor ama ne yalan söliyimm ben ilk bebişimi kız isterdim hep....
bu arada ben tetanoz aşısı olmayacağım çünkü alerjim var tetanoz aşısına....ağrılarımda idrar yolu enfeksiyonundanmış sanırım yine ilaç verecek dr.
kızlar imrendim valla...kaç gündür eşim gidelim dra ben özledim bebeği diyordu. cinsiyetlerde belli oluyomuş madem. belki benim dr da söyler. tabi bizim ufaklık gösterirse. gitsem mi acaba. yoksa kontrolüm 24 mayısta. gerçi sağlıklı olsun da. cinsiyeti fark etmez. Çin Takvimi ile tutanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?