arkadaşlar birşey sorcam, benim bebeğim 11 haftalık. ama daha ilk aydan kilo almaya başladım... beni görenler tanıyamıo. şiştim resmenn. bu kadarı normal diildir dimi?
haziranin 28inde olucam ben 1 tane baska yapilmicak daha once yaptirdigim icin eyvahedigeldismile
canım bende haziranın 18inde yaptırıcam 20.haftada oluyoruz o zaman sana daha önce ne zaman yapıldı acaba?
ıkya ne olursa olsun anne ister ii beslensin ister kötü 3. ayın bitiminden sonra bebeğe annenin yedikleri ve depoları yeterli gelmiyor özellikle demir ve kalsiyum açısından. bu nedenle mutlaka bir multivitamin preparatı ve demir + folik asit kombinesi başlanmalıdır. ama bazı hekimler dışarıdan takviye vermeyi çok uygun bulmuyorlar bana kalırsa mutlaka verilmeli... istersen bir kez daha danış druna..
tabiki her ay tahlil yapılmıyor ama neticede bebek annenin depolarını sömürdüğü için ve zaten türk kadınlar demir ve kalsiyum açısından yetersiz beslendikleri için takviye yapılmalı mutlaka... ilerleyen aylarda kalsiyumda başlanmalı diye düşünüyorum...
kızlar ben, joys, alacan, sibel 2010, belis başka varmı satı 29 ocak olan merak ettim valla türkiye nüfusu 5 kasımda patlama yaşayacak valla bu gidişle AB'ye zor gireriz kaydirigubbakcemile3[/QUO
olumunekankayizsmile
benimde sat 29 ocak bugün tam 15 haftalık bebişlerimiz:)))
Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inş. bebeğini,sen sürekli ulrasona giriyosun galiba nehirday ben ayda 1 giriyorum zararlı olduğunu duydum çünkü...
slm kızlar nasılsınız... kısmetse yrn doktora gitcez:))) belki bu sefer cinsiyetini söyler 16+3 olacak:)))
3lü tarama 16. haftadan sonramı yapılıodu????
ayy genellikle bu sene erkek senesi diolar ve çoğunun erkek çocuğu olacak bakalım benim ne olacak... bi yerde erkek çocuk olacaksa tüylenme olur diodu benim yüzümde göbeğimde falan tüylenme oldu çok canımı sıkıolar pek göze batmıo ama ben kendimi bildiim için kafama taktım erkek çocuk bekleyenler sizinde mi öyle...
herkes bana kızın olacak dio ama ilk günden beri erkekmiş gibi gelio bana... inş yrn söyler doktor merak ediorum acayip:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?