benim ilk bebeğim düştü ikyacım o yüzden doktorum onbeş günde bir görmek istedi beni kahverengi lekelerim vardı çünkü başlarda...ilk gittim kalp atışlarını duydum sonra kan tahlili için gittim iğne vuruldum...üçüncü 2'li taramaya gittim en sonda onun sonucu için gittim toplamda 4 kere çok değil aslında...bir daha da 31 mayısta gidicem 4'lü tarama için...allah herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım sanada..
nehirday benimde ilk bebişim düşmüştü ve bundada kanamalarım vardı drumda beni 15 günde bir görüyodu bu haftaya kadar artık ayda bir göreceğini söledi... bu arada usgnin bilinen hiçbir zararı yok çünkü usg ses dalgaları ile çalışan bir cihaz.yani radyasyon yaymıyor
nastasia, umarım kontrollerin iyi geçmiştir.
Bülent Alp Aydına gidiyordun değil mi? nasıl memnun musun? ve bir gidişinde muayene, tahlil, ultrason falan ne kadar ödüyorsun? ayrıca normal doğuma yönlendiren bir doktor mu? doğumu da orada mı düşünüyorsun? doğum ücretlerini sordun mu? ay ne kadar çok sordum dimi?belki ben de değiştirebilirim de ondan soruyorum. kararsızım..
bir de kızlar birşey kafama takıldı. bebiş içerde ölürse biz nasıl anlarız. ben korkuyorum çünkü. ayda bir gidiyoruz. ya bişey olursa bir ay habersiz kalmış oluyoruz. belirtileri var mıdır? biliyor musunuz?
kesin söyler canım cinsiyetini...3'lü tarama evet 16.haftada bende 16+4 de gidicem nasipse
bende hiç kıllanma olmadı zaten tüysüzdüm hala da öyle doktorumda %80 erkek dedi...
hayırlısı olsun canım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?