Şubatta hamile kalanlar buraya..

amin canım saol,evet normalmiş kontrollerin cinsiyetini filan göstermiyo demiştin sonrada öğrenince sık sık giriyomuşsun gibi geldi bende toplamda 5 sefer girdim ama bulantılar beni amhfediyo,haftasonu 2.kez hastaneye yatıp 3 şişe serum yedim hala da var bulantım hiçbirşey yiyemiyorum iştahtan kesildim,açlıktan karnıma sancılar giriyor yemek bana işkence gibi geliyor napıcağımı bilemiyorum,bebeğim gelişmiycek diye çok korkuyorum gece kabuslar görüyorum.

ıkyacım evet malesef ben baya bir ilaç kullanıyorum ama kısmet işte naparsın. BU arada benimde azar azar bulantılarım devam ediyor özellikle sabahları ama kendimi tutuyorum kusmamaya gayret ediyorum. canım galiba senin kızın olacak bana burdakiler midem az bulandığı için oğlun olacak demişlerdi hakikaten oğluşum geliyo muhtemelen senin prensesin olacak.

nastasia canım bende kılsız biriydim ama şu ana göbek çevremde ve genital bölgemde kıllanmalar başladı üstelik siyah renkli beni krize sokuyo çünkü ben beyaz tenliyim zaten az sayıda olan kıllarımda sarı renkteydiler ama bunlar çok çirkin ya... üstelik oğluşum olacak galiba kıllanma erkek çocuk belirtisi..

nehirday benimde ilk bebişim düşmüştü ve bundada kanamalarım vardı drumda beni 15 günde bir görüyodu bu haftaya kadar artık ayda bir göreceğini söledi... bu arada usgnin bilinen hiçbir zararı yok çünkü usg ses dalgaları ile çalışan bir cihaz.yani radyasyon yaymıyor

nastasia, umarım kontrollerin iyi geçmiştir.
Bülent Alp Aydına gidiyordun değil mi? nasıl memnun musun? ve bir gidişinde muayene, tahlil, ultrason falan ne kadar ödüyorsun? ayrıca normal doğuma yönlendiren bir doktor mu? doğumu da orada mı düşünüyorsun? doğum ücretlerini sordun mu? ay ne kadar çok sordum dimi?belki ben de değiştirebilirim de ondan soruyorum. kararsızım..

bir de kızlar birşey kafama takıldı. bebiş içerde ölürse biz nasıl anlarız. ben korkuyorum çünkü. ayda bir gidiyoruz. ya bişey olursa bir ay habersiz kalmış oluyoruz. belirtileri var mıdır? biliyor musunuz?

canım hayırlısı neyse o olsun inş prens ya da prenses:)) ikiside yok çünkü sağlıklı olsunda benimde göbek bölgemd kıllanma oldu,kıl sayılmaz gerçi tüy hiç yoktu bende ama olmaya başladı bu arada yeri gelmişken sorıyım genital bölgenizi neyle temizliyorsunuz siz ben philips epilatörle temizliyordum hamile kalmdan önce ama zararlı oldu okudum bıraktım ağdaya geçicem drum erkek olduğu için sormaya çekiniyorum..(

ikyacım benim ki 12.haftadayken cinsiyetini gösterdi bacakları açık yatıyordu erkek olduğu belli yani :)) ben ense kalınlığı ölçtürmedi dedim doktor alamadı çikolata falan yedim tekrar baktılar...az daha sabret canım en kısa zamanda geçer inşallah ama bebeğin için endişelenme kuzenimin çok akıllı bir kızı var maşallah ve 4.aya kadar hiçbirşey yemedi...

bu arada ben ağda yapıyorum kendim ama ilerde karnım büyüyünce napıcam bilmiyorum...

bende artık ayda bir gidicem canım...ilk üç ay ne kadar zordu bizim için öyle değil mi çok şükür ki en kritik dönemleri atlattık...allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah herkese:Saruboceq:

valla ben hamile kalmadan önce lazerle bitirmiştim genital bölgemi ama şimdi yeniden çıkmaya başladılar ince ince hormonların etkisindenmiş sanırım ya jiletle yada ağda ile temizlenecek bundan sonra ama göbüşler büyüynce mecbur ağdacıya gidicez başka yolu yok gibi görünüyor .

nehirday evet canım çok zor geçti ilk üç ay ama inşallah bundan sonra erken doğum riski olmazda hamileliğimizin tadına varırız.

vallahi ben değil ama annem,ablam almaya başladmışlar kargoyla beşik puset filan bile gönderdi ananemiz düşünün artık:))henüz benim içimden almak gelmiyor hüsrana uğramamak için biraz daha zamanı varmış gibi geliyor.

ikya, inanırmısın benimde içimden birşey almak gelmiyor. yedi aylık olana kadar almayacağım dedim başta. şimdi de aynısını düşünüyorum. ama halası ve babaannesi birer ufak takım alıp gelmişlerdi.ilk kıyafetleri dedim bebişimin.

bende hiçbirşey almadım kızlar ama arkadaşlarımdan annemden gelmeye başladı yavaş yavaş...6.aydan sonra almaya başlarım diyorum çok da son aylara bırakmak istemiyorum aslında büyük bir mağazaya gidip hepsini bir yerden alıp çıkıcaksın...

bende hicbisey almadim...:1no2:
gecen gun ruyamda gordum bebek dogmus ama hic kiyafeti falan yok senağlamasenağlama
bende 6.aydan sonra baslim diyorum ama icim icimide yemiyo deilfisfisfisakannehir

bende hiç kıayfet falan almadım hala daha alışamadım sanırım hiçte alasım yok ne yalan söyleyim... hiç kimsede daha almıo aslında herkes cinsiyetini bekliyor bişeyler almak için ama bizimki göstermemekte ısrarlı meraktan çatlatacak herkesi nazlı birasda sanırım
dün kontorle gittim gene göstermedi
artık 5. ayda bakılacak

merhaba cnm,
ewt bülent beyin hastasıyım... açıkçası çok memnunum ben. çok ilgili ve rahatlatan bir doktor kesinlikle stres olmuyorsun... rahatlıkla ve açıklıklada istediini aklına takılanı soruyorsun ayrıca espirili biri olduu için kontroller eğlenceli bile geçiyor... başlarda baya terdirgin oluyordum... ayrıca bilimsel bi insan kesin sonucu görmeden insanı ne ümitlendiriyor ne yanıltıyor ne de strese sokuyor...ben hep öyle doktorum olsun istemiştim denk geldi:)))) mesela bu gidişimde artık çeşitli vitaminleri içerisinde barındıran bir vitamin hapı bi de ayrıca demir hapı verdi... bende sürekli tedirgin oluyordum neden benimki vermio die gereksiz gördüünü aslın şimdi ihtiyacım olduunu o yüzden bende öyle bi uygulama yaptıını anlattı... diğer başka hastalarına gerekli görürlerse veriyormuş... diyet falanda vermiyor ndn böyle acaba diyet için ne yemeli ne yememeliyim için diyetisyene mi gitsem die düşünüyordum bu düşüncemi de açıkla:))) kilom normal gitti için herhangi bi diyet falan verip beni germesine gerek olmadıını düşünmüş:)))) herşey yemek serbest bana yani çiğ et, midye, kokoreç, salam, sucuk vs dışında tabikiİ
yani bilmiorum cnm seni ikna etmek için söylemiorum bunları ben memnun olduum için söylüyorum istersen bi randevu alıp git görüşmeye eminim pozitif enerjisinden sende etkilenip rahatlayacaksın:))) emekli sandıına bağlıyım ben oyüzden katılım ücreti 30tl ödüorum.. bunun dışında tahliller için ekstradan para alıyorlar... doğum ücretini sormadım çünkü orada yapmayı düşünüorum ne olursa olsun inş bi aksilik falan çıkmazsa... normal doğuma yönlendirip yönlendirmediğini bilmiorum... aslında ben normal doğum istiyorum doktorumdan tanıdıım kadarıyla normal olan herşeyi doğal akışını seviyor gibi... zannetmiyorumki normal doğum olacak bir bebeği illa sezeryan yapalım desin... hastaneyi sorarsan benim arkadaşım geçen sene orada doğum yaptı öe öve bitiremio onun doktoru başkaydı o artık ayrılmış oradan... ama hastanenin temizliği ilgi alaka odaların konforu mükemmel... ücretleri de öyle uçuk kaçık deil die hatırlıorum... bu konuları 7. aydan sonra falan konuşmayı düşünüorum cnm...
sen neden memnun deilsin cnm mesa ya gidiodun di mi sen yanlış hatırlamıorum...

bu arada dier sorunada bildiim kadarıyla cevap vereyim... bence sen içini rahat tut çünkü bebek içinde öldüünde hissediosun... sende ölecek gibi oluosun sürekli durmadan kusuosun başın dönüo bayılacak gibi halsiz oluosun... benim kuzenimin içinde öldü oradan biliorum.... bişey olmaz güselim sen rahat ol... bunları yazdım die hala mide bulantısı olan arklar paniklemesin benimde hala arada oluo bunlar normal bulantı:)))) o anormal oluomuş... ayrıca rahmimde arada ağrı oluo hala doktora onuda sordum rahim bebeğin gelişimine uygun olarak genişlediği için ağrı yaparmış o da normalmiş...

:gitme:mafoldumben
göstermedi bizim kerata cinsiyetini(((( 3lü tarama için kan verdim bakalım 10 gün sonra falan çıkacak doktor arayacak beni umarım bi aksilik yoktur... benimki amuda kalkmış gibi başaşağı yatıodu bacakları yukarı dikmiş biras keyifçi sanırım kendileri:)))) napalım bi ay daha bekleyecez cinsiyeti için:))))
amin cnm hayırlı evlatlarımız olsun inş...

nastasia canım verdiğin bilgiler için çok saol...ben ankara tıpta Bülent berkere gidiyorum. benim doktorumda çok iyi birisi.ilgili..sakin rahatlatıyor. sadece benim sorunum sezeryana yönlendiriyor diye duydum.ben aşırı derecede normal doğum istiyorum. yani çok büyük sıkıntı olmazsa. herşeyin normali makbul düşüncesindeyim. doktorum televizyon programlarında da öyle söylüyor. ama çevremden de oyle yorumlar duyuyorum. neyse aslında şimdilik erken bu kadar kafa yormak için. pazartesi kontrolüm var. sonraki hafta da bir akropole gitmeyi düşünüyorum.bakalım artık.

diğer konu ile ilgili çok rahatlattın teşekkür ederim. ya bebişe bişey olduysa diye çok evhamlanıyorum..rahatlamam lazım..bu sefer bebeğe daha zarar veririrm...

slm kızlarr bende şubatta hamile kalanlardanımm
bebeğim 4 aylık 14.haftasında cinsiyetini gösterdi oğlum bitanem annesi merakta bırakmadıı sağlıklı olsun başka bişi istemiyoruzz ilk bebeğimm sanırım artık hareketlerini de hissedebiliyorum eğer bagırsaklarımdan gelen bi hareketlenme değilse :)

bu aralar biraz karnımda sancı var dr.a gitmedim henüz geçer diye bekliyorum netten araştırdım normalmişş

herkese sağlıklı bebeişler ve sağlıklı dogumlarr nasip etsin rabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…