Şubatta hamile kalanlar buraya..

bende hicbisey almadim...:1no2:
gecen gun ruyamda gordum bebek dogmus ama hic kiyafeti falan yok senağlamasenağlama
bende 6.aydan sonra baslim diyorum ama icim icimide yemiyo deilfisfisfisakannehir

canım sende izmirdesin doktorun kim ?

ya kızlar ne güzel sizlerin içinden bişi almak gelmiyo hiç ben yıllardır bebiş istediğim içinmi nedendir herşeyini almak istiyorum şimdiden ama bi taraftanda korkuyorum sizler gibi, çevremdeki herkes 7. aydan sonra almaya başla diyo ama allah korusun ya erken doğum falan olursa nolacak o zaman? Birde bizim 7. ayımız yaz sıcaklarına denk gelecek gündüz çalış akşamda o koca karınla alışveriş yap biraz zor olacakmış gibi geliyo, üstelik ben izmitte yaşıyorum burada öle çok fazla model vs. de yok mecburen isatnbula gitmem gerekecek offfffffff çok kararsızım ya....

bide ben hala hareketlerini hissetmiyorum moralim çok bozuluyo gerçi ilk gebelikte 20. haftadan önce anlaşılması güç diyor drum ama ben biran önce onu hissetmek istiyorum çünkü hamile olduğumu onu usgde görmeyince unutuyorum hiç kilo almadım sadece küçücük bi göbüşüm oldu okadar offfffff... sabah sabah içinizi kararttım valla kusura bakmayın nolur

bende hissetmiyon esim bikti hergun yakiniom nie hissetmiyom ben diye, dalga geciyo benlesenağlama
bide benim midem yaniyo bikacgundur sizdede varmi kizlar :sinifsinif::uhm:

Son düzenleme:
nastasia canım bende kılsız biriydim ama şu ana göbek çevremde ve genital bölgemde kıllanmalar başladı üstelik siyah renkli beni krize sokuyo çünkü ben beyaz tenliyim zaten az sayıda olan kıllarımda sarı renkteydiler ama bunlar çok çirkin ya... üstelik oğluşum olacak galiba kıllanma erkek çocuk belirtisi..[/QUOTE]

ewt cnm herkes erkek çocuk belirtisi olduunu söylüo bende beyaz tenliyim cnm ve yüzümdekiler öyle belirgin deil ben bildiim için farkına varıorum sarımsı ince tüyler ama canımı sıkıo göbeğimde de bi tana tüyüm yoktu orada biras daha koyu ama gene ince tüyler çıktı off offf!!!
sanırım doğumdan sonra dökülür...

canım doktorundan memnunsan bence değiştirme ilerleyen dönemde konuşursunuz onu yani sonuçta tabiki normal doğum daha ii eğer bi sakınca yoksa senin seçimine bırakılması gerekiyor bence... şu an bu konuyu konuşmak bence erken çünkü her ne kdr istesende şartlar sezeryana yönlendire bilio ozmnda doktorda değiştirsen hastanede değiştirsen gene normal doğum yapamıosun... geçen sene arkadaşım doğum yaptı o da normal doğum istiodu ama doktoru mümkün deil demiş... hastane ve doktorunu değiştirdi gitti yerdekide aynısı söyleyince ikna oldu... bence onlar bizim için en iyiye yönlendirirler...

evhamlanma güselim sonuçta bebek hisseder sen sakin ve huzurlu olursan o da öyle olur:)

offf kızlar bebeklere kıyafet falan alma isteği konusu konuşulmuşken bende hiç ama hiç istek yok belki gelir die dün mağazaları gezdim sonra gıcık olup kendime bişeyler aldım hep :)))) hala kendimi hazır hissetmiorum kabullenemedim hamile olduumu o yüzden de tepkiliyim galiba...herkes göbeğinin falan fotoğrafını çek dio içimden foto çekilmek gelmio oysa çok severim....
bebek için hatıra defteri al herşeyi not et ultrason görüntülerini koy dio içimden gelmio....
bi tek ben miyim bu kdr hevessiz olan...

kızlar bende bişi almadım içimden gelmemek diilde allah korusun bişi olursa ben onlara baktıkca toparlayamam kendimi sadece annem ilk don alınır demişti bende bi atlet kilot aldım o kadar
ben oturdugum yere yeni geldim hiç arkadaşım yok cok konuşmak isteyince bebeğime bişler yazıyorum sadece

nehirday valla benim gibi 4 ayı nerdeyse bitirip sadece 700 gram alan başka birilerini duymak hoşuma gidiyo çünkü benimle gebe kalanların hepsi şimdiden 4,5 kg aldılar bile, Ebru Şallı deme bana ya uyuz oluyorum o kadına zaten hiç sevmezdim şimdi iice gıcığım cins şey. Bu arada tatlım benimde uyku halim acaip hiç geçmedi, mide yanmam yok ama kabızlıktan ölücem yakında...

nastasia canım kaç yaşındasın merak ettim ve kaç yıllık evlisin sakıncası yoksa... ben 4 yıllık evliyim ilk 3 yıl eşim hiç çocuk istemiyorum diyordu yıllarca onu ikna için uğraştım çünkü ben bebeğim olsun diye evlenmeye razı olmuştum, sonrasında onu ikna ettim ama ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, ardından tüp bebekte bile şansımızın % 7 olduğu söylendi, tedaviler, uğraşlar, hayal kırıklıkları vb. ile nihayet meleğim geldi kondu göbüşüme.... ölüyorum onu kucağıma alacağım anı düşününce, annesinin biriciği o... belkide sen daha kendini hazır hissetmeden gebe kalmışsındır ondan bölesindir ama eminim onu ilk gördüğün anda değişecek tüm hislerin...

pamuklu prenses banada hastalrım önce başlık alda bebek başından gelsin sakın çorap, patik, don alma dediler batıl inanç ama ben ilk başlığını alıcam...kaydirigubbakcemile3

ablam da ilk don alınırmış ki bebek donansın diyor. bu durumda donunu ablam alacak. ben ilk almaya başlayınca başlık alayım o zaman. batıl inanç falan ama ben inanırım ya.

benim de uyku halim geçmedi. yemekten sonra gözler gidiyor. bi de televizyon karşısında uyumak istiyorum. eşimle bi fasıl kavga ediyoruz tabiki bu yüzden.

bende henüz bebişimi hissetmiyorum.drum 20-21. haftada hissedersin dedi. ama hiç çikolata yemiyordum. bebişin hareketini sağlıyormuş diye zorlada olsa yemeye başladım.

hepinizin bebeği hayırlı olsun bende 13+4 haftalık hamileyim. evet hep öyle derler don al donansın ama arkadaşım çetik örmüş kız kardeşimde gs li minik ayakkabılar almış bense hiç bişey almak istemiyorum PAMUKLUPRENSES arkadaşın dediği gibi insan mahvolur. çok haklısın arkadaşım eşim zaten bebeğe bişey olursa atarım ayakkabıları diyo oda haklı

canım bende henüz kilo almadım hatta bulantılarım yüzünden geçen ay tartıldım 3 kilo vermiştim şimdi sadece göbeğim çıktı biraz ebru şallıya bende sinir oluyorum ya görmek istemiyorum moralimi bozuyor yok böle bir hamilelik gıcık şey ..opuyorumnanaktan

bende kendime bir defter aldım kitapcılarda var bir annenin günlüğü diye bende duygularımı yazıyorum..arada sıkıldın mı konuşmak isteyince buraya da uğra canım laflarız:1hug:

seninde bebeğin hayırlı olsun canım...hoşgeldina.s.

bende 3.5 yıllık evliyim hiç çocuk düşünmedik başlarda sürekli gezdik eşimle tadını çıkardık evliliğimizin sonra bir arkadaşımın bebeği oldu vee bu fikire alışmaya başladım heveslendim çok ama cesaret edemedim eşimde istemiyordu..sonra kazala bir geceden hamile kaldım şok olmuştum inanamadım nasıl olur diye şaşkındım ve o fikire alışmaya çalışırken bebeğim 6.5 haftalıkken düştü kanamayla çok üzüldüm ..doktorum bir regli bekle dedi sonra istersen korunma dedi...ben hemen tatile gittim uludağa moralim düzeldi bu sefer çok büyük bir hevesle bir ay korunmadan sonra 2.ay tekrar hamile kaldım..çok istedim bu bebeğimi sımsıkı sarıldım ona..ilk başlarda yine kanamalarım oldu çok korktum..bundan sonrada herşey güzel olsun diliyorum hepimiz için sağlıkla kucağımızda görelim bebişlerimizi benim kısa hikayemde bu :ecrin_bebek:

nehirday neredeyse hikayelerimiz aynı canım tek farkı sen ne güzel doğal yoldan gebe kalabiliyorsun biz ise tedavi ile bebişimize kavuştuk.

evet kızlar haklısınız allah korusun öle bişi olsa hepimiz mahvoluruz heleki bu kadar onun varlığına alıştıktan sonra rabbim korusun hepimizi ve meleklerimizi... kimseye evlat acısı yaşatmasın..

autosaprenses aramıza hoşgeldin canım... hayırlı olsun meleğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…