bende hicbisey almadim...:1no2:
gecen gun ruyamda gordum bebek dogmus ama hic kiyafeti falan yok senağlamasenağlama
bende 6.aydan sonra baslim diyorum ama icim icimide yemiyo deilfisfisfisakannehir
canım sende izmirdesin doktorun kim ?
ya kızlar ne güzel sizlerin içinden bişi almak gelmiyo hiç ben yıllardır bebiş istediğim içinmi nedendir herşeyini almak istiyorum şimdiden ama bi taraftanda korkuyorum sizler gibi, çevremdeki herkes 7. aydan sonra almaya başla diyo ama allah korusun ya erken doğum falan olursa nolacak o zaman? Birde bizim 7. ayımız yaz sıcaklarına denk gelecek gündüz çalış akşamda o koca karınla alışveriş yap biraz zor olacakmış gibi geliyo, üstelik ben izmitte yaşıyorum burada öle çok fazla model vs. de yok mecburen isatnbula gitmem gerekecek offfffffff çok kararsızım ya....
bide ben hala hareketlerini hissetmiyorum moralim çok bozuluyo gerçi ilk gebelikte 20. haftadan önce anlaşılması güç diyor drum ama ben biran önce onu hissetmek istiyorum çünkü hamile olduğumu onu usgde görmeyince unutuyorum hiç kilo almadım sadece küçücük bi göbüşüm oldu okadar offfffff... sabah sabah içinizi kararttım valla kusura bakmayın nolur
canım hayırlı olsun..inşallah oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın...
bende şubatta hamile kaldımmm[/QUOTE
ne güzel canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
ya kızlar ne güzel sizlerin içinden bişi almak gelmiyo hiç ben yıllardır bebiş istediğim içinmi nedendir herşeyini almak istiyorum şimdiden ama bi taraftanda korkuyorum sizler gibi, çevremdeki herkes 7. aydan sonra almaya başla diyo ama allah korusun ya erken doğum falan olursa nolacak o zaman? Birde bizim 7. ayımız yaz sıcaklarına denk gelecek gündüz çalış akşamda o koca karınla alışveriş yap biraz zor olacakmış gibi geliyo, üstelik ben izmitte yaşıyorum burada öle çok fazla model vs. de yok mecburen isatnbula gitmem gerekecek offfffffff çok kararsızım ya....
bide ben hala hareketlerini hissetmiyorum moralim çok bozuluyo gerçi ilk gebelikte 20. haftadan önce anlaşılması güç diyor drum ama ben biran önce onu hissetmek istiyorum çünkü hamile olduğumu onu usgde görmeyince unutuyorum hiç kilo almadım sadece küçücük bi göbüşüm oldu okadar offfffff... sabah sabah içinizi kararttım valla kusura bakmayın nolur
benimde içimden çok almak geliyor ama engel oluyorum kendime...6.aydan sonra yavaş yavaş almaya başlayım diyorum eylülde de serinlerde yatağını arabasını falan alırız diyorum bakalım...hiç stres yapma canım o vakit gelince herşey olur opuyorumnanaktan
bende hissetmiyorum seyrimeler hissediyorum böyle küçük küçük atıyor gibi doktoruma söyledim kahkaha attı doğaya aykırı dedi hissedemezsin dedi...16.haftadan sonra bekliyorum bende...benim yemek yiyince karnım şişiyor gaz oluyor karnım yok daha kiloda almadım..ebru şallıyı görmüyor musun 5 aylık hiçbirşey yok kadında o plates yaptıkca bana sinir geliyoo ben karnımın üzerine yatamıyorum...
canim kskdeyim ben senay aycana gidiyorum.cokta memnunum.bakalim heralde devam edicem sonuna kadar onlabayanssulusmile
bende balçova kipanın orda oturuyorum doktorumda irenbe alsancak refik bey memnunum bende çok ilgili bir doktor...bu arada bende mide yanması yok ama çoğu insandan duydum oluyormuş bu haftalarda mesela bende de normalde hiç başım ağrımaz baş ağrısı oluyor ara ara o da normalmiş...2.trimester girdik ama benim halsizliğim uyku halimde geçmedi halaaa
nastasia canım verdiğin bilgiler için çok saol...ben ankara tıpta Bülent berkere gidiyorum. benim doktorumda çok iyi birisi.ilgili..sakin rahatlatıyor. sadece benim sorunum sezeryana yönlendiriyor diye duydum.ben aşırı derecede normal doğum istiyorum. yani çok büyük sıkıntı olmazsa. herşeyin normali makbul düşüncesindeyim. doktorum televizyon programlarında da öyle söylüyor. ama çevremden de oyle yorumlar duyuyorum. neyse aslında şimdilik erken bu kadar kafa yormak için. pazartesi kontrolüm var. sonraki hafta da bir akropole gitmeyi düşünüyorum.bakalım artık.
diğer konu ile ilgili çok rahatlattın teşekkür ederim. ya bebişe bişey olduysa diye çok evhamlanıyorum..rahatlamam lazım..bu sefer bebeğe daha zarar veririrm...
nehirday valla benim gibi 4 ayı nerdeyse bitirip sadece 700 gram alan başka birilerini duymak hoşuma gidiyo çünkü benimle gebe kalanların hepsi şimdiden 4,5 kg aldılar bile, Ebru Şallı deme bana ya uyuz oluyorum o kadına zaten hiç sevmezdim şimdi iice gıcığım cins şey. Bu arada tatlım benimde uyku halim acaip hiç geçmedi, mide yanmam yok ama kabızlıktan ölücem yakında...
nastasia canım kaç yaşındasın merak ettim ve kaç yıllık evlisin sakıncası yoksa... ben 4 yıllık evliyim ilk 3 yıl eşim hiç çocuk istemiyorum diyordu yıllarca onu ikna için uğraştım çünkü ben bebeğim olsun diye evlenmeye razı olmuştum, sonrasında onu ikna ettim ama ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, ardından tüp bebekte bile şansımızın % 7 olduğu söylendi, tedaviler, uğraşlar, hayal kırıklıkları vb. ile nihayet meleğim geldi kondu göbüşüme.... ölüyorum onu kucağıma alacağım anı düşününce, annesinin biriciği o... belkide sen daha kendini hazır hissetmeden gebe kalmışsındır ondan bölesindir ama eminim onu ilk gördüğün anda değişecek tüm hislerin...
kızlar bende bişi almadım içimden gelmemek diilde allah korusun bişi olursa ben onlara baktıkca toparlayamam kendimi sadece annem ilk don alınır demişti bende bi atlet kilot aldım o kadar
ben oturdugum yere yeni geldim hiç arkadaşım yok cok konuşmak isteyince bebeğime bişler yazıyorum sadece
hepinizin bebeği hayırlı olsun bende 13+4 haftalık hamileyim. evet hep öyle derler don al donansın ama arkadaşım çetik örmüş kız kardeşimde gs li minik ayakkabılar almış bense hiç bişey almak istemiyorum PAMUKLUPRENSES arkadaşın dediği gibi insan mahvolur. çok haklısın arkadaşım eşim zaten bebeğe bişey olursa atarım ayakkabıları diyo oda haklı
nehirday valla benim gibi 4 ayı nerdeyse bitirip sadece 700 gram alan başka birilerini duymak hoşuma gidiyo çünkü benimle gebe kalanların hepsi şimdiden 4,5 kg aldılar bile, Ebru Şallı deme bana ya uyuz oluyorum o kadına zaten hiç sevmezdim şimdi iice gıcığım cins şey. Bu arada tatlım benimde uyku halim acaip hiç geçmedi, mide yanmam yok ama kabızlıktan ölücem yakında...
nastasia canım kaç yaşındasın merak ettim ve kaç yıllık evlisin sakıncası yoksa... ben 4 yıllık evliyim ilk 3 yıl eşim hiç çocuk istemiyorum diyordu yıllarca onu ikna için uğraştım çünkü ben bebeğim olsun diye evlenmeye razı olmuştum, sonrasında onu ikna ettim ama ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, ardından tüp bebekte bile şansımızın % 7 olduğu söylendi, tedaviler, uğraşlar, hayal kırıklıkları vb. ile nihayet meleğim geldi kondu göbüşüme.... ölüyorum onu kucağıma alacağım anı düşününce, annesinin biriciği o... belkide sen daha kendini hazır hissetmeden gebe kalmışsındır ondan bölesindir ama eminim onu ilk gördüğün anda değişecek tüm hislerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?