nehirday neredeyse hikayelerimiz aynı canım tek farkı sen ne güzel doğal yoldan gebe kalabiliyorsun biz ise tedavi ile bebişimize kavuştuk.
evet kızlar haklısınız allah korusun öle bişi olsa hepimiz mahvoluruz heleki bu kadar onun varlığına alıştıktan sonra rabbim korusun hepimizi ve meleklerimizi... kimseye evlat acısı yaşatmasın..
autosaprenses aramıza hoşgeldin canım... hayırlı olsun meleğim.
arkadaslar bana yardimci olurmusunuz.ben 13hafta 5 gunluk hamileyim ve herdefasinda doktora gittigimde unutuyorum sormayi eve gelince aklima geliyor.benim aksamlari uzandigimda kasiklarimda sertlesme oluyor buda agri yapiyor anneme soruyorum rahmindir bebeklerdir(ikiz bebek bekliyorum) diyor elimle biraz masaj yaptigim zaman sertlesme azaliyor sizdede oluyormu bu arkadaslar .sizce nedir bu.hafta sali bidaha gitcem doktora ins unutmam bu kez .
kırçiçekleri ve kanyat hoşgeldiniz aramıza... allah kucağınıza almayı nasip etsin hepimize inşallah... kırçiçekleri korkulacak bişi yok canım, kasıklarındaki sertleşme büyüyen rahim dokusu ve ağrıda rahmi yerinde tutan bağların gerilmesine bağlı oluyor sen bizden daha çok hissedersin çünkü ikiz bebek bekliyormuşsun canım...
kızlar dün akşam yemeği 8 de yedikten sonra saat 8:30 gibi koltuğa uzandım kasıklarım ağrıyo diye elimide sağ kasığımın üzerine bastırmıştım. bir anda hani insanlar deprem olduğunda alttan bişi vurdu diyolar ya aynı öyle alttan bişi pıt diye elime vurdu inanamadım şok oldum resmen oğluşum annesine ilk tekmesini attı resmen... saatlerce mutluluktan ağladım şimdi bile yazarken gözlerim doluyo harika bi duygu bu.. ama yaramazım sadece bi kere tekmeledi annesini.... sanırım elimin ağırlığından rahatsız oldu... yada bu şekilde hareket ediyo ama gün içerisinde yoğunluktan ben hissedemiyordum, dün elim üzerindeyken hissettim ilk kez.... inşallah hepimiz tez zamanda varlıklarını hişssederiz müthiş bişi bu
nehirday peki sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?