Şubatta hamile kalanlar buraya..

ıkya canım benim bulantım kusmamda yok çok şükür hatta kilo kaybımda yok ama alamıyorum işte ya

arkadaslar bana yardimci olurmusunuz.ben 13hafta 5 gunluk hamileyim ve herdefasinda doktora gittigimde unutuyorum sormayi eve gelince aklima geliyor.benim aksamlari uzandigimda kasiklarimda sertlesme oluyor buda agri yapiyor anneme soruyorum rahmindir bebeklerdir(ikiz bebek bekliyorum) diyor elimle biraz masaj yaptigim zaman sertlesme azaliyor sizdede oluyormu bu arkadaslar .sizce nedir bu.hafta sali bidaha gitcem doktora ins unutmam bu kez .

aminnn nazela amin canımm sağlıkla kavuşalım bebişlerimize:Saruboceq:

merhaba canım benimde kasıklarımda (yani doktorun aletle baktığı bölgede tam) sertleşme var çünkü bebeklerimiz orada canım ordaki sertleşmede büyüyen rahimlerimiz ağrı ise rahmin büyüdüğü içindir benimde ara ara oluyor sıkıntı yapma yani ama tabiki de gidince doktoruna soryerimseniben

merhaba ben de katılayım aranıza ocakta hamile kaldım ama olsun:kedi:20. haftamdayım allah hepimize nasip eder inş kucağımıza almayı

hoşgeldin canım...sen bizden önce yaşadıklarını paylaşırsın bizimle mesela hareket etmeye başladı mıamin cnım allah herkese nasip etsin:Saruboceq:

kırçiçekleri ve kanyat hoşgeldiniz aramıza... allah kucağınıza almayı nasip etsin hepimize inşallah... kırçiçekleri korkulacak bişi yok canım, kasıklarındaki sertleşme büyüyen rahim dokusu ve ağrıda rahmi yerinde tutan bağların gerilmesine bağlı oluyor sen bizden daha çok hissedersin çünkü ikiz bebek bekliyormuşsun canım...

kızlar dün akşam yemeği 8 de yedikten sonra saat 8:30 gibi koltuğa uzandım kasıklarım ağrıyo diye elimide sağ kasığımın üzerine bastırmıştım. bir anda hani insanlar deprem olduğunda alttan bişi vurdu diyolar ya aynı öyle alttan bişi pıt diye elime vurdu inanamadım şok oldum resmen oğluşum annesine ilk tekmesini attı resmen... saatlerce mutluluktan ağladım şimdi bile yazarken gözlerim doluyo harika bi duygu bu.. ama yaramazım sadece bi kere tekmeledi annesini.... sanırım elimin ağırlığından rahatsız oldu... yada bu şekilde hareket ediyo ama gün içerisinde yoğunluktan ben hissedemiyordum, dün elim üzerindeyken hissettim ilk kez.... inşallah hepimiz tez zamanda varlıklarını hişssederiz müthiş bişi bu

ben de bu ayın 16 sında hissettim ilk kez deli bir duygu eşim de yanımdaydı babasını da tekmeledi benim yaramaz oğlum ama dediğin gibi anlatılmaz yaşanır.o zaman seninle haftalarımız neredeyse aynı şimdi de ara ara hissettiriyor kendisini:)

kasık ağrısına gelince ilk haftalarda büyüyen rahim yapıyormuş onu bende de çok oldu doktorum korkulacak bir şey olmadığını söyledi sadece kan geldiğinde korkmak gerekiyrmuş...

ayy canım benimm bende hissederim inş.en kısa zamanda çok merak ediyorum o anı senin sat kaçtı tatlım

benim de neredeyse iki hafta geç olmuş yumurtlamam düzensiz reglim vardı aslında sat 24 aralık ama 8 ocak görünüyor

senin ilk bebeğin mi...bakalım ben ne zaman hissedicem ilk tekmelerini...kilo falan aldın mı bahsetsene biraz kendindena.s

iilk bebeğim canım inş. hamileliğim çok iyi geçti başındn beri sanki hamile değilmişim gibi normal ayatıma devam ediyorum .ikili üçlü testlerimi yaptırdım allaha şükür şimdilik sorun yok ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. 20. hatamdayım 4 kilo aldım bakalım 12 15 kilo hedefim ama sanmıyorum :)sen nasılsın

hoşgeldin kanyat aramıza sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inş.bende 16+2. haftamdayım pazartesi 3lü test için gidicem umarım sorun çıkmaz...

kanyat hoş geldin aramıza.. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
kızlar ben yarın bebişimi görücem..:)) çok heyecanlıyım. gösterirse cinsiyetini de öğreneceğiz. sağlıklı bir şekilde annesinin karnında duruyordur inşallah...üçlü taramada yapılacak. inşallah bir sorun çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…