Şubatta hamile kalanlar buraya..

benimde ilk bebeğim canım haftaya pazartesi 3'lü taramamız var 2'li taramamız çok iyi çıktı çok şükür...bende hiç hamile gibi değilim unutuyorum bile bulantım olmadı şükür kiloda hiç almadım doktorumda çok iyi gidiyorsun bebeğini besliyorsun dedi bakalım inş.böyle gider fazla kilo almam canım:1rolleyes:

hoşgeldin kanyat aramıza sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inş.bende 16+2. haftamdayım pazartesi 3lü test için gidicem umarım sorun çıkmaz...

kızlar doktordan sonra haber verin bizede..hiçbir sorun çıkmaz merak etmeyin sağlıklı haberlerinizi alalım inşallah

kanyat ve nehirday biz bugün 16+3 üz canlarım şansıma ogün elim kasıklarımın üzerinde duruyodu (yorulduğumda kasıklarım çok ağrıyor) da hissettim yaramazımı yoksa hissetmek için daha erken dedi drum. en erken 20. haftada rahatlıkla hissedersin hareketlerini dedi.

bestene canım inş öğrenirsin bebişinin cinsiyetini bizleride haberdar et bakalım kız nüfusunda artış olacakmı? Ikya inşallah bir sorun yoktur meleğin büyümeye devam ediyordur canım...

kızlar.. biraz önce geldim doktordan. herşey normalmiş.kan,idrar verdim. üçlü tarama için. haftaya sonuçları alıcam. veee cinsiyetini gösterdi bizimki...oğluşum oluyor..elleri kafasının arkasına almış, açmış bacaklarını yatıyordu. doktor söylemeden ben erkek galiba dedim. pipisini görüp ben bile anlayabildim inanır mısınız. içime erkek doğuyordu zaten. yanılmadım. Kayınvalidem "anneler hisseder" diyordu.
ikya, sen naptın? sonuçlar iyidir umarım.
ben pek bi mutluyum bugün.sağlıklı olduğunu sağlamca durduğunu gördüm ya. dünyalar benim oldu. darısı bebişlerinden haber bekleyenlere...

ya ben yine öğrenemedim cinsiyetini ( bugün kan ve idrar verdim,haftaya 3 lü tarama sonucumu alıcam,ama çok şükür ultrasonda herşey yolunda dedi doktor...tebrik ederim bestenecim senide 16+3 deyiz ama bizim yaramaz belli etmedi cinsiyetini bir türlü o yüzden hayal kırıklığına uğradım canım sıkıldı biraz, ama sağlıklı ya o da yeter sonuçlarımızda temiz çıkar inş tüm annecikler:)))

arkadaslar cok tsk ederim soruma yanit verdiginiz icin simdi icim daha rahat ama ben yinede yarin bi doktoruma sorayim .ins hersey yolundadir ,ikisinide sagsaglim kucagima alirim.

merhaba 16+1 deyim.benimde oğluşum olacak..benim dr.um 3 lü test yapmıyor.2 li yaptı iyi sonuçlarım..kafama takıldı benim çünkü burda herkes yaptırıyor.sen ne dersin bu duruma

merhaba 16+1 deyim.benimde oğluşum olacak..benim dr.um 3 lü test yapmıyor.2 li yaptı iyi sonuçlarım..kafama takıldı benim çünkü burda herkes yaptırıyor.sen ne dersin bu duruma

pitos, oğluşunu sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah. bence sen de yaptırmalısın. benim doktorumda ikili tarama için ölçüm almıştı ama kan için gerek görmüyorum dedi. ölçüler normal olduğu için. ama bugün down sendromu riski için ayrı kan verdim ve sonucunu haftaya alıcam. başka bir doktora gitme şansın varsa ona gidip isteyebilirsin. gerçi ikili tarama üçlü taramadan daha kesin sonuçlar veriyor diyorlar ama yine de yaptırmak lazım diye düşünüyorum.

pitoscum benim doktormda bestenenin doktoru gibi 2li testte sadece ölçüm yaptı normal olduğu için kan almayı gerek görmedi 3lü test daha önemli dedi onu yaptı bugün ama 2 li tezmiz çıktıysa korkma bence bazı doktorlar birinden birini yapıyor sadece.....

ayy ne güzel erkek yinee bizim oğlanlar kız kıtlığı yaşıcaksırnaşık şey

vallahi benim fikrimi sorucak olursan ikiside yapılmalı diyorum çünkü ikiside önemli tatlım...doktorum bana 3'lü taramaya gerek yok bile dese ben yinede yaptırırım konu olan bebeğimizin sağlığı çünkü dilerim hepimizin sonuçları çok güzel çıksın kızlara.s.

bestene gözün aydın canım bi oğluş daha geliyor bizim topiğe desene...

ıkya üzülme tatlım galiba kız seninki bu kadar nazlandığına göre ne dersin ?

kızlar benim drum hem ikili test yaptı hem ölçüm aldı, şimdide 3 lü test yapmayacağını onun yerine daha doğru sonuçlar veren 4lü test yapacağını söyledi. bu yeni bir uygulama dedi isterseniz bir sorun drlarınıza sizde... nehirday çok haklısın canım bende ne gerekiyorsa yapılması taraftarıyım sonradan vah tüh demekdense sonuçta sadece 1 tüp kan alınıyor oda değer miniğime doğrusu....

kızlar bu arada dün ilk kez oğluşuma bişi aldım.. Taçın organik nevresim takımı 50 tlye aldım.. sarı renkte ürünün adı sweet train... çok güzel bişiydi dayanamadım üstelik fiyatıda çok uygun geldi tavsiye ederim sizede.

hayırlısı nazelacım kız ya da erkek,çok nazlanıyor vallahi merak ettiriyor,bakalım 3lü test sonucunu alınca öğrenirim inşallah:))))korkma nehirday kız olursa oğlunu alırız artık :))) acaba 4 lü taramayımıda mı yaptırsak doktoruma sorıyım haftaya???....kızlar inşallah hepimizin sonuçları çok çok iyi çıkar,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın....

Ikyacım, senin bebiş nazlı galiba. kızlar nazlı oluyormuş derler.hayırlısı. nasılsa ilk bebişlerimiz.
herkesin gönlüne göre olsun.
nazelacım, bebişinin nevresim takımı hayırlı olsun.inşallah içinde sağlıkla uyuması nasip olur. ben 7. aydan sonra almaya başlayayım diyordum ya.dün doktorumda henüz hazırlık yapma dedi. 24-28. haftalardan sonra alırsın dedi.bakalım artık.

benim etrafımda tam tersi biliyor musun ikya dört hamile bayan var benimle yaklaşık üçününde kız bir tek benim ki erkek ama needense burada erkek çok..ahh tatlım onlar bize mi sorcaklar kendileri bilirler ayy doğurduk büyüttük neleri konuşuyoruzkaydirigubbakcemile3allahım o günleri göstersin sağlıkla...

nazelacım bebişin nevresiminin içinde hep sağlıkla huzurla uyusun iyi günlerde kullanın şanslı bebekler olsunlar benimkininde şimdiden hediyeleri başladı gelmeye ben daha almadım bişi bakalım...

biliyorum böle şeylere inanılamz ama merak işte,çin takvimi tutan var mı aranızda?benim çin takvimine göre erkek diyor(hayırlısı)tabii biliyorsunuz öğrenemedim hala ben(
bide kızlar :enbuyukkk:3lü test sonucunu alınca bebeğe de ultrasondan bakılıp ölçüm yapılacak dimi yanlış bilmiyorsam?

teyzeleri teşekkür ederiz oğluşumla ben... inşallah daha güzelleri oğluşumun arkadaşlarının olur... napıyım kendimize yatak örtüsü almaya gitmiştim taça, oğluşa nevresim alıp çıktım mağazadan buda benim ilk aldığım eşya oldu oğluma....

buradada herkesin erkek, sadece 2 kız var şimdilik onlarıda ben oğluşuma alıcam harem kuracam yakışıklı oğluma zemuszemus

kizlar doktordan geldik.kizim kocaman olmus teyzeleri
masallah herseyi guzel dedi doktor 1 hafta kadar onden gidiyo simdilik.bayada hareketli.allah kucaklarimiza almamizida nasip etsin insallah:Saruboceq:

vedbed, hayırlı olsun canım...güzel güzel elbiseler giyindirip, saçlarını tarayıp gezmelere çıkmak nasip ettin.
c_n, çok sevindim kızının sağlığının iyi olmasına.
Ikya, çin takvimi tutacak mı diye ben de çok merak ediyordum. çevremde çoğu kişinin ki tutmuştu. benimki de tutuyor. 29 yaş ve şubat erkek gösteriyor. ama bazıları 2 yaş üstü tutuyor diyor.benim her ikiside erkek gösteriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…