iilk bebeğim canım inş. hamileliğim çok iyi geçti başındn beri sanki hamile değilmişim gibi normal ayatıma devam ediyorum .ikili üçlü testlerimi yaptırdım allaha şükür şimdilik sorun yok ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. 20. hatamdayım 4 kilo aldım bakalım 12 15 kilo hedefim ama sanmıyorum :)sen nasılsın
hoşgeldin kanyat aramıza sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inş.bende 16+2. haftamdayım pazartesi 3lü test için gidicem umarım sorun çıkmaz...
kanyat hoş geldin aramıza.. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
kızlar ben yarın bebişimi görücem..:)) çok heyecanlıyım. gösterirse cinsiyetini de öğreneceğiz. sağlıklı bir şekilde annesinin karnında duruyordur inşallah...üçlü taramada yapılacak. inşallah bir sorun çıkmaz..
kızlar.. biraz önce geldim doktordan. herşey normalmiş.kan,idrar verdim. üçlü tarama için. haftaya sonuçları alıcam. veee cinsiyetini gösterdi bizimki...oğluşum oluyor..elleri kafasının arkasına almış, açmış bacaklarını yatıyordu. doktor söylemeden ben erkek galiba dedim. pipisini görüp ben bile anlayabildim inanır mısınız. içime erkek doğuyordu zaten. yanılmadım. Kayınvalidem "anneler hisseder" diyordu.
ikya, sen naptın? sonuçlar iyidir umarım.
ben pek bi mutluyum bugün.sağlıklı olduğunu sağlamca durduğunu gördüm ya. dünyalar benim oldu. darısı bebişlerinden haber bekleyenlere...
merhaba 16+1 deyim.benimde oğluşum olacak..benim dr.um 3 lü test yapmıyor.2 li yaptı iyi sonuçlarım..kafama takıldı benim çünkü burda herkes yaptırıyor.sen ne dersin bu duruma
kızlar.. biraz önce geldim doktordan. herşey normalmiş.kan,idrar verdim. üçlü tarama için. haftaya sonuçları alıcam. veee cinsiyetini gösterdi bizimki...oğluşum oluyor..elleri kafasının arkasına almış, açmış bacaklarını yatıyordu. doktor söylemeden ben erkek galiba dedim. pipisini görüp ben bile anlayabildim inanır mısınız. içime erkek doğuyordu zaten. yanılmadım. Kayınvalidem "anneler hisseder" diyordu.
ikya, sen naptın? sonuçlar iyidir umarım.
ben pek bi mutluyum bugün.sağlıklı olduğunu sağlamca durduğunu gördüm ya. dünyalar benim oldu. darısı bebişlerinden haber bekleyenlere...
merhaba 16+1 deyim.benimde oğluşum olacak..benim dr.um 3 lü test yapmıyor.2 li yaptı iyi sonuçlarım..kafama takıldı benim çünkü burda herkes yaptırıyor.sen ne dersin bu duruma
benim etrafımda tam tersi biliyor musun ikya dört hamile bayan var benimle yaklaşık üçününde kız bir tek benim ki erkek ama needense burada erkek çok..ahh tatlım onlar bize mi sorcaklar kendileri bilirler ayy doğurduk büyüttük neleri konuşuyoruzkaydirigubbakcemile3allahım o günleri göstersin sağlıkla...
nazelacım bebişin nevresiminin içinde hep sağlıkla huzurla uyusun iyi günlerde kullanın şanslı bebekler olsunlar benimkininde şimdiden hediyeleri başladı gelmeye ben daha almadım bişi bakalım...
kizlar doktordan geldik.kizim kocaman olmus teyzeleri
masallah herseyi guzel dedi doktor 1 hafta kadar onden gidiyo simdilik.bayada hareketli.allah kucaklarimiza almamizida nasip etsin insallah:Saruboceq:[/QUO
çok sevindim canım 3'lü taramanız yapıldı mı?
kızmış
ohh ohhh kızlar çoğalmaya başladı erkekler hemen gösteriyor ya ondan kızlar geriye kaldı:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?