Şubatta hamile kalanlar buraya..

çok şükür kız sayısı artmaya başladı valla oğlum evde kalıcak kaynana olamıycam diye üzülmeye başlamıştım yakaydirigubbakcemile5

şaka bi tarafa arkadaşlar kız anneleri ne yalan söliyim sizlere imreniyorum rabbim inşallah ikinci evladımı kız verir banada

cn kızının iyi olmasına çok sevindim canım...
vedbed hayırlı olsun tatlım allah gelin olduğu günleride göstersin inşallah...

selam arkadaşlar bende pazartesi gittim doktora... 17 haftalıgız..kasım ayında oglumu kaybetmiştim... bu kez size çok kaprisli bir cimcime geliyor dedi doktor..saglıklı sıhhatli olsunda cinsiyeti hiç farketmez..herkese saglıklı hayırlı evlatlar diliyorum :))

hayırlı olsun canım. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

selam kızlar çok teşekkür ederim allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bestene canım çin takvimi tutmuyor bende her şekilde erkek görünüyor ama benim cimcimem oluyor yani bende tutmadı

saol canım allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım:Saruboceq:

bebişleriniz hayırlı olsun kızlar sağlıkla kucağınıza alın inş,bende öğrenebilirsem eğer salı günü cinsiyetini ve sağlık durumunu öğrenicem ve hemen burada sizinle paylaşıcam:)))

funda sıla canım başın saolsun ve gözün aydın inşallah bu kez kucağına alıp doya doya seversin evladını.... neyseki kız popülasyonu artıyo yoksa oğluma harem kurma hayallerim son bulacaktı opuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız...dünden beri bir bebğim olacak hissi daha bir şekil almaya başladı. durup durup bebişimi düşünüyorum.o gelicek diye çok mutlu oluyorum. bir an önce de hareketleriyle bana varlığını hissettirse diyorum. bulantılar geçince insanın odak noktası değişiyor galiba. sizlerde var mı duygusal değişimler?

hayır..( ..babası " bak oğluma söylerim seni tekmeler" diye arasıra beni tehdit ediyor..kısmetse bi hareketlenirse ben de rahatlıycam. acayip evhamlıyım çünkü.

kızlar teleşlancak bişi yok ilk bebeklerde 20.haftadan sonra diyor doktorlar anca o zaman hissedicez..tadını çıkarın her anınızın ben unutmayım diye herşeyimi defterime yazıyorum..doğumu bile düşünmüyorum anı yaşıyorum önemli olan şu an benim için diyorum hep bunu tekrarlıyorum kendime ve keyfini çıkarıyorum her anının...onlar bizim bütün duygularımızı hissediyor herşeye ağlayasım var acayip duygusalım komedi dizisinde bile ağlıcak bişi buluyorum inanın hemen aklıma bebeğim ağlarsam hisseder diyorum tutuyorum kendimi..mutlu olun anneler bu kutsal yolculuğun tadına varalım hep beraber sağlıcaklaopuyorumnanaktan

pamukluprenses ben birkez hissettim daha öncede yazmıştım ama şansıma elim karnımın üzerindeydi o kadar onun dışında bidaha hiç hissetmedim ama hayırlısı ile 4 hafta sonra yavaş yavaş başlarız hissetmeye minik tekmeleri... sonrada zaten hiç durmadan devam ediyolarmış hareketlere....

nehirdayim amin canım... inşallah hep birlikte bebişlerimizin doğduktan sonraki hallerinide konuşuruz burdan...

inşallah canım ne güzel olur emziriyor musunuz,ek gıdalara başladınız mı,bizimkinin dişi çıktı,yürümeye başladı derken allahım göstersin o günleri tatlım:Saruboceq:

kızlar kaç günde bir ultrasona giriyorsunuz?bugün arkadaşıma doktoru ultrason bebeğin şeklini bozuyor demiş o yüzden her kontrolde almıyormuş var mı böyle birşey sizce ne kadar doğru?
ben ayın 24 ünde girdim başka doktora gözükmüştüm birde başka dr gözüyle bakılsın hemde 3lü tarama testim yapılsın diye,1 haziranda tekrar giricem 3lü testin sonucu için korktum şimdi:))))

kislar 3lu testi nezaman yaptircaksiniz (yaptirdiniz) ? ben 16+3de gitmeyi dusunuyorum erken deil demibilmiyorumkismile

benim randevum yarın canım 16+4 tam zamanı seninde...
çok heyecanlıyım bende kızlar bebeğimi görücem diye gelince yazarım size...3'lü taramamızıda hayırlısıyla atlatalım inşallahopuyorumnanaktan

kızlar günaydın. ben 3 lü taramayı geçen hafta yani 15+5 ken yaptırdım. bugün sonuçları alıcam kısmet olursa. ama ultrason 17+0 gösteriyordu. gerçi başından beri hep ultrason bir hafta büyük gösteriyor. erken döllenme olunca mı öyle oluyor bilemiyorum. çünkü, internete göre döllenme tarihini ben 3-4 gün erken hesaplıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…