Şubatta hamile kalanlar buraya..

ben 18 haftalıkken 4 lü taramaya giricem, drum bunun çok önemli olmadığını en önemlisinin 2 li test olduğunu söyledi... usg konusunda içiniz rahat olsun kızlar usg ses dalgaları ile ölçüm yapan bir cihaz bu nedenle bebeğe herhangi bir zararı yok merak etmeyin.

kıslar yarın 3lü testin sonuçlarını alıcam inş. iyi çıkar ve doktorum söylerse eğer bebeğimin cinsiyetini öğrenicem:)))yarın hemen buradan size yazıcam bakalım prensesim mi geliyor, prensim mi?

bana göre de usg nin zararı olmaz nazelacım arkadaşım kafamı karıştırdı sadece sık girmek hoş olmaz,ben 2 liyi sadece ense kalınlığı olarak yaptırdım 3lü test istedi kan verdim,her dr farklı şeyler söylüyor sanki,2liyi önemsemedi benim dr.bu arada bundan sonra da ayrıntılı ultrason zamanı geliyor,20.hafta da oluyordu dimi,girmeyi düşünüyor musunuz?:lepi:

bestenecim inş. bugün bize güzel haberler verirsin,sonuçların çok güzel çıkar:)))

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik... ayyy iicene büyüdü göbüş kendimi duba gibi hissediorum moralim bozuluo aynaya baktıkça(((
benim ufaklık hala göstermio cinsiyetini(((
bakalım 3 hafta sonra gidince görürüz inş çok merak ediorum...
onun için bebek günlüğü aldım:))))) doğsunda doldurmaya başlayım :))))
anne günlüğü alan dolduran var mıa ranızda... ben uğraşamam gibi gelio ama değişik olabilir die düşündüm...

bugün doktoraydım 3'lü tarama için doktoruma 4'lü taramayı da sordum (tek farkı dimerik inhibin diye bir orana daha bakılıyor dördüncü olarak)henüz türkiyede yüzbin kişi üzerinde denenmemiş bişi dedi yani yüzbin kişi yaptırıcak ve yüzbin kişide ki riski belirlicez henüz o kadar yaygın değil sende o yüzbin kişiden biri olma gerek yok dedi..kan tahlili sonuçlarımı haftaya alıcam..bebeğimizin kafasından ayak parmaklarına kadar her ölçümünü yaptı...plasentasındaki damarlar falan bir sürü şey...onu izlemek kadar güzel birşey olamaz zaten %100 erkek dedi çok güzel bir duygu yarabbimopuyorumnanaktan

röfle yaptırabilir miyim dedim 16.haftayıda bitirdin yaptırabilirsin dedi ama yine de emin değilim ben...
tetanoz aşısı 20.haftada olucak dedi...
16+4 deyim toplamda 800 gr almışım doktorum 20.haftayı 2,5 kiloyla tamamlaman normal dedi..
işte böyle kızlar allahım herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sonuçlarımız çok güzel çıksın:Saruboceq:

ıkyacım rabbim gönlüne göre versin inşallah canım...

nehirday benim 4lü tarama yapılacak 18. haftada aynı zamanda ayrıntılı usgde yapacakmış drum, ne ilginç her drun uygulaması başka valla...ben bugün 17+3 deyim totalde 1200 g almışım bencede ne kadar az kilo alırsak ilk 5 ayda o kadar iii çünkü son aylarda kilo artışı inanılmaz oluyor....

nastasia ben günlük almadım ama kendimce önemli anları not ettiğim bir defterim var genelde usgye girdiğim günlerde not tutuyorum unutmamak adına...

Ikyacım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. umarım bugün senin bebiş cinsiyetini gösterir de onu da öğreniriz.
dün doktorumu bulamadım. sonuçları aldım. sabah gösterebildim ancak. herşey normal dedi. 3 lü taramada risk oranı normalmiş.

ayrıntılı usg 18. haftada mı yapılıyor yoksa 20. hafta da mı. drum bişey demedi bana 3 hafta sonra bekliyorum seni dedi sadece.ayrıca tetanoz aşısını ne zaman olmak gerekiyor.onun için de bir şey demedi.
ben daha bebişim için bişey almadım.odasını duvar kağıdı yaptıralım aradan çıksın diyorum. perdesini de alayım. bilmiyorum biraz daha bekleyeyim mi?kararsız kaldık eşimle.

kıslaaaaaar müjdeeeeeeeeee kızım oluyooooooor çok mutluyum:)))))

sonuçlarımda çok iyi çıktı,darısı herkesin başına:))))))

gözünaydın ikyacım bu zamana kadar göstermediğinden belliydi seninkinin kız olacağı bacaklarını açmamış kibar kızkaydirigubbakcemile3

merhabalar benımde bir kızım olacak doktorum oyle soyledi...17.haftadayım bende yarım kilo aldım ama diger aylarda ne olur bilemem..herkese iyi gunler...

teşekkür ediyorum nehirday,nasıl sevindik anlatamam kız annesi olma düşüncesi çok güzel en güzeli o benim en yakın arkadaşım olucak:)))))

seninde gözünaydın tebrikler smilingface..bu arada söyliyeyim çin takvimi bana uymadı,tutmadı yani erkek gözüküyordu onda....

ıkyacım gözün aydın canım bencede dünyadaki en özel şeylerden birisi kız annesi olmak rabbim bu mutluluğu sana nasip etti inşallah ikinci evlatlarımızda da bize nasip eder.

kızlar çok ilginç ama erkekler anne karnında bile rahat ediyo bacakları açıp yatıyolar, kızlar canlarım benim orda bile kibar kibar duruyolar yabilmiyorumkismile

teşekkür ederim arkadaşlar Allah sağlıkla kucağımıza aldığı günleride göstersin inşallah,buradan yazalım şu güne doğum yapıcakmışım,yaptım,geldim,çok iyiyim,bebeğimi uyuttum,doyurdum filan diye:))))

bende 6+2 günlük gebeyim) ama daha cinsiyetini görmeme çok var bütün hamiş arkadaşlara rahat hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum..

aminnnn canım inşallahhkaydirigubbakcemile5

bende 6+2 günlük gebeyim) ama daha cinsiyetini görmeme çok var bütün hamiş arkadaşlara rahat hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum..

saol canım sanada..a.s.

Son düzenleme:
ben de 16.haftaya giriyrm yarın.bu hafta 3 lü tarama yapılacak.cinsiyetini de öğrenebilirz inşlhh:)Allah hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…