ben 18 haftalıkken 4 lü taramaya giricem, drum bunun çok önemli olmadığını en önemlisinin 2 li test olduğunu söyledi... usg konusunda içiniz rahat olsun kızlar usg ses dalgaları ile ölçüm yapan bir cihaz bu nedenle bebeğe herhangi bir zararı yok merak etmeyin.
kızlar günaydın. ben 3 lü taramayı geçen hafta yani 15+5 ken yaptırdım. bugün sonuçları alıcam kısmet olursa. ama ultrason 17+0 gösteriyordu. gerçi başından beri hep ultrason bir hafta büyük gösteriyor. erken döllenme olunca mı öyle oluyor bilemiyorum. çünkü, internete göre döllenme tarihini ben 3-4 gün erken hesaplıyorum.
kislar 3lu testi nezaman yaptircaksiniz (yaptirdiniz) ? ben 16+3de gitmeyi dusunuyorum erken deil demibilmiyorumkismile
kıslaaaaaar müjdeeeeeeeeee kızım oluyooooooor çok mutluyum:)))))
sonuçlarımda çok iyi çıktı,darısı herkesin başına:))))))
teşekkür ederim arkadaşlar Allah sağlıkla kucağımıza aldığı günleride göstersin inşallah,buradan yazalım şu güne doğum yapıcakmışım,yaptım,geldim,çok iyiyim,bebeğimi uyuttum,doyurdum filan diye:))))
bende 6+2 günlük gebeyim) ama daha cinsiyetini görmeme çok var bütün hamiş arkadaşlara rahat hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?