tsiraa benim çatlıyor sanırım uçları bepanthen benimde aklıma geldi saol canım...
evet canım banada geçmiyor vakit...senin sat tarihin kaç cinsiyeti belli mi?
Kızlar geldim doktordan herşeyine tekrar bakıldı ayrıntılı çok şükürr herşey yolunda 22cm 364gr olmuş bebeğim bende 20+1 itibariyle toplamda 3 kilo almışım doktor çok iyi dedi...Hareketliydi bugün ama ben koca paket çikolatayı yedim hep elleri yüzündeydi canım benimmmopuyorumnanaktan
şeker yüklemesi ve tetanoz olucam tatil dönüşü biz birazdan gidiyoruz yazlığa ordanda tatile çıkıcaz nasipse 10 gün yokum size haber vereyim dedim...
Tsiraa çok sevindim canım seninde bebişine herşeyimiz hep böyle güzel olsun kızlar hepinizi çok öpüyorum bebişlerinize iyi bakın a.s.
nasılsınız kızlar maşallah bebişlerinize...benimki bu hafta daha bir hareketlendi büyüdü kasları kuvvetlendi oğluşumun bugün saat 4'te randevum var ayrıntılı çok heyecanlıyım bakalım napıyor bizimki..
tetanozu,şeker yüklemesini sorucam bir de göğüs uclarımda hassaslık var kuru kuru uçları onu sorucam..akşam geldiğimde yazarım sizleredeopuyorumnanaktan
benımde carsambe gunu kontrolum var bursalı arkadasım sen hangi doktora gidiyosun ben melike hanıma gidiyorum doruktaki.bebeişler pek hareketli sanırım herkesin,ama varlıgını hissettirmesi daha bi baska duyguymus degil mi arkadaslar?ilk bebişim oldugu için belkide oyle geliyor bana.herkese kolaylıklar diliyorum.benımde işte son 3 gunum kaldı.bitiyor artık ogrenci gurultusu bitti gerci ama...:1hug::1hug:
günaydın güzel hamişler...
ayakların şişmesi konusunda benim doktorum yukarıya kaldırma dedi. sadece uzat dedi. ben de onun dediğini yapıyorum.. ama kızlar pazar gününden beri akıntım kahverengi gelmeye başladı. hatta pazar günü çamaşırımda kan rengindeydi. ve acayip bir kasık ağrısı vardı. bende pazar günü hastaneye gittim. kana idrara baktılar. ultrasona baktılar.bişey çıkmadı. dinleneceksin dediler. ama sabah hala akıntım kahverengiydi. ağrılarım azalmıştı ama.tabi evhamlı ben çok korktum. Allahtan bebişin hareketlerini hissedebiliyorumda korkum azalıyor..sizlerde böyle bir durum oluştu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?