slm kızlar.. çarşambadan beri raporluydum.evde de girme fırsatım olmadı.çarşamba günü kendi doktorum gördü. korkulacak bişey yokmuş..hatta rapor haklarını daha sonraya sakla istersen dedi. ama ben dinleneyim dedim. gerçi dün yine hastanedeydim.ayrıntılı usg için. radyoloji doktoru baktı. herşey gayet güzel dedi. baş yukarda plesanta önde dedi. bilmiyorum bu önemli bişey mi. pazartesi şeker yüklemesi yapıcam.sonra sonuçları doktorum görecek.bakalım artık.
ben 50 gram glukoz aldım ama ne kadar suya katıcam bilemiyorum. tsiraa sen nasıl yaptın?
nazela, oğluşunun oda takımı hayırlı olsun. allah sağlıcakla kullanmasını nasıp eder inşallah.
ben göğüs ucu için krem aldım cnm tavsiye üzerine sende kullan isersen ztn 5. Aydan sonra başlayın diolar ben arada kullanıorum cnm acıdıkça veya kaşıntım oldukça yoksa emzirme dönemi işkenceye dönüomuş... kremin adı : Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi
kızlar biz bu arada bebişimize oda takımını aldık, çok sade ve şık bişi düz beyaz renkte (ileride kızım olursa diye böyle sade bişi aldık), kapı tokmakları fıstık yeşili.. buna uygun birde halı aldık içinde her renk var saraydan aldım halıyı astım hastaları ve bebekler için hav bırakmayan, tabanı kaymaz jelli bir halı.... bir ara resim eklemeyi öğrenirsem eklerim sizde fikrinizi belirtirsiniz inşallah.... darısı sizlerin başına...
günaydın güzel hamişler...
ayakların şişmesi konusunda benim doktorum yukarıya kaldırma dedi. sadece uzat dedi. ben de onun dediğini yapıyorum.. ama kızlar pazar gününden beri akıntım kahverengi gelmeye başladı. hatta pazar günü çamaşırımda kan rengindeydi. ve acayip bir kasık ağrısı vardı. bende pazar günü hastaneye gittim. kana idrara baktılar. ultrasona baktılar.bişey çıkmadı. dinleneceksin dediler. ama sabah hala akıntım kahverengiydi. ağrılarım azalmıştı ama.tabi evhamlı ben çok korktum. Allahtan bebişin hareketlerini hissedebiliyorumda korkum azalıyor..sizlerde böyle bir durum oluştu mu?
Kislar tatile gidiyorum ben sizleri cok ozlicem:gitme:
kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin gorusmek uzere...zemuszemus
tsiraa haklısın canım çıldırdılar.ancak Ankara Tıp fakültesindeki özel muayene bakan diğer doktorlar da aynı. hepsi birden 200 tl olmuş. bir de gidiyosun en az 1 saat bekliyorsun.güya devlet hastanesi...20 günü geçersen yeniden ücret ödüyorsun. vallahi zor.
günaydın kızlar; bestene canım ne demek burda birbirimize destek olmak, mutsuzluklarıda, mutluluklarıda paylaşmak için varız. birbirimizi görmesekde ben hepinizi bir dost, arkadaş gibi görüyorum. inşallah birgün gerçekten tanışma şansımız olur hepimizin.....
bu arada maşallah ya, bu nedir, insanlar son trimesterde her hafta dra gidiyolar yani sen şimdi son aylarında aylık 800 tlmi vereceksin ayıp vallahi... asgari ücretin hala 550 tl olduğu bir ülkede bu ne perhiz bu ne lahana turşusu......
kızlar benim oğluşum farklı bir bebek olacak galiba... bütün gün sesi soluğu çıkmıyor çoğu zaman, yada bir iki ufak hareketlilik oluyor, ama geceleri başlıyo spor yapmaya tabi benide uyku tutmuyo....sizde de durum böylemi? Birde ben çok korkuyorum bebek anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öle devam edermiş yandım ben valla, gündüz uyuyacak bakıcı rahat edecek gece annesini uykusuz bırakacak oğluşum
merhaba arkadaşlar, nazela benim oğluşumda ben hareketliyken duruyor, uzanınca 1-2 tekme atıyor, sanırım biz uzanınca rahatlıyorlar:) ama ben hep hissetmek istiyorum onu, ne garip bir duygu değil mi? hatta görmek istiyorum ama zamanında tabii aman Allah korusun erkenden gelmesin..benim haftam sanırım sizlerden daha az yeni yeni hissediyorum çünkü.(22+1 im bugün)
benim dr.um 120 TL alıyor.geçen hesapladım şimdiye kadar 3 defa ücret vermişim.ilk haftalarda baya sık gidiyordum, şimdi ayda bir.bence 200 TL çok fazla ne bu artık.soygun gibi.ama talep oldukça düşmez üniv.lerdeki fiyatlar.
şeker yüklemesi yaptıran var mı kızlar üç saat sürüyor bekliyormuşsun kitap dergi al öyle git yaptır dediler bana...ya tıp merkezinde yaptırıcam evime yakın olan yada doktorumda bakalım kontrolümde ne dicek doktorum...
saol canım hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirelim hayırlısıyla tsiracım herşey gönlümüzce olsun:Saruboceq:
İğnemi vuruldum geldim hiçbirşey hissetmedim ikinci dozu bir ay sonraymış...doktor kontrolümde iki hafta sonra bakalım...Artık karnım belirginleşti dün bankada yer verdiler bana:))karnımda kaşınıyor yağlarımı sürüyorum bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?