Şubatta hamile kalanlar buraya..

bebiş haftasını gösteren göstergeyi nasıl koyuyorsunuz bende istiyorum, yazan adrese girdim buraya nasıl aktarılıyor bilmiyorum.......

kızlar ben birkaç gün uğrayamayabilirim annem ameliyat olacak da ( inşallah çabucak sağlığına kavuşur ) sonra yine dönerim aranıza.. bu arada hepinizi çok özleyeceğim kendinize ve bebişlere iiii bakın....

tsiraa canım inşallah hurafedir yoksa bittik bizkaydirigubbakcemile3

nehirdayim biz biraz acele ettik ama babamız çok aceleci bir an önce bitsin alınacaklar diyor adamcağız uyku uyuyamıyor o kadar çokki alınacaklar sempatiksalakcinni

geçmiş olsun nazela, inşllah anne bir an önce sağlığına kavuşur..bekliyoruz seni bir an önce selamlar

pitoscum bazen geç hissedilebiliniyormuş bende bugün 22 + 4 üm aramızda çok fark yok yani ama dediğin gibi muhteşem bi duygu.... bi tarafım hep karnımda kalsın diyor diğer tarafım hemen kollarıma alayım diyor ama yüce rabbim tam zamanında göndersin oğluşumu bana erken gelmesin mümkünse....

pitosum bende öğrenmek istiyorum ama beceremiyorum bi türlü ya yokmu bize öğretecek şu zıkkımı

Canım Allah acil şifalar versin bir an evvel iyileşssin inşallah annen a.s.

ya bende o kadar çok deneme yanılma yaptım ki yardımcı olmaya çalışayım sizlere özel mesah attım bi mesaj kutunuzu kontrol edin kızlar umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir :))

Son düzenleme:
selam kızlar...dünden beri döktürmüşsünüz vallahi...hepiniz burdaymıssınız...
nedirday hoşgeldin canım...ne iyi olmuştur tatil şimdi. darısı bize diycem ama. eğer ayarlayabilirsem seneye aktarıcam ki oğlumla 20 gün daha geçireyim.
nazela, geçmiş olsun canım annen için. umarım sıkıntılı bir durum söz konusu değildir.
pitos'cum çizelgeyi bende biyerde okudum yaptım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum açıkçası. sanırım kasım 2010 anneleri sayfasındaydı. istersen tekrar araştırayım.
nehirday, ben de şekeri pazartesi günü 21+5 de yaptırdım. bana doktorum dedi ki : yarım kahvaltı yap. bir saat sonra 50 gram glikoz iç.tam bir saat sonra kan ver. ben de aynen öyle yaptım. miden bulanmasın diye içine limon sık dedi. ben yarım litre soğuk suya kattım içerisine de çeyrek limon sıktım. dün sonuçlarımı aldım, doktora gösterdim. çok iyi dedi. herşey normalmiş. 28 temmuzda tekrar çağırdı.
dün ücretleri de söyledim doktora. biz dedim %2,5 zam alıyoruz. sizin artışlar %12,5. hastanenin kararıymış. ocak ve temmuzda zam yapılıyormuş bizim istediğimiz bir şey dedğil dedi. bakalım artık.

çok iyimiş öyle evimede çok yakın sağlık ocağı,bende öyle yaptırayım o zaman vakit geçer öteki türlü çok zor saol vallahi tsira difterisiz tetanozuda senden duydum bunuda canıma.s.

nehirday izmirde hangi dr gidiyorsun merak ettim?[/QUOTE]

ben İrenbe Refik keleşe gidiyorum canım sen??

canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum anneciğine sende iyi bak kendine ve bebişinea.s

bestene hoşbulduk canım bende sizden fikir edindim boşuna beklemeyim oralarda sağlık ocağında yaptırayım bari gidip gelirim eve kolay olur buradaki fikir alışverişlerine bayılıyorumhihoyyyt

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın

6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.

gerisini yapıştıramadım 9 maddeydi yarım kaldı hata veriyor anlamadım agustos-anneleri 2010 81 sayfada hallisna nickli biri çok güzel anlatmış oradan bakın kızlar link yapıştıramıyorum ben 100 mesajı geçmem gerekiyormuş...

Son düzenleme:
heyoo çıktı..yalnız benimki haftalık değil aylık sankim:) 22+2 deyim.takvim 5 ay 1 haftalık mı çıkar ? aman neyse..tsiraa senin tarifinle yaptım.tşk..nehirday sana da.ama diğeri daha kolayıma geldi..

heyoo çıktı..yalnız benimki haftalık değil aylık sankim:) 22+2 deyim.takvim 5 ay 1 haftalık mı çıkar ? aman neyse..tsiraa senin tarifinle yaptım.tşk..nehirday sana da.ama diğeri daha kolayıma geldi..

hadi gözün aydın ,
tebrik ederim kaydirigubbakcemile3
seçtiğin şeride göre değişiyor demekki bende de hafta gösteriyor ama haftamızı zaten takip ediyoruz kaç aylık diye soranlara burdan bakıp söyleriz sempatiksalakcinni birde, 22+2 aynen göründüğü gibi çıkıyor canım a.s.

nehirday, yani bence en mantıklısı sağlık ocağında hastanede vs. beklemeden yaptırmak hem sağlık ocağında ücret ödemiyorsun hem hastaneler kadar yoğun değiller hem aile hekimin gibi sağlık ocağında seninle ilgilenen ebe - hemşire var doktorunla birlikte takip ediyor seni aşılarını tahlillerini testlerini ama sen istersen yinede doktorunla bir konuş bestene nin doktoru yarım kahvaltı limon falan demiş benim doktorum sadece tahlili yazdı bir kağıda sağlık ocağında yaptırabileceğimi söyledi sağlık ocağında benimle ilgilenen ebe de aç karına glikozu almamı söyledi öyle yaptım :bbo:

yani kafanı karıştırmak istemem ama doktorunla bir görüş öyle yaptır en iyisi a.s.

tsiraa, pitos, nehirday, bestene canlarım hepinizden allah razı olsun. çok şükür annem şimdilik iii, inşallah tez zamanda ayağa kalkar annecim....

tsiraa yaptım ama çıktımı acaba bilmiyorum yazımın altına bakıcam şimdi.

sempatiksalakcinninazela, annene tekrar çok geçmiş olsun Allah tekrardan yaşatmasın inşallah hemen toparlanıveririr...
Şerit çıkmış evet hadi gözün aydın

huımm birde HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLERa.s.

Kızlar herkese hayırlı kandiller...Allahım bize sağlıklı hamilelik sonuna kadar,sağlıklı kolaycacık doğumlar ve eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasit etsin yarabbim aminnnnnnnnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…