tsiraa canım inşallah hurafedir yoksa bittik bizkaydirigubbakcemile3
nehirdayim biz biraz acele ettik ama babamız çok aceleci bir an önce bitsin alınacaklar diyor adamcağız uyku uyuyamıyor o kadar çokki alınacaklar sempatiksalakcinni
canım ben yaptırdım bağlı bulunduğum sağlık ocağında 50 gr glikozu aldım eczaneden hiçbirşey yemeden gittim sağlık ocağına önce açlık kan şekerimi ölçtüler sonra glikozu yaklaşık yarım litre suya karıştırıp içtim (çalıştığım ve orada beklemek istemediğim için) tam bir saat sonra geri dönüp tekrar kan verdim 3 saat falan sürmedi yani birde evin yada işin yakınsa verdiğiniz saate geri geleyim der çıkarsın orada neden bekleyesin o kadar opuyorumnanaktan
kızlar ben birkaç gün uğrayamayabilirim annem ameliyat olacak da ( inşallah çabucak sağlığına kavuşur ) sonra yine dönerim aranıza.. bu arada hepinizi çok özleyeceğim kendinize ve bebişlere iiii bakın....
heyoo çıktı..yalnız benimki haftalık değil aylık sankim:) 22+2 deyim.takvim 5 ay 1 haftalık mı çıkar ? aman neyse..tsiraa senin tarifinle yaptım.tşk..nehirday sana da.ama diğeri daha kolayıma geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?