Kızlar herkese hayırlı kandiller...Allahım bize sağlıklı hamilelik sonuna kadar,sağlıklı kolaycacık doğumlar ve eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasit etsin yarabbim aminnnnnnnnnn:Saruboceq:
Kızlar herkese hayırlı kandiller...Allahım bize sağlıklı hamilelik sonuna kadar,sağlıklı kolaycacık doğumlar ve eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasit etsin yarabbim aminnnnnnnnnn:Saruboceq:
tsiraa canım saolasın, kızlar biraz geç oldu ama hepinizin dualarına AMİNNNNNNNNN diyorum. İnşallah hayırlısı ile miniklerimizi alırız kucağımıza tez zamanda.....
tsiraa sayende benimde şeritim oldu çok saol arkadaşım....
ben de hergün sabah bebe yağıyla yağlanıyorum akşam nemlendirici sürüyorum.yoksa kaşınıyorum vallahi. çatlamaya başladım mı bilmiyorum. ama sıcaklar beni mahvediyor. kötü zamanda mı hamile kaldık acaba.gerçi benim oğlum annesi ve babası gibi kış bebeği olacak. ben ocak doğumluyum. eşim ekim doğumlu. hatta doktorum eğer sezeryan olmam gerektiğini söylerse oğlum babasının doğum gününde bile doğabilir.aslında çok da güzel olur ama. sırf bunun için sezeryan olmam.
neden aklına getirmiyorsun?herşeyin normali varken. neden sezeryan olsun ki? ben hep normal istiyorum.Allahtan bir mani olmazsa. ama bebeğimin sağlığı herşeyden önemli. onun için doktoruma çok güveniyorum.en doğrusunu o söyler.
günaydın,dün sitede bakım vardı galiba..neden görüntüsünü değiştirmeye çalışıyorlar acaba?? neyse nasılsınız arkadaşlar, benim sıcaklarla aram hiç iyi değil.geceleri uyuyamıyorum ve sabah kalkmak işe gelmek zor oluyor.gece sol tarafa yatmak iyi diye okudum..ama ben sürekli dönüyorum yavaş olmam gerekiyor ama uyku haliyle yapamıyorum.bebeğe kordon dolanır diye duymuştum bu beni tedirgin ediyor..
selalar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?