Şubatta hamile kalanlar buraya..

aminn canım amiiin a.s.

Amin canım.
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.herkese hayırlı kandiller...

tsiraa canım saolasın, kızlar biraz geç oldu ama hepinizin dualarına AMİNNNNNNNNN diyorum. İnşallah hayırlısı ile miniklerimizi alırız kucağımıza tez zamanda.....

tsiraa sayende benimde şeritim oldu çok saol arkadaşım....

rica ederim canım,
çok şirin olmuş şeridin hayırlı olsun :1hug:

merhaba aranızda kabızlık çeken var mı? demir hapını almaya başlayınca bende biraz biraz başladı.ilerlemesin istiyorum.engellemek için özellikle yediğiniz bir şey var mı benim sevgili hamiş arkadaşlarım:1rolleyes:

tatlım ben ilk elevite başladığımda feci kabızlık çekmiştim sabahları hep kayısı yedim üzerine su içtim büyük bir bardak birde şeftali acayip iyi gelmişti bana bol bol yiyordum bir süre sonra geçiyor zaten vücut alışana kadar...ben daha demire başlamadım kan değerin çok güzel şu an gerek yok demişti bakalım bu kontrolümde verir belki haftaya,kilo alışımda hızlandı demiri içince ne olur bilmiyorum artık iştah açıyormuş fecii cokacimcoook

pitosum nehirdayin de bahsettiği gibi günkurusu kayısı (siyah renkli olan) aç karnına 3-4 tane yiyip üzerine 2 bardak ılık su iç ve yarım saat sonra kahvaltını yap, günlük en az 2 litre su içmeye özen göster ve bol bol salata ye... çok geçmiş olsun

nehirim benimde kilo alışım hızlandı acaip hatta 53 den 1 haftada 55 e çıktım 54 arada kaynadı gitti vallasempatiksalakcinni ama önemli olan bebişimiz sonuçta onlr iii olsun yeterki.... gerçi drum daha bilmiyo aldığım kiloları duyunca krize girecek eminimkaydirigubbakcemile3

nazelacım benim doktorum kiloya çok karşı doğumdan sonra veririz diye kendimizi avutuyoruz veriliyorda tamam ama doktorum kızıyor zorlaştırmaktan başka bişi değil diyor hamilelik sürecini...çünkü tansiyon problemin olabiliyor şeker problemin olabiliyor artı normal doğum yapman güçleşiyor...Arkadaşım altı ayda 10 kilo aldı şeker çıktı insülün vuruyor şimdi kendine allah korusun normali varken neden aşırı olsun o yüzden ben dikkat ediyorum etmesem zaten ne olucak bilmiyorum dikkat ettiğim halde iki haftadır hızlandı alışım bakalım önümüzdeki hafta gidicem kontrolea.s

kabızlık için bende bol meyve yiyorum.kayısı ya da başlayayım.tşk..bende 10 kilo aldım şeker çıkar mı lmaz: canım sıkıldı şimdi.ben sizin yaşadığınız kilo artışını 3. ve 4.ayda yaşadım.şimdi durdu diyebilirim.her tartıya çıktığımda 1 kilo almış oluyordum:)) inş.bi sorun olmadan ve daha fazla almadan bitiririm hamileliği..ama daha önce de yazdığım gibi kilo almamak için şartlanmak bebekte strese yol açıyormuş bilginize sevgili hamiş arkadaşlarım..selamlar hepinize...

günaydın kızlar...
pitoscum, drum bana ilaç verdi ama 3 gün kullandım. başka kullanmadım.ben kendi yöntemlerimle hallederim dedim. nazelanın da dediği gibi sabahları aç karnına 3 kayısı yiyorum.şimdi meyvesi varken kurusunu yemiyorum. arkasından ılık su.büyük bir bardak. bana çok iyi geliyor.
kilo konusunda takıntı yapmıyorum ama dikkat ediyorum. gerçi henüz iştah açılmadı.canımın istediği bişeyler yok hala. aşerme hiç olmadı(( eşime çile çektirecektim. ama yapamıyorum.
görenler kilo almamışsın sadece karnın var diyor.16. haftaya kadar 1 kilo aldım.16-20 arasında 2 kilo daha aldım.20 den sonra 0,5 kilo aldım. toplamda 3,5 kilo. ben hamiş olmadan önce de azıcık fazla yesem şişkinlikten içim daralıyordu. boğuluyordum.
göbüşleriniz nasıl büyüdü mü? benim önümde duran sanki bir top var.göğüslerimde kocaman oldu(

evet bestene büyüdü göğüslerim. büyürken de sıkıntısını çektim. yani kızardı, yandı vb vb.şimdide sıcaktan pişik gibi oluyor altları.evde sürekli onlarla uğraşıyorum.pudra, badem yağı sürüyorum..şu anda 90.öyle diyeyim ben sana:))

hafta sonu yoktum döktürmüşsünüz maşallah kaydirigubbakcemile3

bende 1o kg aldım :sinifsinif: neyse çok şükür ki şekerim düşük açlık 72, tokluk 8o çıktı da yırttım doktorum 1oo lük yüklemeye gerek kalmadığını söyledi sositososito

kabızlık olayına gelince kurukayısı üzerine suuu alkisalkisalkis benimde çektiğimde başvurduğum ilk yöntem hem kayısı kan da yapıyooo bi taşla iki kuş sempatiksalakcinni

çatlamaya başladım bide :sinifsinif: cildim çok kuru zeytin yağları nemlendiriciler badem yağları ne gelse elime sürüyorum kaydirigubbakcemile3
hatta çatlakta neymiş diye bir topic vardı burda bir iki ay önce onu okuyup gaza gelip yaptım bir iki hafta 3 kaşık türk kahvesine bir tam limonu sıkıp sorunlu bölgelere yedirip üzerine güzel bir kese yapıyormuşsun duştan çıkınca da nemlendirici bana fayda etmedi ama memnun kalanlar çok topiğine bir bakın isterseniz kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi a.s.

ben de hergün sabah bebe yağıyla yağlanıyorum akşam nemlendirici sürüyorum.yoksa kaşınıyorum vallahi. çatlamaya başladım mı bilmiyorum. ama sıcaklar beni mahvediyor. kötü zamanda mı hamile kaldık acaba.gerçi benim oğlum annesi ve babası gibi kış bebeği olacak. ben ocak doğumluyum. eşim ekim doğumlu. hatta doktorum eğer sezeryan olmam gerektiğini söylerse oğlum babasının doğum gününde bile doğabilir.aslında çok da güzel olur ama. sırf bunun için sezeryan olmam.

maşallah ne kadar gözünüz kara kaydirigubbakcemile3

ben normal doğumu aklımın ucundan bile geçiremiyorum kaydirigubbakcemile3

neden aklına getirmiyorsun?herşeyin normali varken. neden sezeryan olsun ki? ben hep normal istiyorum.Allahtan bir mani olmazsa. ama bebeğimin sağlığı herşeyden önemli. onun için doktoruma çok güveniyorum.en doğrusunu o söyler.

çok korkuyorum canım yhaa :2:

günaydın,dün sitede bakım vardı galiba..neden görüntüsünü değiştirmeye çalışıyorlar acaba?? neyse nasılsınız arkadaşlar, benim sıcaklarla aram hiç iyi değil.geceleri uyuyamıyorum ve sabah kalkmak işe gelmek zor oluyor.gece sol tarafa yatmak iyi diye okudum..ama ben sürekli dönüyorum yavaş olmam gerekiyor ama uyku haliyle yapamıyorum.bebeğe kordon dolanır diye duymuştum bu beni tedirgin ediyor..
selalar öpüyorum hepinizi

günaydın canım evet bakım vardı hatta dün bir ara değişik bir formatta bir süre kullandık ama oturmadı sanırım henüz eski haline döndüler ondan böyle iyi yha insanın alıştığı neden değiştiriyorlar bilmem kaydirigubbakcemile3
söylediğin gibi sıcaklardan uyunmuyor - işe gidesi gelmiyor insanın :bbo:
yatarken ya sağ tarafa ya da sol tarafa yatın diye okuyorum bende ama ne mümkün öyle yatıyorum uyandığımda sırt üstüyüm
birde, yatakta o kadarcık dönmeyle bebeğin kordonuna birşey olacağını sanmıyorum canım ya o kadar takma kafaya bence a.s.

slm kızlar.... valla kilo konusunda drum acaip takıntılı 5 haftada 2 kg aldığımı duyunca çıldırdı adamcağızlmaz: offffffffff

kızlar benim bebişimin kafası normalden 3 hafta gövdeside 10 gün önde gelişiyormuş, eşim kafasına taktı neden kafası büyük , özürlü bu çocuk diye.... moralim çok bozuk ama bebişimin bıyu ve kilosuda normalden önde gidiyor ya çok üzülüyorum bu duruma... drum böle gelişmeye devam ederse normal doğum zor olur mecburen sezeryan düşünürüz dedi... herhangi bir anomaliden bahsetmedi ama benim moralim bozuldu çok korkuyorum ya bebişime bişi olursa die..eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…