slm kızlar.... valla kilo konusunda drum acaip takıntılı 5 haftada 2 kg aldığımı duyunca çıldırdı adamcağızlmaz: offffffffff
kızlar benim bebişimin kafası normalden 3 hafta gövdeside 10 gün önde gelişiyormuş, eşim kafasına taktı neden kafası büyük , özürlü bu çocuk diye.... moralim çok bozuk ama bebişimin bıyu ve kilosuda normalden önde gidiyor ya çok üzülüyorum bu duruma... drum böle gelişmeye devam ederse normal doğum zor olur mecburen sezeryan düşünürüz dedi... herhangi bir anomaliden bahsetmedi ama benim moralim bozuldu çok korkuyorum ya bebişime bişi olursa die..eyvahedigeldismile
slm kızlar.... valla kilo konusunda drum acaip takıntılı 5 haftada 2 kg aldığımı duyunca çıldırdı adamcağızlmaz: offffffffff
kızlar benim bebişimin kafası normalden 3 hafta gövdeside 10 gün önde gelişiyormuş, eşim kafasına taktı neden kafası büyük , özürlü bu çocuk diye.... moralim çok bozuk ama bebişimin bıyu ve kilosuda normalden önde gidiyor ya çok üzülüyorum bu duruma... drum böle gelişmeye devam ederse normal doğum zor olur mecburen sezeryan düşünürüz dedi... herhangi bir anomaliden bahsetmedi ama benim moralim bozuldu çok korkuyorum ya bebişime bişi olursa die..eyvahedigeldismile
ya arkadaşlar benim bebeğim 26 haftalık dünden beri bebeğimi çok aşağıda hissediyorum ve alt karnım o hareket edince çok ağrıyor,sizdede benzer durum varmı benim bildiğim 24 haftadan sonra bebek yukarı çıkıyodu hatta bir kaç gün önce onun hareketlerini yukarda hissediyordum hep,eğilip kalkamıyorum bacaklarım karnımı çok sıkıştırıyor sizdede benzer bir durum varmı acaba
bende geldim araniza bende subatta hamile kaldim
ya arkadaşlar benim bebeğim 26 haftalık dünden beri bebeğimi çok aşağıda hissediyorum ve alt karnım o hareket edince çok ağrıyor,sizdede benzer durum varmı benim bildiğim 24 haftadan sonra bebek yukarı çıkıyodu hatta bir kaç gün önce onun hareketlerini yukarda hissediyordum hep,eğilip kalkamıyorum bacaklarım karnımı çok sıkıştırıyor sizdede benzer bir durum varmı acaba
ya kızlar bu arada son birkaç gündür ayaklarım acaip şişti benim, evdeki hiçbir ayakkabıya sığmıyo ayaklarım, hatta yeni aldığım 2 no büyük sandaletler bile dar geliyo yakında kocacığımla ortak giyecem ayakkabıları heraldelmaz:
merhabalar.benım ayaklarm da sisiyor.sıcaklardan mı yoksa yukumuz agırlasıyor ondan mı bilemiyorum artık.bol bol tekme atıyor minik kızım.
Günaydın kızlar...ben de bugün acayip kaşınıyorum. sabah yağlanıyorum...akşam vazelin sürmeye başladım.ama oğluşum büyüyor ki karnım genişledikçe kaşınıyorum. ayakların şişmesi nerdeyse iki aydır var bende. davul gibi oluyor bileklerim,bacaklarım.ama soğuk su acayip iyi geliyor.bi de eşim hergün masaj yapıyor:)) saolsun.
dün bizim apartmanda bir komşum da aynı şikeyetten dert yandı bana. sanırsam oğluşumdan 2 hafta büyük bebeği. ikinci çocuğuymuş.diğerinde çok iyiydim diyor. bunda hem ağrılarım var hem de ayaklarım çok şişti diyor. demekki hepimizin ortak kaderi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?