benimde bazen aşağıya iniyor birde elini kolunu hareket ettiriyor sanırımm kasıklarımın orda çık yukarı oğluşum hadi diye seviyorum canım acıyoo yani o yüzden meraklanma canım alanları bol şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar
evet nazela bende yazmıştım size düğünlerden misafirlerden giremedim falan diye bir baktım sabah sayfalar yok neden silindi acaba gelir belki bakım falan varsa...bu arada benimde ayaklarım şişiyor eğer dinlendiremezsem,gün içinde hep havaya kaldırıyorum ayaklarımı o zaman şişmiyor birde tuz tüketsem ne olucak bilmiyorum ama ayaklarım büyümedi yani henüz...
o kadar sıcak ki izmir ne yapacağımı şaşırdım kızlar yaa allah son aylarda olanlara yardım etsin su kuşu oldum sürekli duşa giriyorum...
kızlar bence hamileliğimiz sıcaklara getirmemeliydik.nehirday ında dediği gibi burası çok sıcakgeceleri bile nefes alamıyorum nerdeyse..ama napalım bizim kuzucuklar bu zamana denk geldi..az önce şeker yüklemesi yaptırdım.yaptırdığım merkez işyerimim yanında olduğundan bekleme süresinde işe geldim..şu ana kadar iyiyim ..içim fazla bayılmadı. 75 gr içtim glikozlu suyu..ilk saat kanımı verdim, 2 saati bekliyorum..
pitoscum haklısın canım.sıcaklara getirmemeliydik..ama ben kendim kaşındım. çevredeki herkes bebek ne zaman demeye başladı.bende okulum şubatta bitiyor.ondan sonra dedim. ne bileyim hemen hamile kalacağımı..:)) buna şükür ya...ya yatarak geçirilen bir hamilelik olsaydı. görümcem izmirde ve geçen sene temmuzun sonunda doğum yaptı. kıza çok acımıştım. bu sıcağa nasıl dayandın diye..ama o akıllı davrandı. 32. haftada izne ayrıldı. en azından yolda perişanlamadı. evde klimalı ortamda rahat etti...Allah dayanma gücü versin hepimize..
hoş geldinnn a.s. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...bende geldim araniza bende subatta hamile kaldim
canim benim prensim olucak allahin izniylegamyoncuiremsuhoşgeldin canım aramıza...umarım sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsundur..seninki prens mi prenses mi?
pitoscum haklısın canım.sıcaklara getirmemeliydik..ama ben kendim kaşındım. çevredeki herkes bebek ne zaman demeye başladı.bende okulum şubatta bitiyor.ondan sonra dedim. ne bileyim hemen hamile kalacağımı..:)) buna şükür ya...ya yatarak geçirilen bir hamilelik olsaydı. görümcem izmirde ve geçen sene temmuzun sonunda doğum yaptı. kıza çok acımıştım. bu sıcağa nasıl dayandın diye..ama o akıllı davrandı. 32. haftada izne ayrıldı. en azından yolda perişanlamadı. evde klimalı ortamda rahat etti...Allah dayanma gücü versin hepimize..
hoş geldinnn a.s. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...
arkadaşlar rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın...hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz inşallah..kızlar ne olur beni yanlış anlamayın...sizin topiğin yazısını gördüğümde içim acıyor...neden derseniz 5 yıl sonra hamile kalmıştım...şubat ayında öğrenmiştim...bende sizler gibi şubat hamişiydim..şimdi sizler gibi doğumuma günler sayacaktım...nasip olmadı...şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum rabbim inşallah çok bekletmeden nasip edeer...lütfen bana kızmayın böyle yazdım diye....ne olur ümmühan arkadaşınız için dua edin kaybettiği bebeğinin acısı içinden gitmedi...rabbim tekrar bir mucize yaşatırda en kısa zamanda minik bebeğine kavuşur...kucağına almak nasip olur...
canim benim prensim olucak allahin izniylegamyoncuiremsu
hosbulduk canim amin rabbim hepimize nasip etsin:Saruboceq:
arkadaşlar rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın...hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz inşallah..kızlar ne olur beni yanlış anlamayın...sizin topiğin yazısını gördüğümde içim acıyor...neden derseniz 5 yıl sonra hamile kalmıştım...şubat ayında öğrenmiştim...bende sizler gibi şubat hamişiydim..şimdi sizler gibi doğumuma günler sayacaktım...nasip olmadı...şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum rabbim inşallah çok bekletmeden nasip edeer...lütfen bana kızmayın böyle yazdım diye....ne olur ümmühan arkadaşınız için dua edin kaybettiği bebeğinin acısı içinden gitmedi...rabbim tekrar bir mucize yaşatırda en kısa zamanda minik bebeğine kavuşur...kucağına almak nasip olur...
olsun kızlar ya bunada şükür en azından ağustosta falan doğum yapmayacağız,iyice ağırlaştığımızda eylül ekim gibi olacak,bebeklerimizde sonbahar bebeği olacak allahın izniyle hem kışa palazlanırlar ele avuca gelirler baharada arabalarına koyar koyar çıkarız ne güzel...
zeyn aramıza hoşgeldin canım seni kasım anneleri topiğinde görmüştüm bir iki laflamıştık hatta orası çok kalabalık yeni gelenlere pek yanıt yazmıyorlar sen bana yazmıştın hayırlı olsun bebeğin canım...
bulut83 allah tekrar nasip etsin canım bende ilk bebeğimi düşürdüm çok üzüldüm seni anlayabiliyorum doğru zamanı gelince yine olacaktır üzülme allah bir daha ki sefere kucağına almayı nasip etsin canım tez zamanda gelsin bebişin:Saruboceq:
merhaba kızlar özlemişim sizi uzun zamandır yoktum memlekete gittim kardeşim büyük bir kaza atlattı 1 ay kadar yanında kaldım,yeni geldim nasılsınız,bebişler nasıl?çok şükür benim kızım iyi gidiyor şu anda,ayrıntılı ultrasonunu,şeker yüklemesini yaptırdım hepsi çok iyi çıktı umarım herkesin keyfi yerindedir,sizleri seviyorum:))))
hosbulduk canim bende seni hatirladim gene gelsene tatlim bazen atlamalar oluyor dedigin gibi kalabalik oldugu icin bundan sonra görüselim insallaholumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?