Şubatta hamile kalanlar buraya..

şu yazdıklarımın silinmesi beni resmen soğutmuştu yazmaktan bir kaç gündür yazdıklarınızı uzaktan izliyordum ama dayanamadım yine yazmaya başladım kaydirigubbakcemile3....
Burasıda çok sıcak canım sempatiksalakcinni hatta dün öyle bir gök gürledi ki olley dedim şimdi bardaktan boşalırcasına yağacak ama tek damla düşmedi :1no2:
sıcaklar hamilelik uykusuzluk tüm düzenimi alt üst etti sempatiksalakcinni dediğin gibi son ayında olanları düşünemiyorum ALLAH YARDIMCILARI OLSUN :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 keşke hesaplayabilseydik dediğin gibi yha
inşallah birşey çıkmaz yüklemen sonucunda canım a.s.

neyse kızlar yaa ikincilerin niyetine girdiğimizde şubatta olmazz şubatta olmaz diye hatırlatır dururuz birbirimize artık kaydirigubbakcemile3 yinede dediğin gibi bu halimize de bin şükür a.s.

şöyle bir baktımda amma çenem düşmüş sempatiksalakcinni neyse tamam sustum hepinize kolay gelsin kızlar opuyorumnanaktan

arkadaşlar rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın...hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz inşallah..kızlar ne olur beni yanlış anlamayın...sizin topiğin yazısını gördüğümde içim acıyor...neden derseniz 5 yıl sonra hamile kalmıştım...şubat ayında öğrenmiştim...bende sizler gibi şubat hamişiydim..şimdi sizler gibi doğumuma günler sayacaktım...nasip olmadı...şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum rabbim inşallah çok bekletmeden nasip edeer...lütfen bana kızmayın böyle yazdım diye....ne olur ümmühan arkadaşınız için dua edin kaybettiği bebeğinin acısı içinden gitmedi...rabbim tekrar bir mucize yaşatırda en kısa zamanda minik bebeğine kavuşur...kucağına almak nasip olur...

canim benim prensim olucak allahin izniylegamyoncuiremsu
hoş geldinnn a.s. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...

hosbulduk canim amin rabbim hepimize nasip etsin:Saruboceq:

mafoldumben çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin neden kızalım yazdın diye :1no2:
Ümidini yitirme annem de benden önce 4 çocuğunu kaybetmiş....
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın canım :1hug:
dualarım seninle a.s.

teşekkür ederim nehirday,tsira ve nazella beni çok rahatlattınız,benim bu gün ağrılarım çok fazla olunca dayanamayıp doktor gittim idrar yollarımda enfeksiyon varmış antibiyotik verdi bebeğin öyle durması ve kasıklarımda ağrı yapması da dediğiniz gibi normalmiş,

canım üzülme.Allah inşallah yenisini nasip eder...umarım tez zamanda Allah gönlüne göre verir.

olsun kızlar ya bunada şükür en azından ağustosta falan doğum yapmayacağız,iyice ağırlaştığımızda eylül ekim gibi olacak,bebeklerimizde sonbahar bebeği olacak allahın izniyle hem kışa palazlanırlar ele avuca gelirler baharada arabalarına koyar koyar çıkarız ne güzel...

zeyn aramıza hoşgeldin canım seni kasım anneleri topiğinde görmüştüm bir iki laflamıştık hatta orası çok kalabalık yeni gelenlere pek yanıt yazmıyorlar sen bana yazmıştın hayırlı olsun bebeğin canım...

bulut83 allah tekrar nasip etsin canım bende ilk bebeğimi düşürdüm çok üzüldüm seni anlayabiliyorum doğru zamanı gelince yine olacaktır üzülme allah bir daha ki sefere kucağına almayı nasip etsin canım tez zamanda gelsin bebişin:Saruboceq:

Son düzenleme:
merhaba kızlar özlemişim sizi uzun zamandır yoktum memlekete gittim kardeşim büyük bir kaza atlattı 1 ay kadar yanında kaldım,yeni geldim nasılsınız,bebişler nasıl?çok şükür benim kızım iyi gidiyor şu anda,ayrıntılı ultrasonunu,şeker yüklemesini yaptırdım hepsi çok iyi çıktı umarım herkesin keyfi yerindedir,sizleri seviyorum:))))

hosbulduk canim bende seni hatirladim gene gelsene tatlim bazen atlamalar oluyor dedigin gibi kalabalik oldugu icin bundan sonra görüselim insallaholumunekankayizsmile

kızlar güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun...rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın...banada yarım kalan mutluluğumu tekrar nasip etsin hayırlısıyla kucağıma almayı kısmet etsin..hepimizinkileri sağlıkla versin....aminnnnnnnnnnnnnnnn

canım çok geçmiş olsun...herkes iyi topikte şükür seninde iyi olmana sevindim tetanozlarımızı olduk gerçi bazı arkadaşlar olmadı sanırım,şeker yüklemelerini yaptırıyor herkes teker teker ben henüz yaptırmadım 26.haftada yaptır dedi doktorum bir de kan tahlilleri istedi bakalım...girersin artık sık görüşürüz canım...

hosbulduk canim bende seni hatirladim gene gelsene tatlim bazen atlamalar oluyor dedigin gibi kalabalik oldugu icin bundan sonra görüselim insallaholumunekankayizsmile

inşallah canım gelirim...

ya kızlar sizi bilmem ama ben yıllardır bu bebeği beklediğim için yaz kış farketmedim tabi. zaten tedaviyle oluncada yapacak pek bişi yoktu.... allahıma şükürler olsun ki meleğim geldi bütün herşeye katlanırım onun için.....

sıcaklara gelince tahammülsüzlüğüm üst sınırda, uykusuzum günlerdir, üstelik şişlikler ve kaşıntı benide çıldırtıyo ama aklıma minik fındığım gelince unutuyorum hepsini ......

zeyn oğluşunla birlikte aramıza hoşgeldin canıma.s.

ümmühan tatlım seni çok iii anlıyorum bende ilk meleğimi kaybetmiştim ve üzerine 1 yıl daha tedavi görüp bekledim canım , rabbim inşallah daha fazla bekletmeden sana bir melek daha göndersin:Saruboceq:

offf kızlar ya yükleme sonucum yüksek çıktı üstelik o kadar dikkat etmeme rağmen sanırım bebişimin normalden büyük olmasıda şekerlerimin yüksek seyretmesinden....

merhaba dün ne kadar çok şey yazılmış böyle, ne güzel paylaşımımız:)) yeni katılan arkadaşlara merhaba diyorum öncelikle..dün yaptırdığım şeker yükleme sonucunu aldım, sınır değerler içinde gibi daha dr.u ma göstermedim.
Ikya ayrıntılı ultraston dediğin 3 boyutlu olan mı? bu arada sağlık ocağı benden 2.tetenoz aşımı yaptırmamı söyledi..sizde 2.yaptırdınız mı? ilkinde biliyorsunuz difterisiz tetevax yaptırmıştım..

nazela tam gönderdim mesajı sen yazmışsın.. kaç çıktı sonuçların?? benimkileri yazayım 2 saatlik yapılmıştı..glukoz 75, OGGT 1.saat:149, OGGT 2.saat:121.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…