merhaba kızlar özlemişim sizi uzun zamandır yoktum memlekete gittim kardeşim büyük bir kaza atlattı 1 ay kadar yanında kaldım,yeni geldim nasılsınız,bebişler nasıl?çok şükür benim kızım iyi gidiyor şu anda,ayrıntılı ultrasonunu,şeker yüklemesini yaptırdım hepsi çok iyi çıktı umarım herkesin keyfi yerindedir,sizleri seviyorum:))))
merhaba dün ne kadar çok şey yazılmış böyle, ne güzel paylaşımımız:)) yeni katılan arkadaşlara merhaba diyorum öncelikle..dün yaptırdığım şeker yükleme sonucunu aldım, sınır değerler içinde gibi daha dr.u ma göstermedim.
Ikya ayrıntılı ultraston dediğin 3 boyutlu olan mı? bu arada sağlık ocağı benden 2.tetenoz aşımı yaptırmamı söyledi..sizde 2.yaptırdınız mı? ilkinde biliyorsunuz difterisiz tetevax yaptırmıştım..
nazela, sıkma canını şekerden dolayı, hepimiz şöyle yada böyle bu süreci sağlıkla tamamlayacağız.çünkü bebişlerimizi çook seviyoruz.az önce dr.a tel.de söyledim.biraz tereddütlü iyi dedi sonucu.haftaya muayeneye gidecem, o zaman biraz dikkat etmemi söyleyecek gibi sanki..
sizi güldüreyim biraz..benim oğluşum müdürüm konuşmaya başlayınca toplantıda falan tekme atıyor, benim yerime tepki mi veriyor dersiniz
nazelacım umarım kısa bi diyetle şekeri düşürürsün canım. yoksa hemen insülün mü başlanıyor?
tsiraa ben de sadece 50'lik yaptırdım. doktor ihtiyaç duymadı başka yüklemeye.
kızlar 2. saat şekerimde 150 çıktı bana insülin yolları taştanohaoldumsmile
merhaba dün ne kadar çok şey yazılmış böyle, ne güzel paylaşımımız:)) yeni katılan arkadaşlara merhaba diyorum öncelikle..dün yaptırdığım şeker yükleme sonucunu aldım, sınır değerler içinde gibi daha dr.u ma göstermedim.
Ikya ayrıntılı ultraston dediğin 3 boyutlu olan mı? bu arada sağlık ocağı benden 2.tetenoz aşımı yaptırmamı söyledi..sizde 2.yaptırdınız mı? ilkinde biliyorsunuz difterisiz tetevax yaptırmıştım..
evet kızlar...bu ara herkes burda.. sayfalar hızlı ilerliyor.
ıkyacım çok geçmiş olsun. umarım kardeşin şimdi iyidir.
kızlar şeker yüklemesi herkesde farklı yapıldı sanırım. benim 50 gramda 1 saat sonra 90 çıkmıştı. doktorum gayet iyi dedi.abimde şeker olmasından dolayı ben korkmuştum aslında. ama tatlıya ve şekere bi düşkünlüğüm olmadığından sanırım yüksek çıkmadı.bizim yeni kontrolümüz ayın 28 inde. 26. haftada gidicez bakalım.
evet canım benimki 4 boyutluydu ayrı ücret ödeyip yaptırıyosun bir de bana resmini verdiler vesikalık gibi:ecrin_bebek:çok şekerdi:)2.tetanozumu da oldum sağlık ocağında.
nehirdaycım seninde yazdıklarını okudum hiç takma kafana böyle şeyleri iyi düşün iyi olsun abartma lütfen,tarama testleri kötü çıkanlara doktorlar aldır deyip duruyorlar ama onlar bebeklerine inandıkları için aldırmıyorlar sağlıklı bebekler dünyaya getiriyorlar,inan seninkide çok çok iyi,tatlı,sağlıklı bir bebek olucak ben böyle hissediyorum,Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize ayrı ayrı:))))
hoşgeldin, bebeğine maşallah
kardeşine büyük geçmiş olsun a.s.
yha ben 50'lik yükleme yaptırdım sonrasında doktorum 75-100 lük yüklemeye gerek yok dedi sizleri okuyunca doktorumdan şüphe etmeye başladım sempatiksalakcinni
ooff 2. tetenoz var birde değilmi 3 gün ağrısı geçmiyo yha sanki kolumun üzerine yatmışımda tutulmuş gibi sempatiksalakcinni benimle ilgilenen ebe de doğuma kadar 2. yide yaptırmamı söylemişti hatta 2o temmuza randevu vermişti ama korkudan gitmedim kaydirigubbakcemile3 haftaya giderim herhalde zaten bununla beraber hayatımının sonuna kadar tetenoz yaptırmama gerek kalmayacakmış son tetenozummuş. bu avutuyor en azından sempatiksalakcinni
canm, lkya ın gebelik haftasına bakılırsa yaptırdığı obstetrik usg ben birer hafta arayla iki farklı yerde yaptırdım emin olmak için kaydirigubbakcemile3 mümkünse 4 boyutlu renkli ultrasonla bakan bir yerde yaptırın derim daha detay veriyorlar opuyorumnanaktan
neyi abarttığımı anlamadım canım benim hamileliğim allaha çok şükür güzel geçiyor bir şikayetim yok taramalarımda çok iyi çıktı değerlerim çok güzel allahıma şükür acaba başka bir nicklemi karıştırdın anlamadım bişi..
hanımlar avatarımdaki benim kızım,bebeğim,çok şeker dimi:)))))oy annesinin kuzusu,utangaç kızı,eli yüzünde hep:)))))[/QUOT
canım maşallah...Allah nazarlardan saklasın.ben de dört boyutlu yaptırmayı düşünmüyor değilim.doktorum bişey demedi.bakalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?