- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
gunaydın benım arkadasımında seker yuklemesi fazla cıkmıstı doktor diyet verdi bebişi simdi 3 aylık oldu hiçbir sorunu uzulme arkadasım bisey cıkmaz insallah.bende ptesi gunu yaptırıcam seker yuklemesini bakalım nasıl cıkacak.arkadaslar sizde oldu mu bilmiyorum ama gogsumden bişey gelmiş benim bu sabah farkettim sut degildir ama ne acaba merak ettim bi bilgisi olan var mı acaba?benım gercek ismim de fahriye bu arada.:teselli:
nehirdar, benim dr.um hakan sabirli, özel muayenesine gidiyorum alsancakta. kızlar lansinoh aldım göğüs ucu için..doğumdan 1 ay önce sürmeye başlayın deniyordu, sizce şimdi başlasam erken mi? sıcaklardan galiba uçları hep yanıyor..
kızlar yazılanları toptan okuyunca nickler aklımda kalmadı valla ama hepinize çok teşekkür ederim şimdilik diyet yapmaya karar verdim 1 hafta içinde düşüremezsem şekerimi insülin tedavisine geçeceğim galiba... bu arada hocalarımlada görüşüp onlarında fikirlerini alacağım.
kızlar ben bu 4 boyutlu usgye taktım bende istiyorum yaaaaaa ama eşim karşı çıkıyo ne gerek var diyo offf ıkya maşallah ne güzelmiş kızın allah nazarlardan saklısın canım....
gunaydın benım arkadasımında seker yuklemesi fazla cıkmıstı doktor diyet verdi bebişi simdi 3 aylık oldu hiçbir sorunu uzulme arkadasım bisey cıkmaz insallah.bende ptesi gunu yaptırıcam seker yuklemesini bakalım nasıl cıkacak.arkadaslar sizde oldu mu bilmiyorum ama gogsumden bişey gelmiş benim bu sabah farkettim sut degildir ama ne acaba merak ettim bi bilgisi olan var mı acaba?benım gercek ismim de fahriye bu arada.:teselli:
nehirdar, benim dr.um hakan sabirli, özel muayenesine gidiyorum alsancakta. kızlar lansinoh aldım göğüs ucu için..doğumdan 1 ay önce sürmeye başlayın deniyordu, sizce şimdi başlasam erken mi? sıcaklardan galiba uçları hep yanıyor..
offf tsiraacığım ne bileyim ilginç bir koca işte benimkisi.... bebeği neden rahatsız ediyoruz habire diyor, bana kalsa ben eve USG alırım heraldeaklinialirimsmile
fahriyeciğim bana hiç olamdı böle şeyler hatta benim göğüslerim bile fazla büyümedi neredeyse aynı acaba benim sütüm azmı olacak ya? allah korusun!!!
kızlar bu arada drum şekerim nedeniyle bebişimin 4000 g civarında doğabileceğini ve doğumdan sonra sağlık sorunları yaşayabileceğini söledi offfffff rabbim korusun evladımı ne olacaksa ben çekerim zaten zorla edindim birtanelmaz:
kızlar bu arada benim ismimde elif.... ha unutmadan milupa bitek bana numune göndermemiş demekki. sizin numuneleriniz kaç günde gelmişti bayanlar? benim 20 gün falan oldu üye olalı ama bişey gelmedi henüz....
kızlar isim düşünmeye başladınızmı? bizim çok önceden belliydi abisinin adını koymak istiyor eşim Emre, bende geçen sene berat kandilinde dua ederken oğlum olursa adını berat koyucam demiştim şimdi adı Berat Emre olucak oğlumun ama nüfusa sadece Emre yazılacak inşallah..... Siz hangi isimleri düşünüyorsunuz?
kızlar isim düşünmeye başladınızmı? bizim çok önceden belliydi abisinin adını koymak istiyor eşim Emre, bende geçen sene berat kandilinde dua ederken oğlum olursa adını berat koyucam demiştim şimdi adı Berat Emre olucak oğlumun ama nüfusa sadece Emre yazılacak inşallah..... Siz hangi isimleri düşünüyorsunuz?
kislarrr napiyonus masallah iyi kaynatmissinizzemuszemus
ben hala tatil modundayim eve alisamadim sempatiksalakcinni
bu arada dun doktordaydik aylik kontrolde guzel kizim 30 cm 700 gram mis koca kiz olmus
benim ismim nuray ...kizimin adina daha karar vermedim ama esim ipek diyo baska bisey demiyoklava:
bizde derin koyucaz kızımızın adını.
bizde derin koyucaz kızımızın adını.
benim kızım olsaydı defne koymayı düşünüyordum, kız ismine bir alternatif size..bence çok hoş mitolojik bir yanı da var..bu arada benim oğluşumun ismine -uras-kimse yorum yazmamış(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?