Şubatta hamile kalanlar buraya..

gunaydın benım arkadasımında seker yuklemesi fazla cıkmıstı doktor diyet verdi bebişi simdi 3 aylık oldu hiçbir sorunu uzulme arkadasım bisey cıkmaz insallah.bende ptesi gunu yaptırıcam seker yuklemesini bakalım nasıl cıkacak.arkadaslar sizde oldu mu bilmiyorum ama gogsumden bişey gelmiş benim bu sabah farkettim sut degildir ama ne acaba merak ettim bi bilgisi olan var mı acaba?benım gercek ismim de fahriye bu arada.:teselli:

herkese günaydın kızlar

Benimde göğsümden sıvı geliyor canım kabuk kabuk oluyor hatta ben onları ilk başlarda banyoda temizlemeye kalktım çatladı kanadı uçları doktorum krem vermişti...Memişlerde hazırlık var süt kanallarımız açılıyor :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar..öyle yoğunum ki bu aralar...vallahi oğluşumu ihmal ediyormuşum gibime geliyor. çok üzülüyorum. gerçi sabahları biraz gönlünü alıyorum sanırsam.tekmeleyip duruyor meleğim benim.
fahriyecim hiç benim göğsümden bişey gelmedi. bilemiyorum açıkcası.
evet kızlar tsiraa nın da dediği gibi ben de milupanın sayfasına üye oldum. numuneler geldi birde kitapçık geldi. bazı siteler bebek bezi, mama falan gönderiyormuş..

nehirdar, benim dr.um hakan sabirli, özel muayenesine gidiyorum alsancakta. kızlar lansinoh aldım göğüs ucu için..doğumdan 1 ay önce sürmeye başlayın deniyordu, sizce şimdi başlasam erken mi? sıcaklardan galiba uçları hep yanıyor..

bende alsancağa gidiyorum İrenbe Refik Keleş...benim doktorumun verdiği kremde lansinoh canım ben bir aydır kullanıyorum doğuma kadar da kullanıcam bence arada sürebilirsin hem göğüs uçlarını korur çok güzel bir krem...

kuzum senin kocan da bir alem hee
bebeğin kafası büyük diye özürlü der moralini bozar hem ultrasona karşı çıkar nie sana biraz daha destek olmio
kusura bakmada sinir edior beni klava:

benim kocamda yalvarıyo her ay ne olur gidelim diye kaydirigubbakcemile3

ben karşı çıkıyorum şimdi 180 lira onamı vereceğiz falan diye sonra dayanamıyorum gidiyoruz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

aha bursalı birini buldum sempatiksalakcinni

hg öncelikle opuyorumnanaktan

arada benimde bahsettiğin duruma yakın bişiiler olmuştu göğüslerimde dr.um normal demişti çok üstüne düşmemiştim bende hihoyyyt

bence çatlamaya başladığında yada doğuma yakın sür zaten normalde yağlar kremler yeterince nemlendiriyoruz kaydirigubbakcemile3

offf tsiraacığım ne bileyim ilginç bir koca işte benimkisi.... bebeği neden rahatsız ediyoruz habire diyor, bana kalsa ben eve USG alırım heraldeaklinialirimsmile

fahriyeciğim bana hiç olamdı böle şeyler hatta benim göğüslerim bile fazla büyümedi neredeyse aynı acaba benim sütüm azmı olacak ya? allah korusun!!!

kızlar bu arada drum şekerim nedeniyle bebişimin 4000 g civarında doğabileceğini ve doğumdan sonra sağlık sorunları yaşayabileceğini söledi offfffff rabbim korusun evladımı ne olacaksa ben çekerim zaten zorla edindim birtanelmaz:

kızlar bu arada benim ismimde elif.... ha unutmadan milupa bitek bana numune göndermemiş demekki. sizin numuneleriniz kaç günde gelmişti bayanlar? benim 20 gün falan oldu üye olalı ama bişey gelmedi henüz....

kızlar isim düşünmeye başladınızmı? bizim çok önceden belliydi abisinin adını koymak istiyor eşim Emre, bende geçen sene berat kandilinde dua ederken oğlum olursa adını berat koyucam demiştim şimdi adı Berat Emre olucak oğlumun ama nüfusa sadece Emre yazılacak inşallah..... Siz hangi isimleri düşünüyorsunuz?

canım sen daha iyi bilirsinde doğumdan sonra sadece şeker istediğinden huysuzlandığını 2-3 haftada da geçttiğini okumuştum başka bir topic te yani öle ciddi bi sağlık sorunu olmuyormuş :1hug:

birde, milupa bana 15-2o günde yollamıştı

kız senin oğlun mu olacak nie şeridini pembe yaptın değiştirsene laelaelaelaelae

nazela bu arada adaşız.bende elif:) benim oğluşumun adı URAS olacak.yani içimize daha çok sinen birşey olursa değişebilir tabii.

kislarrr napiyonus masallah iyi kaynatmissinizzemuszemus
ben hala tatil modundayim eve alisamadim sempatiksalakcinni
bu arada dun doktordaydik aylik kontrolde guzel kizim 30 cm 700 gram mis koca kiz olmus
benim ismim nuray ...kizimin adina daha karar vermedim ama esim ipek diyo baska bisey demiyoklava:

tesekkur ederim arkadaslar paylasımlarınız için korkmustum bir an..tsiraa bursada yasıyorum ben gorev nedenıyle aslen manisalıyım.dktr sormustum sana hangisine gidiyosun diye zübeyde hanım demiştin galiba.karnımız burda doyduguna gore yarı bursalı sayılırız artıkkkk!!!!!!!

Berat ismi çok güzel elifcim...benim oğlumunda iki tane ismi olacak nasipse birisi eşimin babasının ismi çok seviyorum onu Ahmet ikinciside senelerdir hayalim olan Rüzgar ismi Ahmet Rüzgar yani...

hoşgeldin nuraycım maşallah canım kızına kocaman olmuş..İpek ismini çok severim çok kibar bir isim....

bizde derin koyucaz kızımızın adını.

Şuan kime sorsam ismini derin koyacağız diyor,derin ismi patlamış durumda ama çok hoş bir isim...

benim kızım olsaydı defne koymayı düşünüyordum, kız ismine bir alternatif size..bence çok hoş mitolojik bir yanı da var..bu arada benim oğluşumun ismine -uras-kimse yorum yazmamış(

benim kızım olsaydı defne koymayı düşünüyordum, kız ismine bir alternatif size..bence çok hoş mitolojik bir yanı da var..bu arada benim oğluşumun ismine -uras-kimse yorum yazmamış(

defnede guzel nedense hep D harfli isimler moda son zamanlarda(Derin,Duru,Dora,Defne)
bu arada oglusunun adi cok guzelmis cok hosuma gitti benimde adiyla buyusun insallah minik delikanlimiz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…