ya bu arada bugun sifa hastanesine gittim kizlar izmirliler bilir..
sanirim ozele alistigimdan cok tuhaf geldi hastane cok temiz hos ama ultrason ayri odada 5 dakka bakmadi bile...
doktorum ozelle anlasmali karatasta ve cinarlida dogum yaptiriyo 3 milyar dedi yaptirmak isterdim ona ama baya fazla geldi butcemize...ondan gittim sifaya takipe alinip orda dogurmak icin ama oda pek sinmedi icime 51 tl verdim muayene+ultrason yarim saat durmadim hastanedelmaz:
siz nerde dogum yapmayi dusunuyosunuz pitoscum ve elifcim(nehirday)bilmiyorumkismile
tesekkur ederim arkadaslar paylasımlarınız için korkmustum bir an..tsiraa bursada yasıyorum ben gorev nedenıyle aslen manisalıyım.dktr sormustum sana hangisine gidiyosun diye zübeyde hanım demiştin galiba.karnımız burda doyduguna gore yarı bursalı sayılırız artıkkkk!!!!!!!
sanirim ozele alistigimdan cok tuhaf geldi hastane cok temiz hos ama ultrason ayri odada 5 dakka bakmadi bile...
doktorum ozelle anlasmali karatasta ve cinarlida dogum yaptiriyo 3 milyar dedi yaptirmak isterdim ona ama baya fazla geldi butcemize...ondan gittim sifaya takipe alinip orda dogurmak icin ama oda pek sinmedi icime 51 tl verdim muayene+ultrason yarim saat durmadim hastanedelmaz:
siz nerde dogum yapmayi dusunuyosunuz pitoscum ve elifcim(nehirday)bilmiyorumkismile
benim kızım olsaydı defne koymayı düşünüyordum, kız ismine bir alternatif size..bence çok hoş mitolojik bir yanı da var..bu arada benim oğluşumun ismine -uras-kimse yorum yazmamış(
ya kızlar çenem düştü kusura bakmayın ama doğum ücretleri ne kadar abartı böle İzmirde... sizlerin SGKlarınız yokmu, yoksa hastanedemi SGK geçerli değil anlamadım ben.... normalde sezeryanlı ücretler 700 tl civarında diye biliyorum ben.
merhaba herkeze bir sorum olacak sizlere acaba gebeliğin kanda çıkmayıp idrarda çıkması mümkünmüdür.... yani bazılarında kanda görünmeyip idrarda görünen oluyormudur...
selam kızlar,
nazela oğluşuna URAS ı tabiki koyabilirsin..orjinali URAZ imiş, kocişim illede URAZ yazdıralım diyor..kararsız kaldık..
doğum konusuna gelince ben izmir-karataşta 2000 TL ye sezeryan oluyor diye biliyorum, dr.ücreti de içinde bunun, nazelanın söylediği 700 TL nin içinde dr.ücreti yoktur bence..belkide dr.umun çalıştığı devlet hastanesinde de olabilirim.özel oda da kendi dr.um olduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.ille de özel diye takılmamak lazım.
doktorun bir devlet hastanesinde çalışıyorsa tabikide hastanede olabilirsin doktorun yanında olduktan sonra ama benim doktorum özel bir merkezde devlet hastanesiyle bağlantısı yok o yüzden öyle bir şansım yok senin var bence hiç özelde olmana gerek yok önemli olan doktorunun yanında olması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?