Şubatta hamile kalanlar buraya..

ya bu arada bugun sifa hastanesine gittim kizlar izmirliler bilir..
sanirim ozele alistigimdan cok tuhaf geldi hastane cok temiz hos ama ultrason ayri odada 5 dakka bakmadi bile...
doktorum ozelle anlasmali karatasta ve cinarlida dogum yaptiriyo 3 milyar dedi yaptirmak isterdim ona ama baya fazla geldi butcemize...ondan gittim sifaya takipe alinip orda dogurmak icin ama oda pek sinmedi icime 51 tl verdim muayene+ultrason yarim saat durmadim hastanedelmaz:
siz nerde dogum yapmayi dusunuyosunuz pitoscum ve elifcim(nehirday)bilmiyorumkismile

benimde durumum aynı canım
o yüzden hem kendi doktoruma devam ediyorum hemde egepolde gökalp beye gidiyorum
çok hoş bir doktor çok pozitif güzel moral oluyor bana eğer doğum konusunda kendi doktorumla anlaşamazsam (ki sanmıyorum anlaşırım herhalde) egepolde doğum 700tl
orada doğurucam bende ama kendi doktoruma daha çok güveniyorum hala sanki onunla doğuma girersem rahat edicek içim sana da egepolü tavsiye edebilirim bu konuda

haha doğrudur valla hamilelik bende unutknlık yptı kusura bakma cnım yha sempatiksalakcinni
senin doktorun kimdi canım?

melike yıldırım benım doktorum.memnunum simdilik iyi bi doktor.cekirgedeki özel doruk hastanesinde.

cnm hangi şifaya gitttin ve doktorun kimdi merak ettim
özele alışmak gerçekten çok arklı bişe yaa
benim doktorda kentte ve çınarlıda doğum yaptırıyo ve 3.5 -5 milayr arası fyat söyledi bende egepole gidiyorum yedekte
şifayı bana çok tavsiye etmişlediii mrk ettim hangi şifa hangi doktorrr bilmiyorumkismile

benim kızım olsaydı defne koymayı düşünüyordum, kız ismine bir alternatif size..bence çok hoş mitolojik bir yanı da var..bu arada benim oğluşumun ismine -uras-kimse yorum yazmamış(

geçenlerde arkadaşım doğum yaptı uras koydu oğlunun ismini Mutluluk demekmiş çok güzel bir isim canım anlamıda çok güzel...

benim doktorumda karataşta yaptırıyor doğumlarını ama henüz biz fiyat konuşmadık... kuzenimin ve arkadaşımın doğumunu yaptırdı geçen sene sezeryanla 3 milyara mal oldu yine aynı olur sanırım bakalım...
Yalnız annemin arkadaşı ameliyat oldu basmanedeki şifada kadın hastalıklarından doktoru berrin hanımdı çok memnun kaldı benimle çok ilgilendiler dedi hemşireler olsun doktoru olsun ama doğumu nasıl olur bilmiyorum tabiki tatlım...

kızlar döktürmüşsünüz vallahi..
kızlar ben nicklere alışmıştım.isimleri karıştırırım. şimdiden kusura bakmayın.
c_n hoşgeldin canım.
benim görümcem geçen sene izmir de karataş hastanesinde doğum yaptı. o çok memnun kalmıştı. ondan sonra bir komşuları daha orda yaptı ama o memnun kalmadı.
ohh ne ala isimler hava da uçuşuyor...eşim görevde gelince bi posta daha kızayım ona..daha oğluşuma isim bulamadı. ben de onun gururunu okşayayım diye ismine sen karar ver dedim. yoksa ben on tane isim buldum..benim bulduğum isimleride beğenmiyor. isimlerin hepside çok güzel.Ahmet Rüzgar, Berat Emre, Uras, Derin..
Rüzgar,doruk,ege,umut,özgür,onur,utku,kayra hepsi bizim ailede mevcut.çocuk sahibi olmak konusunda geride kaldığımdan bana isim kalmadı :))) şaka bi yana da ailede aynı isimden 2 tane olsun istemiyorum.
ben MERT demiştim başta. ama vazgeçtim. POYRAZ sıcak geliyor. ama eşim beğenmiyor...

bu arada elifcim (nazela) benim milupanın numunelerinin gelmesi 1,5-2 ayı buldu.niveanın ıslak havlusu vardı.müthiş güzel kokuyor..

tsiraa teyzesi hiç aklıma gelmemişti şeridimin pembe olduğu hay allah yaaaaaaakaydirigubbakcemile3 evet oğluşum olacak inşallah uygun bi zamanda değiştireyim bari.....

valla kızlar isimler süper özellikle adaşım URAS'ın anlamını ilk kez duydum bayıldım tek kelimeyle çalsammı acaba isminizikaydirigubbakcemile3

nuraycığım ipek ismi bir kıza konulabilecek en güzel isimlerden biri bence kibar, naif, hoş, inşallah ipek gibi bir kızın olur canım.

nehirciğim Ahmet Rüzgar kulağa hoş ve modern geliyor bende bir ara Rüzgar ismine ve Poyraz'a takmıştım ama eşim illa abisinin adı olsun istedi.

Derin ismi çok anlamlı Fahriye'ciğim ama bu aralar kızlarında yazdığı gibi herkesde sık duyar oldum moda isimlerden biri...İlkokulda kızının sınıfında 3-5 Derin olabilir canım ama yinede sen bilirsin....

besteneciğim bende senin gibi doğurmakda gecikince sevdiğim düşündüğüm bütün isimler kapıldı malesef üstelik bizim sülalede 4. emre olacak benim oğlum offffffffffffffffffff. ne yapalım elimizi çabuk tutsaydık istediğimiz ismide kapardık :sinifsinif:

ya kızlar çenem düştü kusura bakmayın ama doğum ücretleri ne kadar abartı böle İzmirde... sizlerin SGKlarınız yokmu, yoksa hastanedemi SGK geçerli değil anlamadım ben.... normalde sezeryanlı ücretler 700 tl civarında diye biliyorum ben.

merhaba herkeze bir sorum olacak sizlere acaba gebeliğin kanda çıkmayıp idrarda çıkması mümkünmüdür.... yani bazılarında kanda görünmeyip idrarda görünen oluyormudur...

İzmirde özeller malesef böyle canım,benim SGK var ama benim istediğim hastanenin anlaşması yok doktorumdan ayrılmam lazım yani dokuz ay boyunca ona gidicem sonra bilmediğim bir doktorda doğum yapacağım onu da ben istemedim...Hem SGK olan,hem iyi olan bir doktor,merkezde bulamadığım için,birde senelerdir tanıdığım doktorumdan vazgeçmek istemediğim için özel bir merkeze gidiyorum...

merhaba herkeze bir sorum olacak sizlere acaba gebeliğin kanda çıkmayıp idrarda çıkması mümkünmüdür.... yani bazılarında kanda görünmeyip idrarda görünen oluyormudur...

İdrarda çıkmayıp kanda çıkanını duydum ama kanda çıkmayıp idrarda çıkanını hiç duymadım canım ben kan tahlilinin en kesin çözüm olduğunu biliyorum...

selam kızlar,
nazela oğluşuna URAS ı tabiki koyabilirsin..orjinali URAZ imiş, kocişim illede URAZ yazdıralım diyor..kararsız kaldık..
doğum konusuna gelince ben izmir-karataşta 2000 TL ye sezeryan oluyor diye biliyorum, dr.ücreti de içinde bunun, nazelanın söylediği 700 TL nin içinde dr.ücreti yoktur bence..belkide dr.umun çalıştığı devlet hastanesinde de olabilirim.özel oda da kendi dr.um olduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.ille de özel diye takılmamak lazım.

doktorun bir devlet hastanesinde çalışıyorsa tabikide hastanede olabilirsin doktorun yanında olduktan sonra ama benim doktorum özel bir merkezde devlet hastanesiyle bağlantısı yok o yüzden öyle bir şansım yok senin var bence hiç özelde olmana gerek yok önemli olan doktorunun yanında olması...

iyi geceler kızlar güzel rüyalar görüyorsunuzdur umarım opuyorumnanaktan

evet senin durumunu biliyorum nehirday, irenbede dr.un.ben genel yazdım zaten.
bu arada ben birkaç günlüğüne olmayacağım..dinlenme zamanı geldi.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..görüşmek üzre..:gitme:

kızlar benim adım da özge,kızımın ismini beren su koymayı düşünüyorum,kocişide ikna edersem tabii:)))

hihoyyyt

bu sabah doktora gittik kızlar 1kg 130 gr ve 38 cm olmuş oğlum sempatiksalakcinni

1o gündür görmüyordum onu özlemişim yaaa :CüvCüv:

Son düzenleme:
nehirday anladım canım şimdi neden bu kadar ödediğini, elifciğim 700 tlnin içinde doğum + dr ücreti var sen sadece kaldığın gün kadar yatak bedelini ödüyorsun canım... Bu arada URAS ismini söledim eşime oda çok beğendi ama abisinin adını değiştireceğimden korktuğu için pek pas vermedi canım. oğluşun adıyla yaşasın inşallah....

tsiraa inanmıyorum ya 10 günde bir dra gidilirmi canımohaoldumsmile.. ben hastanede drumla hergün burun buruna olduğum halde ayda 1 gidiyorum ama tabiki kendimi zor tutuyorum da nese.... bu arada maşallah kuzuna allah nazarlardan saklasın oğluşunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…