nehirday anladım canım şimdi neden bu kadar ödediğini, elifciğim 700 tlnin içinde doğum + dr ücreti var sen sadece kaldığın gün kadar yatak bedelini ödüyorsun canım... Bu arada URAS ismini söledim eşime oda çok beğendi ama abisinin adını değiştireceğimden korktuğu için pek pas vermedi canım. oğluşun adıyla yaşasın inşallah....
tsiraa inanmıyorum ya 10 günde bir dra gidilirmi canımohaoldumsmile.. ben hastanede drumla hergün burun buruna olduğum halde ayda 1 gidiyorum ama tabiki kendimi zor tutuyorum da nese.... bu arada maşallah kuzuna allah nazarlardan saklasın oğluşunu....
hihoyyyt
bu sabah doktora gittik kızlar 1kg 130 gr ve 38 cm olmuş oğlum sempatiksalakcinni
1o gündür görmüyordum onu özlemişim yaaa :CüvCüv:
27haftalık oldu oğlum 3gün önce gece birden bire çok şiddetli kanamam oldu korkudan ölüyodum kızlar yaBu arada 4boyutlu ultrason çektiren varmı nasıl bebislerinizin yüzleri
27haftalık oldu oğlum 3gün önce gece birden bire çok şiddetli kanamam oldu korkudan ölüyodum kızlar yaBu arada 4boyutlu ultrason çektiren varmı nasıl bebislerinizin yüzleri
bende simdi geldim doktorumdan.730 gr olmus benım kızımda.doktorum da bana kızdı toplamda 7 kilo aldım diye biraz yavaş dedi.fazla da yemiyorum ama...mutlu oldum bebişimi gorunce
valla tsiraa cığım dayanamıyorum ama ne yaparsın eşimde söleniyor sürekli USG' ye girilirmi diye... sen başka drlara gittiğinde ne diyorsun canım muayene olucam falanmı yada direk usg çektirmek istiyorum mu diyorssun merak ettim yaaaaaaaaa....
tsiraa,fahriyecim maşallah bebişlerinize kocaman olmuşlar,benimde bu hafta şekilden şekile giriyor karnım büyüyor oğlum teyzeleri geçen sabah kalktım karnım füze gibiydi poposunu dikti galiba
geçmiş olsun canım bir daha yaşatmasın allah benimde başlarda lekelenmelerim bir kerede kanamam olmuştu nasıl korkmuştum,sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah:Saruboceq:
bu arada kızlar herkeste bir 4 boyutlu ultrason muhabbeti gidiyor şu kadar bu kadar ücreti ben girdim falan diye bana doktorum hiç öyle birşeyden bahsetmedi sadece 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrasonumuz var dedi bir kere kendisi bir kerede aynı merkezde başka bir doktora yönlerdi yine her zaman gittiğim makinede girdim yani birde o doktorun makinesinde renkli resimleri çekildi yüz şekli falan o mu oluyor 4 boyutlu,bazıları doktorlarından farklı bir yerde fiyat araştırdım girdim falan diyor anlamadım yani beni aydınlatın bu konuda :))
HERKESE İYİ KANDİLLERRR....
valla tsiraa cığım dayanamıyorum ama ne yaparsın eşimde söleniyor sürekli USG' ye girilirmi diye... sen başka drlara gittiğinde ne diyorsun canım muayene olucam falanmı yada direk usg çektirmek istiyorum mu diyorssun merak ettim yaaaaaaaaa....
bende simdi geldim doktorumdan.730 gr olmus benım kızımda.doktorum da bana kızdı toplamda 7 kilo aldım diye biraz yavaş dedi.fazla da yemiyorum ama...mutlu oldum bebişimi gorunce
tsiraa cığım harikasın ya, maşallah eşinde seninle aynı duyguları paylaşıyor adına çok mutlu oldum arkadaşım... benim eşim baba olmaktan çok heyecan duymuyor galiba yada duyduğu heyecanı bana aktaramıyor,bilmiyorum ama farkettimki sizlerin eşleri kadar ilgili ve şefkatli değil bana ve bebişimize karşımafoldumben sanırım bu nedenle birtakım şeylere karşı çıkıyor...hatta bir ara kanamam olduğunda çok korkmuştum ben ama o bana kızmıştı bunu her gebe yaşayabilir niye abartıyosun diye....
bestene ciğim valla ben neredeyse kuzumun herşeyini aldım sayılır birkaç ufak tefek eksik dışında (banyo küveti, bakım ürünlerivb. hariç) hatta cumartesi oda takımını getirip kuracaklar inşallah...ama şimdi iiki almışım diyorum çünkü sıcaklardan değil çarşıya çıkıp alışveriş yapmak uyku bile uyuyamıyorum neredeyse.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?