tsiraa cığım harikasın ya, maşallah eşinde seninle aynı duyguları paylaşıyor adına çok mutlu oldum arkadaşım... benim eşim baba olmaktan çok heyecan duymuyor galiba yada duyduğu heyecanı bana aktaramıyor,bilmiyorum ama farkettimki sizlerin eşleri kadar ilgili ve şefkatli değil bana ve bebişimize karşımafoldumben sanırım bu nedenle birtakım şeylere karşı çıkıyor...hatta bir ara kanamam olduğunda çok korkmuştum ben ama o bana kızmıştı bunu her gebe yaşayabilir niye abartıyosun diye....
bestene ciğim valla ben neredeyse kuzumun herşeyini aldım sayılır birkaç ufak tefek eksik dışında (banyo küveti, bakım ürünlerivb. hariç) hatta cumartesi oda takımını getirip kuracaklar inşallah...ama şimdi iiki almışım diyorum çünkü sıcaklardan değil çarşıya çıkıp alışveriş yapmak uyku bile uyuyamıyorum neredeyse.....
çenem düştü ...ama söylemeden duramıycam..
önce tsiraa 100 den geri saymaya başladı... nazela sırada..sonra da sanırsam ben....:)) oley....
canım bu arada şu 100 ü bir devirsek ama ben doğurmak istediğimden pek emin değilim şimdi oğlşum yanımda doğunca mecburen 2 ay evde kalıp çalışacağım ben oğluşumada bakıcı bakacak o nedenle keşke bir iki yıl benimle kalsa doğmasa fena olmaz heralde
kızlar bu arda mustela çatlak önleyici krem kullanan var mı? almayı düşünüyorum da.karar veremedim. erken mi acaba?
benim karın bölgemde çatlaklarım başladı bile,ne sürülürse sürülsün genetik bu çatlaklar pek engel olmuyor bence yağlar,kremler((((
bende daha bisey almadim melegime((
bu ay almaya baslicam ufak ufak :ecrin_bebek:
bu arada korkuyorum kizlar yarin seker yuklemesi yaptiricam insallah seker falan cikmaz:gitme:
bu arada korkuyorum kizlar yarin seker yuklemesi yaptiricam insallah seker falan cikmaz:gitme:
kızlar bizim alışverişimizi ananemiz yapıyor bana alıcak bişey kalmıyor,bizde beşiği kız tarafı yapar çünkü.beşiğini,bebek arabasını,hastane çıkışlarını,kıyafetlerini,örgülerini annecim yaptı.hep her çarşıya çıkışta alıyor bişeyler,kısmet olursa malatyadan buraya getiricek doğumumda ...
bende daha iğne almadım oğluma annem,teyzem arkadaşlarım aldılar,yelek çeket patik falan örmüşler...Daha harekete geçmedik yani bu sıcaklarda zaten birşey yapamam havalar biraz serinleyince anca daha odasını bile boşaltmadım o odayı çamaşır ve ütü odası olarak kullanıyorum ıvır zıvır var hepsini boşaltmam lazım bakalım daha mobilyası alınacak perdeleri yapılacak halısı var daha işimiz çok eyvahedigeldismilea.s
kızlar galiba alışveriş konusunda en hızlı benim aranızda allah korusun oğluşum bugün gelse idare ederiz aldıklarımızla...neyse sakın bu sıcaklarda kendinizi yollara vurmayın eylül ayında toptan alırsınız ihtiyaçlarınızı ama dünyanın en zevkli ve heyecanlı alışverişi bu:hulya:
korkma canım inşallah bişey çıkmaz..
ne güzel...benim annemde bi kaç örgü yapmış. yatağını falan hazırlıycak.beşiğimiz var. kayınvalidem epey bişey gönderdi izmirden.kalın ve ince battaniye, alt açma bezleri, uyku seti,taşıma çantası yerine ona benzer bişey yapmış.
bu arada annenler malatya da mı? ben de ilk malatyada işe başladım. evlenince ankaraya geri geldim. çok severim malatyayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?