- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 41
canım tebrikler inş hayırla kucağına alırsın gerçekten çok şanslısın keseyi bu kadar erken görmek herkeze nasip olmuyo canım
mrb arkadaşlar ben klube yeni üye oldum yardımlarınızı beklıyorum..bende cok yeni hamileyim 2 haftalık henüz beklemedeyim malesef mantar oldum ilaç ve fitil kullanmak zorundan oldum bi sorun olur mu cevaplarınızı bekliyorum
sat 6 şubat 4hafta 2 günlük hamileyim ve beta hcg değerim 894,6 çıktı . doktor keseyi henüz göremediği için dış gebelik olabilir dedi. internetten baktığımda değerim normal görünüyor fakat içimde kuşku oluştu yarın tekrar hcg yapılıp değere bakılacak umarım olumsuz bişey yoktur. sizlerin değerleri nedir arkadaşlar
dr seçimi çok önemli, umarım şans hepimizin yanında olur.
bana ümraniye civarı ssk gecen hastane ve dr bilgisi lazım :)
hayırlı olsun canım.sat kaç canım senin bebişini görmüşsün benim 1 şubat dün sadece keseyi görebildik vajinalle bebişi göremedim
Merhaba arkadaşlar, ben 5+3 günlük hamileyim. Cuma günü kanamam oldu. C.tesi günü ilk kez dr.a gittim. keseyi gördük. Ancak kesenin yanında kan birikintisi var dedi. Bu haftayı bekleyerek geçirmem gerektiğini söyledi. Cuma gününden bu zamana kadar ara ara küçük miktarlarda kahverengi kanama oluyor. Endişeliyim. Aynı durumda olan var mı? Dr.unuz bişey söyledi mi? Ben dr.dan hiç memnun kalmadım. Sormadıkça birşey söylemedi. Yardımlarınızı rica ediyorum. Svg.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.sanıyorum bende 7 haftalık hamişşşiiiim.kaç haftalık olduğumu açıkca bilemiyorum.aslında. çünkü tedaviyle gebe kaldığım için (sat:16 ocak )(transfer 1 şubat )sizce kaç haftalık hamişiiiim.?????bu arada çok şükür kesemizi gördük ama bebişin hala kalp atışını duyamadım.ve çok ama çok endişeliyim.aranızda bebişinin kalp atışını geç duyan varmı.?yada kalp atışını duyanlar kaçıncı haftalarda duydunuz acaba.benimde kahverengi akıntımlarım var.herhalde buna kanama deniyor.bugün beyaz akıntılarda olmaya başladı.kasıklarım çok ağrıyor nedenini bilmiyorum.doktorumu sevmedim.bahçelievler ethicaya giden varmı.?
bugun 6+4 oldu.
insanlar daha çok üzerime düşüyor. istediğim ne varsa alıyorlar (halbuki aşermekten olduğunu sanmıyorum). kocamla sevişmiyoruz o ki bu dönem gece bana sarılmaya bile korkuyor. dr ne zaman bir sorun olmaz dicek o zaman atlicak belli.
her gece her gece 1 den fazla rüya görüyorum. bazen kasık sancılarım beni korkutuyor. bazen hamile olduğumu unutuyorum.
carrefour gibi yerlerdeki öten manyetik kapılardan geçmek yerine yandan geçiyorum artiz artiz. hadi görevli bana bişey sorsunda "hamleyim ondan" diyeyim diye bakıyorum, sanırım alışıklar hiç biri sormuyor :kedi:
karnım 4 -5 aylık hamileymişim gibi gazdan şişiyor, sanki arka yanlarda airbaglerim oluşuyor. ben ki ömrüm boyunca en fazla 52 kilo oldum, şimdi bana nolcak diye düşünüyorum. zaten iri olan göğüslerim arkadaşlarıma artık dizinden toplarsın diye malzeme oldu, hahaha diye gülmelerine eşlik ediyorum ama ardından üzüldüğümüde farkediyorum.
ne olursa olsun bu gebeliiğimi dünyaya ilan etmek, cocuk bezini şimdiden yavaş yavaş almak, cinsiyetini bilmediğimiz halde ufak tefek alıncak lazımları şimdiden almak için can atıyor ama batıl inançların ne kadar batıl inanç olduğunu bilsemde yinede erkenden bişey almaya korkuyorum. bazen şimdi hamile olmasaydım eşimle biraya dayanırdım diye düşünüyorum. sonra ulan bu 8 ay geçer mi yaa diyorum.
başka bir anımda, bebek akrep; kız olursa çok geçimsiz ve kinci olur, erkek olursa daha uygun diye düşünüyorum, ama babası kızları daha çok seviyor diyorum. aamaaaaaaan neler düşünüyorum sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyerek konuyu beynimde güya siliyorum.
işin özü sabırsızlıkla bekliyor ve öylece onun için olduğum yerde sayıyorum.boshayallersmile
tüm hamişlere sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?