Şubatta hamile kalanlar buraya..

merhaba bende 5 haftalık hamileyim 2 gün önce keseyi gördük 5mm falandı 15 gün sonra tekrar gidicez kalp atışlarını almaya rabim olmayan herkese bu mutluluğu tattırsın inş

mrb arkadaşlar ben klube yeni üye oldum yardımlarınızı beklıyorum..bende cok yeni hamileyim 2 haftalık henüz beklemedeyim malesef mantar oldum ilaç ve fitil kullanmak zorundan oldum bi sorun olur mu cevaplarınızı bekliyorum

mrb arkadaşlar ben klube yeni üye oldum yardımlarınızı beklıyorum..bende cok yeni hamileyim 2 haftalık henüz beklemedeyim malesef mantar oldum ilaç ve fitil kullanmak zorundan oldum bi sorun olur mu cevaplarınızı bekliyorum

canım tebrikler inş hayırla kucağına alırsın gerçekten çok şanslısın keseyi bu kadar erken görmek herkeze nasip olmuyo canım

çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz de rahat bir hamilelik dönemi geçiririz kaydirigubbakcemile2

canım ya geçmiş olsun çok, mantar rahatsızlığı fitil kullanmazsan geçmez zor bi durum, ama hamileyken bi arkadaşım mantar yüzünden fitil kullanmıştı ve bebeğini kaybetmişti dahası doktoru vermiş fitili tabii. şimdi ne desem bilemiyorum ki, sen içini ferah tut yine de kullanmışsın sonuçta yapıcak pek bişi yok aslında... Rabbim yavrunu korusun :Saruboceq:

selam kızlar. bebişlerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almak nasip etsin rabbim inşallahh. benim SAT 15 aralık / 13 haftalık hamileyim. inş. meleklerimizi kucağımıza alana kadar birlikte vakit geçiririz. paylaşmak ve diğer hamişleri dinlemek çok güzel.

Son düzenleme:

canım benim sat 15 aralık. ben idrar testi yaptırdım pozitif çıktı. sonra kan testi yaptırdım doktor 1 hafta sonra gel dedi. bir daha da kan testinde baktırmadım. bir kere çıktıysa için rahat olsun cnm. 10 gün içinde keseyi görürsün inş.

dr seçimi çok önemli, umarım şans hepimizin yanında olur.

bana ümraniye civarı ssk gecen hastane ve dr bilgisi lazım :)

joys canım merhaba.

doktor bulmak zor. aslında zor değil ama bizi tatmin eden dr. bulmak zor.rabbim gönlümüze göre versin.
Ama eğer memnun değilseniz mutlaka değiştirin kızlar.benim bu ikinci dr.um ilk dr. bana her hamişin kullanması gereken demir , folik asit vb. ilaç vermedi. sonraki randvuya çağırmadı yani çok ilgisizdi. bende değiştirdim şimdiki dr.um çok ii memnunum.

bebişlerimiz bizim için çok önemli, istiyoruz ki onlara titizlikle davransın doktorlar. bize detaylı bilgiler versinler istiyoruz. inşallah hepimiz bu yolda bize ii öncü olacak dr. larla karşılaşırız.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben 5+3 günlük hamileyim. Cuma günü kanamam oldu. C.tesi günü ilk kez dr.a gittim. keseyi gördük. Ancak kesenin yanında kan birikintisi var dedi. Bu haftayı bekleyerek geçirmem gerektiğini söyledi. Cuma gününden bu zamana kadar ara ara küçük miktarlarda kahverengi kanama oluyor. Endişeliyim. Aynı durumda olan var mı? Dr.unuz bişey söyledi mi? Ben dr.dan hiç memnun kalmadım. Sormadıkça birşey söylemedi. Yardımlarınızı rica ediyorum. Svg.

hayırlı olsun canım.sat kaç canım senin bebişini görmüşsün benim 1 şubat dün sadece keseyi görebildik vajinalle bebişi göremedim

cnm bnm sat 20 ocakohaoldumsmile bnm geç yumurtlamaya baglı geç kalmışım hamiş...kan yesti yaptırdım 5 martta 5+ çıktı ...acaip biişi bnmki yani...bn 10 gün gecikip gttim 1 martta kan tsstinde bthcg 551 çıktı çok yeni demişti odoktorumm... ..10 martta keseyi gördükk pelvitt muayineyle...inş..Rabbiim hepimize saglıklı bebeişler versinn....hamile kalmak diil bu süreç daaa zormuşş bunu anladım amaa...

bnde de o kanamalardan varr..progestan verdi doktorumm ve madem çok istenen bi bebek bol bol istirahat dedi ewde paso dinleniyorumm..

bugun 6+4 oldu.

insanlar daha çok üzerime düşüyor. istediğim ne varsa alıyorlar (halbuki aşermekten olduğunu sanmıyorum). kocamla sevişmiyoruz o ki bu dönem gece bana sarılmaya bile korkuyor. dr ne zaman bir sorun olmaz dicek o zaman atlicak belli.
her gece her gece 1 den fazla rüya görüyorum. bazen kasık sancılarım beni korkutuyor. bazen hamile olduğumu unutuyorum.
carrefour gibi yerlerdeki öten manyetik kapılardan geçmek yerine yandan geçiyorum artiz artiz. hadi görevli bana bişey sorsunda "hamleyim ondan" diyeyim diye bakıyorum, sanırım alışıklar hiç biri sormuyor :kedi:
karnım 4 -5 aylık hamileymişim gibi gazdan şişiyor, sanki arka yanlarda airbaglerim oluşuyor. ben ki ömrüm boyunca en fazla 52 kilo oldum, şimdi bana nolcak diye düşünüyorum. zaten iri olan göğüslerim arkadaşlarıma artık dizinden toplarsın diye malzeme oldu, hahaha diye gülmelerine eşlik ediyorum ama ardından üzüldüğümüde farkediyorum.
ne olursa olsun bu gebeliiğimi dünyaya ilan etmek, cocuk bezini şimdiden yavaş yavaş almak, cinsiyetini bilmediğimiz halde ufak tefek alıncak lazımları şimdiden almak için can atıyor ama batıl inançların ne kadar batıl inanç olduğunu bilsemde yinede erkenden bişey almaya korkuyorum. bazen şimdi hamile olmasaydım eşimle biraya dayanırdım diye düşünüyorum. sonra ulan bu 8 ay geçer mi yaa diyorum.
başka bir anımda, bebek akrep; kız olursa çok geçimsiz ve kinci olur, erkek olursa daha uygun diye düşünüyorum, ama babası kızları daha çok seviyor diyorum. aamaaaaaaan neler düşünüyorum sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyerek konuyu beynimde güya siliyorum.
işin özü sabırsızlıkla bekliyor ve öylece onun için olduğum yerde sayıyorum.boshayallersmile
tüm hamişlere sevgilerimle

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.sanıyorum bende 7 haftalık hamişşşiiiim.kaç haftalık olduğumu açıkca bilemiyorum.aslında. çünkü tedaviyle gebe kaldığım için (sat:16 ocak )(transfer 1 şubat )sizce kaç haftalık hamişiiiim.?????bu arada çok şükür kesemizi gördük ama bebişin hala kalp atışını duyamadım.ve çok ama çok endişeliyim.aranızda bebişinin kalp atışını geç duyan varmı.?yada kalp atışını duyanlar kaçıncı haftalarda duydunuz acaba.benimde kahverengi akıntımlarım var.herhalde buna kanama deniyor.bugün beyaz akıntılarda olmaya başladı.kasıklarım çok ağrıyor nedenini bilmiyorum.doktorumu sevmedim.bahçelievler ethicaya giden varmı.?

selam kızlarr bende 4 hafta 5 günlügüzz çarşamba
keseyii ğörüp çizelgemii degiştirecem..herkeze hayılı hamilelikler olsun..

khayırlı olsun canım..saglıkla dogarolar inşalah..kalp atışını 8 hfatda diye biliyorum ben..ben daha duymadım çünkü erken dahaa

meraba arkadaşlar ultrasonda kese gözükmedi doktorum kan tahlili yap daha yeni gebelikse gözükmeye bilir dedi kan tahlilinde 2470 çıktı sonucu doktoruma gösteremedim amaliyata girmiş hemşireside hamilesin dedi ama kaç haftalık söylemedi kese gözükmediğine göre 2 haftalık filan heralde acaba ikiz olabilirmi sizce çok merak ediyorum

Arkadaşlar siz dışarı cıkarken neler giyiyorsunuz?
Kıyafetleriniz oluyormu hala?
Yoksa bendemi bir sorun var opuyorumnanaktan

bütün duygularıma tercüman olmuşsun joyskaydirigubbakcemile5 ay bukdr benzerlik olur yaa...koptumm :))))) yazdıklarını okurkenn...aynen katılıorumm hepsine:)))))

kızlarr benim mide bulantılarım başladı hiç bişiiim yoktuu..progestana başladıktan sonraa şimdi anlıyorum hamiş oldugumu ...joyss, nazela captanınkarısı sizde de böle şeyler başladı mı bizim sat aynı ...çok midem bulanıyo ..açken bişi yokk bi parça bişi atiiim agzıma geberiiorumm.....kusmuyorumm ama cok fena oluyorum bide çok uykuya düştüm bu aralarr....ilaçlardan galibaa...ayy neler yedirmiye çalışıo aşkım bana yaaa uçtu sewincinden ...al sen dogur desem. yapabilse kıyamazz dogurur walla :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…