Şubatta hamile kalanlar buraya..

kızlar muhabbeti bölcem ama çok duygulandım yhaa :gitme:

Yarın doğum günüm benim ve bebeğim karnımda :CüvCüv:

Havalar bunaltacak kadar sıcak bebeğim ise kıpır kıpır maşallah :) bırak uyumayı sıcaktan nefes alamıyor insan annem beni nasıl taşımış bu havalarda nasıl dünyaya getirmiş ne ızdıraplar çekmiştir canım benim ya hep derlerdi anne olunca anlayacaksın annenin kıymetini diye doğruymuş :&#8216

Mutlu yıllar canımmm,ne güzel değil mi en güzel hediyen senin üstelik içinde kıpır kıpır allahım annelik deli bir duygu yaa allahım isteyen herkese nasip etsin..benim doğum günümde yaklaşıyor kesin bende duygulu olurum...
Herşey gönlünce olsun canım bebeğinle eşinle daha nice mutlu senelerea.s.

tsiracimm nice mutlu yillar canim esinle bebisinle ve tum sevdiklerinle insallahopuyorumnanaktan

kizlar sekerimi yuklettim 50 gr gtt 124 cikti...sukur normalmis oyle dedi doktorum..:Saruboceq:

nice yıllara tsiraacım,senin de gözün aydın c_n şekerin iyi çıkmış canım inşaallah kucağımıza aldığımız günde böyle haberler veririz birbirimize:))

nice yıllara tsiraacım,senin de gözün aydın c_n şekerin iyi çıkmış canım inşaallah kucağımıza aldığımız günde böyle haberler veririz birbirimize:))

amin canim insallah simdilik baska bisey kalmadi meleklerimizin yollarini gozlicez artik:CüvCüv::ecrin_bebek:

nuraycığım hadi gözünaydın darısı benim başıma ne güzel aynı gün sonucu almışsın nerede yaptırdın sen yüklemeni?

tsiraacığım doğum günün kutlu olsun canım... Dünyanın en güzel hediyesi seninle inşallah hep böyle mutlu olursun hayatın boyunca a.s.

nuraycığım gözün aydın şekerin iii çıkmış yemeklere devam... galiba aranızda yüklemesi yüksek çıkan bi ben varım kızlar:çok üzgünüm:

hihoyyyt opuyorumnanaktan hihoyyyt​

GünayDınn KızLarr a.s.​

çok sağol canım çok teşekkür ederim senin de herşey gönlünce olsun inşallah a.s.
dün gece 00:00'da annem aradı ben uyuyakalmışım uyku sersemi konuştuk bişeyler doğum günümle ilgiliydi söyledikleri net hatırlamıyorum ama kapatır kapatmaz tekrar uyudum hatta konuşurken bile uyuodum sanırım : ) 15 dk. sonra deli gibi ağlayarak uyandım ANNEMİ HİÇ BU KADAR ÖZLEMEDİĞİMİ hissettim annem harika bir kadın aslında ama biz hep babamla yakındık bu bebek beni anneme bağladı resmen opuyorumnanaktan

tsiracimm nice mutlu yillar canim esinle bebisinle ve tum sevdiklerinle insallahopuyorumnanaktan

kizlar sekerimi yuklettim 50 gr gtt 124 cikti...sukur normalmis oyle dedi doktorum..:Saruboceq:

teşekkür ederim canım :1hug:
:Saruboceq: Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın, hepimize sevdiklerimizle sağlıklı bir hayat nasip etsin inşallah

(bu arada şeker yüklemene sevindim hadi gözün aydın canım a.s.)

teşekkür ederim a.s.

teşekkür ederim tatlım evet dediğin gibi dünyanın en güzel hediyesi opuyorumnanaktan
hamilelikten galiba çok yoğun yaşıyorum herşeyi :kedi:
sende çook mutlu ol inşallah :1hug:
şeker yüklemeni takma canım yha diyetin işe yarayacak ben inanıyorum opuyorumnanaktan

dogum gunun kutlu olsun canım...tum annişlere de gunaydın.

teşekkür ederim canım a.s.

nuraycığım hadi gözünaydın darısı benim başıma ne güzel aynı gün sonucu almışsın nerede yaptırdın sen yüklemeni?

valla canim ozelde yaptircaktim(bana yakin ozel bi poliklinike) ki esim sabah gida carsisina gidicem dedi benide gotur die atladimkaydirigubbakcemile3
tepecikte yaptirdim sabah ogleden sonrada esim almis sonucu isin acikcasi bosa para vermekte istemedim:dilcikar::1closedeyes:
sen nerde yaptirmayi dusunuyosunCADIARZU

kızlar merhaba...

c_n gözün aydın canım. şekerinin çıkmadığına sevindim..umarım nazelanın şekeri de normale iner.

tsiraacım, MUTLU YILLAR CANIM.. Allah eşinle bebeğinle güzel ve sağlıklı günler geçirmeni nasip eder.

Benim doktorum burada yaptırmana gerek yok dedi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi reçete yazdı bana hemogram,HbA1C diye birşey daha istemiş(son 3 ayda şekerin nasıl olduğunun ortalamasıymış elif(nazela)bilir) kan verdim o ikisini yaptırdım işte,şeker yüklememide yarın sabah evde içip bir saat sonra gidip yaptıracağım..En güzelini yapmışsın sende para vermeye ne gerek var sonuçta yapıyorlar.Bir bardak soğuk suya döküp limonla iç bir saat sonra gel dediler yapıcağım bakalım...

Son düzenleme:
Bu arada kızlar bugün biraz alışverişe çıktım karnım büyüdü çünkü değişik bişiler alayım dedim acayip ucuzluk var özellikle LCW waikiki de tişörtler hem uygun hem çok güzel,elbiseler öyle çok uyguna aldım..T-box'da elbiseler var straplez rengarenk,tişörtler 5 tane alıyorsun 2 tane ödüyorsun renk renk..herhangi aldığın 3 ürün yerine ise 2 ödüyorsun ben elbise ve etek aldım tişört bedavaya geldi tavsiye ederim sizede fikir olsun diye paylaşmak istedim,daha oğluşuma sıra gelmedi

bestene canım arkonun kremini 200 mlsini eczaneden 30 tlye aldım ben, arkadaşım istanbulda 15 tlye almış sanırım şehirden şehire değişiyor ama 49 tl netteki fiyatı eczanelerde daha ucuz....

canım ben bugün nerdeyse 20 tane eczaneye sordum ama arkonun kremini bulamadım.
tüketici hizmetlerini arayıp soracağım artık.
çok garip arkonun öyle bir ürünü yok diyorlar. sen iyi bulmuşsun.

tatlım ilk başta bende bulamamıştım bi eczacı arkadaşım buldu banada istersen adresini özelden gönder alıp kargo ile göndereyim sana....

nehirciğim bende baktım lcwye süper ürünler var hatta ben elbiselerimi yaz başı ordan 50 - 60 tlye falan almıştım bi baktım 25-30 gibi fiyatlara düşmüşler sinir oldum yaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

ben sadece bikaç kapri istiyorum malum sıcaklarda giymek için ama içime sinen bişi bulamadım henüz zaten şurda en fazla 1-2 ay giyeceğim bişeyede fazla para vermek istemiyorum offffffffffffffffff.....bide karnım iiice büyüdü ama çok fazla kilo almadığım için vücudum göbek dışında aynı eğer son aylardada sadece göbeğim büyürse kaç beden alacağım kaprileri ona karar veremedimCADIARZU

bu arada nehirciğim HbA1c son 3 aylık şeker değerlerinin ortalamasını veren bir ölçüt ama genellikle gestasyonel diabette yani gebelik şekeri durumunda A1c iii çıkaar çünkü gebelerin şekerleri 20 haftadan sonra yükselmeye başlar genelde....

tsiraacığım iii dileklerin için teşekkür ederim tatlım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde gebeliği bitirip yumurcakları kucağımıza alırız....

tatlım ilk başta bende bulamamıştım bi eczacı arkadaşım buldu banada istersen adresini özelden gönder alıp kargo ile göndereyim sana....

canım saol..tüketici hattına yazdım. bakalım bi cevap gelir. sanırım.

kıyafet konusunda sana hak veriyorum. ben de bi kaç ay giyeceğim şeylere çok para harcamak istemiyorum. evdekileri yıkayıp yıkayıp giyiniyorum vallahi..

Arko nun kremi için tüketici hattından cevap geldi. bizim iş yerinin eskiden çalıştığı eczaneye söyledim. getirecekler..alıcam yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…