nice yıllara tsiraacım,senin de gözün aydın c_n şekerin iyi çıkmış canım inşaallah kucağımıza aldığımız günde böyle haberler veririz birbirimize:))
Mutlu yıllar canımmm,ne güzel değil mi en güzel hediyen senin üstelik içinde kıpır kıpır allahım annelik deli bir duygu yaa allahım isteyen herkese nasip etsin..benim doğum günümde yaklaşıyor kesin bende duygulu olurum...
Herşey gönlünce olsun canım bebeğinle eşinle daha nice mutlu senelerea.s.
tsiracimm nice mutlu yillar canim esinle bebisinle ve tum sevdiklerinle insallahopuyorumnanaktan
kizlar sekerimi yuklettim 50 gr gtt 124 cikti...sukur normalmis oyle dedi doktorum..:Saruboceq:
nice yıllara tsiraacım,senin de gözün aydın c_n şekerin iyi çıkmış canım inşaallah kucağımıza aldığımız günde böyle haberler veririz birbirimize:))
tsiraacığım doğum günün kutlu olsun canım... Dünyanın en güzel hediyesi seninle inşallah hep böyle mutlu olursun hayatın boyunca a.s.
nuraycığım gözün aydın şekerin iii çıkmış yemeklere devam... galiba aranızda yüklemesi yüksek çıkan bi ben varım kızlar:çok üzgünüm:
dogum gunun kutlu olsun canım...tum annişlere de gunaydın.
nuraycığım hadi gözünaydın darısı benim başıma ne güzel aynı gün sonucu almışsın nerede yaptırdın sen yüklemeni?
tsiraacım, MUTLU YILLAR CANIM.. Allah eşinle bebeğinle güzel ve sağlıklı günler geçirmeni nasip eder.
valla canim ozelde yaptircaktim(bana yakin ozel bi poliklinike) ki esim sabah gida carsisina gidicem dedi benide gotur die atladimkaydirigubbakcemile3
tepecikte yaptirdim sabah ogleden sonrada esim almis sonucu isin acikcasi bosa para vermekte istemedim:dilcikar::1closedeyes:
sen nerde yaptirmayi dusunuyosunCADIARZU
günaydın KK'nın güzel hamişleri....
kızlar çatlaklar konusunda ben sadece sabahları Arkonun çatlak önleyici kremini kullanıyorum bi arkadaşım tavsiye etmişti kuzenlerim hep lierac, mustela, vichy kullanıp çatlayınca bizdede genetik olarak çatlaklar yoğun olunca 4. aydan sonra hep arko kullandım hatta daha ilk aldığım bitmedi şimdilik görünür çatlağım yok şükür tavsiye ederim...
bestene canım arkonun kremini 200 mlsini eczaneden 30 tlye aldım ben, arkadaşım istanbulda 15 tlye almış sanırım şehirden şehire değişiyor ama 49 tl netteki fiyatı eczanelerde daha ucuz....
tatlım ilk başta bende bulamamıştım bi eczacı arkadaşım buldu banada istersen adresini özelden gönder alıp kargo ile göndereyim sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?