bu arada nehirciğim HbA1c son 3 aylık şeker değerlerinin ortalamasını veren bir ölçüt ama genellikle gestasyonel diabette yani gebelik şekeri durumunda A1c iii çıkaar çünkü gebelerin şekerleri 20 haftadan sonra yükselmeye başlar genelde....
anladım canım ama nasıl son 3 ayın değerlerini anlıyorlar onu anlamadım kandan ortalama nasıl anlaşılıyor o an ki kan değerine bakmıyor muCADIARZU
sonuçları aldım kızlar 50gr glukoz yüklemesi açlık 84 1.saat 164 sınır 140 yazıyor doktorumun doğumu varmış görüşemedim yarın sabah göndericem sonuçları bakalım ne dicek bilmiyorum moralim bozuldu...
bu arada teyzeleri dün akşam oğluşumun odasını getirip kurdular.... Allahım mobilyacıda gözüme küçücük görünen mobilyalar oğluşumun boyutlarını göz önüne alırsak devasa durdular.... her dakika gidip gidip bakıyorum eşim görmemişin oğlunun odası olmuş diye dalga geçiyo ama napiyim çok duygulandım ya miniğim gelip o odada uyuyacak, oyunlar oynayacak inşallah..... Allahım çok güzel bir duyguymuş bu her isteyene yaşatsın rabbim inşallah....
odamızı şimdilik havalandırıyoruz bir süre sonra yerleştirdiğimde resimlerini paylaşırım sizlerle....
bende hamileyim ilk bebegimiz aşkımla ...aşkımızın ilk meyvesi..oglumu sabırsızlıkla bekliyorum..allahım herkeze nasip etsin bu duyguyu çok güzel anne olmak....26 haftalık hamileyim çok az bir zaman kaldı yavrumu kucagıma almaya....herkezin bebeggi hayırlı olsun ...:CüvCüv::sm_cool:
doktorumu aradım sınırdasın ama 100 luk yuklemeye gerek yok dedi.cok sevindim aclıgıma dayanamıyorum cunku.bugun hava cok sıcak ondan mı bilmem cok sıkıstırıyor benı kızım.sanki dogurcakmısım gibi yavv...buyuyolar galiba artık iyice.
nazelacım bebişinin odası hayırlı olsun!gule gule kullanın inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?