Şubatta hamile kalanlar buraya..

teyzeleri teşekkür ederiz inşallah kuzucuğum odasında güzel günler geçirir... daha iyileride sizin kuzularınızın olsun inşallah..... her fırsatta çaktırmadan gidip bakıyorum allahım oğluşumda bi gelse onu odasında hayal etmesi bile çok güzel görmesi kimbilir nasıl olacak....

pitoscum ben ilk 6 ay bizim odamızda yatırmayı düşünüyorum arabamızın port bebesi var muhtemelen onda yatıracam, sonrasında kendi odasına ayıracağım... haklısın canım park yataklar banada çok sağlıksız geliyor naylon gibiler yaaa...odamız tamamen yerleşince eklerim resimlerini....

kızlar bu arada benim diyet sonrasında bile şekerlerim yüksek çıkıyor muhtemelen insüline başlayacağız çok mutsuzummafoldumben

bestene ciğim ablanların eline sağlık müsait bi zamanlarında bizim evede bi uğrayabilirlermi rica etsem bizim evde battı artık kadın tutucam ama onlar bişi yapmıyo sen daha çok yoruluyosun yaaaaaaaaa neden benimde ablam yokki sankibilmiyorumkismile

sizin karyolanızda hayırlı olsun canım tabiki evde var olanları almanın anlamı yok, gerçi bizim tek kişilik bir odamız vardı misafirler için kullanıyoduk benim bekar evimden kalma ama boşda da bir odamız vardı o nedenle bebişe ayrı oda yaptık.....banada tanıdıklardan miras kalsa hayır demezdim doğrusu ama nerde.........

nazelacım bebeğinin odası hayırlı olsun,sağlıkla büyüt inşallah,
şekeri yüksek çıkanlar çok üzülmesin hamilelik şekeri diye birşeyde var bildiğim doğumdan sonra geçiyor zaten..

bizim büyük temizliğimizide teyzemizle ananemiz doğum için geldkilerinde yapıcaklarmış bana sakın sen elini bişeye sürme deyip duruyolar e bende yapabildiğim kadar yapıyorum zaten evde 2 kişi olunca kirlenmiyor zaten...bebişlerimiz temiz eve gelsinler dimi ya:)
bu arada bizim beşiğimiz oyun parkı şeklinde sağlıksız filan demişsiniz bak takıldım şimdi napsak acaba,tayinci olduğumuz için oda ya da karyola istemedim yanlış mı yaptım acaba?

ıkyacığım teşekkür ederiz inşallah daha iiileri senin kuzunun olsun canım.... park yatak konusunda kırdıysam seni özür dilerim ben sadece kumaşının naylonumsu olmasından tereddüde düştüm birde 6 aydan sonra bebeği ta en dibe yatırmanın zorluğu konusunda tereddütdeyim . ama burda kullanan pekçok kişide tam aksini söylüyorlar canım inşallah onlar haklıdırlar.....

günaydın kızlar..
bugün bebişimizi gördük.çokk tatlıydı ya..gayet sağlıklı bir bebek dedi doktorumuz..ve 1000 gram olmuş kuzum.maşallahı var..ben daha düşük bekliyordum.bu gidişle tosuncuk olacak kuzum. ölçümlere göre hesaplanan doğum tarihi 02.11.2010 yazıyordu. SAT a görede 10.11.2010 yazıyor. doğum hangisine göre olur bilemiyorum. bu sefer kan tahlili istemedi doktorum.demir ilacı verdi yeniden. iyi ve mutluyuz diyelim.
ama bi kez daha Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin diye dua ettim. gerçekten her kadının hissetmesi gereken bi duygu bence. eşim benden çok sevindi bugün.gelir gelmez videosunu izlemeye başlamış.
Allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın..

besteneciğim maşallah kuzuna ya bizim kasım bebekleri hep böyle tosuncuk olacaklar heralde canım. bencede çok haklısın canım bir kadının yaşayabileceği en güzel duygu rabbim her isteyene nasip eder inşallah.....

hayır nazelacım olur mu öyle şey kırılmadım sadece aklıma takıldı,kullanırız olmazsa karyola tarzı beşiklerden alırız nolucak sanki:))))

bestenecim maşşallah bebişine baaklım 16sında randevumuz var bizim kızımız nasıl?bu arada cdsini kendiniz mi istiyorsunuz doktordan,yoksa her sefer veriyor mu zaten bizde henüz bebişimizin cdsi yok(

kızlar merhaba...
bugün kimse uğramamış..yoksa geçen seferki gibi yazılanlar yine mi gitti. ankarada kamuda çalışan hamilelere,özürlülere 3 gün tatil çıktı ya..ben de 3 gün izinliyim. iyi oldu senelik iznimi kullanmayacağım bu sene çünkü. ama ev de felaket sıcak.. bi de aksilik sular kesikti bugün. Allah yardımcımız olsun vallahi..

ıkyacım, doktor bellek var mı diye soruyor..bizde hemen yükletiyoruz.videosu dediğim öyle uzun değil 3 saniyelik 5-6 görüntü..

besteneciğim gözün aydın valla bi üç günde bize izin verseler ne iii olur allah için... Artık sinirlerim tamamen yıprandı heran patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum tabi bunda eşimin ve ailesinin katkısı büyük inkar edemem ama sıcaklardan ve çalışmaktanda yoruldum. İzin kullanmakda istemiyorum ama bu gidişle mecburen kullanacağım galiba, çünkü hem kendime hemde bebişime zarar veriyorum biliyorum......

günaydın kızlar a.s.
nazela sakin ol kuzum yha :1hug: eşin ve ailesi senin ne kadar hassas ve zor bir dönemden geçtiğini düşünemeyip seni incitiyorlarsa sen neden onları ciddiye alıp kendini paralıyorsun
sadece bebeğini düşün :teselli:
bence izin için de acele etme daha ağır zamanlarımız olacak o zamanlara sakla çalışmak hem motive ediyo sıkıntılarını unutturuyo insana geçici de olsa ben evde olsam daha çok düşünür daha çok kafaya takarım hiç bişey olmasa temizliğe veririm kendimi öyle hırpalanırım sempatiksalakcinni

merhaba arkadaşlar, 10 gün aradan sonra tekrar işteyim.tsiraa haklı daha sonra izin almak gerek ama ben dayanamıyordum artık. hamileliğimin başından beri ilk kez 10 gün aralıksız evdeydim.ve şunu farkettim işyerinde yollarda koşturmaktan ne kendimizin ve bebeğimizin farkında değiliz.genel yazıyorum çünkü çoğumuz aynı durumdayız.evde rahat bir kahvaltı, yemek yemek, yatıp uzanmak, onun tekmelerini hissetmek, müzik dinlemek, yemek yapmak herşey daha güzelmiş valla..7 ay oldu demi hamileliğimiz geri gelmeyecek güzel ve bir o kadar zor bir dönemden geçiyoruz.sakin ve mutlu yaşamalıyız.
ben 3 hafta daha çalışıp, 31 ağustos itibariyle 30 gün yıllık iznimi kullanacam ve sonrada son 3 haftalık mecburi iznimi.kamuda çalışan arkadaşlar bilir, yasal hak olan 5 haftalık iznimi doğumdan sonraya aktarmak için zorda olsa bu sıcaklarda gelmeye devam edecem.herşey doğumdan sonra bebişim için..
benden şimdilik bu kadar, inşallah hepiniz iyisinizdir..

canım benim, sakin olmaya çalış...sen daha iyi bilirsin anne ne kadar huzursuz ise bebek de doğduktan sonra bi o kadar huzursuz olurmuş.. ondan dolayı hamilelikte yoga öneriliyor ya..eşin aslında sana destek olması gereken bir zamanda neden seni sıkıntıya sokucu şeyler yapıyor ki.anlaşılır gibi değil. kayınvalideler konusunda bişey diyemiycem gelin nasılsa deyip hem lafla hem de düşüncesiz hareketlerle yorabiliyorlar. ama tsiraanın da dediği gibi bebişini düşün. hiç birşey senin sağlından ve bebişinin sağlığından önemli değil...sen mutlu olursan o da mutlu olur.

pitoscum,hoşgeldin canım...
evde kalmak güzel..istediğin zaman kalkıp istediğin zaman yatıyosun. ama ben sıkılıyorum..hatta eşime ben cuma günü işe gidicem dedim. o da bana kızdı. gerçi orda da gergin ortamlar var ama.ne bileyim.çalışmayı seviyorum.

kızlar merhaba...

ıkyacım, doktor bellek var mı diye soruyor..bizde hemen yükletiyoruz.videosu dediğim öyle uzun değil 3 saniyelik 5-6 görüntü..

bellek var mı derken anlamadım pek,cd filan mı götürüyosunuz yanınızda?Bu ay bende istemeyi düşünüyorum çünkü artık hareketli ve insan görünümünde :)onu özledikçe evde izlemek istiyorum

canım kesinlikle sana katılıyorum..insan özleyince izleyesi geliyor. usb bellek.( flash disk) yanımızda oluyor genelde.sürekli kullandığımız için.

tamam bestenecim şimdi anladım,bende yanımda götüreyim doktordan kayıt yapması için rica edeyim:)

bayanlar artık testler filanda bitti bu ay doktora gidenlerden bir dahaki randevu ne için verildi size,nst ye ne zaman başlayacağınız söylendi mi acaba?benim randevum 16sında o zaman 28+3 günlük oluyor bebeğim..

evet ben bu ay kan tahlili vermedim. 4 acil durumun dışında 1 ay sonra görüşelim dedi drum.4 acil durumu anlattı: 1- kanamanın olması,2- suyunun gelmesi,3- bebeğin hareketsiz olması,4- yarım saatte bir gelen düzenli ağrılar.
nst den hiç söz etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…