besteneciğim gözün aydın valla bi üç günde bize izin verseler ne iii olur allah için... Artık sinirlerim tamamen yıprandı heran patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum tabi bunda eşimin ve ailesinin katkısı büyük inkar edemem ama sıcaklardan ve çalışmaktanda yoruldum. İzin kullanmakda istemiyorum ama bu gidişle mecburen kullanacağım galiba, çünkü hem kendime hemde bebişime zarar veriyorum biliyorum......
kızlar merhaba...
ıkyacım, doktor bellek var mı diye soruyor..bizde hemen yükletiyoruz.videosu dediğim öyle uzun değil 3 saniyelik 5-6 görüntü..
besteneciğim gözün aydın valla bi üç günde bize izin verseler ne iii olur allah için... Artık sinirlerim tamamen yıprandı heran patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum tabi bunda eşimin ve ailesinin katkısı büyük inkar edemem ama sıcaklardan ve çalışmaktanda yoruldum. İzin kullanmakda istemiyorum ama bu gidişle mecburen kullanacağım galiba, çünkü hem kendime hemde bebişime zarar veriyorum biliyorum......[/QUO
ah nazelacım sana hak veriyorum benide hamilelğimin başlarında çok kızdırdılar ama değmezmiş diye düşünüyorum hala aklıma geldikçe kendime çok kızıyorum kendimi üzdüğüm ve yıprattığım için,sen hep bebeğini düşün, o doğunca yaşayacağın güzel günleri düşün, rahatla ....:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?